מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצויות זעם ואלימותטלי23/06/2011
שלום לכולם
בני בן 10 לא יודע לשלוט בעצבים שלו וכל פעם שמישהו מעצבן או מעליב אותו הוא מגיב באלימות .כל יום הוא רב עם אחיו הקטן בן 5 וכל היום יש לי בבית בכי וצעקות. הקטן מקלל או מציק וישר חוטף מכות. אני מנסה להסביר שזה אסור אבל ללא הצלחה . אני מרתקת אותו ועדיין אין שיפור.
היום בבית הספר ילדים יציקו לו אז הוא הלך מכות ..אני מיואשת אני כל כך רוצה לעזור לו אבל כבר אין לי תשומות
הוא ילד טוב עוזר עדין מאוד ממושמע אבל כאשר העניין מגיעה או עצבים הוא פשוט מאבד שליטה על המעשים שלו.
בבקשה תנו עצה אני אני אובדת עצות וממש ממש מיואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות זעם ואלימות - תגובה
אייל קנדינוף24/06/2011היי נתי
הסברים ושיחות לא עוזרות לילדים בני 10, נראה שבמצבנו החברתי בארץ, להרבה מבוגרים זה גם לא עוזר.
נראה שיהיה נבון ונכון לפנות לאיש מקצוע שיוכל לעזור לך לאתר את מקור הקושי של בנך ובמקביל להקניית כלים הוריים עדכניים תוכלו לצאת לדרך חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצויות זעם המשך
טלי27/06/2011שלום ותודה על התשובה
יש לבני הפרעות קשב ואינפולסיביות אני בהתלבטויות עם לתת לו ריטלין או ריכוזית.
מצד שני קראתי מאמר שאם מסבירים לילדים איך להתנהג ולבראים להם דוגמא איך להתמודד עם מצבי זעם הם לומדים וממתנים את ההתפרצויות.
אני מאזור חדרה האם קיים מרכז או סדנא באזור שלנו בנושאים האלה?
מאוד מודה על התיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)