מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה פרויקט חיבוקים?ליאור10/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דילגת על השאלה שלי
ליאור20/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת על השאלה שלי - תגובה
ענבר אופק20/09/2015ממש לא יקרה
הגבתי באותו יום??
כותבת לך בשנית
עמותת חיבוק ראשון
תחפשי באינטרנט אסור לי לשים כאן קישורים??
היא פשוט נכנסה ישר בתוך הודעתך ולא כתגובה סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה לא שמתי לב
ליאור22/09/2015נשיקות לאוצרות הקטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בלידה ואחריהגל09/09/2015
מה זה דולה אחרי לידה? האם טפשר לקבל תמיכה שמדובר בניתוח קיסרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בלידה ואחריה - תגובה
ענבר אופק29/09/2015בוודאי דולה לאחר לידה יכולה לסייע בביות מלא בביהח
ובתמיכה ועזרה בבית לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני מתגעגעת לימים האילוליאור03/09/2015
שיצאתי עם העגלה ובה הנסיכה שלי ואחר כך הנסיך. עכשיו הכל נגמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני מתגעגעת לימים האילו - תגובה
ענבר אופק03/09/2015ילד שלישי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי. אבל זה כבר מאוחר
ליאור09/09/2015הצער של ההחמצה ילווה אותי כל חיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי. אבל זה כבר מאוחר - תגובה
ענבר אופק09/09/2015אז את תמיד יכולה להשתתף באחד הפרויקטים
של חיבוקים בביהח
של אמא לאמא
ללכת ללמוד להיות דולה לאחר לידה
שתהיה שנה נפלאה יקרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פרויקט חיבוקים?
ליאור09/09/2015עמותת חיבוק ראשון
תחפשי באינטרנט אסור לי לשים כאן קישורים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת ואקוםאמאלה!!09/08/2015
היי...ילדתי לפני שבועיים לידת ואקום.
במהלך הלידה היו המון תפרים חלק מחתך שעשו מבוקר וחלק מקרעים.
יש לי תפרים חיצוניים ופנימיים.
אני מאד מודאגת.
כי אני לא יודעת כמה זמן זה אמור לקחת עד שישנה הקלה.
ועד שזה מתאחה.
אשמח לטיפה כיוון...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידת ואקום - תגובה
ענבר אופק10/08/2015קודם כל מזל טוב
לידת ואקום לא אמורה ליצור נזק
להיפך היא אמורה למזער כיוון שהינה מבוקרת
יחסית לקרעים ספונטנים אז מהבחינה הזאת מקווה שהצלחתי להרגיע
המלצה חמה פני לפיזותרפיסטית רצפת אגן היא תדע
במדויק לומר לך עד כמה טונוס רצפת האגן ניזוק ותוכל לסייע לך להגיע
להחלמה טובה ובמהרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת חצי שנהגל01/08/2015
אילו פעילויות אפשר לעשות איתה? חשבתי על חוג בבריכה. גימבורי. גינה ציבורית. היא ילדה מאוד נוחה טפט טפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת חצי שנה - תגובה
ענבר אופק10/08/2015סליחה שרק עכשיו אני מגיבה
חופש גדול עם הילדודס בבית
ואני בעצמי בחודש שמיני..
פעילות כיפית עם הקטנה אפשרית בכל מקום
החל מג׳ימבורי שיש היום בקניונים רק שימי לב שאין שם ילדים חולים ומנוזלים..לא נעים
את יכולה לחבור לקבוצות של אמהות עם עגלות
יש פרויקט כזה בכל הארץ
קבוצות של גן עם אמא יש פורמט כזה שגם רץ
וסתם להיפגש עם חברות שיהיה לך כיף
לה בטוח כיף כי את איתה
ימים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריכה מחוממת זה ממש נעים וכיף
גל10/09/2015חוג ליווי התפתחותי גם יכול להיות טוב. יש בקניונים.הפעלות מוזיקליות נחמדות. את יכולה להאזין איתה למוסיקה לנעימות. כדאי להשמיע לה שירים בשפה זרה ולדבר אליה בשפה הזו כך דהיא תקלוט את השפה. אין על בנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהsvy13/06/2015
כמה זמן אחרי לידה רגיל (ללא תפרים) ניתן להכנס לבריכה/לים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ענבר אופק15/06/2015ההמלצה הינה לא לאמץ את הגוף לאחר לידה
במשך 6 שבועות משכב לידה
תחליטי מתי מתאים לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה של התינוקנגה03/05/2015
שלום
אני חדשה פה
שמי נגה:)
רציתי לשאול בעניין שינה של התינוק
הוא לא מוכן לרדת מהידיים וציצי
רק ככה הוא ישן טוב
כל פעם לאחר שאני מניחה אותו בעריסה מתעורר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לישון כמו תינוק
עמליה דרור03/05/2015נגה היקרה,
ראשית, מזל טוב על לידתך.
א. בן כמה התינוק? אני מניחה שצעיר. עד גיל 2-3 חודשים, אכן מצב נורמלי (ומוכר :)
ב. במידה והחלטת להניק וחשוב לך להניק, ממליצה לתת למצב להימשך עד שיסתדר.
ג. ניתן להניח את התינוק בעריסה לאחר הנקה ולרפד את העריסה בבייגלה מכריות/שמיכה. להגברת תחושת ביטחון. יכול לקחת יום-יומיים להתרגל.
בהצלחה!
--
עמליה דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי גוגר אמבטיה מתנדנדתטליה19/04/2015
קניתי עגלה חדשה של בייבי גוגר סיטי מיני
לאחר המון המלצות.
אני משתמשת בה כחודש.
האמבטיה מתנדנדת . יש למישהי כזו עגלה ויכולה לומר
לי אם גם אצלה זה כך?
אם ככה הדגם הזה, אין טעם לפנות לאחריות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי גוגר אמבטיה מתנדנדת - תגובה
ענבר אופק20/04/2015שימי לב שהפינים מתחברים היטב כשמניחים את האמבטיה
אני בטוחה שיש סרטון הדרכה לתפעול העגלה
חפשי אותו ועבדי לפי ההוראות במידה ומשהו לא תקין פני לחנות ממנה רכשת שיחליפו לך.
בהצלחה והמון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינייםטל23/02/2015
היי ענבר,
מקווה שתוכלי לעזור לי. ....
אני שבועיים לאחר לידה רגילה, הכל. היה תקין ברוך השם. לאחרונה רגישות בחניכיים (אצלי) בלתי נסבלת, למאכלים חמים, קרים, פושרים, קשים, רכים. ..הכל! גם לשתייה.
אני יודעת שבהריון יש צורך ללכת לשיננית ולבדיקת שיניים שכן מצבן נעשה רגיש בשל ההריון.
חוצ מללכת לבדיקת שיניים כמובן, יש מה לעשות?
האם זה בגלל הלידה?
מעולם לא היה לי דבר כזה, התופעה כבר כמה ימים וזה כואב עד בלתי נסבל.
הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים - תגובה
ענבר אופק25/02/2015היי טל
אחת הסיבות לרגישות בחניכיים הינה עליית נפח הדם בגוף
זה נכון בהריון ולאחר הלידה הדברים אמורים להסתדר יחד עם זאת
אם במהלך ההריון חלה נסיגה או שלא טיפלת בשיניים/חניכיים אני ממליצה שתלכי לראות רופא שיניים חבל שתסבלי
בינתיים את יכולה לגרגר מי מלח להקלה וסילוק חיידקים.
תרגישי טוב
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה ראשונהנלי15/01/2015
שלום רב,
לפני שמונה חודשים ילדתי בפעם הראשונה ועד לפני חודשיים הינקתי את הילדה, מאז השתמשתי במטרנה ואני מקבלת המון המלצות על החלפת דייסה וכניסה לנוטרילון.
רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי ביניהם אני לא רוצה לשגע את הילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה ראשונה - תגובה
ענבר אופק15/01/2015היי נלי
אני ממליצה לך לקרוא את המרכיבים
ולהסתכל על כמות הסוכרים/פחממות שמופיעים על התחליף
זאת שמכילה את הכי פחות עדיפה בעיני יחד עם זאת אולי פחות טעימה
גיל 10 חודשים הכמות של ארוחות המוצקים כבר גדלה ובאה על חשבון התחליף
כך שבקרוב אולי בכלל לא תצטרכו תחליף..(הכל כמובן תלוי במשקל התינוק/ רצון לאכול אוכל מוצק והנחיית רופא)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וגזיםאני05/11/2014
האם הנקה אמורה להפחית את כמות הגזים לתינוק?
הבן שלי התחיל לסבול מגזים כבר בשבוע הראשון להיוולדו ורציתי לדעת איזה דרכים יש כדי להקל עליו..
חברה המליצה לי לקנות כדור יוגה או ללכת איתו במנשא (אומרת שהתנוחה טובה לבטן שלו)
חברה אחרת המליצה על עיסויים , על סימיקול ועל הורדת מאכלים שעלולים לגרום לי ולו לגזים
האם יש דברים נוספים שעלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב..
אני05/11/2014כתבתי לפני מספר ימים ועדיין לא קבלתי תשובה..
אשמח לתגובה על פוסט זה :)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בגיל שבוע?אני03/11/2014
האם ייתכן שלתינוק שלי התחילו הגזים בגיל שבוע?
קניתי סימיקול בהמלצת חברה - האם להתחיל לתת לו לפני הארוחות או שכדאי קודם לודא עם הרופאה שמדובר בגזים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים בגיל שבוע? - תגובה
ענבר אופק06/11/2014היי רוני
הרופאים מציינים שגזים מתחילים מגיל שבועיים
אני אישית לא ממליצה על תכשירים למיניהם
אלא על תנוחות,החזקת התינוק בטן אל בטן
ולקיחת פרוביוטיקה אם את מניקה או לחילופין לקנות תחליף שמכיל אותה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסוף השתמשתי בגרפווטר
גלי09/11/2014בהתחלה ניסיתי בלי כלום, רק עיסויים, לקפל את הרגליים לבטן, נמר על ענף, כדור פיזיו, מה לא, בעצם. אבל באיזשהו שלב גם ראיתי שזה לא הכי עוזר וגם הייתי פשוט מותשת וגם התינוק היה מותש ומסכן מכל הבכי והכאבים. התייעצתי עם הרופא מה הדבר הכי טבעי שאפשר לתת לו, כי ממש לא נראה לי לתת תרופות לתינוק בן שבועיים, ובסוף נתתי גרפווטר שזה טבעי לגמרי, בלי סוכר או חומרים "ממסטלים". אצלנו זה עבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
אני29/04/2015זה אכן גזים והסימיקול מאוד עוזר
וגם אשלב פרוביוטיקה בתזונה שלי - לא ידעתי שזה יכול להשפיע על תינוקות יונקים
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים בגיל שבוע? - תגובה
ענבר אופק10/11/2014גזים הינם מצב פיזיולוגי עקב אי בשלות המעי
כל תינוק מגיב אחרת
בפועל עד גיל 12 שבועות אמור לחלוף
במידה ואת מניקה שלבי פרוביוטיקה בתזונה שלך
ובמידה ולא קני תחליף שמכיל זאת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על...
אור ארבבוף29/04/2015שלום,
אני ממליצה על טיפות משמנים טיבעיים "גרפווטר"
תרופה זו מטפלת בבעיית הגזים ומקלה על כאבי הבטן של התינוק. יש לה טעם מתוק, מספיקה ל100 שימושים. היא ללא סוכר וחומרים משמרים- 100% טיבעי !
אור ארבבוף,
בזאר שטראוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון לאחר לידהליטל20/10/2014
היי. 9 שבועות לאחר לידה רגילה עם תפרים התחיל דימום שנמשך יומיים. אינני יודעת אם זה היה מחזור הדימום היה אדום. האם חריג? בדכ המחזור שלי נמשך 4-5 ימים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק22/10/2014ברוב המקרים הדימום נמשך סביב 4 שבועות לאחר הלידה
ואז הולכים לאחר 6 שבועות לביקורת לראות שהכל הסתדר לאחר הלידה
הרחם חזרה למקומה וכדומה
יש מצב שהתחלת לקחת גלולות או לחילופין שהינך מניקה על כן השוני בדימום..
במידה ואת מרגישה שמשהו אינו כשורה המלצה חמה לכי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהמירי20/10/2014
אני שבעה שבועות אחרי לידה רגילה (2), איני מניקה ועדיין לא קיבלתי מחזור.
בביקורת שבוע שעבר אצל הרופא הוא אמר שהרחם מעובה וישנה ציסטה שלא הייתה קודם.
יש לציין שאחרי הלידה הקודמת קיבלתי בדיוק חודש אחרי הלידה.
הרופא ביקש שאחזור אחרי שבועיים במידה ולא קיבלתי ובעוד חודש אם אקבל וזה רק מדאיג אותי יותר.. האם יש סיבה לדאגה? האם תקין שעדיין לא קיבלתי מחזור? ועד מתי אפשר לקבל מחזור אחרי לידה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ענבר אופק22/10/2014מה המליץ הרופא? להגיע למעקב? להיבדק במכון אולטרסאונד
יש כמה משתנים שחשוב לדעת לפני שאשיב תשובה..
גודל הציסטה וכדומה מה שאני יכולה לעשות הוא לעודד שיש הרבה מקרים
שכמו שזה בא ככה זה גם נעלם
במידה ואינך מרוצה מאופי הטיפול הרפואי את יכולה לבקש חוות דעת נוספת..בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט אחרי לידהחגית09/09/2014
היי, אני 4 חודשים אחרי לידה ומעוניינת להיכנס לספורט.
מה מומלץ,
מכון כושר בכלל או דברים יותר ספציפיים כמו זומבה קיקבוקסינג וכו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט אחרי לידה - תגובה
ענבר אופק09/09/2014מה שעושה לך טוב
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)