אטימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטימות
    אדווה
    13/06/2011

שלום, קוראים לי אדווה ואני בת 18.
    רציתי לספר לך משהו שעובר עליי בתקופה האחרונה, התחלתי להסתובב בחברת אנשים ששותים ומעשנים וזה גרם לי להתחיל לשתות ובנוסף לכך כמה אנשים מהחבורה אומרים לי שכדאי לי להתרחק כי זה משפיע עליי לרעה והם מעריכים אותי וכו'. יש לי שיער מתולתל והם תמיד קוראים לי כבשה וכולם צוחקים וזה הכי מפדח בעולם ואין לי מה לעשות נגד זה, נולדתי מתולתלת.. ותמיד אני אומרת להם שאם הם מעריכים אותי כמו שהם באמת אומרים אז שיפסיקו והם הכי רחוקים מזה. והדבר שהכי כואב לי? שכולם בחבורה מהבנות ילדות רעות ואני ילדה טובה וכל השמועות באות אליי ואני היחידה שיוצאת עם תעודת בגרות והם אומרים שאני סתומה וכאילו אני לא מבינה, מה הגורל בא לצחוק עליי? הן יוצאות עם בגדים מכוערים מהבית ואני לובשת מותגים והכל ואף אחד לא מתייחס אליי ולא מתחיל איתי כולם מתרחקים ממני, נגיד יושבים בספסל ויש לידי מקום פנוי אף אחד לא יושב. לא פונים אליי כמעט אלא אם כן זה לטובתם האישית ובאמת שנמאס לי, גם בבית לא ממש מחזקים את ההערכה העצמית שלי ואפשר להגיד שהיא שואפת לאפס ואני בסה"כ בן אדם שבאמת קשה לי בהרבה דברים בחיים האישיים שאני לא צריכה גם את זה על הראש. אני מרגישה שאם אני אתרחק מהחבורה הזאת יהיה לי ריקנות בחיים ולא יהיה לי מה לעשות. נמאס לי אולי אני יתחיל לא להשקיע בבגדים ולהתנהג כמו הבנות האחרות ואולי כן יתחילו איתי.. אני מרגישה שלא משנה מה אני עושה הם לא סופרים אותי.
    אני עוזרת לכולם ותמיד יוצאת הסכסכנית בעוד שכל השאר יושבים בפינה שלהם.. אז מה הדרך היחידה היא להיות אטומה?? תעזרו לי אני על סף ייאוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטימות

הוספת תגובה

• מנסיון חיים

מאי
    13/06/2011

אנשים קולטים אלו עם הערכה עצמית נמוכה ומתלבשים עליהם או נמנעים מהם. את נשמעת כמו בחורה עם ראש על הכתפיים שיודעת מה טוב בשבילה. לעולם לא תוכלי להיות מה שאת לא (לשאלתך האם תתנהגי ותראי כמו החברות שלך אז יתחילו איתך) את תראי זיוף ובדיחה. תהיי את עצמיך אמיתית עם יתרונות וחיסרונות, כמו כולנו. אל תעזרי יותר מדי לאנשים כי תמיד תצאי אשמה (לצערי ככה זה). ימצאו אנשים שיעריכו אותך בזכות האופי והאישיות שלך. יש לך מה להציע. מתחילים עם החברות שלך כי הן כנראה נראות קלות להשגה (אולי הן לא אבל זה מה שהן משדרות כנראה). אולי את נראת מאיימת? מי שאומר לך שאת נראת כמו כבשה במכוון רוצה להוריד עוד יותר את ההערכה עצמית שלך כי הוא/היא מאוימים ממך. אל תתרגשי מזה בכלל. מי הם בכלל? תקופה קשה אך היא תחלוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטימות - תגובה

אייל קנדינוף
    14/06/2011

היי אדווה
    אני מבין לליבך ומוצא שיש בך רגישות וחוכמה שעוד תבוא לביטוי גדול בהמשך. אין ספק שעוד לא מצאת את מקומך ברובד החברתי וזאת בגלל המילים שכתבתי בהתחלת דברי. נכון, לפעמים זה קשה, בעיקר בחברה התחרותית והשיפוטית שבה אנחנו חיים, והאתגר האמיתי הוא לשמור על האמת הפנימית ולא להכנע לתכתיבים חברתיים מרמה נמוכה. שמרי על כנותך ועל עקרונותיך וחפשי לעצמך מסגרת חברתית שתואמת את רמתך הגבוהה. אל תתפשרי על טוב ליבך ורגישותך ושימי דגש על רצונך להמשיך להתפתח להיות אדם טוב ומועיל.
    מילה קטנה לגבי אלכוהול: סכנה!!!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו