מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות באשר לשםברכה17/07/2008
תינוקת שנולדה ב 23.5.08 קראנו לה טליה כאשר כוונתנו ל טל-יה האם לקו המפריד יש בכלל משמעות האם השם בכלל מתאים משמעותו ללר קו מפריד מטרידה אותי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
ברכה17/07/2008התלבטנו בין רננה לטל-יה האם הבחירה היתה נכונה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה
ליאת יוגב18/07/2008חשוב לי לדעת את שם המשפחה שלכם , כדי להשיב לך , גם כי אין חשיבות מבחינה גימטרית , האם יש הפרדה בין הטל ל- יה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמאמא אמא17/07/2008
הי נולדו לי שני ילדים בן ובת אורי הבן 26.7.03 נולד בשעה 7:00 אורי בן מאיה הבת נועה בת מאיה נולדה 3.5.08 בשעה 09:25 א. האם השמות מתאימים להם. ב. האם את יכולה לומר לי משהו עליהם יש רק לציין שאורי ילד מאוד רגיש וקצת חסר בטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ליאת יוגב18/07/2008מהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
מאמא אמא18/07/2008פשרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
ליאת יוגב18/07/2008צמצום תאריך הלידה של אורי הוא -2 מספר המציין , בהחלט , רגישות רבה , כאשר בחרת לו בשם הנ"ל שנותן מספר 1 , הוא בתת מודע שלו קולט שאת כאימו רוצה אותו , ילד עצמאי יחודי , כאשר מספר גורל 2 אומר שהצורך הפנימי שלו הוא , להרבה עידוד ותמיכה , לכן חשוב שזה מה שיקבל בדרכו , לא לשלוח אותו להיות מספר 1 כאשר הוא מספר 2, השם המלא המתקבל הוא 8 ואם כך , מייצג גישה מעשית פרקטית מטרות שאיפות , ולא פעם הדחקות לעולם הרגשות , חשוב לתת ביטוי מאד חזק לעולם הרגש , כאשר נראה שהדרישות ממנו , מצד הורים מורים וכל השאר הם לשאיפות השגיות מטרות , מי מבינכם הוא מאד שאפתן , אחד ההורים , ללא ספק . מפתה של נועה , נפלאה מפה מאד זורמת מבטאת יצירתית , ילדה מדהימה , כייפית, יצירתית , צדדים , מ צד אחד מאד זורמים מצד שני שיקול דעת על דרכה , המאד קלילה וזורמת , צד אחר של ניתוח המפה , הוא בעובדה , שישנה מפה מאד רכה , מול עד כמה אוהבת להראות לעולם את אותם חלקים רגישים ורכים שי , לומדת שהעולם לא תמיד יאהב אותה ביתר רגישות . אז בהצלחה בגידולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאמא אמא19/07/2008ליאת קודם המון המון תודה דבר שני בקשר לבני אורי יש לציין שהוא ילד מדהים וחכם מלבד זה שהוא רגיש והייתי רוצה ברשותך אם אפשר לדעת איך תהיה ההסתגלות לכיתה א' יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
ליאת יוגב19/07/2008האם דייקת בתאריך הלידה ?מאחר ואורי כיום בן 5 , לא כן ?? ואם כך כיתה א , בשנה הבאה 2009 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאמא אמא19/07/2008הי ליאת את צודקת אבל רציתי לדעת איך תהיה ההסתגלות בכל מקרה אם אפשר
ליאת יוגב19/07/2008בכנות, נראה לי שמוקדם מדי לשאול , שאלי אותי במהלך השנה , יותר לקראת עלייתו לכיתה א . נראה לי יותר מתאים , למה את כל כך דואגת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת- עזרההילה17/07/2008
שלום, ילדתי את בתי בארשונה בתאריך 2/7/08 בשעה 17:30 לי קוראים הילה ולאביה יניב שם משפחתנו חיון. רציתי לקרוא לה עמית או שיר או שחר אך רב אמר שהשמות לא מתאימים לה וירדנו מהם. בבקשה תעזרו לי אני כבר אובדת עצות ומאוד מודאגת מכך שטרם ניתן לה שם. אנחנו מתלבטים בין רומי לשירי האם השם אלה יכול להתאים? כן, אשמח לכל הצעה מכם באשר לשם שמתאים עם הנתונים. תודה מראש הילה ויניב חיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ליאת יוגב18/07/2008מבין השמות שהצעת , השם הטוב ביותר הוא שירי , יוצר מפת מנהיגות כוח עוצמה רבה , ע"פ ישק דבר , מצד אחד אני , יחודיות אינדבדואליות , מצד שני הבנה ונתינה לאחרים , מאחר ומספר הגורל של ביתכם הוא 1 , משום כך , חשוב לתת לה את הייחודיות העצמאות , ללכת בדרכה המיוחדת . נכון שאין שמות מושלמים , אך מכל השמות הוא המועדף , ללא ספק , כאשר קיימת בעיית אפקטיביות על פי השם הנ"ל כשהכוונה , קיים פער גדול בין מספר הגורל לשם המלא 1 מול 9 , לא פעם תרגיש שקימות מוטיבציות רבות , יכולות רבות אך ההזדמנויות לא ביחס ישר לכל זה . ואם כך תחושת תסכול . אבל בגדול , המפה הרמונית , יחודית בדרכה המיוחדת . כל שאר השמות באופן מודגש , פחות מומלצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםשרון16/07/2008
