מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהציפורה31/07/2008
משפחתי עוברת לחו"ל באופן קבוע והילדה רוצה להוסיף שם שיתאים גם שם. שמה הוא נוגה. איזה שם יתאים לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורה
ליאת יוגב31/07/2008כשאנשים עוברים מדינות , אין סיבה לשנות להם את השם . כך שאין לי ידיעה איך לענות לך ץץץ מה פתאום לשנות שם כשמשנים מדינה , אחת הטעויות היותר גדולות שנעשו לעולים החדשים , מעבר לעובדה ששינו מדינה ,תרבות , ועוד , שבמשרד הפנים באו ואמרו קוראים לך.... בשם כזה או אחר , בארץ צריך לשנות , למה לשנות גם את הזהות , כשעוברים מדינה ??? ממש אין כל סיבה לכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף צריכים שם לתינוק ליאת או שירזsatcard30/07/2008
עברו שלושה שבועות ואניו מתלבטים בין שני שמות אחרונים. אישתי בחרה הילה אבל לפי ספר של שמות מהקבלה השם הזה לא מתאים והוא חסר מזל אז ויתרנו. אני מעדיף שירז היא מעדיפה ליאת התינוקת נולדה ב14.7.2008 בשעה 21:50 שמי אברהם שם האם אלין משפחה כהן. מקווה שנתתי את כל הפרטים שצריך אשמח לקבל חות דעת אבל עדיף מיקצועית כי השם לכל החיים [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת או שירז
ליאת יוגב30/07/2008אבי שלום , אז ברור לי , שלא פשוט לאמר עכשיו כשאתם די נעולים בבחירת השם או שירז או ליאת , ואציין איפה הבעייתיות בבחירת השמות הנ"ל , ראשית אתחיל מהשם הילה - מתקבלת מפה מאד נוקשה כבדה , סגירות רבה , מפה גברית ,כשמדובר בבת , מה שיכול ליצור בהמשך הדרך בעייה באינטימיות , השם שירז , גם הוא יוצר מספרים נוקשים במיוחד , בעיקר על הציר הכי מרכזי שהוא 4 7 , ציר גיבוש האישיות , כלומר מספר הגורל הוא 22-4 ושם מלא 16-7 , אלה מספרים מאד ביקורתיים נוקשים שיפוטיים , קושי בביטוי רגשות , מול זה יש גם מספר שם מלא קרמטי , שיעור על חיים קודמים , ועד כמה לא ממליצה , כי זהו שיעור בכל הקשור במערכות יחסים , אז למה ליצור קרמה שכזו ??? ליאת- נוצרת מפה שיכולה להיות בעיה משני טעמים , האחד נוקשות רבה מבפנים , מול היכולת היותר טובה לזרום , ביכולות שלה בהמשך הדרך , מפה שיוצרת בעיה תקשורתית לילדה , ואם כך , גם אם שבועיים הילדה ללא שם , עדיף לבחור נכון ולא העיקר לבחור , צרו קשר , או תציעו שמות אחרים שאוהבים , 052-3431920 ליאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אופציה לתמר או מאיה ?
אבי-אלין31/07/2008מבין שירז או ליטת מה עדיף ? האם יש לך שמות להמליץ לפי תאריך הלידה שלה ושמות שלנו והמשפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הר-גישור 6/3,אילתעדנה30/07/2008
שלום וברכה. שמי עדנה רוקח נולדתי ב-8.11.67 לבעלי - דודו (דוד) רוקח, נולד ב-21.12.66 . יש לנו שני ילדים מקסימים, האם השם מתאים להם: שירה נולדה ב-2.11.2003 רון נולד ב-2.6.2007 אשמח באם תגידי לי משהו עליהם בקצרה. כמו כן צריכה לעזוב את העיר החודש ולא ממש רוצה מה עלי לעשות, האם כדאי להתאמץ ולהישאר בעיר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עו שאלה קטנה.....
עדנה30/07/2008לגבי שירה (2.11.2003) - האם זו בעיה שיש לה ריבוי של 2? בשם 11-2 ןבתאריך הלידה 2 ו-11?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה
ליאת יוגב30/07/2008לשאלתך על עזיבת העיר לא אענה בפורום הזה כי לא לכך נועד .. שמות ילדיך שירה רוקח ,מספר הגורל הוא 9 ילדה שיש בה הרבה טוב הבנה וצורך בשליטה , לא פעם יכולה להיות מאד וכחנית , תגיעו אליה ממקום של טוב - ועד חצי המלכות . כאשר המספרים במפה הם מספרים אי זוגיים , מלבד יום הלידה שהוא 2 כל מספרי המפה הם מספרים אי זוגיים , 1 3 7 9 ואם כך ילדה מאד יחודית בדרכה , אינדבדואליות מעוף , על פי ישק דבר , פעם תתפקד ממקום של הבנה ונתינה ופעם ממקום של שליטה . מי שמכיר מבחוץ לא תמיד מכיר מבפנים , כאשר מבפנים מאד זורמת חברותית , כלפי חוץ ישנם חלקים קצת יותר מרוחקים ואינדבדואליים פרטיים . רון רוקח מספר גורל 8 כוח סמכות אבל גם פשרנות על פי כלל המפה , יכול להיות מאד יצירתי או יכולת ביטויית נפלאה , לא פעם יגיע ממקום של תובענות , כשירצה משהו ירצה אותו במיידי . אבל סה"כ המפה הרמונית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....והשאלה השניה?
עדנה31/07/2008תודה רבה על תשובתך, מה לגבי השאלה השניה בבקשה שיש לה הרבה 2 האם זה יתן עודף רגישות ופגיעות? האם אולי לקרא לה מידי פעם שירי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה
ליאת יוגב31/07/2008שם הילדה הוא שירה , כאשר זה נכון שבילדות השם הפרטי תופס מקום בעל חשיבות רבה יותר , וגם יום הלידה הוא 2 , ובכל זאת המפה היא מפה מאד חזקה בזכות השם שירה , ואם כך לא מוצאת כל סיבה לקרוא לה מדי פעם שירי ?? למה ?? ממש לא, מצב שבו קוראים פעם כך ופעם אחרת , יוצר בלבלה , מי צריך ?? ואם כך לא לשנות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדנה31/07/2008ליאת שלום. תודה על התשובות והסבלנות....וללא קשר לנמורולוגיה אני מתה על השם שירה מהכיוון של המשמעות והצליל שלו.... ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדנה31/07/2008שלום ליאת , לא הבנתי איפה יש לשירה במפה 7? נשמע כיאלו השמות לא ממש טובים לתאריכי הלידה. אז איזה מספרי שם יכלו להתאים לשירה עם מס' גורל 9? ולרון עם מס' גורל 8? תודה
ליאת יוגב31/07/2008קיימת התייחסות לכל העיצורים של השם המלא ומכאן המספר 7 , כשזהו מספר הרושם , איך חשוב לאדם להיראות כלפי חוץ, כאשר כל שאלה באשר לשמות ילדייך ואיזה שם מתאים לא רלוונטית , השמות נבחרו , והיי שלמה עם הבחירה ולא בספק טוב או רע , כי כשלמדתי איך והאם לשנות שם לילד , בסעיף א - נאמר לא לשנות שם . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי ליאתמאמא אמא30/07/2008
ליאת שלום בני אורי פשרל 26.7.2003 בשעה 07:00 ילד מאוד רגיש יש לי שתי שאלות ברשותך. א. האם השנה הבטחון העצמי שלו יגדל ב. הוא עולה לגן חובה האם תהיה לו שנה קלה והאם הוא בשנת 2009 יעלה לכיתה א' אני מודאגת בגלל זה שהוא רגיש וקצת חסר בטחון לא בהכל בחלק מן הדברים ממש אודה לתשובתך זה חשוב לי יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא אמא
ליאת יוגב30/07/2008אין לי כל דרך להוכיח האם בטחונו העצמי של בנך יגדל בשנה הקרובה , ישנם דרכים לשיפור הבטחון העצמי מתוך תמציות פרחי באך , ואולי כדאי להכנס לבית טבע ולרכוש את התמצית שנקראת larch זוהי תמצית שמאד עוזרת לחיזוק הבטחון העצמי , רצוי לתת לו אותה לאורך תקופה , כי התמצית עובדת לאט , כך שזו הדרך שלי לענות ולאו דוקא דרך הנומרולוגיה . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות נומרולוגית והתאמת השםגלית30/07/2008
שלום יש לי בת 4 חודשים קראתי לה אמה היא נולדה בתאריך 16.3.08 בשעה 18:00 רציתי לדעת מהי משמעות נומרולוגית והתאמת השם לי קוראים גלית גולן מייק ולבעלי גיא מייק בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב30/07/2008האם ניתן להבין ששם משפחתה של אמה הוא מייק ? אם אכן זהו השם , תשובתי מספר הגורל של ביתכם - צמצום תאריך הלידה שלה הוא 2 המייצג מספר של צורך בזוגיות בילדות אף חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד , צורך בשלווה ושקט עם עצמה , מול זה השם המלא הוא 8 , והמפה הולכת בכיוון של דרישות מאד חזקות , מי מבינכם ההורים , הוא מאד השגי מטרתי , כי בעצם אלה הדרישות שהילדה תקלוט שרוצים ממנה , משהו שילך לכיוון מטרות שאיפות השגיות , כשהיעוד הוא 2 רגש הבנה , שלווה , אינטימיות , אז לזכור לתת לה זאת המפה מראה גם על מספרים יותר מופנמים , יום 7 -16 גורל 2 גם 8 הוא לא מספר פתוח , אלא שכלפי חוץ תלמד להראות יותר פתיחות ושחרור , גם כי לא חלק מתכונותיה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינקתשלומי29/07/2008
שלום ליאת , שאלתי לגביי שם לתינוקת בשם מייה . כפי שביקשת שם המשפחה שלנו הוא קטלן. הילדה אמורה להיוולד בנובמבר. שמי שלומי ושם אשתי ליאת. תאריך הלידה שלי הוא 9.7.72 ותאריך הלידה של אשתי הוא 16.05.78. תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ליאת יוגב29/07/2008ראשית אין לנו ידיעה לתאריך לידה מדוייק , כאשר הכל יכול להשתנות במספרים הרמוניים או לא הרמוניים , כשיש חשיבות רבה לעניין בהתאם לתאריך הלידה. כאשר המפה המתקבלת , כרגע , רק מתוך השם , מספרים יותר חרדתיים , חשיבה שיוצרת עומק איכות ודרישה לשלמות , מול יכולות בכיוון הזוגי השותפי .. זהו כרגע . חשוב שתצרו קשר לאחר הלידה , ואולי גם תציעו עוד שמות שמתחברים אליהם . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםליטל28/07/2008
שלום רב ליאת, עברתי על התשובות שלך ומאד נהניתי ביתי נולדה ב- 03/11/06 קוראים לה מיה (עם קמץ) רומי רצינו להחליף לה את השם ודווקא התיעצנו עם דמות חזקה בתחום הבנו שמפת הלידה שלה מדהימה והיא ילדה מאד רוחנית לאחר התייעצות שעסקה בעיקר בי ודווקא לא בילדה הצגנו רשימת שמות ו"נבחר" שם שהיום כבר לא נראה לנו לא עשינו דבר והכל נשאר כפי שהיה מלפני שבועיים (אז התקיימה הפגישה) מה דעתך? ליר/ לירי או רומי מיה אני מאמינה שהשם מיה ישאר כשם שני בכל מצב או שאני טועה... ההתלבטות שלי היא האם לבחור שם שמתחיל ב-ל' כי אני בהריון ויש לי שם לבא בתור ב-ל' והגדולה שלי ב-ל' אז שהיא לא תהיה שונה או לקרוא לה רומי עוד דבר שמתי לב שאמרת שהערך 1 הוא מנהיג ואם נקרא לה בשם אחר האם זה יהרוס משהו בילדה המתוקה והעקשנית ובאמת התחרותית (לטובה) שהיא???????? מאד מודים לך ליטל וגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
ליאת יוגב28/07/2008מהו שם המשפחה של מיה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
ליטל29/07/2008בת.ז. היא מופיעה מיה רומי בבלר אנחנו ליטל וגיא בבלר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליאת יוגב29/07/2008לשאלה האם לשנות שם לביתך מיה , ראשית השם הראשון שנבחר משמעותי במיוחד , ערכו 80% מערך המפה ,גם אם תחליטו על שם אחר , לא הבנתי למה צריך לשנות , כי אני ממש לא ממליצה לשנות , לא במקרה הזה ולא בכלל ... כאשר מיה בבלר , יוצר שם מלא 10 -קרמה חיובית של יכולת התמודדות בדרך החיים , גם כאשר עוברת מכשולים . מספר הגורל של ביתכם הוא 4-22 המוכיח על צורך חזק בבטחון יציבות , ה-22 אפשר לקחת אותו לכיוון כריזמה עשיה בגדול , אבל רק בבגרות .. כאשר ציר עולם הצרכים מדבר על הצורך בבטוח משפחתיות משהו מאד סטנדרטי , מול זה החיים ידרשו ממנה התמודדות בזכות עצמה , כאשר יש רצוי מול מצוי . מצד שני קיים כאן צד המראה על חלקים מנהיגותיים , לימים ... בהצלחה , לא מוצאת סיבה לבדוק שם אחר , אלא אם כן תתעקשו על כך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת, בכל זאת עוד שאלה...
ליטל29/07/2008הי ליאת ותודה רבה על תשובתך אין משמעות לשם השני שמופיע בת.ז. מיה רומי? כחלק ממפת הלידה? או רק אם אנו עושים שימוש בו. אני אהיה מספיק כנה בשביל לומר שאני פשוט לא אוהבת את השם הזה! לא אני בחרתי אותו אלא התפשרתי בבחירתו לביתי המיוחדת כל כך. אשמח אם תאמרי לי בכל זאת מה מתאים יותר רומי או ליר/לירי במידה ואני אחליט להחליף את שמה שאלה אחרונה, מה המשמעות לשם שני במידה ואני אשאיר שם שני מיה המון תודה על התיחסותך ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל שלום
ליאת יוגב30/07/2008למרות שלא נראה לי שצריך להחליף שם , מבין האפשרויות שהצעת , השם המועדף הוא ל י ר השם רומי , יוצר מפה נוקשה מדי , השם לירי = יוצר סגירות מופנמות , נוקשות ,ממש לא לעומת זאת ליר צדדים שיש בהם צורך בבטחון יציבות , משפחתיות מול זה חשוב ללכת במיוחדות שבה , עצמאות , כשכלפי חוץ חשוב יהיה להיראות יותר קלילה זורמת תקשורתית , ולא תמיד לקבל את מי שאני , בסטנדרטיות שבי , שוב שם ראשון משמעותו רבה במיוחד ובכל זאת אם לא מתחברת לשם שבחרת, אולי זו העיצה השם ליר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת המעגל
ליטל30/07/2008ליאת, החלטתי לשמוע לעצתך, ולחשוב על הנושא ברצינות שלא לשנות את שמה של מיה אולי אני אנקד בחיריק לשם שינוי צליל השם. אך בכל זאת לשם סגירת מעגל של שנה וחצי של הרהורים, אמרו לי לחפש שם עם ערך נומרולוגי 3 מפני שהיא זקוקה לאיזושהיא השגחה עליונה דבר שמאד הפחיד והרתיע אותי ולכן חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי שום שם שהתחברתי אליו עם ערך 3. יש משהו שאני צריכה להוסיף לשם? אות שתתן ערך נומרולוגי שונה? (שוב אני מגיעה לשינוי שם כלשהו....) אני חייבת לסגור את נושא השם ולדעת שזה הטוב ביותר עבורה ולא להתעסק עם זה יותר....וזהו! תודה רבה, מלאת הערכה לעזרה שלך ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליאת יוגב30/07/2008אני לא מכירה את הסיבה שבגללה צריך שהשם של ביתך יתן בערכו 3 , צריך לבדוק את ההסבר עם מי שהציע זאת עבורך , כלומר לי לא ידוע ... חשוב שתתחברי לשם , וכך גם לילדה ... אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתך על שם מייה לבתשלומי28/07/2008
שלום , אשתי בהריון מתקדם וחשבנו לקרוא לילדה בשם מייה ,אשמח לקבל את דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ליאת יוגב28/07/2008צרפו גם שם משפחה , כדי שאוכל לענות , גם כי לא ידוע עדיין התאריך ואם כך חסר נתון חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק - דחוף...שיר27/07/2008
שלום רב, מחר ב"ה מתקיימת ברית לבנינו ואנחנו מתלבטים עדיין קשות בבחירת שם. התינוק נולד בתאריך 21.7.08 בשעה 17:55. השם היחיד שמוצא חן בעיננו ונראה מתאים הוא יונתן שמי הוא שיר תאריך לידה 7.10.80 ושם האב הוא תמיר 19.11.74 האם השם מתאים?? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ליאת יוגב28/07/2008אני מניחה שהחלטתם על השם , כאשר לא תמיד יוצא לי להכנס לאתר , גם כי משתדלת מאד, ובכל זאת , על כל פנים , אם תרצו לדעת מהי מפתו של בינכם , צרפו גם שם משפחה ואענה לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת שלוםקורל27/07/2008
נושא המיסטיקה ומשמעותו של שם מאוד עניין אותי מאז ומתמיד. משיטתך הבנתי כי התאמת השם מבוצעת ע"י צירופים של תאריך הלידה בשילוב על מספרי אותיות השם. שאלתי היא אם אין משמעות לשם כשלעצמו ללא כל קשר לתאריך הלידה או המשמעות המספרית של האותיות בשם כי ממה שהבנתי לכל אות בשם יש משמעות על אופי האדם וששמות קצרים פחות מומלצים ושמות של בנים אינם מומלצים לבנות ולהיפך. כמו כן יש שמות שממש לא מומלצים בכלל כמו דניאל- דן אותו האל, נימרוד, לילי, לילית, ועוד. מה דעתך? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורל
ליאת יוגב28/07/2008אין ספק שקיימות מספר שיטות בנומרולוגיה , אני תמיד טוענת שאם קיימים 1000 נומרולוגים ,קימות כנראה 999 שיטות , ובכל זאת השיטה שעל פיה אני עובדת מדהימה , ומוכיחה עצמה לאורך שנים , כך שיש משמעות מאד גדולה לשם המלא של האדם . ולא מספק השם הפרטי בלבד , שם פרטי , מה הילד קולט עד גיל 18-20 שאמא רוצה אותו ואחרי גיל 18 איך הוא , האדם רוצה לראות עצמו . אבל אין ספק שיש משמעות ענקית לכל השם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאבי27/07/2008
שלום אישתי אמורה ללדת ב-28,8,08(קיסרי)שמה יעל שמי אבי(לא אברהם) אני חושב על השם דניאל ואופציה נוספת נועם, לציין שאת השם דניאל חשבנו לתת לעובר שלא זכה להיוולד .מה דעתך בנידון. תודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ליאת יוגב28/07/2008כדי שאוכל לענות , צרפו את שם המשפחה שלכם , גם כי לא סופי עד אשר לא נדע גם את תאריך הלידה , ש-50% מערך מפתו של האדם , זהו תאריך הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אבי29/07/2008תאריך לניתוח קיסרי נקבע ל- 28.8.08(סגור) שם המשפחה בוזנאח ויש שכותבים בוזנח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב29/07/2008אם אכן זהו תאריך הלידה - מספר הגורל המתקבל הוא 1 מיום לידה 1 -28 כלומר צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , עצמאיים , מול זה ע"פ השם דניאל בוזנאח , כאשר חשוב איך אתה כאביו של התינוק כותב ומשתמש בשם , (ולא משנה העובדה , "יש כותבים ") כלומר איך אבא משתמש בשם . במידה ושם המשפחה הוא בוזנ א ח , מתקבלת מפה מאד יחודית אינדבדואלית , צדדים של צורך גדול בלבדיות מול צדדים של רצון בגדול , . השם דניאל בוזנח - מתקבל מטרות שאיפות צדדים נוקשים מול היכולת בכיוון ההרמוני משפחתי , יש רצוי , יש מצוי , הצדדים של עולם הצרכים לכיוון המאד נוקשה עצמאי יחודי , מול מציאות הדורשת להיות יותר משפחתי הרמוני , לא פעם תחושת תסכול , שיכולה להיווצר . שיקול הדעת הוא שלכם לבחירת השם , ואם יש עוד שמות הציעו ואעזור לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי30/07/2008אם הצלחתי להבין נכון השם דניאל בוזנח( כך הוא ייכתב) אינו מומלץ. מה אם השם נועם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי שלום
ליאת יוגב30/07/2008השם נועם נראה כיותר מתאים , כאשר המספרים במרביתם הם מספרים אי זוגיים , 1 גורל ויום לידה , 5 שם מלא וכן 3 , אלה מספרים הרמוניים , הרבה עניין אקשן זרימה רבה , כשכלפי חוץ , מה שנקרא מספר הרושם , הוא 2 כמו לאמר , החוצה הרבה פעמים ירצה להראות יותר שקט ביישן שקול , כלומר לא תמיד ירצה להראות את הצדדים המוחצנים שקיימים בכלל המפה , כאשר מספר הרושם מנוגד לשאר המפה , נאמר - פחות קבלה עצמית , למה חשוב לי להראות משהו אחר מכפי שאני , כנראה כמו לאמר- למד מהעולם שלא יאהבו אותי ביתר זרימה שבי ... ובסה"כ מספרי המפה יותר טובים ותואמים , לגמרי לא רע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל לתינוק
אבי30/07/2008לא רע ,זה לא טוב ובטח לא מצויין אם נוריד אתה-ו ונכתוב נעם זה ישנה? אם לא מה את מציעה? תודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב31/07/2008השם נעם , ראשית , לא ידוע לי ואני רואה שלא הזכרת האם מדובר בבן או בת ??? על כל פנים השם נעם יוצר מפה שקוראים לה מפת חנק , כי מספר הגורל הוא 1 מיום לידה 1 כשהיעוד של הילד למצוא את האינדבדואליות , אלא שהדרישה לילד טוב , סטנדרטי ולא תמיד יתנו לו את המקום שאליו נועד . מספרי 2 6 8 מספרים זוגיים מול מספר הגורל , יש גם צדדים טובים בבחירת השם , כאשר ישנם חלקים עוצמתיים מול צדדים מאד הרמוניים רגגשיים ורכים ולפעמים פחות לאהוב לראות עצמו או להיראות כלפי העולם את החוזק שבו , כמו לאמר יקלוט שאנשים לא תמיד יאהבו את החלקים העוצמתיים שבו , ואני חייב להיראות יותר רך רגיש שותפי , ומה פתאום להראות את הכוח שבי ... ואם כך יוצר פחות קבלה עצמית ... כל שם והסיפור שלו , יכול להתקשר לאחר הלידה ולהתייעץ . להשתמע 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אחר
אבי08/08/2008מדובר בבן מה עם השם עילי?
ליאת יוגב08/08/2008תאמר לי שוב הפרטים , שם משפחה תאריך לידה , ומהם השמות המועדפים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אבי09/08/2008מדובר בבן תאריך לידה 28.8.08 קיסרי ,שם האם יעל, שם האב אבי ,שם משפחה בוזנח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה
אבי09/08/2008השמות המועדפים דניאל,נועם,עילי. תודה
ליאת יוגב09/08/2008מתוך הנחה שזהו באמת תאריך הלידה , מספר הגורל הוא 1 מיום לידה 1 =28 כלומר מפה המייצגת צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , פרטיים , מול זה השם דניאל יוצר מפה שיש בה חלקים נוקשים מול היכולת להתרכך ולהיות הרמוני יותר , השם נועם יוצר מפה זורמת במיוחד , מספרי 1 3 5 מספרים של אקשן עניין זרימה חברותיות פתיחות , כאשר כלפי חוץ יראה יותר ביישן משהו , ומה שנקרא פחות קבלה עצמית ... השם עילי - מפה יותר בוגרת רצינית מעשית פרקטית במיוחד . לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתקרן27/07/2008
ליאת יוגב שלום רב רציתי את עזרתך בבחירת שם לביתי שנולדה בתאריך 19/07/08 בשעה 10:55 , במהלך ההריון התלבטתי לגבי השם נויה או נוי לאחר הלידה בעלי ואני החלטנו להתייעץ ונוסף עוד אופציה השם שקד אנא כווני אותי מה מתאים לה יותר אגב שמות ההורים הינו איתן וקרן סרדם. תודה מראש קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב28/07/2008מבין השמות שהצעת , הםש המועדף הוא נויה , כאשר מספר הגורל של ביתכם הוא 9 מיום לידה 1 , מספרים המציינים מידה של מנהיגות ,יכולת הבנה רבה , 19 יכול ללכת לא פעם על הצד האלטרואיסטי , או לחילופין אני במרכז , השם נ ו י ה סרדם מקבל שם מלא 6 ויוצר הרמוניה עם מספר הגורל ובכלל , מפה נפלאה צדדים יחודיים עם צדדים משפחתיים , צורך בביטוי , רגש נשיות - נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש נומורולגי של השם מייהליאת קטלן27/07/2008
שלום, שמי ליאת ואני מחפשת פירוש לשם מייה . אני אשמח לקבל חוות דעת ,תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש לשם מייה
לירון26/07/2011היי אני קראתי לבתי בת החודשיים מייה, הפירוש שלי הוא מ ה' כלומר מאת ה'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירון
ליאת יוגב26/07/2011לא הבנתי מה שאלתך ?
אם תרצי לדעת המשמעות , צייני שם משפחה תאריך לידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירה שםמוניקה27/07/2008
שלום, בננו ב- 12-08-08 יאיה לי לידה עיי ניטוח אני רוצה לדעת אים שם מאתים לפי נומרולוגיה המשפחה טבוח שם ההורים מוניקה והרנן . בחרנו את השם נעם גם אנחנו מתלבטים לגבי הכתיב- נעם או נועם - מה עדיף? מומלץ? בתודה מוניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניקה
ליאת יוגב27/07/2008אשמח אם תפני אלי לאחר שתלדי ואענה לך , אני פחות אוהבת לענות לפני שיולדים מהסיבה שהכל עוד יכול להשתנות , גם אם נקבע ניתוח .... אז להשתמע , ואולי יש לך עוד שמות , כי המפות שמתקבלות רכות מדי , גם נועם גם נעם , לפחות על פי תאריך הלידה שציינת .. מדובר בבן ... נדבר בהמשך , חפשי עוד 2-3 שמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתליטל27/07/2008
שלום ....ילדתי תינוקת מדהימה ב- 18.5.2008 בשעה 19:47 קראנו לה מאי, זהו שם שמאוד התחברתי אליו לא הצלחתי למצוא שם אחר שיתאים לה למרות שאני יודעת שהשם הנ"ל לא כ"כ מומלץ ...רציתי לשאול את דעתך על התאמת השם לתאריך הלידה והאם את חושבת שאולי צריך להוסיף שם נוסף כדי לאזן? אודה מאוד לתשובתך. ליטל ומרדכי מרק( קוראים לו מרקי) ברששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
ליאת יוגב27/07/2008צירוף השם של ביתך עם תאריך הלידה פשוט נפלא , כאשר מספר הגורל הוא 6 , שם מלא 2 וכל המפה מאד הרמונית , ילדה עדינת נפש , המון רגש ויכולת הבנה נפלאה . אוהבת במיוחד . בהצלחה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)