מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    בת 12
    03/01/2008

יש לי בעיה עדיין לא קיבלתי מחזור ואני פוחדת שאני יקבל אותו במקום הכי לא מתאים ולהיסתובב עם תחבושת בתיק עושה פדיחות ואני גם לא יודעת איך אני יתחיל את גיל ההיתבגרות כמו שכולם אומרים שנהים עצבנים וכול אלה ואני לא יודעת אם זה באמת ישפיע עלי.
    יש לי עוד בעיה והיא החצקונים וכול השינוים עדיין אין לי חצקונים אבל לחבה שלי יש והבנים צוחקים עליה ואני לא רוצה שזה יקרה לי מה אני עושה??
    טוב אין לי עוד שאלות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה

ענת זפרני
    06/01/2008

תראי , מבחינת הלחץ את כבר בגיל ההתבגרות.....:)
    אז ככה
    קודם כל תשאלי את אמא שלך מתי היא קיבלה - רוב הבנות מקבלות סביב התאריך של אמא שלהן.
    דבר שני - קחי שתי תחבושות ותעטפי אותן בעטיפת מתנה ותכניסי לתא נסתר בתיק ביתספר במקרה הכי "גרוע" שתקבלי בבית הספר תוכלי להכניס את העטיפה (של המתנה....) לכיס המכנסיים ועם זה לשרותים . סוף הדרמה!
    לגבי חצ'קונים = לא לכולם יש ודווקא אלו שצוחקים יש להם הכי הרבה - אז אל תפחדי ממה שעוד לא קרה תתבגרי בכיף ותכתבי לי אם יש לך עוד שאלות
    שבוע טוב
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו