מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת להתייעץ לגבי השם נגה לבתיהודית05/08/2008
מבקשת להתייעץ לגבי השם נגה לבת לאמא יהודית שנולדה ב8 לנובמבר 74 ואבא רועי שנולד ב17 ליולי 78
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ליאת יוגב05/08/2008אין לי כל צורך בשמות ההורים ותאריכי הלידה שלכם , אלא , מה שחשוב הוא תאריך הלידה של התינוק , וכן שם המשפחה , וזאת כדי לבחור שם לתינוק ... אז אנא צרפי את שם המשפחה שלכם , גם אם לא ידוע סופית מהו תאריך הלידה שלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה משוער 25 לדצמבר
יהודית06/08/2008שם משפחה אם - שרגא, שם פרטי - יהודית שם משפחה אב-זכרי שם פרטי - רועי רוצים לקרוא לבת בשם נגה, האם מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת להתייעץ לגבי השם נגה לבתיהודית05/08/2008
מבקשת להתייעץ לגבי השם נגה לבת לאמא יהודית ולאבא רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע, תאריך לידה משוער 25 לדצ
יהודית05/08/2008הוספת מידע, תאריך לידה משוער 25 לדצמבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית
ליאת יוגב06/08/2008מכירה את המשפט "לבערך אין ערך "? כאשר יש חשיבות לתאריך לידה מדוייק וכמובן לשם המשפחה , זאת כדי שאוכל לעזור ולייעץ מהו השם המועדף , הכינו יותר משם אחד , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין השמות . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נועםגלי05/08/2008
האם השם נועם מתאים לבתנו שנולדה ב2/8/08 שם משפחתנו סבן, האם כדאי להוסיף את השם חנה כשם שני ע"ש סבתא רבא שחייה לא היו מוצלחים ונפטרה בגיל זקנה ממחלה קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת סבן
ליאת יוגב05/08/2008השם נועם יכול בהחלט טוב , מאחר וכל מספרי המפה הולכים בכיוון זוגי לחלוטין , יום הלידה 2 שם פרטי 4 , גורל 11-2 שם מלא 8 ועוד 6 , כלומר מפה זוגית , היוצרת הרמוניה וכן יכולת ללכת על פי נורמות ומוסכמות , בקיצור ילדה טובה . בהצלחה , לדעת שיש בה מידה רבה של רגישות , צורך בבית משפחה אהבה , גם אם לא פעם החיים יאלצו אותה לעמוד בכוח וחוזק מול מציאויות חיים , זאת כאשר השם המלא הוא 8 המייצג מספר של כוח , חוזק . ואם כך לא במקרה הוא ניתן , סימן שצריכה להתמודד מול דברים ומציאויות בחיים שדורשות כוח חוסן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם יהלימ.כ05/08/2008
שלום רב,רציתי לדעת האם השם יהלי לבת הוא שם טוב , אני בהריון בשבוע 27 . יש לי בבית יש לבן שנתיים בשם עילי ,לבעלי קוראים רועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת כהן
ליאת יוגב05/08/2008השם יהלי כהן יכול להיות טוב , זאת כרגע מבלי שאדע את תאריך הלידה המדוייק , יתכן שבעקבות תאריך הלידה אשנה את אמירתי . אנא צרו קשר לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תאריך ושםאילנה04/08/2008
היי אני אם חד הורית עתידית (בעזרת השם) לבן. היום נאמר לי כי אני מתבקשת לקבוע תאריך לניתוח קיסרי הייתי מעוניינת לדעת באיזה תאריך מומלץ לבחור (אם יתאפשר לי) בין התאריכים 17/8/08 - 29/8/08 , שהם שבוע 39 ו- 40 חשבתי על הרבה שמות וזה מאוד חשוב לי, והכי התחברתי לשם ירין או ליאור (כשירין יותר יתחבר לי) אודה לך אם תעזורי לי בבחירת התאריך והשם שגם המזלות - אריה/בתולה מתחלפים בין התאריכים. שמי אילנה ויש לו אבא בשם שמעון (ששם משפחתי ינתן לו)- בעזרת השם תודה וממתינה לתשובתך ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך...
אילנה05/08/2008כאשר התאריך 18/8/08 הכי קוסם מבחינת מבנה התאריך , השאלה אם זה תאריך טוב להולדה ומתאים למה שציינתי- תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב06/08/2008חשוב לי לדעת את שם המשפחה של התינוק , מעבר לכך ממש לא נוהגת לבחור את תאריך הלידה , מה שנקרא הכל משמים ... ואני בטח לא אתערב בעניין ההחלטה ... אז הוסיפי את שם המשפחה ואחרי הלידה צרי קשר כדי שאוכל לאמר לך , מה משמעות מפתו של בנך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה ולבקשתך....
אילנה06/08/2008שם המשפחה תמיר (כם שבעזרת השם חשבתי על ירין תמיר) בגלל שנתנו לי לבחור תאריך אז אני צריכה לבקש מהם תאריך וחשבתי שאם כבר להתאימו אבל הבנתי שזה צריך להיות החל מתאריך 24/8/08 - 29/8/08 שזה שבוע 40 אז ליאת מה שתוכלי לעזור לי בשלב זה אודה במיוחדשההחלטה היא רק שלי תודה ויום קסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב06/08/2008ירין תמיר , כרגע מבלי לדעת תאריך לידה (כששוב מתעקשת לא לענות לך איזהו התאריך המועדף)הרימי טלפון ואנסה לדבר איתך על כך )... השם ירין מקבל מפה מאד פשרנית , אבלכאן בהחלט חשוב לראות גם את התאריך ...יתכן שיתאים ?
ליאת יוגב06/08/2008הטלפון שלי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק בתיהבתיה אמרוסי04/08/2008
שלום אני אמורה ללדת {בעז"ה} בין 18 ל 20 לספטמבר, חשבנו על שמות לתינוק יהלי, עילאי אפשר גם ב א' , או אימרי. שמי בתיה ובעלי איתי שם משפחתינו הוא אמרוסי. נודה לך על הצעתך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתיה
ליאת יוגב06/08/2008השמות יהלי ועילאי , יוצרים מפות מדי רגשיות נשיות , יתכן שיתאימו , צריך כמובן לראות את תאריך הלידה , על כל פנים בגלל יתר הרגש שבמפה , פחות מומלץ , אבל לא סופי , השם עילי באופן הזה , יכול להיות לא רע , אבל הכי טוב להשתמע לאחר הלידה ואז היעוץ יהיה במיטבו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת יקרה שלום רבמאמא אמא04/08/2008
הי ליאת שמי מאיה פשרל 27.10.1974 שעה 17:00 ביתי נועה פשרל 3.5.08 בשעה 09:25 ליאת אני לא יודעת למה אבל אני נוראה לחוצה בגידול של נועה מכל דבר קטן אני נלחצת לדוגמא היא היתה מקוררת וקצת העלתה חום ואיבדתי את העשתונות האם יש לי ממה להיות לחוצה לגביה מה את יכולה לומר לי אם בכלל אודה לתשובה ויום נעים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מאיה
ליאת יוגב06/08/2008יש לך ילדה מקסימה , לא מוצאת סיבה ללחץ כזה או אחר ,הביני אותה ברגישות היתר שבה , והפני אותה בהמשך לכיוון היצירתי , לפעמים רסקיו יכול לעזור ... בעבורך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת בהמשך לתשובתך
מאמא אמא06/08/2008ליאת כשאת אומרת רגישות יתר מה זאת אומרת היא רגישה כמו הבן שלי אורי פשרל 26.7.2003 שעת לידה 07:00 כי אני ציפיתי שאותה יהיה לי יותר קל לגדל מאותו הוא מאוד היה רגיש כשהיה קטן לכל מקום שהיינו הולכים אם לא היה מכיר היה בוכה ורוצה הביתה אני מקווה שאיתה יהיה לי אחרת ממש אודה לתשובתך והמון תודה לך את מקסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אמא
ליאת יוגב06/08/2008אין ילד דומה למישנהו , את יודעת יש אמירה שאומרת , אין ילדים בעייתיים , אלא הורים כאלה ... הרגישות של ביתך היא ממקום מאד מיוחד בהיבט , של יכולת הבנה , אידיאליסטיות , יצירתיות , מפה נשית ורגשיות בסה"כ , כאשר ה-9 יש בו מידה רבה של הבנה , כך שתוכלי לבוא אליה משם ויהיה לך חיבור נהדר אליה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שלישיפזית04/08/2008
לגיסתי ולאחי צריך להילווד בשבוע הבא ב 11/08/08 בן שלישי (בניתוח קיסרי עקב 2 ניתוחים קודמים). שמות : ליאת וקובי קורן, זיו (בת בכורה), נדב (בן שני) והם מעוניינים במס' שמות לבן השלישי, אשמח אם תחווי דעתך : אופציה ראשונה ומועדפת : גיא ואח"כ מס' אופציות פחות מועדפות : דור ואופיר. ** הם מאד מעוניים בשם בעל 3 אותיות, לא הכרחי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שלישי
פזית06/08/2008לליאת, אשמח אם תוכלי לענות לי, הלידה צפויה ליום שני הקרוב. תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזית
ליאת יוגב06/08/2008תהיי איתי בקשר לאחר הלידה , ובאמת אז אוכל להסביר מה המשמעות של הכל יחד , תאריך שם מלא וכדו . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזית
ליאת יוגב06/08/2008השמות גיא ודור נראים , כרגע , כמתאימים , מאד חשוב לדעת תאריך הלידה כדי לסכם סופית, מאד לא חשוב לי לדעת את נתוני אחים אחיות , שמות ההורים ותאריכי הלידה שלהם , אין זה קשור לבחירת שם לתינוק , בשיטה שעל פיה אני עובדת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - נולד ב 30/07/2008תמי04/08/2008
שלום, אנו מתלבטים בין השמות: אופיר, אמיר ושגיא. אשמח לקבל חוות דעת בנושא אגב נולד ב 30/07 בשעה 22:10(אם זה עוזר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי - תודה מראש למגיבים
תמי04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי
ליאת יוגב05/08/2008מהו שם המשפחה שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת,
תמי05/08/2008שם המשפחה שלנו הינו אוניקמן ולאבא קוראים מיכאל. אגב לילד יהיה שם אמצעי רפאל. תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
תמי06/08/2008לאחר מחשבה נוספת הוחלטנו (מכל מיני סיבות שלא תלויות בנו) לא לתת שם אמצעי נוסף - כך שישאר רק עם שם אחד. תודה לך על עזרתך. תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי שלום
ליאת יוגב06/08/2008אני מאד מקווה שתקבלי את המלצתי , מאחר ואף אחד מהשמות שמתחברת אליהם , לא מומלץ וזאת מאחר ומספר הגורל הוא 11 מיום לידה ש 30 - כלומר מפה שהעולם הפנימי מייצג רגישות עודפת , מול זה המפה שלאופיר מתקבל שם מלא 5 ומספר 16-7 מולו , מספר 16 הוא מספר קרמטי , שמדגיש מצבים של ניתוקים במהלך הדרך בחיים , צורת חשיבה נוקשה ושיעור במערכות יחסים בדרכו , מה גם שהשם המלא 5 יוצר סוג של קונפליקט בין ה-7 ל-5 שיוצר בלבול רב , כעסים עצורים , רגשות קשים , אז ממש ל א . השמות שגיא ואמיר , שניהם שם פרטי 8 ואם כך השם המלא בשני המקרים הוא 13-4 שזהו מספר קרמטי , שמשמעותו , הרגשה של חוסר שביעות רצון תחושת תקיעות נעילות ועוד , מי צריך מצבים שמקשים על החיים , אז אנא , הציעי שמות אחרים ואעזור לך להחליט על שם מועדף . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ליאת,טל03/08/2008
שלום ליאת, שמי טל בנימין 21.05.79 ובעלי אסף רמי בנימין 30.05.79. בע"ה אני צריכה ללדת ב26/10/2008. יש לי ילדה בת 4 וכרגע מצפה לבן, אחרי 3 הפלות רצופות בשליש הראשון. מאוד מתלבטת ויש מגוון שמות.אביתר, נתנאל, אריאל, אורי, איתי, ארז, לביא. מקווה שלא יעלו לי עוד רעיונות, כי גם ככה אנחנו מאוד מבולבלים. לבתי קוראים מיכל אפרת בנימין 01.10.04.(אם זה משנה משהו...)ואשמח לשמוע גם מילה עליה. אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? אשמח לקבל עצה. תודה מראש טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב03/08/2008נכון לעכשיו כל השמות שהצעת מלבד לביא ואיתי מתאימים , כאשר מאד חשוב לדעת את תאריך הלידה , כדי להשלים התמונה , ואם כך צרי קשר לאחר הלידה . באשר לביתך מיכל , ילדה של אהבה , צריכה המון אהבה רגש , גם אם תלמד בדרכה להיות חזקה , ה-1 הדומיננטי במפה , מול מספר גורל 6 , חלקים של נועם אסתטיקה , מי שמכיר אותה מבחוץ לא תמיד מכיר מבפנים ,כאשר מבחוץ נראית לפעמים יותר כמי ששומרת חיץ , מבפנים ילדת ר ג ש . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה קטנה
טל05/08/2008לא התייחסת לשאלתי השנייה ולכן אני אציג לך אותה שוב, אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? תודה מראש טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב06/08/2008אני מתייחסת בעיקר לשם שאליו התכוונת לקרוא לילדה , ולא לשם השני הכתוב בת.ז , גם כי תגלי שישנם שיטות , לפיהם יש חשיבות לשם השני , אך בעיני אם לא התכוונת לשם השני אין לזה כל משמעות , כפי שנאמר , והניתוח שלי הוא בהתאם לשם הראשון , כאשר השם השני לא מפריע במקרה הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק ע"ש קרוב שנהרגכלנית02/08/2008
שלום ליאת רציתי לדעת האם יש בעיה לתת שם לתינוק שלי על שם סבא שלי שנהרג בקרב (במלחמת העולם). ואם השם הזה יהיה השם השני של התינוק - האם גם כאן יש בעיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלנית
ליאת יוגב02/08/2008שם שני על שם אדם קרוב שנפטר בטרם זמנו - פחות בעייתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השמות מתאימים?גילה02/08/2008
שלום רב ליאת, חברתי הטובה ילדה היום ב 02.08.2008 בן, אשר היא שוקלת לקרוא לו נדב או גיא. שם ההורים הוא עדי ואסף תדהר. אבקש לדעת אם לדעתך השמות מתאימים, ואם לא איזה מספר צריך להיות לשם המתאים לפי הנורמרולגיה? ברגע שיהיה לנו את המספר נוכל לחפש באופן עצמאי. מודה לך מאד מראש, גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ליאת יוגב02/08/2008מספר השם הפרטי , הוא לא הגורם היחידי שאותו אני בודקת ולכן לא "אשתף פעולה " עם בקשתך . בין השמות שהצעת נדב או אסף , עדיף נדב , ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מיום לידה 2 , מספר המייצג רגישות רבה במיוחד , השם נדב גם הוא 11-2 , מה שמדגיש יתר רגישות , יהיו שיטענו שלא מתאים , אבל מאחר ומתייחסת כאן לצירוף השם המלא ולעוד צירופים , יכול להיות לא רע כי נותן מפה שיש בה מידה רבה של אקשן עניין היסחפות פעלתנות , מעבר לצורך הכל כך גדול , בהרמוניה נועם שלווה . בילדות יכול להיות יותר בעייתי , בשל העודף 11 - ואז יכול ליצור רגישות דרכי נשימה , או אזור הבטן , לידיעתי , אבל סה"כ המפה בהחלט נפלא , מה שיוצר אפילו הצלחה והזנקה בהמשך . אם יש שמות אחרים אבדוק ואמליץ מה יותר טוב . להשתמע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ליאת, שבוע טוב :-)
גילה03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן1שירת אהבה02/08/2008
תאריך לידה משוער 12 נובמבר. מתלבטים בין נבו, גלבוע ותבור. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
1שירת אהבה02/08/2008הודסמן. גם השם עילם היה בהתלבטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירת אהבה
ליאת יוגב02/08/2008מבלי להתייחס , כרגע , לתאריך ההולדה , שהוא מרכיב מאד חשוב , השם נבו - לא מומלץ מאחר ויוצר שם מלא 16-7 מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים בנושא מערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד השם גלבוע , מקבל מפה רגשית מדי , אבל חשוב לראות גם את תאריך הלידה , השם תבור יכול להיות נפלא לפי שעה , וכן השם עילם , גם כי מספרים רכים רגשיים , אבל פחות במעט מהשם גלבוע . אז התחברי לשמות נוספים ונדבר לאחר הלידה . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
1שירת אהבה03/08/2008לבני הגדול קראתי מתת, תאריך לידתו הוא 9.7.97 שם משפחתו ששון ( הוא מנישואיי הראשונים ) לילד בעיות רבות , ונראה לי שהן נובעות מהשם. בהתייעצות עם רב נאמר שהשם בסדר. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירת אהבה
ליאת יוגב03/08/2008על בנך מתת , ילד שכולו רגש , מספרים מאד עדינים פגיעות ענקית , מול זה כלפי חוץ משדר יותר "סחבקיות " עם העולם . משהו כאילו יותר שובבי , גם אם לא זה מי שהוא . כמו לאמר לומד שהעולם לא תמיד אוהב אותו ביתר רגישות שבו ... ולכן צריך להראות כלפי חוץ משהו אחר ... זקוק לטונה של אהבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממליצה על החלפת\הוספת שם?
1שירת אהבה06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירת אהבה
ליאת יוגב06/08/2008אני פחות תומכת בשינוי שמות של אנשים , גם אם המפות שלהם רגישות במיוחד , יהיה צורך ללמד אותו לאהוב את מי שהוא במיוחדות שבו וברגישותו הרבה . 80% מערך מפתנו , זו המפה שאליה נולדנו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
1שירת אהבה06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםאולגה01/08/2008
שלום ליאת! תודה רבה על תשובתך המהירה. בהמשך לשאלתי לאחר שענית שכל השמות שנבחרו לא מומלצים חשבנו על שמות נוספים: דניאל ותום או טום. אני מזכירה את נתונים: שמינו אולגה וסרגי צרגורודצב. תאריך לידה 23.07.08 תאומים-בנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה שלום
ליאת יוגב01/08/2008מספר הגורל של התאומים , הוא 13-4 מספר המציין צורך בבטחון יציבות , קרקע , נכון שנולדו ליום לידה 14-5 מספרים היוצרים קונפליקט , בין הבטוח והיציב לבין החופש והשינוי , סוג של קונפליקט הקיים בתאריך הלידה , שאין לנו אחריות לגביו , השם תום יכול להיות לא רע , גם כי יש הטוענים שצריך להמנע מבחירת השם , בגלל צירוף האותיות מעבר לכך , מבחינה נומרולוגית - חשיבה שיש בה מידה של פתיחות , צדדים חברותיים , מפה שיש בה יותר זרימה , גם אם מספר הגורל הוא 13- שלא פעם נעילות , תחושת חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד . כך שמבחינה נומרולוגית - בהחלט משהו פותח ופשרן יותר , למרות מספר הגורל היותר נוקשה , יש כאילו צפיות שיהיו שם לכיוון פשרני , מול הצד הנוקשה , מבפנים השם טום נפלא , ופחות בעייתי במובן של צירוף האותיות , מפה שיש בה צדדים מנהיגותיים , שאפתניים , מול גישה מאד פרקטית , כך שבהחלט מומלץ . הציעו עוד שמות ואעזור לכם , השם דניאל ממש לא מומלץ לוותר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אולגה05/08/2008אנו טרם קראנו להם. שמות נוספים שחושבים: אדם, נתנאל, אריאל,דני, אלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב06/08/2008האם תשובתי עדיין רלוונטית ? מאחר שניסיתי לענות לך לפני כיומים ומשום מה התשובה לא עברה , ובהמשך הייתי מדי עסוקה , על כל פנים , השם המועדף מכולם הוא אריאל , כל השאר ממש לא מומלצים א. מאחר ונוצרת מפה קרמטית , שם מלא 16- בשמות נתנאל אלן , גם השם דני יוצר קרמה 13-4 , הרגשה של חוסר שביעות רצון נעילות מחשבתית , שקיימת גם בשמות נתנאל אלן ודני , ממש לא מומלץ , נוקשות רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שמות
אולגה08/08/2008שלום ליאת. אני ממש מודה לך על עזרתך. אך עדיין לא מסתדר לנו עם השמות. מה דעתך לגבי שם סטפן.תודה מראש על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב09/08/2008אולי כדאי שנדבר טלפונית ?? ובכל אופן ,סטפן , יכול להיות לגמרי לא רע , מספר הגורל 4 שם מלא 8 , מספרים שהם מאד פרקטיים מעשיים , עם מידה של נוקשות , סגירות , כאשר צורת החשיבה היא בכיוון יותר פשרן קליל , תוך רצון לביטוי פתיחות , גם כי ירצה לשדר לעולם את מידת התקשורתיות שבו , משהו שבסופו של דבר יאמץ לדרכו , מידה של תקשורתיות , גם אם במהות הרבה יותר סגירות , תוך גישה מעשית , כנאמר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן..מירב01/08/2008
שלום רב. תאריך לידה משוער 6/12/2008 שם משפחה: בוגנים. שמות שאנחנו אוהבים: עילאי, עילי,עומר,תומר. מה דעתך? תודה, מירב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
ליאת יוגב01/08/2008על השמות שהצעת , כרגע מבלי לדעת מהו תאריך הלידה , השם עילאי - יוצר מפה קרמטית , שם מלא נותן מספר 16-7 מספר קרמה שאומר , ניתוקים הפתעות , שיעור במערכות יחסים , , כך גם השם עמר , לכן לא מומלץ באופן חד משמעי . השם עילי יכול ליצור מפה הרמונית , צריך לראות כמובן הכל , כולל תאריך הלידה , השמות עומר ותומר מתקבל מספר קרמה 13-4 -(קרמה = תיקון על חיים קודמים ) משמעות הדבר , נעילות מחשבתית , הרגשה של תקיעות חוסר שביעות רצון , ממש לא מומלץ . אז תנסי להתחבר לעוד שמות ונשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)