מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה לא ידועהגל26/05/2012
קיבלתי מיבחורה מין אורלי עים קנדום, אבל היה לי חתך קטן ביד שקרה כ-10 שעות לפניי המגע ואף בקושי יצא מימנו דם אני בטוח שנידבקתי במחלה כלשהי מאמין שלא hiv מיפניי שעשיתי בדיקות כ 23 יום 52 יום 62 יום 3 חודש 4 חודש, שללתי גם htlv, אני חושד מיפניי שלאחר חודש חליתי מאוד חום לימפה בצוואר חולשה כללית במיוחד ברגליים ובכתפיים, בדקתי מחלת הנשיקה וכן חליתי ב cmv ו ebv אני מיתקשה להאמין שאכן אלו היו תסמינים של מחלת הנשיקה, אוליי תוכלי ליעץ לי על מחלה כלשהי שמתאימה לתסמינים האלה ? אוליי חוות דעת שלך ? אני לא יכול לחזור לשיגרה לפניי שאני ימצא במה חליתי וחלילה לא להדביק את אישתי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה לא ידועה - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/05/2012הסיכוי שנדבקת במשהו במגע מיני זה קלוש.
לגבי התסמונות שלך, ללא בדיקה ובדיקות מעבדה לא ניתן להגיע לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהגל23/05/2012
האים תוכלי להסביר לי את התוצאות בבקשה, לפניי 5 חודש הייתי חולה מאוד האים התוצאות מתאימות למחלה קשה של חום לימפה וחולשה כללית חודש
CMV Ab IgG AU/mL 218.9 Nonreactive: <6.0 AU/mL
Reactive: >=6.0 AU/mL
BD1
CMV Ab IgM Index 0.22 Nonreactive Nonreactive: <0.85 Index
Reactive: >=1.00 Index
BD1
EBV EBNA Ab IgG U/mL 231.0 (Pos:>20)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012הנתונים מעידים כי חלית בעבר בשני סוגים של מחלת הנשיקה, הנגרמת מהנגיפים EBV ו-CMV. לא כל כך מתאים לתחלואה במחלה זו לפני חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפענוח צילום חזהזהבה23/05/2012
שלום, ביקרתי במיון לפני שבוע בגלל חולשה, סחרחורות, ובחילות, בתוספת לחום נמוך מדי [35.4]. כל זה אחרי מחלת חום [40] שנמשכה כ110 ימים.
כפי הנראה שכחו להעביר את צילום הרנטגן למיון, ולכן רק היום קיבלתי בדואר את הפיענוח מהמיון באיכילוב. מה שרשום הוא: "הצללה בבסיס השמאלי עם מרכיב תמטי, חדשה. לקורלציה עם קליניקה והמשך ברור בהתאם". יש לציין שבבדיקת הגרון שלי בזמן המחלה- לא נצפתה דלקת כלל. השתעלתי בזמן החום אבל לא בצורה יוצאת דופן, שכן אני אלרגית ותמיד בזמן שאני חולה במשהו האלרגיה גורמת לדלקת בגרון, ליחה ושיעול. הדיאגנוזה של המחלה שלי, בהיעדר ממצאים נוספים לדלקת ועליה באנזימי הכבד, הייתה של זיהום ויראלי.
אודה לך אם תוכלי לומר לי מה האפשרויות של פיענוח זה. הרופא שלי יהיה רק ביום שני ואני קצת מודאגת...
בתודה,
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לפענוח צילום חזה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012הממצא לכול להתאים לדלקת ראות.
בכל מקרה כדאי שרופא המשפחה יראה את התשובה הכתובה וגם את הצילום עצמו. מומלץ לחזור על הצילום בערך חודש אחרי המחלה לוודא שהתסנין נעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך-אנדוקרונן18/05/2012
שלום שוב ד"ר מאור,
בהמשך לשאלתי הקודמת בנושא חשד לאנדוקרדיטיס, ברצוני לשאול כאשר 4 תרביות דם שליליות, אילו חיידקים או מזהמים אחרים אינם צומחים בתרבית רגילה??? כיצד בודקים אותם??? (יש לציין בדיקת Q FEVER שלילית!!!) האם הבדיקות מבוצעות בקופ"ח???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך-אנדוק - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012הפתוגנים היותר שכיחים המוכרים כגורמים לאנדוקרדיטיס עם תרביות שליליות הם קדחת Q, ברטונלה, ליגיונלה, כלמידה, מיקופלסמה, טריפומרה וויפלי אולם יש ככל הנראה מזהמים אחרים היכולים לגרום לבעיה זו שאיננו יודעים עדין לזהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CRP ותחושה רעהאבי17/05/2012
לרופאה שלום ,
אני בן 54 וללא בעיות רפואיות מיוחדות (מלבד פריצות דיסק ובעיות שלד) .מזה מס' חודשים ישנן תחושות שבאות והולכות כמו של שפעת כשהעיקרית הינה כאבי גרון די קשים שבאים והולכים (גם כאב שורף וגם כאב כמו פצע בבליעה) .אבל גם תחושות אחרות כמו כאב ראש ,כאב בשרירים ובעצמות ובפעם האחרונה היה חום של 38 למשך כמה ימים .
בדיקת CRP מלפני שבוע הראתה עכשיו ערך של 6.70 .
משטח גרון תקין שאר הבדיקות הינן נגטיביות או נורמליות .
כשכאבי הגרון תוקפים מתלווה להן סחרחורת פתאומית.
רופאת המשפחה די אדישה, והיות וזה וירלי כך לדבריה, אין מה לעשות .איך אני ממשיך הלאה ומה עוד ניתן לעשות? בדיקות? וכו..
שאלה שניה שמבקש לדעת, היות ואני בתקופה הארוכה האחרונה עוסק בפעילות ספורטיבית יחסית אינטנסיבית האם אפשר לקבל הסבר על הזיקה בין פעילות זו לבין תוצאות ה -CRP כי הרופאה התיחסה לזה ברפרוף ולא כ"כ הבנתי את המשמעות .
האם רצוי להפסיק/להמשיך עם הפעילות הזו?
נ.ב.
בבדיקת הוירולוגיה האחרונה מלפני שבוע : EBV past infection לא ידוע לי בעברי על זה ויתכן ופוספס כאן הטיפול מהעבר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CRP ותחושה רעה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012לא ניתן דרך המחשב לדעת במה אתה חולה אם בכלל. לצורך אבחנה יש צורך בשיחה, בדיקה ואולי גם בדיקות מעבדה נוספות.
פעילות גופנית מומלצת בכל מקרה ולא ברור לי קשר בינה לבין עליית CRP. גם לא ברור לי עד כמה ה-CRP שלך גבוה מאחר ויש נורמות שונות במעבדות שונות.
לגבי EBV - בהרבה מקרים התחלואה בנגיף זה היא סמויה ואנשים מגלים שנדבקו בו בעבר באמצעות בדיקות מעבדה זמן רב לאחר ההדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVאיילת17/05/2012
חבר שלי שאני יושב איתו שעות רבות ביום התקשר להודיע שהוא חולה ונבדק /אובחן CMV.
שאלתי האם יש לו להמנע שלבא ללמוד בישיבה מחשש להדביק אנשים?
