בת 1 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 1 וחצי
    חסויה
    08/05/2011

שלום לכם,
    המליצו לי על פורום זה בכדי שאוכל לפנות לעזרה ולייעוץ והתרשמתי!
    אז שלום שמי מריה בת 14 וחצי ממודיעין , וברצוני לומר שיש לי משפחה בקנדה ובן דוד שלי הכיר לי נער בשם נתן(נייתן). מאוד התרשמתי ממנו אנחנו מכירים יותר מ-7 שנים והוא יודע לנגן בגיטרה, לשיר, הוא אוהב ספורט ועוד..
    הבעיה היא שאני מאוד מחבבת אותו ואני לא יודעת עם זה הדדי, ואני תמיד חולמת עליו בהקיץ בלימודים, או כשאני חולמת עליו .. בקיצור, אין מקום או זמן שאינני חושבת עליו.
    יש לנו המון במשותף ואנחנו חברים טובים, למרות שהוא גר 10 ק"מ ויותר ממני ואינני יכולה לראותו, אנחנו מדברים בפייסבוק במסנג'ר ובעוד מקומות קשר..
    הבעיה היא שאינני מסוגלת להגיד לו מה אני מרגישה כלפיו וזה הורג אותי כל הזמן, הרי יחסים בין-יבשתיים הם לא ממש אתם יודעים .. נחמדים כי אתה לא יכול לראות את הבן אדם שאתה רוצה לראות למעלה מ-7 שנים וזה מטריף מאוד..
    מה עושים? איך אפשר לתפוס אותו על הרגע האחרון כדי לומר לו את רגשותיי כלפיו?!

אנא עזרו לי!
    מריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 1 וחצי

הוספת תגובה

• בת 1 וחצי - תגובה

שלי ורדי
    09/05/2011

שלום מריה,
    את רוצה להגיד לי שאת מחבבת את הנער הזה שחי בקנדה במשך 7 שנים?
    מהיותך ילדה קטנה? או שהרגש התפתח עם הקשר דרך המסנג'ר וכו' במשך השנים הללו..?
    אני יודעת שזה מאד קשה להתוודות, אך למה את צריכה להתוודות בפניו? מה את מצפה. שיגיד לך דבר דומה, גם לא הזכרת את גילו, בן כמה הוא, האם הוא מבוגר ממך או בגילך.
    ההחלטה אם לשתף ברגשותיו היא גם תלויה באם את מרגישה שתקבלי תשובה חיובית גם ממנו, כי אחרת תהיה לך עוגמת נפש. נראה לי שהנער הזה יותר משמש עבורך איזו פנטזיה , איזה צורך להרגיש אהבה, צורך אמיתי אמנם אלא שהוא כאובייטק לא מוכר לך ממש ורק באופן חלקי, את אוהבת חלק מהתכונות שלו. את לא ממש מכירה אותו כי כמו שאת אומרת ואני מסכימה איתך, אין כמו יחסים ממשיים שרואים וחשים אחד את השני..
    יש משהו חיובי בלשתף אותו ברגשותיו במובן הזה שכך תדעי מה גם הוא מרגיש עבורך, גם אם לא מרגיש אותו הדבר, ייתכן שתשובתו תבאס אותך אך אולי תסמן עבורך איזו התקדמות מהתקיעות הרגשית, אם מותר לי להגיד שאת נמצאת תקופה ארוכה, תקיעות בכך שאת מלאת רגשות והם לא הולכים לשום מקום ולא באים לידי ביטוי, זה באמת מטריף.אז אולי תכתבי לו במייל משהו כמו שאת מחבבת אותו מאד ושהוא מיוחד עבורך, ומאד היית שמחה אם שניכם הייתם גרים באותה ארץ והייתה לכם האפשרות להפגש ולא להיות חברים וירטואליים בלבד. מעניין אותך בוודאי מה הוא חש ואיך היה עונה. בשום פנים ואופן אל תגידי מילים כמו "אוהבת" וכו' כי הן מחייבות וגם יכולות לגרום לו להרגיש לחוץ.
    אז בהצלחה, תצטרכי לעשות איזה צעד עדין כדי לבדוק את הרגשות שלו גם. זה חשוב בשביליך כדי להתקדם, ולצאת מהמצב הזה או לחלופין או יגיד לך שגם הוא מרגיש בהתאם אלייך תוכלו לבטא ביתר חופשיות את רגשותיכם אחד כלפי השני.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו