מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אז....Mish16/06/2011
אני בן 17 ויש לי בעיה להתחבר עם אנשים מסויימים, למשל בכיתה שלי יש רק מישהי אחת שאני מתחבר אליה וכל האחרים פשוט נראים לי "איטיים במוח", לפני שנתיים וחצי אובחני כבעל מנת IQ של 152, ומאז אני מרגיש שאנשים מסביב פשוט לא מבינים את רוב מה שאני אומרץ
כל המורים כבר הבינו שאין טעם לתת לי שיעורי בית ועבודות כדי שאני ילמד בבית אז קצת יותר קל לי מהצד שלהם.
אני לא יכול להתחבר לאנשים שלא מהווים אתגר כל שהוא בשבילי....
איך בדיוק אני יכול להתחיל להתחבר עם יותר אנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז.... - תגובה
אייל קנדינוף19/06/2011שלום לך
זה שגילו שיש לך מנת משכל מעל הממוצע לא אומר שאתה יותר חכם ושווה משאר האנשים. זה אומר שבתחומים מסוימים שנבדקו אתה מהיר יותר מהשאר. לכן יהיה נבון ונכון לחפש את המיוחד והשונה באנשים אחרים שיכול לעניין ולאתגר אותך תוך שימת דגש על ההבנה שבכול אחד מאיתנו יש משהו מיוחד ושונה. בנוסף, כדאי להיזהר משפיטה גורפת של בני אדם זה מוביל לבדידות. גם אנשים לא מהירים במחשבתם יכולים להיות מדהימים בקשרים חברתיים משמעותיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)