מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסונים והריוןאני17/06/2012
שלום,
קיבלתי חיסון MMR, פוליו וטטנוס- דיפתריה- שעלת.
מתי אוכל לנסות להכנס להריון?
בחלק מהמקומות כתוב 3 חודשים, בחלק חודש ובחלק כתוב שניתן להכנס מיד.
מה נכון? מדוע יש גרסאות רבות? האם יש סכנה לעובר, אפילו קטנה, בכניסה להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים והריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012מומלץ לא להכנס להריון חודש לאחר חיסון MMR.
חיסון טטנוס, דיפטריה, ושעלת ניתן לתת בהריון ולכן גם אין צורך לחכות בכניסה להריון לאחר קבלת החיסון.
חיסון מומת (ניתן בזריקה) נגד פוליו ככל הנראה אינו מסוכן בהריון אך גם לא מומלץ למתן בהריון. אין המלצה לחכות לאחר קבלת החיסון טרם הכניסה להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלבסיאלה פנאומוניהטלי17/06/2012
שלום, ביום רביעי שעבר עשיתי תרבית שתן. היא נשלחה רק למחרת. לפי התוצטה נראה כי יש לי קלבסיאלה פנאומוניה. הרופאה נראתה לחוצה מאד ואמרה שמדובר בחיידק אלים ומסוכן שעשוי לגרום לי לזיהום בדם ולהסתבכויות.
כמו כן אסרה עלי להיכנס לבריכה.
קיבלתי זינת...
אני קוראת על החיידק דברים איומים ומפחידים שיש סיכוי גבוה למות מהסתבכות שלו.
אני. בת שלושים, שנה לאחר ניתוח קיסרי ועדיין מניקה.
אשמח לדעת אם אכן אני נמצאת בכזו סכנה והאם חיידק זה עובר ואוכל לחזור לחיים רכילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלבסיאלה פנאומוניה - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012לא נראה לי שאת נמצאת בסכנה אולם לא ניתן להעריך מצב בריאותי דרך האינטרנט.
בדרך כלל אנטיביוטיקה פותרת את הבעייה.
אין קשר לרחצה בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלבסיאלה
רות18/08/2012הנני סובלת ממחלת דלקת מקשחית שדרתית ונאמר לי שהחיידק קלבסיאלה עלול לתרום לפריצת המחלה. מע' החיסון שלי הוחלשה בעקבות פציעה יבשה וכעבור כחודש של חוסר תנועה פרצה לי המחלה. אנא חוות דעתך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלבסיאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור26/08/2012לא חושבת שיש קשר בין מחלתך לבין הזיהום בקלבסיאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף CMVמירב15/06/2012
לפני כשנה נידבקתי ב CMV בתחילת הריון ועברתי הפלה.
לפני חודש עשיתי בדיקה חוזרת ה IGM עדיין חיובי אך ה AVIDITY 47%
אני רוצה להכנס שוב להריון אך לפני כשבועיים חליתי בסטרפטוקוקים קשים בגרון
עשיתי שוב בדיקה והתוצאות היו IGG גדל מאוד IGM עדיין חיובי ואין ערך של AVIDITY
האם אני יכולה להכנס להריון? האם זה נקרא הדבקה שניה או שהמחלה עדיין פעילה? האם העובר יכול להדבק במצב הזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מציל מ CMV
סמדר17/06/2012אני רוצה להמליץ לך בחום על טיפול מציל מ CMV
או ממחלת הנשיקה .
הסיפור שלי התחיל לפני חודשיים ( סת 31 ) עם מחלת נשיקה מאובחנת
שהביתה אותי .
בדיקות המעבדה הראו שזה היה וירוס משולב CMV + EBV
והייתי מושבתת במשחך חודשיים ללא עבודה או תפקוד.
כל זה עד שבעלי חיפש בגוגל חומר בנוא והגיע למטפל אלטרנטיבי
גאון של ממש העוסק במחלות עור בעיקר אך הוא פרץ דרך בטיפול
ב CMV.
לא היה לי מה להפסיד והחלטתי לקחת את הקוקטייל הצמחי שהוא פיתח
כי לדבריו הטיפול נמשך בסביבות 4 ימים .
אחרי 4 ימים עמדתי על הרגליים ואחרי שבועיים וחצי פלוס מינוס עשיתי בדיקת דם
שהראתה שאין וירוס פעיל.
את יכולה למצא את האתר שלו בגוגל אם תקישי - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012בעקרון רמת ה-IGG ו-IGM יכולות להשתנות ולהשאר חיוביות זמן ממושך אפילו שנים והן לא מהוות מדד לזמן שבו כבר ניתן להכנס להריון.
בדרך כלל ההמלצה היא לחכות בין 6 חודשים לשנתיים לפני שנכנסים עוד פעם להריון וזאת בלי קשר לבדיקות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,טלי14/06/2012
שלום רב,
שמעתי לאחרונה כי בקרב הסודנים והארתראים והדרפורים יש שיעור גבוה של חולים במחלות זיהומיות לרבות שחפת, מלריה, איידס ועוד. כיוון שידוע לי שחלק ממחלות אלה יכולות לעבור אפילו בנשימה, כלומר לא רק ברוק אלא בלחות משיעול או דיבור. העניין הוא שהיום בהיותי במסעדה בה כמה מעובדי המטבח היו עובדים זרים - סודנים/אריתראים וכו' - נכוותי בלשון ונכנסתי ללחץ שמא נוצר לי פצע פתוח. כי אני חוששת שאם מי מהעובדים הללו שנגע לי בכלים או באוכל והיה לו פצע פתוח ביד או שהשתעל או פלט רוק והוא חולה במחלות אלה - אני חוששת שמא נדבקתי כך מאיזו מחלה זיהומית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012כפי שכבר ציינתי בפורום אוכלוסיית העובדים הזרים לא מסכנת אותנו בסוג כזה של מגע כפי שאת מתארת. בדרך כלל בכדי להדבק במחלות כמו שחפת שעוברות בנשימה דרושה שהייה בחדר סגור עם האדם החולה לזמן ממושך. שאר המחלות לא עוברות במגע מזדמן אלא במגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הקלבסיאלה-דחוףטל12/06/2012
שלום רב,
אני בחורה בת 29 בהריון.
אתמול שוחררה דודתי מבית חולים והיא נושאת את חיידק הקלבסיאלה פמימונה.
לאור חשש מהידבקות לא באתי עימה במגע.
בעת שהייתי שם היא הזריקה לעצמה זריקת קלקסן כחלק מטיפול בקרישת דם.
אני נגעתי בטעות במחט וחוששת שאולי המחט נכנסה לי לאצבע.
האם יש חשש שנדבקתי? איזו בדיקה ניתן לערוך כדי לבדוק ומתי כדאי לבצעה?האם אני עשויה להדביק אנשים נוספים?
חוששת מאד לשלום העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק הקלבסיאלה-דחוף - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012הסיכוי שנדבקת בדרך זו קלוש ואני לא רואה סיבה לדאגה.
במידה ונדבקת תסבלי מחום ואז אני ממליצה לפנות ליעוץ רפואי. המחלה הזו בדרך כלל לא מסוכנת לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר10/06/2012
שלום רב לרופאה
1. יש לי חבר נשא הפטיטיס סי,מה הסיכוי להדבקה ב הפטיטיס סי ביחסי מין מלאים אך מוגנים עם קונדום?
2. האם הדבקה היא רק במגע של דם לדם?
2. באילו מקרים צריך להיבדק? יש לציין כי נבדקתי והנני שלילית.
3. האם זה נכון מה שכתוב באינט ועפי מה שקראתי כי הסיכוי להדבקה ( ללא אמצעי מניעה) במגע מיני הינו קלוש?
תודה רבה לרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/06/2012הסיכוי להדבקה בהפטיטיס C גם ללא שימוש בקונדום נמוך אך אינו אפס. ברוב המקרים איננו ממליצים על שימוש בקודנדום לצורך מניעת הדבקה אבל הדבר נתון לשיקול דעתך.
הדבקה בדרך כלל מתבצעת דרך מגע של דם עם דם אך לעיתים נדירות גם במגע מיני. הקונדום בהחלט יכול למנוע את המקרים הנדירים בהם יש הדבקה דרך יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא מודאגתנועה08/06/2012
הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים, בגן. חולה בתדירות די גבוהה, ברוב הבדיקות אצל הרופאה הגרון אדום, ומידי פעם אפיזודות עם חום. בדרך השגרה יש לו יציאות רכות ורבות יחסית. משתעל לעתים תכופות יחסית, בעיקר בלילה.
לפני שבועיים היתה אפיזודת שלשולים והקאות עם חום שנמשכה כמה ימים ואחר כך המצב קצת השתפר.
מזה שבוע, יש כמה תופעות מקבילות: שלשולים - לסירוגין, יש לעתים יציאות תקינות יחסית ולעתים מימיות, ומעט הפרשות צהובות מהעיניים (לא ברמה של הדלקות שהיו לפני כשבועיים), גם לסירוגין, יום כן - יום לא. כל פעם כשאנו חושבים שהוא משתפר משהו חוזר.
מאתמול, גם שיעולים ונזלת וגרון אדום.
האם מדובר בוירוס, ואם כן, מהו משך המחלה הסביר לתינוק עם רגישות חיסונית שכזו,
האם אפשר שמדובר באלרגיה?
האם הוא מידבק?
בברכה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/06/2012תינוקות בשנה שנתיים הראושנות של חייהם נדבקים בהרבה מחלות זיהומיות וכך למעשה הם בונים את החיסוניות שלהם לשנים הבאות. בדבר בולט במיוחד בילדים הנמצאים במעונות או גנים שם הם נחשפים לילדים אחרים שגם האם חולים לעיתים.
באופן כללי נשמע כי גם הפעם מדובר במחלה וירלאית אולם ללא בדיקה של הילד לא ניתן לתת יעוץ רפואי או המלצות לגבי טיפול, והדבקה. ממליצה לפנות לרופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?דן05/06/2012
שלום רב
האם תוכלי ? או משהו לזהות נזק של יצור כלשהו ??.או מה זה? לרגל שלי .תמונה מצורפת של נקודות דקירה? או? ??אינני יודע , וגם רופאי עור לא נתנו לי תשובה. אני פנסיונר בבית לא נשרט ולא נ
נפצע . וזה הקיץ השני ששמתי לב לסימן הזה בשוק קרוב לקרסול .לא מרגיש כלום .י נעלם לאט לאט ומופיע שוב פתעום ללא כאב .
תודה מראש
דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד``ר יסמין מאור05/06/2012לא ניתן להתרשם מתמונה ללא בדיקה.
על פי המהלך הקליני לא נראה לי כי מדובר במחלה זיהומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה עם CMVמיכל04/06/2012
הי,
אני בהריון ללא נוגדנים ל - CMV, כרגע מתחילה שבוע 25.
לחברה טובה שלי גילו CMV פעיל לפני חודשיים וחצי ומאז אני לא נפגשת אתה.
שתי שאלות:
1. האם אני כבר יכולה להיפגש עם החברה?
2. האם כבר יכולה להפגיש את הבת שלי עם הבת שלה? (שתיהן בנות שנה וחצי והגיוני שהבת שלה גם כן חלתה בזה, לא הייתי רוצה שהיא תדביק את הבת שלי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה עם CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור05/06/2012לאחר חודשיים וחצי אם כבר אין לה חום אתן יכולות להיפגש. בכל מקרה ממליצה לא להשתמש בכלי אוכל משופתים ולא להתנשק פה לפה.