האם יכול להיות שאני כיושב איתו צמוד פנים אל פנים נדבקתי? האם יש סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012ניתן להדבק ב-CMV במגע אינטימי כגון נשיקות, שימוש בכלי אוכל משותפים, יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים לדעתך?דנה17/05/2012
אתמול בעת שטיפת כלים יצא חודו של מסמר ממתקן ייבוש הכלים העשוי עץ ודקר את הבוהן.ברגע שביצבץ הדם שטפתי בהרבה סבון את הדקירה ומייד טבלתי את הבוהן באלכוהול 70 אחוז. כבר 20 שנה לא חוסנתי לטטנוס והייתי רוצה לדעת אם לדעתך אני מחוייבת לקבל זריקה מיידית. ראוי להוסיף שאני חוששת מאוד ממחטים .מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים לדעתך? - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2012מומלץ מאד להתחסן כנגד טטנוס אחת ל-10 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVמירב16/05/2012
לפני כ 10 חודשים נידבקתי ב CMV כאשר הייתי בתחילת הריון
בשבוע 13 גילו שהעובר פגוע ועברתי הפלה
השבוע עשיתי בדיקה CMV חוזרת והתוצאות
IGG חיובי 6.20
IGM חיובי
AVIDITY 0.47
האם אני יכולה להכנס להריון או עדיין להמשיך לחכות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2012בדיקות הנוגדנים יכולות להיות חיוביות זמן רב ואינן מהוות פרמטר לתזמון הכניסה להריון. ההמלצה היא לחכות בין 6 חודשים עד שנתיים ממועד ההדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנינגיטיס ואפילפסיהד4914/05/2012
הבהרת לי בעבר שאין קשר בין טיפוס בהרות בילדות לאפילפסיה בגיל 30. האם יש קשר בין מנינגיטיס בילדות מוקדמת לאפילפסיה בגיל 30?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנינגיטיס ואפילפסיה - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2012יתכן קשר בין מנינגיטיס בילדות ואפילפסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות-אנדורונן13/05/2012
שלום רב,
ברצוני לשאול כיצד ניתן לאבחן אנדוקרדיטיס שנגרם ע"י סטרפטוקוק שעבר מוטציה בנוכחות 4 תרביות דם שליליות??? כיצד ניתן לאבחן אנדוקרדיטיס הנגרם בגלל חיידקי HACEK בנוכחות 4 תרביות דם שליליות מלפני שנה???
מהו הטיפול המקובל בחיידקים אלו והאם חיידקי הסטרפטוקוקים שעברו מוטציה וחיידקי ה- HACEK רגישים לפניצילין??? אם כן, האם התרופה מוקסיפן פורטה במינון 1500 מ"ג ליום במשך 7 ימים תחסל את החיידקים הללו באופן מוחלט???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות-אנדו - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2012אנדוקרדיטיס הנגרם גם מסטרפטוקוקים וגם מחיידקי HACEK ללא קשר למוטציות ועמידות לאנטיביוטיקה מאובחן בתרביות דם וכאשר התרביות שליליות הסבירות למחלה מאד נמוכה. הטיפול בחיידקים אלו תמיד נעשה באמצעות אנטיביוטיקה תוך ורידית למשך מספר שבועות כאשר סוג האנטיביוטיקה נבחר על פי הרגישות של החיידק שצמח בתרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת נשיקהשיר08/05/2012
שלום אני בהריון שבוע 20
יש לי חברה שלפני כשנה היה לה מחלת נשיקה
האם היא מהווה עדין סיכון להידבקות?
במקרה של אכילה או שתיה מאותו סכום?
או נגיעה בחפציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת נשיקה - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/05/2012בעקרון מחלה שהיתה לפני שנה כבר לא אמורה להביק.
בכל מקרה אבל אם משתמשים בסכום משותף או אכילה או שתייה מאותם כלים יש סיכון להדבק במגוון מחלות ויראליות. בדרך כלל אין לזה הרבה משמעות אבל בהריון עדיף להמנע. נגיעה בחפצים לא אמורה לסכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שיר10/05/2012טעיתי-היה לה מחלת נשיקה לפני 5 חודשים
האם זה מגביר את סיכויי ההדבקה?
אציין שהיא חתכה פיצה בסכין למשולשים והגישה לי
לא אכלנו מסכום משותף
וכן הכינה לי שתיה חמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה?דנה06/05/2012
הבן שלי בן 23 וכבר יותר מחודש הוא הפך מבריא לחלוטין לשבר כלי.חולשה,הרגשת דופק מואץ וקושי בנשימה.ספירת דם,שקיעת דם וכימיה בסדר גמור ,כך גם צילום חזה ואולטרסאונד בטן עליונה.לפני שבוע בדיקת EBV IgG EBNA 231 ולאחר ארבעה ימים EBNA ירד ל- 200.
