מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה דחופה - אמא מודאגתרונית19/06/2011
יש לי ילדה בת 15 זה גיל שרוצים לצאת ולבלות היא ילדה טובה ואחראית לא מעשנת ולא שותה אני לא רוצה לסגור אותה בבית אבל החברה שהיא מסתובבת איתם נראים לי ערסים היא מודה שהם מעשנים ושותים אבל היא לא נוגעת בדברים האלה , בעלי ראה במחשב בתקיה שלה תמונות מחובקת עם הבחורים האלה הוא רוצה לאסור עליה לצאת איתם ויש לה גם חברה טובה שאוהבת בילויים והוא לא אוהב אותה אני לא יודעת איך לנהוג עכשיו משראיתי את התמונות מה לומר לה אני מצד אחד לא רוצה לנתק אותה מהחברות שלה וגם לא רוצה לקשור אותה בבית לא יודעת איך לפנות אליה אח שלה ראה את התמונות והוא מזהה ילדים מהשכבה שלו בגיל שלו 18 והוא מאיים עלי שאם לא אעשה משהו איתה הוא יכנס בילדים האלה הוא טוען שלא אכפת לי שאני לא יודעת עם מי היא מסתובבת מה לעשות ואיך לנהוג ?
אודה על תשובה מהירה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
רונית20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה - אמא מודאגת - תגובה
שלי ורדי20/06/2011שלום רונית,
נראה לי שאחיה צודק בכך שאתם כהורים לא צריכים לחשוש למהלך אולי דרסטי אך משמעותי בחייה, אתם צריכים לדבר איתה להציע לה להתחבר עם חברות אחרות, לצפות שתחזור מקודם הביתה, לא לאפשר בילויים רבים. זה מוקדם מיד עם בחורים בוגריםממנה בכמה שנים ולא ממש בחורים אחראיים שיכולים כן להשפיע עליה לעשן ולשתות. תדברו גם עם המורים לשה, אולי שיחה עם היועת , המחנכת תוכל לעזור והם ייעצו לך איך לפנות עליה.יש לך אמביוולנטיות הם לאסור עליה יציאות וחברויות,, אך אם היא חברותית, היא בטח תמצא במהרה חברות אחרות, ואם אלה הם החבר'ה שהיא מחפשת, אז יש לה בעיה, אז עדיף שתישאר בבית לכמה זמן.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)