מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתפרקים לי החייםטל24/06/2011
שלום...
עד גיל 14 היו לי חיים מושלמים היו לי מלא חברות וחבר שהכרתי בגיל 13.
היייתי כל היום עם אותו החבר עד שלא היה לי זמן לחברות בכלל והטעות הזאת הביאה לכך שהיום אני בת 16 אני עדיין עם חבר שלי אבל אני לא אוהבת אותו ואין לי בכלל חברות. לפני שנה רציתי לעזוב תלימודים בגלל שלא רציתי להיות לבד בבית ספר אבל זה ממש כאב להורים שלי ולא יכולתי לראות אותם ככה אז שלחתי הודעה לשתי החברות הטובות שהיו לי לפני שנתיים ועם אחת מהן שהיינו החברות הכי טובות הייתי כל השנה, היינו כל הזמן ביחד וחשבתי שסוף סוף יצאתי מהשנתיים שהייתי לבד והיא גם עזרה לי בכל הזמן שאני וחבר שלי לא היינו ביחד כי הרגשתי שאני לא יהיה לבד אם אני יפרד ממנו. לפני 3 חודשים בערך החברה הזאת התרחקה ממני לגמרי ושוב חזרתי לחבר שלי . ועכשיו אין לי בכלל חברות ועוד כמה ימים אני מתחילה קורס קיץ שגם בוא אני יהיה לבד.
אני מאילת ואני מאוד רוצה להתחיל חיים חדשים אנחנו עוברים דירה עכשיו ויש את בית ספר מעלה שחרות ביוטבתא שזה 40 דקות נסיעה מאילת והשאלה שלי היא מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לעבור לשם? אני מפחדת שאני לא אתקבל שם בחברה וסתם אני יגרום להורים שלי לעשות מאמצים שאני התקבל לבית ספר כי זה נורא קשה וזה גם עולה המון כסף. בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות ואני מרגישה שכל החיים מתפרקים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתפרקים לי החיים - תגובה
אייל קנדינוף24/06/2011שלום לך
אותי מטרידה העובדה שאת עם חבר שאת לא אוהבת!!!
נראה שיש לך קושי להיות בחזקת עצמך, וכל פעם את חייבת לקבל חיזוקים מהסביבה. זה נכון ובריא עד גבול מסוים. אך כשזה נהייה מוטיב מרכזי, כדאי לבדוק לעומק את הסיבה. לגבי המעבר לב"ס החדש, יהיה קשה מאוד לתת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)