לגבי הדבקה בהריון - בטרימסטר השלישי ההדבקה בדרך כלל כבר לא גורמת לנזק לתינוק.
לגבי הבת - מחלה בגיל כזה היא בדרך כלל מאד קלה כך שיש יתרון להדבקה בגיל צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לחכות בין בדיקות מנטו ?נוגה04/06/2012
ביצעתי את הזריקה הראשונה של טסט מנטו והיא יצאה שלילית ואח"כ קיבלתי את הזריקה השניה לפני בדיוק חודשיים, אבל לא יכלתי להגיע לבדיקה שבה בודקים את התוצאה.
1) מה מטרת הזריקה השניה? האם היא בשביל לראות אם התפתחו נוגדנים אחרי הזריקה הראשונה ולכן במצב תקין היא אמורה לצאת חיובית ?
2) אם כך מדוע שלא אוכל לבצע את רק את הזריקה השניה בלי לחכות חודש ואם תצא תוצאה חיובית, אז זה תקין ואם לא אז אצטרך לחזור על הטסט מההתחלה שוב ?
3) כמה זמן צריך לחכות אחרי שמבצעים את הזריקה השניה של טסט מנטו עד שניתן לבצע עוד פעם טסט מנטו שוב מההתחלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן לחכות בין בדיקות מנטו ? - תגובה
ד``ר יסמין מאור05/06/2012לעיתים מערכת החיסון רדומה ולא מגיבה בצורה נכונה לבדיקת המנטו ואז מתן של זריקה חוזרת בהפרש זמנים קצר יכול לעורר את התגובה הנכונה.
לא ניתן לשחזר את הבדיקה כעבור חודשיים מאחר ואם עכשיו תהיה תגובה חיובית היא תבטא התפתחות של תגובה חיסונית למנטו עצמו ולא נוכל להבדיל בין זה לבין תחלואה אמיתית בשחפת. ניתן לחזור על הבדיקה שוב רק בעוד שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם התוצאה של זריקה נוספת
מגה05/06/2012גם תצא שלילית, גם כמה חודשים אחרי שנתנו את הזריקה השניה, אז זה תקין ?
איזו תוצאה מצפים לראות אחרי הזריקה השניה מאדם בריא שלא חלה בשחפת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש כללים של משרד הבריאות למנטו?
נוגה12/06/2012האם יש כללים ברורים של משרד הבריאות לפרק הזמן בין בדיקות מנטו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש כללים של משרד הבריאות למנטו? - תגובה
ד``ר יסמין מאור18/06/2012פרק הזמן המומלץ בין שתי הבדיקות הוא בין שבוע ל-3 שבועות.
מטרת הבדיקה השנייה היא לעורר זיכרון חיסוני ישן. עדין גם לאחר הבדיקה השנייה אנו מצפים כי התשובה תהיה בתחום התקין או שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור יסמין מאוראלעד03/06/2012
נגעתי היום בחלודה מתפוררת מברזל והידים שלי היו עם חלודה ואחרכך שמתי ידים בפה ואכלתי
עשיתי חיסון לטטנוס לפני שנה
אני יכולה לחלות בטטנוס מהמקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור יסמין מאור - תגובה
ד``ר יסמין מאור05/06/2012הסיכוי שתחלי בטטנווס קלוש. את מחוסנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת חצבת ומחלות מדינות עולם שלישישיר01/06/2012
שלום ישבתי בבית קפה .ואני בהריון שבוע 23.היה שם אריתראי שהגיש לנו את הצלחות והמזלגות.ודיברנו איתו שאלנו מאיפה הוא.האם יש סיכון להידבק במחלות?
חצבת או כל דבר אחר.כי אח"כ קראנו כתבה של רפי קרסו שהעבודים הזרים חולים המלא מחלות ומסכנים סועדים.כמה זמן אני עכשיו צריכה להיות בחרדות?
האם אתה יודע אם ילידי 71 מחוסנים למחלות חצבת ?ומה שיש לאפריקאים?
בגלל שאני בהריון אני מודאגת
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת חצבת ומחלות מדינות עולם שלישי - תגובה
ד``ר יסמין מאור05/06/2012את אמורה להיות מחוסנת לחצבת.
זה כלל לא נכון לאמר כי העובדים הזרים מפיצים מחלות. התפרצות החצבת בתקופה האחרונה בארץ קשורה לחוסר הענות לחיסונים של הישראלים ולא רק לעובדים הזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ממושכתמיכל29/05/2012
חודש לאחר לידה החלה צריבה לא שפויה בשתן עם הפרשות לבנות מרובות
עכשיו כבר 4 חודשים אחרי לידה בוצע תרבית שתן ותרבית וגינלית ולא מצאו כלום
הצריבה לא עוברת ועדיין אני רואה הפרשות מרובות לעיתים נעלמות ושוב חוזרות אבל הצריבה נשארת תמיד
זה עינוי לא קל קיבלתי 3 פעמים אופלודקס וזה לא עזר בכלל למרות הממצאים
האם יש לך עוד כיוון עבורי?
מיואשת וסובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ממושכת - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/05/2012יש מספר מצבים שיכולים לגרום לתסמונת כזאת - זיהום בדרכי השתן, פטרת בוגינה, מחלה חיידקית שנקראת בקטריאל וגינוזיס, זיהום בטריכומונס.ויש עוד נוספים יותר נדירים. בשלב ראשון כדאי לבצע משטח אצל גניקולוג בשאלות הספיציפיות הללו. לעיתים התסמונת יכולה להגירם עקב שינויים הורמונליים לאחר ההיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכל30/05/2012האם שינויים הורמונליים יכולים להתבטא בהפרשות לבנות גם מהשתן?
איך ניתן לדעת אם זו הסיבה והאם יש לזה פתרון? ואם לא כמה זמן זה נמשך?
האם את מקבלת במכבי ? סליחה על כל השאלות סובלת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמתי שכבר עשו לי ולא מצאו כלום
מיכל31/05/2012עשיתי כבר תרביות ולא רואים כלום בתרביות שתן ותרבית וגנילית לכן אני שואלת
אם זה הורמונלי אם זה יכול להתבטא בשתן? והאם יש טיפול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVנתונים נוספים29/05/2012
שלום,
הנני בשבוע 16 להריון ולא מחוסנת ל - CMV.
ביתה של חברתי בת השנה וחצי חלתה לפני כארבעה חודשים ב - CMV.
עד עכשיו נמנעתי מלהיפגש איתה.
1.האם עכשיו זה כבר אפשרי ללכת לביתה כאשר הילדה נמצאת שם?
2.אם לא מתי זה אפשרי?
3.כמה זמן זה מדבק מרגע הופעת החום?
תודה מראש ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/05/2012ניתן להיפגש עם הילדה בהנחה שהיא כבר ללא חום.
מומלץ לא לשתות ולאכול מאותם כלי אוכל וגם לא להתנשק על הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים גבוהים מאוד של VARIC.ZOST.IGGמירי28/05/2012
שלום,
אני בת 29 וגיליתי שאני בהריון. לדעתי, שבוע 3 פחות או יותר. היום יצא לי הרפס מעל השפה.אני סובלת מהרפס באיזור השפתיים המון שנים וזאת לא הפעם הראשונה. קצת מודאגת שזה יצא בתחילת ההריון.
האם עליי לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים גבוהים מאוד של VARIC.ZOST.IGG - תגובה
ד``ר יסמין מאור30/05/2012הרפס על השפתיים אינו בעייתי מבחינת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)