רצון להתאבד ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון להתאבד ....
    סיגי
    25/06/2011

אז ככה , לפני כמה ימים קיבלנו תעודות , קיבלתי ציון ממש נמוך בחשבון [ 10 ] תאמינו או לא , אמא שלי הייתה הכי בסדר אם זה ותמכה שאני יצליח יותר בשנה הבאה , אבל יום אחר כך היא התהפכה עליי , היא אמרה שאני בעווונש וככה וככה , ממש התעצבנתי עליה , התחלתי לצעווק עליה ולהגיד לה שאני לא רוצה לגוור איתה באותו בית ואני לא רוצה לראות אותה ושאני רוצה להתאבד , יום אחר כך כבר כמעט עשיתי את זה היא נתנה לי הרגשה חרא , היא נתנה לי הרגשה שבשבילה תאריך הלידה שלי זה יום אבל בשבילה שאני לא רצוויה בבית שלה ושאני לא הבת שלה יותר שהיא כלכך שונאת והיא מוכנה להרווג אותי , מאז אני יושנת אצל חברות ולא ראיתי אותה שבוע שלם היא לא מתקשרת ולא שולחת הוודעה , אני לא יודעת מה לעשות , פעם אחת חזרתי הביתה לקחת בגדים היא לא הייתה בבית , אז התחברתי לפייסבוק שלי ודיברתי אם חברה ובטעות אמרתי לחברה שאמא שלי זונה , כמובן שאני לא חושבת ככה , ושהיא חשוובה לי , והיא נכנסה לפייסבוק שלי וראתה את זה , היא כלכך חשוובה לי ואני אווהבת אותה , אבל היחס שלה כלפיי גורם לי להתהפך עלייה פשוט ולהתחיל לשנוא אותה , אני ממש רוצה לשים קץ לחיי , אבל חבריי תומכים בי והמחשבה שאני יתאבד גוורמת לי לחשוב מה יקרה להם , אבל אם אמא שלי תשמע את זה היא תשמח לפי דעתי , אני מאווד אוהב אותה , אבל היא לא מבינה אוותי , היא כל הזמן צווועקת עליי כאילו אני הטעוות הכי גדולה היא אף פעם לא אמרה לי משהו כמו - את יותר חשובה לי מהחיים שלי או אני אווהבת אותך או סתם חיבקה אותי ואמרה שאני חשובה לה , וכשאני רואה יחס של אמהות לחברות שלי אני פשווט רוצה את האמהות האלה , מה שממש מעצבן אותי הוא ש היא התחתנה אם " אבא שלי " - ואני לא יכולה לחיות איתו , הוא חושב שהוא אבא שלי כשהוא בכלל לא .
    אני שונאת את זה , אבל לפעמים הוא נחמד וכשהוא נחמד אני מתה על הבן אדם הזה ,
    אבל כשהוא חוושב שהוא יכוול לצעוק עליי ולהחרים לי דברים ? הוא לא ! שיבין את זה
    בקיצוור , אני אווהבת את אמא שלי אבל אני לא יכולה לגשת אליה , כי אני כבר לא מחווברת אליה מספיק , אני מרגישה שאין לי אמא , זה משגע אוווותי !
    אם פעם אחת היא יכלה לבוא ולקחת אותי ליום כיף של בת או משהו כזה והיינו יכולות לצחווק ולדבר ולסגוור את הכל ולהבין אחת את השנייה ולהציב גבולות אחת לשנייה אני הייתי נדבקת אליה ולא צוועקת ולא כלוום ולא מתחרטת על זה שנולדתי אני כבר שנים מתחננת ליום כזה , רק אני והיא שתבין אותי מה יושב עליי ומה יושב עלייה ואז אני יאהב אותה פי 100000 !
    רק שתבין אותי , הבעיה היא שאני יודעת שזה בחיים לא יקרה :[
    נ.ב אני בת 14 עוד מעט ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצון להתאבד ....

הוספת תגובה

• רצון להתאבד .... - תגובה

שלי ורדי
    28/06/2011

שלום סיגי,
    יאכן הצרות גדולות.., והיחסים עם אמא כל כך מלאים מרגשות סותרים! אוהבת ושונאת, בו זמנית, את צריכה אותה ונפגעת וגם פוגעת בה. אתן לא אמיתיות אחת כלפי השנייה, מתעצבנות, מתפרצות ומתפרקות אחת אל השנייה בעצבים אך את הכאב ואת הרגשות האמיתיים אתן לא מראות אחת לשנייה. לא הבנתי את הנקודה עם האבא.. האם הוא האבא האמיתי שלך? כלפיו גם את מרגישה במצבים שונים רגשות סותרים... זה בטח מבלבל אותך לחיות כך.
    טוב שיש לך את היכולת ליצור חברויות, נראה שחברייך אוהבים ומגינים עלייך ולמענם כדאי להמשיך ולהתמודד.
    מהתיאור את אמך נראה שגם לה יש מצבי רוח, "מתהפכת" כמוך ומשנה את העמדה ואת הדעה והיחס אלייך.
    אתן צריכות התערבות מקצועית, אולי ביחד אולי בנפרד, לא נראה לי שלבד תוכלו בזמן סביר לפתור את הבעיות ביניכן. אולי תכתבי לה מכתב ותסבירי לה חלק מרגשותייך , תבקשי סליחה, תגידי מה שאמרת כאן - שאת אוהבת אותה, ותסכימו לכמה זמן לדבר בלי צעקות ולהקשיב אחת לשנייה. אני מציעה מכתב כדי שאימא תוכל לקרוא אותו בצורה רגועה ותימנעו מריבים. נדמה לי שאתן כל כך עצבניות שכל אי הבנה בשיחה מתלהטת לריב...אולי במכתב תציעי לה שתלכו לייעוץ ביחד, אם בכלל את מסכימה עם ההצעה שלי...

כל טוב,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצון להתאבד ...

סיגי
    29/06/2011

בקשר לאבא , הוא לא האבא האמיתי שלי , (:
    ואני מסכימה איתך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו