נקרעת בין שניהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקרעת בין שניהם
    אדווה
    19/06/2011

שלום לכם, אני בת 18 וחצי ואני חייבת לספר לכם משהו
    לפני כ-5 חודשים הכרתי מישהו ובמשך חודשיים חשבתי שאנחנו ידידים ואחרי חודשיים התברר לי שהוא ראה בי פוטנציאל לקשר ודיבר איתי על זה וסירבתי והחלטנו שנישאר ידידים
    אחרי חודש הוא ניסה לנשק אותי וסירבתי סיכמנו שוב שאנחנו ידידים.. ואחרי חודש, כלומר אחרי 4 חודשים של קשר מוזר כזה ולא מוגדר.. התנשקנו ומאז ועד היום (כבר חודשיים) הוא כל הזמן שואל מה יש בינינו ולמה אנחנו לא ביחד
    וחודשיים שאין לי תשובה.. ודווקא אתמול באמת החלטתי שאני רוצה לדבר איתו ולהיות איתו.. ואז נכנס האקס שלי לתמונה, נפגשנו במקרה ודיברנו והוא פתאום החליט שהוא רוצה להחזיר אותי
    ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות אני נקרעת בין שניהם.. יש לציין שהבחור שהייתי איתו בקשר כמה חודשים לפעמים רע אליי ולפעמים טוב אליי אבל אני מרגישה אליו רגש חזק, לא יודעת אם לקרוא לזה אהבה
    בעוד שלאקס אני לא מרגישה כבר כלום חוץ מרסיסים של אהבה.. אני מפחדת להפסיד את שניהם אני לא נרדמת בלילה מרוב מחשבות כבר כמה ימים
    האקס שלי חושב שאנחנו שוב בדרך ללחזור כי הוא לא יודע על הבחור שאני איתו בקשר.. מה עליי לעשות?! בבקשה תעזרו לי אני על סף ייאוש
    אני מרגישה שאני עלולה לפספס את שניהם בעוד שאני דוגלת ב"עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ", אני פשוט לא יודעת באיזה "ציפור" לבחוררררר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקרעת בין שניהם

הוספת תגובה

• נקרעת בין שניהם - תגובה

שלי ורדי
    19/06/2011

שלום אדווה,
    אני מאמינה בדרך כלל כשלא יכולים להחליט באמת בין שני בנים, אז לא רוצים את שניהם. ... את החבר הקודם שלך כנראה את לא רוצה, רק רסיסים.. של אהבה, זו לא אהבה באמת, את די בטוחה. עם הבחור החדש מוזר לי ולא מובן לי למה לא נכנסת לקשר איתו ומסרבת ורוצה להשאיר את זה רק בפסים של ידידות...אך כן מרגישה רגש חזק, אולי החיזור שלו מפתה אותך , רוצה לחשוב על מישהו או אולי חוששת ממנו....אולי את רוצה לקחת מרחב מקשר מחייב ואת לא בתקופה טובה לקשר? תבדקי לעומק את הרגשות שלך. ואולי מפחדת להשאר לבד? זו נראית לי הנקודה האמיתית...לדעתי את לא מפספסת שום דבר ושום בחור, הלב שלך אומר לך שאת לא צריכה להחליט, לקחת אולי פסק זמן עד שדברים בתוכך יתבררו. אז , העצה שלי היא לא להחליט....

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו