מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- הרכבת עדשות אחרי ניתוח לייזראחינעם01/01/2019
אני עם עדשות כבר הרבה מאוד שנים וחושבת לעשות ניתוח להסרת משקפיים. שמעתי על מקרים שבהם המספר חזר אחרי כמה שנים, אני מבינה שזה יכול לקרות, אז אם המספר חוזר אפשר לחזור להרכיב עדשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות לאחר לייזר
ד``ר אליה לוינגר03/01/2019שלום רב,
כעיקרון הדבר אפשרי אך יש צורך בהתאמת עדשות על ידי אופטומטריסט עם עלות גבוה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם יש ניתוח תיקון שמתקן הילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?גלית29/12/2018
שלום רב,
עברתי ניתוח אינטראלאסיק לפני 3 חודשים
אני רואה בוהק, הילה ונצנוצים מסביב למקור אור
שהאור נמרח על פני היקף גדול בהרבה מאשר מקור האור.
הבוהק קורה ביום ובלילה.
לכל שלט נהיה עוד נפח, ולא ברור איפה הוא מתחיל ונגמר.
יש לי נצנוצים מקור האור מתפרס ונהיה דמוי כוכב כאשר יוצאים מלא קרניים ממנו. תופעה זו קורת לי ביום ובלילה, כמובן שבלילה התופעה גרועה פי הרבה אך גם בחדרים עם תאורה חלשה ומעומעמת התופעה הזו קיימת.
האם התופעות הללו נגרמו בגלל שהקרנית נפגעה?
מה גורם לעיניים לראות הילות סביב מקורות אור?
מה גורם לכך הראייה של אור שנמרח מסביב למקורות אור כמו הכתוביות בטלוויזיה שעם הילות מסביב
האם התופעות הללו הן בגלל שבניתוח הקרנית נחתכה ויש עכירות או בגלל שהקרנית נהרסה?
אני סובלת 3 חודשים של גיהינום אני לא יכולה לראות טלוויזיה כי הכתוביות מטושטשות במחשב הכל מטושטש בחוץ בחושך הכל על הילות סביב רמזורים סביב מנורות סביב פנסי רחוב
הסבל הוא קשה מנשוא!!!
האם יש ניתוח כזה שיכול לטפל בהילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?
האם יש ניתוח תיקון שמתקן הילות טשטוש סינוורים לאחר אינטראלאסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום רב,
ד``ר אליה לוינגר31/12/2018במערכות שלנו עולה כי הינך מזדהה בשמות שונים והשאלות חוזרות ונשנות.
אנו מזמינים אותך להתקשר למרכז המידע של רשת "עיניים" במספר 3122*.
כמו כן, באפשרותך להזדהות כאן בפורום באופן מלא כולל שם משפחה ומלוא פרטייך ונוכל לשוב אלייך ולתת מענה.
בברכה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- לייזר אחרי ניתוח ידנישוקי27/12/2018
בשנות ה-80 עברתי ניתוח ידני, מאז התדרדרה הראייה, האם אפשר לתקן עכשיו בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ידני
ד``ר אליה לוינגר27/12/2018שלום רב.
יתכן והדבר אפשרי אך יש צורך בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם זה נכון שיש הבדל כל כך גדול בין Z-LASIK לבין אינטראלאסיק?שמרית25/12/2018
מה ההבדל בין Z-LASIK לבין Lasik Eye-Q לבין אינטראלאסיק?
האם Z-Lasik זו השיטה הכי טובה בעולם להסרת משקפיים?
כי אמרו שהאינטרלאסיק אינטרלייז המכשיר עם סיכונים לטשטוש ראייה ולראיית הילות סינוורים ובוהק סביב אור.
ואמרו שה Z-LASIK נטול סיכונים ואין שום תופעות לוואי שיש באינטראלאסיק.
האם זה נכון שיש הבדל כל כך גדול בין Z-LASIK לבין אינטראלאסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נכון
ד``ר אליה לוינגר25/12/2018שלום רב,
בשיטת ZLASIK ואינטראלסיק יצירת המתלה מתבצעת על ידי מכשיר לייזר ואילו בשיטת EYE-Q יצירת המתלה מתבצעת על ידי סכין מכאני. ולסיכום אין הבדל משמעותי בין שתי השיטות הראשונות. אני היתי חושש תמיד ממשפטים מאוד החלטיים "שאין שום תופעת לוואי", הדבר פשוט לא מדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- צמיחת תאי אפיתל מתחת למתלהקרן24/12/2018
כיצד אפשר לדעת אם לאחר ניתוח "אינטרלאסיק" יש לי צמיחת תאי אפיתל מתחת למתלה= שנקרא epithelial ingrowth?
האם זה מביא לטשטוש הילות ובוהק וניצוצות ואור מרוח? אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, - זה ממש מפריע לי לתפקוד היומיומי.
האם אפשר לגלות epithelial ingrowth בבדיקת עיניים רגילה או צריך צילומים בכדי לגלות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
ד``ר אליה לוינגר24/12/2018ניתן לראות זאת בבדיקת רגילה.
בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אור מפוזר אחרי ניתוח לאסיקרוני23/12/2018
לפני חצי שנה עברתי ניתוח לאסיק ואני עדיין רואה אור מפוזר (starbursting?) האם זה לא היה אמור לעבור עד עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור מפוזר
ד``ר אליה לוינגר23/12/2018שלום רב,
כעיקרון העוצמה צריכה לרדת. במידה והדבר לא קורה ממליץ לפנות שוב לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אני חצי שנה לאחר אינטרלאסיקשירי21/12/2018
איך אפשר לטפל בתופעות הלוואי הנוראיות שנגרם לי מהניתוח לייזר?
כתבתם שתופעות הלוואי תופעות זמניות למרות שהתופעות הללו הינן לצמיתות.
אני סובלת מתסמינים בלתי הפיכים כגון יובש בעיניים, הילות, סינוורים, בעקבות הכאבים והתסכול של אובדן הראייה.
אני חצי שנה בדיוק לאחר אינטרלאסיק.
אין לי עכשיו לא את העדשות ולא את המשקפיים אבל כל כך לא נוח לי וכואב לי בעיניים שאני מעדיפה להשאיר אותן עצומות. הכאבים כל כך עזים שאני רק מתפללת להחזיר את המשקפיים חזרה לפרצוף ולוותר על ה"תענוג" הזה של ראייה חדה ללא המשקפיים.
אין באמת מדד כמותי שיכול לתאר את רמת האי נוחות והכאב שגרם לי הניתוח לייזר אני מרגישה כאילו דקרו אותי עם סכין בעין, הכאב תמיד שם. הטיפות עוזרות מעט אבל הכאב לא עובר .
הניתוח שהיה אמור לתקן את הטשטוש ולגרום לי לראות בחדות עשה דווקא בדיוק ההפך. במקום לראות פרטים בחדות אני מבחינה בכך שחלק מהתמונה בעצם מחוקה, כאילו היא לא קיימת בכלל. לרגע רואים בחדות את האותיות הקטנות ופחות משנייה אחרי זה הכל מטושטש ולא מצליחה לזהות אפילו את האות הגדולה ביותר על הלוח אצל האופטומטריסט. הראייה לאחר הניתוח הראייה במצב גרוע יותר מלפני הניתוח!
שהאור נמרח על פני היקף גדול בהרבה מאשר מקור האור. הבוהק קורה ביום ובלילה.
יש לי קשיים בנהיגה בלילה עד כדי כך שמשעה מסוימת אני לא יכולה לנהוג מחשש לחייהם ולחיי הסובבים. לכל שלט נהיה עוד נפח, ולא ברור איפה הוא מתחיל ונגמר. הקונוסים שמניחים למקרי חירום של תאונות או עבודות תשתית מחזירים לי כל כך הרבה אור עד כדי סינוור כאבי ראש ועצירות תכופות בצד הכביש על מנת לתת לעיניים מנוחה.
יש לי נצנוצים מקור האור מתפרס ונהיה דמוי כוכב כאשר יוצאים מלא קרניים ממנו. תופעה זו קורת לי ביום ובלילה, כמובן שבלילה התופעה גרועה פי הרבה אך גם בחדרים עם תאורה חלשה ומעומעמת התופעה הזו קיימת.
איך אפשר לטפל בתופעות הלוואי הנוראיות שנגרם לי מהניתוח לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר אליה לוינגר23/12/2018שוב שלום,
אני ממליץ לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- רואה הילות וסינוור בוהק ניצוצות סביב מקורות אורשירי21/12/2018
כתבתם שתופעות הלוואי תופעות זמניות למרות שהתופעות הללו הינן לצמיתות.
אני סובלת מתסמינים בלתי הפיכים כגון יובש בעיניים, הילות, סינוורים, בעקבות הכאבים והתסכול של אובדן הראייה.
