הבת רוצה להתחיל גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת רוצה להתחיל גלולות
    אנני
    19/06/2011

שלום
    המתבגרת שלי בת 17 והיא רוצה להתחיל לקחת גלולות(יש לה חבר) ואני לא יודעת עד כמה אני מאושרת מהרצון הזה שלה. אני שמחה שהיא באה לדבר איתי על זה ולא הלכה מאחורי הגב אבל בגלל זה אני אמורה לתת לה לקחת גלולות? היא התחילה לבדוק ומדברת איתי על זה בכל הזדמנות שראתה שיש גלולות עם מינונים נמוכים כמו פליים ואין לזה תופעות לוואי ומצד אחד זה קצת מנחם מצד שני איך אני יכולה להיות שלמה עם החלטה שנתתי לה אישור לקיים יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת רוצה להתחיל גלולות

הוספת תגובה

• הבת רוצה להתחיל גלולות - תגובה

שלי ורדי
    19/06/2011

שלום אנני,
    אם לא תהיי אתה, היא ממלא תעשה את זה לבד , יותר טוב עם הליווי וההדרכה שלך, וטוב שהיא במערכת יחסים, אני מקווה שזו מערכת יחסים רצינית. את צריכה להיות מסופקת שיש לבת שלך כזה אמון ופתיחות כלפייך שחסר כל כך בקשר בין הרבה בנות לאמהותיהן עד מתי אפשר להחזיק אותה קטנה? החיים עושים את שלהם,
    יחסי מין בתוך מערכת יחסים טובה זה דבר רצוי, היא בגיל סה"כ די נורמטיבי להתחלה כזו ואני מקווה שהיא בחורה בשלה גם בתחומים אחרים.

תראי, תתגברי ותתחילי לתפוס אותה כבוגרת יותר עם הזמן.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו