בעיה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    שרון
    09/05/2011

שלום,ביתי בת 11 (מבחינתי מתבגרת כבר)תלמידה טובה ,ילדה אנרגטית וחריפה כשצריך.בחודשים האחרונים היא טוענת שקשה לה בכתה מבחינה חברתית .
    יש לה חברה טובה אחת ואין בבית טלפונים אחה"צ .היא מאד חברותית אך מוצאת תמיד פגמים בכל אחד וכניראה מכך החברים מתרחקים.היום חזרה מבית הספר בבכי וכעס שכולם קבעו ללכת לחגוג עצמאות ולה אף אחד לא התייחס.אמרתי לה שהיא צריכה ללכת ולא להתייחס לכל דבר ולהנות ולהראות שהיא זורמת.היא כל הזמן מרחמת על עצמה ובוכה ומדיי פעם זורקת שעדיף לה למות ולא להיות בכתה הזו.נתתי לה את האופציה של לעבור כתה ואינה מעוניינת.אציין שיש לה 2 אחיות גדולות ממנה בשנתיים ושלוש וגם איתן יש מלחמות .מה עושים?כמה שאני תומכת בה אני מבינה שגם בה לא הכל מושלם.תודה אמא אוהבת וכואבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

• ניראה שפספסתם אותי...

שרון
    11/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה חברתית - תגובה

אייל קנדינוף
    14/05/2011

היי שרון
    אוהבת כן, כואבת לא!!!
    בתך מנסה לנהל לכולם את העולם וכשזה לא מצליח לה היא כועסת ומרחמת על עצמה. נראה לי שהיא מקבלת שיעור טוב לחיים. אל תפרעי לה, תני לה לשבור את הראש. היא רק תגדל מזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו