מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה הברית ביום רביעיאורה11/08/2008
נולד לי בן ביום רביעי ה6.8.08 בשעה 01:00 לפנות בוקר, אנחנו מתלבטים בין ראם, לשם, שילו,או שגב שם המשפחה של הילד יהיה ליברמן, אני אודה לך עם תעזר ילנו להחליט מה הכי נכון עבורו, אני הכי מתחברת לראם, תודה רבה, אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורה
ליאת יוגב11/08/2008גם אם אוהבים את השם ראם , משמעות הדבר , ראשית מספר הגורל הוא 6 מיום לידה 6 שמדבר על צדדים מאד משפחתיים , רגישות אדירה , כאשר השם ראם ליברמן מקבל מספרים רכים נשיים , רגשיים , מה שיוצר מפה רגשית מדי , ונשית והרי מדובר בבן , ולכן לא ממליצה על השם . כאשר קיימים מספרים נשיים אצל בנים , קיים גם בלבול בזהות המינית וגם בעיות באינטימיות , השם שילו , בעייתי משהו אבל אולי עדיף , לי לא ידוע שכותבים שילו באופן שכתבת , אבל הכל אפשרי , המפה של שילו מוכיחה על צדדים רגשיים מול חשיבה פרקטית מטרתית , תוך רצון להראות כמי שפחות הולך עם החלקים הרגשיים שבו , כמו פחות לקבל עצמו בעניין . השם שגב יורד מהפרק מאחר , ויוצר מפה קרמטית , 16-7 - שיעור על חיים קודמים , בעניין של מערכות יחסים - הציעו שמות אחרים ואולי יהיו טובים יותר , אפשר להתקשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אורה11/08/2008תודה על התגובה שמות נוספים אופציונלים הם עומר,קידר, והראל, ממש תודה לך את לא יודעת כמה שמחתי שהגבת:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציה
אורה11/08/2008אם תוכלי לבדוק גם את ניב זה יהיה נהדר, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין ארבעה שמותאורה10/08/2008
היי, ילדתי בן ביום רביעי ה6.8.08 בשעה 01:00 לפנות בוקר, אנחנו מתלבטים בין ראם, שילו , לשם ושגב מה הכי מתאים לדעתך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת פרטים
אורה10/08/2008שם המשפחה של הילד יהיה ליברמן, אני הכי מתחברת לראם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםעינב09/08/2008
שלום, יש לי 2 בנים רום ועיליי ,הבן השלישי בדרך . אני מחפשת שם מיוחד שימשיך את את המשמעות של רום ועיליי=עליון גבוה רם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב
ליאת יוגב09/08/2008מצטערת , אין לי מושג , נסי לבחון אפשרויות בספר שמות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמות תמיר ותומר
ליאן11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן
ליאת יוגב11/08/2008מה השאלה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו בבקשה למצוא שם לתינוקדמיטרי09/08/2008
שלום רב. מבקש עזרתכם בחיפוש אחרי שם לבני שנולד ב 6.8.08 . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיטרי
ליאת יוגב09/08/2008את שם הילד בוחרת אמא , כך שזה לא מה שאני נוהגת לעשות , התחברו לשמות והציעו אותם , אני אהיה לכם לעזר כשתבחרו מספר שמות , אסביר את משמעותם ביחס לשם המשפחה ותאריך הלידה , להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
דמיטרי10/08/2008ליאת תודה רבה על תגובתך. כרגע יש לנו 2 שמות :: רון ודניאל או דן. אך אנו לא ממש שלמים איתם. שם משפחה שלנו הוא אסטיס. שמי דימיטרי ואישתי ג'ני. נשמח אם תעזרי לנו בשמות אלו או שמות נוספים. לבן ראשון שלנו קוראים טל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיטרי שלום
ליאת יוגב11/08/2008מבין השמות שהצעת , אין ספק , שהשם המועדף הוא - רון , זאת מאחר ומתקבלת מפה שמצד אחד קיימים בה צדדים רגשיים , גם יום הלידה וגם מספר הגורל = 6 המדבר על בית משפחה אהבה , כאשר הצירוף עם כל המפה יוצר גם מספרים שאפתניים השגיים מטרתיים , הבנה רבה יכולת ללכת קדימה , נפלא . ואין ספק שמדובר "בילד טוב" בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המלצתך לגבי השם רנן רצון?ג'ינה רצון09/08/2008
שלום, אשמח לשמוע מה המלצתך לגבי בחירת השם הפרטי רנן לבת שלי. שם המשפחה שלנו הוא רצון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינה
ליאת יוגב09/08/2008השם רנן רצון יכול להיות טוב , רק חשוב לדעת מהו תאריך הלידה , כך שהתשובה , באופן ברור היא לא חד משמעית . תהיי בקשר לאחר הלידה , הכיני שמות נוספים , בכל מקרה להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם.=)א'08/08/2008
שלום, שמי אורית ואני רוצה מאוד לשנות את שמי לאור,מפני שאורית ארוך לי מידי,מה דעתך על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב09/08/2008כדי שאוכל לענות צריכה לדעת את שם המשפחה ותאריך הלידה , או התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המלצתך לגבי השם גאיה?ג'ינה08/08/2008
שלום, אני צפויה ללדת ב- 19 לספטמבר בת. שם המשפחה שלנו רצון. השם גאיה מוצא חן בעיני מאוד - מה המלצתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינה
ליאת יוגב08/08/2008לבחירת השם גאיה רצון , ממש לא מומלץ וזאת מאחר , א. קיים קונפליקט בין 5 ל-4 מספרים המייצגים צרכים שונים לחלוטין , שיוצרים בעייתיות לימים בבחירת כיוון מקצועי , מה רוצה ? משהו שיש בו מסגרת בטחון יציבות , או כיוון של שינויים גיוון , תנועה וחופש פעולה ?? מה רוצה , מעבר לכך קיים מספר קרמה 13-4 שזהו ,תיקון על חיים קודמים , בהרגשה של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות. ועוד . ממש לא לבחור בזה השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ג'ינה10/08/2008בתשובתך הקודמת לקחת בחשבון הפרמטרים הבאים: שם המשפחה (רצון), תאריך לידה משוער (19.9.08) והשם הפרטי שאנו מעוניינים לתת לבת שלנו (גאיה) והמלצתך היתה להימנע מהשם הנ"ל. האמת היא שקצת קשה לי לותר על השם הזה (עושה לי תחושה חיובית בלב...), לכן רציתי לשאול: אם בסופו של דבר הלידה תתקיים בתאריך אחר, האם אז כן אפשרי להעניק את השם גאיה רצון או שבכל מקרה זה צירוף בעייתי? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינה
ליאת יוגב10/08/2008כשעניתי לך על בחירת השם גאיה רצון , התייחסתי רק לשם ופחות לתאריך הלידה , כי מה שהוא בערך, (תאריך לידה) אין לו ערך , וההסבר מדוע השם לא מומלץ מוסבר , כך שבאופן חד משמעי , ברור שיש בעייתיות אם השם ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשרון07/08/2008
נולדה לי בת ביום 27.7.08 בשעה 23:46 . מתלבטים בין השמות: עדי , שני. אשמח לדעת מה מתאים יותר. שם המשפחה: מסטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ליאת יוגב08/08/2008מבין שני השמות שהצעת , אין ספק שהשם שני עדיף על עדי , מאחר ולא יוצר בעייה תקשורתית , שיכולה להיות במקרה של עדי , מספרים שמצד אחד מדברים על פרקטיות מעשיות , מול חלקים של תובנה חכמה רבה . קיימים מספרים מנהיגותיים , מול פחד מלהיות במקום הזה , כלומר מה פתאום אני הולכת על בגדול ? גם אם קיימות יכולות כאלה , במידה ויש הצעות נוספות לשמות , הציעי ואעזור להחליט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאלי07/08/2008
שלום, בתנו נולדה ב-29-07-08 בשעה 02:30 לפנות בוקר. שם משפחה אלמוג. רציתי לדעת האם השם מעיין מתאים לה. המון תודה אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ליאת יוגב08/08/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 19-1 מספר המייצג מקום ליחודיות אינדבדואליות , חשוב ללמד אותה תקשורת ישירה , לא הרגשה של עליונות ולא הרגשה של נחיתות תלות ... כאשר בשם מעיין הצירוף המתקבל , מפה שיש בה מידה רבה של מנהיגות , בהמשך הדרך , מספרים מאד חזקים , כוח שליטה , רצון לבגדול , תוך גישה מעשית פרקטית במיוחד , אך יש משהו במספרים שיותר נוטה למספרים גבריים , כלומר 70% מערך המפה אלה מספרים יותר גבריים , שיכול לימים ליצור בעיה באינטימיות , לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות
אלי08/08/2008ליאת, המון תודה על התשובה הזריזה. לא כ"כ הבנתי מה הכוונה במספרים גבריים. מה המשמעות של זה? מה דעתך על השם שני או יעל? מה מבין ה-3 מתאים ביותר? תודה אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ליאת יוגב09/08/2008מפה שיש בה מספרים גבריים , יוצרת לימים בעיה באינטימיות עם כל המשתמע מכך ... קושי בתוך מערכות , כי אני כאישה חזקה , דומיננטית , אישה נועדה להיות "רחם " במשמעות הרכה יותר , ואילו מספרים שיש בהם חוזק כוח יוצרים את הקושי , בעניין לא פעם . השם יעל - ממש לא מומלץ , מאחר ויוצר שם מלא 19-1 שממילא קיים , אבל למה שכל המפה תהיה קרמטית ?? כי הרי 19 הוא מספר קרמה - זהו מספר הגורל- צמצום תאריך הלידה , ואין סיבה ליצור זאת גם במספר השם המלא . השם שני פחות מומלץ מהשם מעיין . מפה מאד עצמאית חזקה , נוקשה , מטרתית , במעיין יש מידה של ריכוך , אידיאלים , תובנה , הליכה בגדול , שיש כמובן יתרונות , לעומת השם שני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף ואם בכללאורית07/08/2008
נולד לנו בן שני ב3/8 בשעה 12:30 שם משפחה כהן אנחנו מתלבטים בין בר לבן ואולי שנהים לא ממתאימים המועדף עלינו בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב07/08/2008השם בן נפלא בעבור בינכם , כאשר מספר הגורל הוא 3 יום לידה 3 , מספרים של יכולת ביטויית ,קלילות שמחה , השם המלא =1 יזמות עניין , מפה שכולה זורמת , מספרים יחודיים אינדבדואליים , מעוף זרימה חברותיות . גם כי הבעייתיות , היא שיש מעט מדי אותיות בשם ... אבל בסה"כ נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד התייעצות קטנה ותודה
אורית08/08/2008קודם כול תודה על התשובה המהירה אני רוצה לשאול על ההתאמה של השם ברק ממש ממש תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
ליאת יוגב08/08/2008השם ברק גם הוא נפלא , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , שיש בה חלקים מאד של אקשן עניין היסחפות , צורך בביטוי , חופש , השרדות , תוך גישה פרקטית מעשית במיוחד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורית08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשרון07/08/2008
נולדה לי בת ביום 27.7.08 בשעה 23:46 . מתלבטים בין השמות: עדי , שני. אשמח לדעת מה מתאים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ליאת יוגב07/08/2008מהו שם המשפחה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
שרון07/08/2008שם המשפחה: מסטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןמיכאל שמשי07/08/2008
ליאת שלום, שמי מיכאל שמשי, 17.2.1973 ואשתי חגית 23.5.1974. אשתי עומדת ללדת בדצמבר (30.12.2008 לא סופי). אנו מתלבטים בין מס' שמות ואשמח לשמוע את חוות דעתך: לביא, אגם, רביד. כמו כן לבת שלנו קראנו שחם, נולדה 23.6.2003, אשמח לשמוע גם פרטים לגבי שמה תודה רבה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל שלום
ליאת יוגב07/08/2008באשר לתינוק שעדיין לא נולד , חשוב כמובן לדעת תאריך לידה כדי להתאים השם , מעבר לכך השם אגם ממש לא מומלץ , נסו להתחבר לעוד שמות , כי אני מבינה שמדובר בבן , והשמות רביד ולביא יוצרים מפות רכות משהו , אז היו איתי בקשר לאחר הלידה עם עוד אופציות ואנסה לעזור . השם שחם לביתכם , אמנם נבחר ממקום של רצון בילדה "של אהבה " משפחתית הרמונית , אך כל המפה מראה על צדדים מאד נוקשים , חוזק כוח , לא פעם יכולה להנעל באובסיסביות על דברים . כאשר מספר הגורל שלה הוא 7 - מספר המראה צורך בפרטיות בעולם משלי , עומק ידע למידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת השם אוריתאורית07/08/2008
נולדתי ביום 22.4.83 בשעה 16:30 לערך. האם שמי מתאים לי או שכדאי לי להחליף שם? אם להחליף, לאיזה שם כדאי?
ליאת יוגב07/08/2008ומהו שם המשפחה שלך ?? למרות שמדובר בבחירת שם לתינוק , אנסה לענות לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתיהודית07/08/2008
שלום לך, שמי יהודית שרגא, שם בן זוגי רועי זכרי, תאריך לידה של ילדתנו 25 לדצמבר. חשבנו על השמות: נגה,טוהר, הדסה, קאמי, הגרה, הדרה, אשמח לקבל ממך המלצה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ליאת יוגב07/08/2008האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוקת הוא זכרי ? במידה וכן , כל השמות טובים פחות מומלץ - הדרה, אבל מאחר וחשוב לדעת תאריך לידה , צרי קשר לאחר הלידה . ממש לא סופי התשובה הזו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, עוד בירור קצר
יהודית07/08/2008שם המשפחה של התינוקת יקרא זך או שרגא זכרי, אנו מעדיפים לקרוא לה נגה. האם את ממליצה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית
ליאת יוגב07/08/2008כדי שאבדוק בצורה מדוייקת , צריכה לאמר מהו שם המשפחה המדוייק של התינוקת , לא יכולה לנחש , או או ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבתמיכל06/08/2008
שלום, אני בהריון עם בת. עלו לנו כמה שמות: ליאור, דניאל, אריאל. כרגע ההעדפה היא לאריאל שם משפחה הרמתי אשמח לשמוע דעתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
ליאת יוגב06/08/2008מכל השמות מאד אוהבת את הצירוף שמתקבל בשם אריאל הרמתי , מאחר והמספרים הם מספרים של יכולת הבנה , מדגיש רכות נשיות , כאשר מאד חשוב לקשר זאת גם לתאריך הלידה . אז להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)