האם יש פה אידיקציה למחלת הנשיקה? הגיעו גם תשובות גבוליות של בלוטת התריס: TSH 2.41
T3 6.6
T4 20.7
האם יש צורך לטיפול בבלוטה או אכן יש עדות שזו מחלת הנשיקה? תודה מראש על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למחלת הנשיקה יש תרופה
רונית08/05/2012אם זו מחלת הנשיקה אל תמתיני לרגע ותחפשי בגוגל
את האתר עם המידע לגבי תרופה מצילה שקיימת ורבים לא מודעים לקיומה ( כמוני )
פשוט תחפשי בגוגל - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל - זה אתר של מטפל המתמחה בעיקרון
במחלות עור ברמה פורצת דרך והוא פרץ דרך גם במחלת הנשיקה .
אני קבלתי קוקטייל צמחי נגד הוירוסים ( היו לי את שניהם )
ואחרי 4 ימים לא נותר זכר למחלה.
אני לא מכירה שום דבר בעולם שמגיע לרמת הטיפול מציל החיים הזה.
רפואה שלימה לבן שלך.
דנה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-תוספת של תוצאות בדיקות
דנה09/05/2012הגיעו עוד שתי תוצאות:
EBV IgG EBNA POSITIVE 200
EBV VCA IgG 41.10 מחוסן
EBV VCA IgM 10.00 NEGATIVE
האם יש אינדיקציה למחלת הנשיקה עכשווית? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה? - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/05/2012EBNA חיובי מעיד על זיהום בעבר ב-EBV, אחד מהנגיפים שגורם למחלת הנשיקה ולכן לא כל כך נראה שזה מסביר את המצב הנוכחי. לגבי בלוטת התריס - הרבה פעמים בזמן מחלה אחרת תפקוד בלוטת התריס משתבש מעט ואחרי זה מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לסטרפטוקוק שעבר מוטציהאמיר03/05/2012
שלום רב,
ברצוני לשאול כיצד ניתן לאבחן אנדוקרדיטיס שנגרם ע"י סטרפטוקוק שעבר מוטציה בנוכחות 4 תרביות דם שליליות ויעילות בטיפול באנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן פורטה???
תודה רבה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- אנדוקרדיטיס
אמיר03/05/2012שלום שוב,
ברצוני לשאול כיצד ניתן לאבחן אנדוקרדיטיס הנגרם בגלל חיידקי HACEK בנוכחות 4 תרביות דם שליליות???
מהו הטיפול המקובל בחיידקים אלו והאם חיידקי הסטרפטוקוקים שעברו מוטציה וחיידקי ה- HACEK רגישים לפניצילין??? אם כן, האם התרופה מוקסיפן פורטה במינון 1500 מ"ג ליום במשך 7 ימים תחסל את החיידקים הללו באופן מוחלט???
תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אמיר03/05/2012שלום,
התכוונתי בשאלתי האם נטילת 20 קפליות של התרופה מוקסיפן פורטה 500 מ"ג (3 פעמים ביום למשך שבוע) תחסל בוודאות את החיידקים הללו???
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף נמוך4627אמיר30/04/2012
שלום רב,
אני בן 23. יש לציין כי לעיתים בשעות הערב יש לי חום 35.5 מעלות צלסיוס בפה.
על מה הדבר יכול להעיד וכיצד עליי להשלים בירור???
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גוף נמוך4627 - תגובה
ד``ר יסמין מאור03/05/2012יש שונות בחום הגוף של אנשים שונים. במידה ואתה מרגיש טוב ואין תלונות אחרות סביר כי אין צורך בברור נוסף. ממליצה לפנות לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמאי28/04/2012
הנני בת 37 מזה שבוע עם קושי בבליעה בגרון מן הרגשת מחנק בגרון ללא כאב גרון בדיקת אף אוזן גרון תקינה משטח גרון תקין סונר צוואר תקין למעט קשרית בבלוטת התריס בגודל 0.8 ס"מ כמו כן יש לי כאבי שרירים בצוואר בשתי הצדדים מה זה יכול להיות ממש מודאגת אודה באם תעני לי אין לי חום
האם זו יכולה להיות מחלה זיהומית או דלקת קרום המוח
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר יסמין מאור03/05/2012על פי מה שאת מספרת לא נראה כי מדובר בבעיה זיהומית. ממליצה לפנות לרופא אף אוזן גרון להמשך ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)