מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת רוצה להתחיל גלולותאנני19/06/2011
שלום
המתבגרת שלי בת 17 והיא רוצה להתחיל לקחת גלולות(יש לה חבר) ואני לא יודעת עד כמה אני מאושרת מהרצון הזה שלה. אני שמחה שהיא באה לדבר איתי על זה ולא הלכה מאחורי הגב אבל בגלל זה אני אמורה לתת לה לקחת גלולות? היא התחילה לבדוק ומדברת איתי על זה בכל הזדמנות שראתה שיש גלולות עם מינונים נמוכים כמו פליים ואין לזה תופעות לוואי ומצד אחד זה קצת מנחם מצד שני איך אני יכולה להיות שלמה עם החלטה שנתתי לה אישור לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת רוצה להתחיל גלולות - תגובה
שלי ורדי19/06/2011שלום אנני,
אם לא תהיי אתה, היא ממלא תעשה את זה לבד , יותר טוב עם הליווי וההדרכה שלך, וטוב שהיא במערכת יחסים, אני מקווה שזו מערכת יחסים רצינית. את צריכה להיות מסופקת שיש לבת שלך כזה אמון ופתיחות כלפייך שחסר כל כך בקשר בין הרבה בנות לאמהותיהן עד מתי אפשר להחזיק אותה קטנה? החיים עושים את שלהם,
יחסי מין בתוך מערכת יחסים טובה זה דבר רצוי, היא בגיל סה"כ די נורמטיבי להתחלה כזו ואני מקווה שהיא בחורה בשלה גם בתחומים אחרים.
תראי, תתגברי ותתחילי לתפוס אותה כבוגרת יותר עם הזמן.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)