אין לי עכשיו לא את העדשות ולא את המשקפיים אבל כל כך לא נוח לי וכואב לי בעיניים שאני מעדיפה להשאיר אותן עצומות. הכאבים כל כך עזים שאני רק מתפללת להחזיר את המשקפיים חזרה לפרצוף ולוותר על ה"תענוג" הזה של ראייה חדה ללא המשקפיים.
אין באמת מדד כמותי שיכול לתאר את רמת האי נוחות והכאב שגרם לי הניתוח לייזר אני מרגישה כאילו דקרו אותי עם סכין בעין, הכאב תמיד שם. הטיפות עוזרות מעט אבל הכאב לא עובר .
הניתוח שהיה אמור לתקן את הטשטוש ולגרום לי לראות בחדות עשה דווקא בדיוק ההפך. במקום לראות פרטים בחדות אני מבחינה בכך שחלק מהתמונה בעצם מחוקה, כאילו היא לא קיימת בכלל. לרגע רואים בחדות את האותיות הקטנות ופחות משנייה אחרי זה הכל מטושטש ולא מצליחה לזהות אפילו את האות הגדולה ביותר על הלוח אצל האופטומטריסט. הראייה לאחר הניתוח הראייה במצב גרוע יותר מלפני הניתוח!
יש לי קשיים בנהיגה בלילה עד כדי כך שמשעה מסוימת אני לא יכולה לנהוג מחשש לחייהם ולחיי הסובבים. לכל שלט נהיה עוד נפח, ולא ברור איפה הוא מתחיל ונגמר. הקונוסים שמניחים למקרי חירום של תאונות או עבודות תשתית מחזירים לי כל כך הרבה אור עד כדי סינוור כאבי ראש ועצירות תכופות בצד הכביש על מנת לתת לעיניים מנוחה.
איך אפשר לטפל בתופעות הלוואי הנוראיות שנגרם לי מהניתוח לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חצי שנה
ד``ר אליה לוינגר23/12/2018שלום רב,
עניתי על כך במסגרת פורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- פורום הסרת משקפיים בלייזר - יש לי שאלהשירי19/12/2018
מדוע כתבו ש"טישטוש הילות, וסינוורים הן תופעות לוואי של הניתוח והן ייחלפו בשבועות הקרובים."?
אמרו לי "שזאת הבעיה הכי גדולה של הסרת משקפיים בלייזר.
הקרנית עוברת טראומה, בגלל זה המון אנשים סובלים מסינוורים והילות גם לאורך שנים, אבל זאת האמת, גם הבעיה היא שלמרות ה-מיטומיצין שמונע הצטלקות, עדיין ההצטלקות קיימת, ומספיק נקודה הכי קטנטנה שתהיה במרכז הראייה, יהיו סינוורים והילות סביב מקורות אור!!! כי קרני האור פוגעים באיזורים ברשתית שהם לא אמורים לפגוע!!!
אנשים שעברו ניתוחי לייזר אמרו לי שהם רואים אנשים ושלטים מרחוק, אבל אכלו אותה מפנסים של מכוניות ותאורות רחוב,
הלייזר פגע במרכז הראייה ובגלל זה יש טישטוש הילות, וסינוורים מופיעים לאחר הניתוח כי קרני האור של הלייזר עשו טעות ופגעו באיזורים ברישתית שלא היו אמורים פגוע. אז זה לא נכון האמירה ש"טישטוש הילות, וסינוורים הן תופעות לוואי של הניתוח והן ייחלפו בשבועות הקרובים" כי הן לא יכולות לחלוף בשבועות הקרובים. טישטוש הילות, וסינוורים נמשכים לצמיתות לכל החיים כתוצאה מהניתוח ולא חולפים בכלל לפי מה ששמעתי מאחרים. אז בגלל טעות אנוש של הלייזר הראייה נהרסה לתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר אליה לוינגר19/12/2018שלום רב
אז לא לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאבל עשיתי כבר ניתוח לייזר
שירי21/12/2018כתבתם שתופעות הלוואי תופעות זמניות למרות שהתופעות הללו הינן לצמיתות.
איך אפשר לטפל בתופעות הלוואי הנוראיות שנגרם לי מהניתוח לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שטיפת עיניים במי ברז שבוע לאחר ניתוח לייזררונה17/12/2018
מה ההבדל בין שטיפת העיניים במים קרים או חמים שבוע לאחר ניתוח לייזר?
האם מים חמים יכולים לזהם את העיניים ולגרום לכוויות ולגירוי?
האם מותר להשים את הזרם של הדוש כשהעיניים פתוחות? האם צריך לעצום את העיניים במקלחת? האם מותר לשטוף את העיניים כשהן פתוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת עיניים
ד``ר אליה לוינגר18/12/2018שלום רב.
אין הבדל בין מעם חמים לקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טיפות עיניים מה הכי טוב?קרן15/12/2018
אילו טיפות עיניים הכי מומלצות ליובש קשה בעיניים?
מבין הסוגים הללו:
1. סיסטיין UD בקבוקונים - האם זה מספר 1 בעולם ליובש?
2. איירוניק בבקבוקונים - שמכילים קמומיל ודרדר כחול- האם קמומיל ודרדר כחול יכולים לשקם את העין? האם יכול להיות תופעות לוואי לקמומיל ולדרדר כחול? האם יש תועלת להשים בעיניים קמומיל ודרדר כחול שיש באיירוניק?
3. בפנטן בבקבוקונים- שמכילים ויטמין B6 - האם ויטמין B6 בטיפות עיניים באמת משקם את משטח העין ואת הקרנית?
4. סיסטיין באלאנס בבקבוק - האם זה מכיל חומר משמר?
5. קומפורט שיילד COMFORT SHEILD בבקבוק - האם זה טיפות עיניים היחידות בעולם שהכי קרובות לדמעות האמיתיות?
6. טירס נטורל - כתוב בעלון שיש הכי הרבה תופעות לוואי - מדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים
ד``ר אליה לוינגר16/12/2018שלום רב,
לא אוכל להמליץ על סוג מסויים של טיפות עיניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם סיסטיין באלאנס מכילות חומר משמר?איריס16/12/2018
האם סיסטיין באלאנס מכילות חומר משמר?
כתוב שסיסטיין באלאנס הן טיפות עיניים לסיכוך והרטבה. טיפות עיניים Systane® Balance תומכות בשכבה השומנית העדינה בשכבת הדמעות, על ידי מתן הלחות החיונית לעיניים.
הקלה משמעותית לאורך זמן.
רכיב ייחודי Lipitech® המשפר את יציבות דוק הדמעות ע"י שיקום המרכיב הליפידי.
מאפשר הקטנת תדירות השימוש ומשפר את איכות החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיסטיין
כעיקרון ישנו חומר משמר חלש. בכל מקרה אם הטיפות מקילות על הסימפטומים רצוי להשתמש בהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- כאבים עם טיפות עיניים איירוניקניצה16/12/2018
שמתי בעיניים טיפות עיניים איירוניק ונהיה לי כאבי תופת
האם האיירוניק מכיל חומרים מסוכנים?
מה מכיל האיירוניק שעשה לי דלקת עיניים קשה וכאבים עזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוניק
בטיפות אירוניק אין חומרים משמרים ולא מכילות חומרים מסוכנים.
בכל מקרה ממליץ לשקול בדיקה של רופא עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזרירון15/12/2018
עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק,
אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה
גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש.
מה הגורם לראייה מטושטשת מקרוב לאחר אינטרלאסיק?
האם אני צריך לקרוא ספר עם משקפי קריאה עכשיו?
כי אני לא יכול לקרוא את האותיות הקטנות בעיתון.
, ושאלה שנייה במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: מה הגורם לתופעה הזאת לאחר הניתוח?
כיצד התופעה הזאת יכולה לעבור?
האם יש טיפול שמטפל בתופעה הזאת?
האם זה בגלל שהקרנית נפגעה נואשות מהניתוח אז אני רואה הילות סביב אורות של רכב סביב רמזורים סביב פנסי רחוב. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר אליה לוינגר15/12/2018שלום רב
אני חושב שבשלב זה כדי לך לפנות לרופא הנמתח לשיחה ובדיקה על מנת לענות על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- טשטוש ראייה חמור לאחר אינטרלאסיק גם מקרוב וגם מרחוקירון15/12/2018
שלום
עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק, אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש.
, וכמו כן במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: האם זו תופעה נורמלית לאחר הניתוח ? אם כן, מתי היא אמורה לחלוף ?
אודה למענה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טישטוש ראיה
ד``ר אליה לוינגר15/12/2018שלום רב,
יתכן והדבר על רקע יובש משמעוי בעיניים. לעיתים גם בשיטת האינטראלסיק זמן ההחלמה יכול להיות ממושך יותר. ככל הנראה בזמן הקרוב יש לך ביקורת אצל הרופא המטפל, אם יש צורך לבקש להקדים את הביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?