מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 14רונית11/05/2011
אנו הורים לנערה בת 14 מדובר בעקרון בילדה חיובית.
מיום ליום אנו חשים שקשה לנו מאוד איתה. היא מבלה שעות בפייסבוק
בשיחות בפלפון ובמסעות של קניות בעיר. המוטיבציה שלה ללמוד ירדה באופן חד.היא לא משקיעה לא מכינה שיעורים לא לומדת באופן רציני למבחנים, מרבה להעדר מבית ספר בטענות שונות. לאחרונה לקראת מבחנים נתקפת בהקאות ונכנסת ללחץ מכמות החומר שהצטברה ומהפערים שצברה. ( אולי גם אי נוחות לעומת הצלחתן ושקדנותן של שתי אחיותיה הבוגרות)
לאחרונה היו מספר מקרים איתה שפגעו באמינות שלה והאימון שלנו בה( לקיחת 50 שקל מהארנק שלי בלי רשות והתכחשות למעשה,שהייה בפיסבוק למרות שטענה שהיא מכינה שיעורים במחשב, חריגה בשיחות הפלפון..............) אני מרגישה שהילדה במצוקה ואינה משתפת אותנו אך אני מתלבטת אם רק שיחות עם פסיכולוג שעלותם גבוהה יעזרו? האם צריך יד נוקשה יותר? /להתעלם? מה ניתן לעשות כדי לעזור לה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14 - תגובה
אייל קנדינוף14/05/2011היי רונית
אין ספק שבתך חווה בלבול אדיר בחייה. היא בת 14 והיא פוגשת את החיים ה"בוגרים" מוקדם מידי. יש לה קושי רב לדחות סיפוקים, וזה בא לידי ביטוי ב"סחיבת 50 ש"ח וזמן הפייסבוק. אין לה את האפשרות להגדיר תיחומים שקשורים ללימודים ובילויים ועל כך יש לתת את הדעת. יהיה נבון להגדיר לה את התחומים מחדש על בסיס של הסכמים מחייבים כשאם היא לא עומדת בהם יידרש תשלום שיקבע על ידה לאחר משא ומתן שלכם איתה.
אתם הם אלו שממשים את ההסכם בשבילה ובשבילכם ולא משנה עד כמה זה יהיה כואב.
לדוגמה:
שעתיים פייסבוק ביום. והיה וההסכם נשבר: 3 ימים ללא מחשב. יש להביא אותה לרעיון של התשלום.
וכך עוברים על כל הטריטוריות שאיתן היא באה במגע שוטף במהלך השבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