שלום, ילדתי בתאריך 5.7.08 בן . השם שלנו שרון ובוריס פריימוביץ. אנו מתלבטים בין השמות רוני, אייל ונדב במידה והשמות לא מתאימים האם יש שם אחר שמתאים? תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
שרון17/07/2008טרם התייחסת לשאלתי אני עדיין מחכה לתשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
ליאת יוגב18/07/2008מבין השמות השם המועדף , ללא ספק הוא נדב , ראשית מספר הגורל של בינכם הוא 13-4 מספר המייצג מצד אחד צורך בבטחון יציבות קרקע בטוחה , כאשר קיים כאן מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , לא פעם תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון . בשם רוני נוצר מספר קרמטי נוסף , מיותר לחלוטין . בשם אייל השם המלא המתקבל הוא שוב 13-4 מדגיש עוד יותר את הקרמה , לא צריך ... השם נדב יותר יכולת ראיה לבגדול משהו שנותן התייחסות מרחבית יותר , גם אם מספר הגורל הוא 4 שיש בו דגש לפרטים ולקטנות , במידה וקיימות עוד אפשרויות , הציעו ואעזור לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת התאמת שם לתינוק תומרמייה16/07/2008
שלום רב, ברצוני לבדוק התאמה, ולקבל המלצות ופרטים לגבי השם תומר לתינוק שנולד ב 07.08.07 שם משפחה, זלטין. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייה
ליאת יוגב16/07/2008השם תומר מקבל מפה שלפיה , מספר הגורל הוא 6 מספר המציין צורך בבית משפחה אהבה , הרמוניה יחסים טובים , מצד שני קיימים מצבים של קונפליקטים , כאשר צורת החשיבה היא 7 מול שם מלא 5 , מספרי 7 ו - 5 מספרים קונפליקטים , בלבול , מצבים של פחד מאיבוד שליטה , ועוד אבל בעצם , החשוב הוא לחבק ולחבק ולאהוב וזה בעצם מה צריך לתת לאורך הדרך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, בחירת שם לתינוקתדוד ניצן15/07/2008
אנחנו מבקשים עזרה בבחירת שם התינוקת נולדה ב 15.7.08 בשעה 13:17 שם האם - היידי - 21.3.70 שם האב - דוד - 16.3.57 שם המשפחה ניצן שמות ההורים של אישתי: מאירה ואלי שמות הוריי: לילי ומרדכי לתינוקת אחות בת שנה וחודשיים בשם תמר חשבנו על: עדי, זהר, מיקה, רותם נשמח לתגובה בהקדם, דוד ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום
ליאת יוגב16/07/2008מבין השמות השם המועדף הוא עדי , כל השמות האחרים שהוצעו יוצרים מפות מאד קונפליקטיות ובעייתיות , ממש לוותר , מול זה השם עדי , טוב יותר , (לא מושלם ) , כאשר מדובר בתינוקת , שמספר הגורל שלה הוא 14-5 מה שאומר צורך בשינויים גיוון ריגוש תנועה סקרנות חברה תקשורת , כאשר גם השם המלא המתקבל הוא 5 מה שמדגיש מאד את כל מה שנאמר , ומידה רבה של יתר 5 , בעובדה ש-70% מערך המפה בעצם שווה 5 . מול זה צדדים של שיקול דעת , כמו פחד מלהיסחף ביתר בעולם הריגושים . צדדים הכי פתוחים מול פחד מאיבוד שליטה , לא מוכנה להיסחף ביתר , בעולם החופש והריגוש . צדדים מאד אינדבדואלים , עצמאיים יחודיים מול , מה פתאום ? הכי רוצה שיתוף אינטימיות זוגיות , אז מה רוצה ? חופש או שיתוף ? מקווה שתשובתי ברורה , ואולי יש אפשרויות אחרות נוספות , האם קיים שם מושלם ? זוהי גם שאלה , לללא ספק הטוב ביותר שהוצע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםשחף15/07/2008
שלום יש לי חברה שיש לה בעיה עם השם שלה גם בשמה הפרטי וגם בשם המשפחה שלה יש את מוטיב האש. הבחורה מאוד דינאמית, חזקה, יצרית, מלאת חיים, ספונטנית - ממש כמו אש. יש לה בעיה שכל התכונות של האש יוצרות אצלה חוסר שקט וחוסר רוגע. היא מחפשת להוסיף שם אמצעי שיאזן וימתן אותה. מה ניתן להציע לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחף
ליאת יוגב16/07/2008כדי לענות אני חייבת לראות את כל נתוני המפה , שם מלא תאריך הלידה , ואולי כדאי ליצור קשר - 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לשנות/להוסיף שם לתינוקתלנה15/07/2008
שלום רב! שם בעלי ניקולאי, תאריך לידה 26.06.75. לי בני משפחה וחברים קוראים לנה (בתעודת זהות רשום אילנה וכך קוראים לי בעבודה, אך השם שניתן לי בלידה הוא elena ובקיצור לנה), נולדתי ב31.05.77. בתאריך 19.5.08 בשעה 21:00 נולדה לנו בת. שם משפחה שלנו אסא. התלבטנו הרבה בין השמות הבאים: מאיה, ליה, ליאנה. אהבנו מאוד את השם מאיה , אך אחרי הלידה פתאום חששתי משם זה כיוון שלא רציתי לקרוא לה על שם אבי ז"ל - מיכאל שנפטר בגיל 67 ממחלה מאוד קשה. לאחר התייעצות עם רבנים הבנתי שאות ראשונה זהה זה לא נחשב על שם אבי (למרות שבברה"מ מספיק אות ראשונה זהה כדי לקרוא לילד לזכר קרוב משפחה) והחלטנו שנרשום אותה מאיה. אך אז רב אחד אמר לנו שלא טוב לקרוא על שם חודשים ולבסוף רשמנו אותה ליה. מרגע שרשמנו אותה בתור ליה אני מרגישה מאוד לא שלמה עם השם ליה כי מצאתי באתרים באנגלית שהפירושים העיבריים של השם lia שליליים (למרות שבספר השמות הגדול בעברית הפירוש יפה), ובעיקר כי אני מרגישה שהיא נועדה להיות מאיה מכיוון שנולדה במאי. שאלותיי: 1. האם מותר להוסיף שם או שעלולה להיות לכך השפעה שלילית מעצם השינוי? 2. האם עדיף להוסיף מאיה כשם ראשון או שני והאם השם הכפול (מאיה-ליה או ליה -מאיה) מתאים לתינוקת מבחינה נומרולוגית? 3. האם השם ליאנה מתאים לתינוקת מבחינה נומרולוגית? 4. האם השם מיה (כלומר מאיה ללא "א") מתאים יותר מבחינה נומרולוגית ממאיה? סליחה על האורך, ותודה רבה מראש על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לנה
ליאת יוגב16/07/2008אם הבנתי נכון מכל הכתוב , בעצם השם הנבחר הוא מאיה , במידה והלכתם גם מספר ימים בידיעה שזהו שמה של ביתכם , נראה שזהו אכן שמה , ובכל זאת לשאלתך , נראה לי שכדי להחליט הכי נכון דוקא השם מ י ה , הוא הטוב ביותר במקרה הזה . ככה , השם מאיה אסא , מקבל שם מלא 19-1 מספר קרמטי , תחושת עליונות או נחיתות , ממש לא מומלץ. השם ליאנה , פשוט לא מומלץ , בשל בעייתיות רבה , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . השם מיה , יוצר מפה טובה בהיבט של מפה מנטלית מאד חשיבה נפלאה , עומק תובנה , צדדים מנהיגותיים מול הצורך גם באינדבדואליות בפרטיות , זאת מתוך תאריך לידה יום לידה 1 גורל 7 שאלה מספרים מאד פרטיים , לדעת לתת לה מידה רבה של פרטיות , עולם משלה , גם כי על פניו נראה שתקלוט שרוצים אותה מאד השגית מטרתית שאפתנית וכמי שהולכת קדיימה, תנו לה גם את השקט שלה עם עצמה .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתסיניה נודל15/07/2008
שלום, רציתי לשאול איזה מן השמות- אוריה שרה או נעמה שרה (שרה כשם שני על סבתי ז"ל) הכי יתאים לבתי שנולדה בתאריך 9.7.08 בשעה 02:40 לפנות בוקר. שם אבי התינוקת - אבי רוסניק ושם האם- מצדה נודל רוסניק. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
סיניה נודל15/07/2008שמי (שם האב) הוא אברהם רוסניק ולא אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב16/07/2008מתוך הנחה שאחד השמות אוריה או נעמה זו הבחירה מבלי להתכוון לשם שרה , המתקבל הוא ששני השמות טובים , כאשר מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה הוא 8 מיום 9 מספרים מנהיגותיים עוצמתיים , מול זה השם נעמה יוצר מידה של ריכוך , פשרנות למקומות של הכוח השאפתנות הרבה שקיימת . יפה . השם אוריה יוצר מפה חזקה , גם כן ,מאחר והגורל , כאמור , הוא 8 והשם המלא 9 מספרים גבוהים , חזקים מנהיגותיים אלא שצורת החשיבה היא יותר בכיוון של חששות פחדים בללכת ולהיות מדי עוצמתית , לא פעם צריך גם לתת פושים ולדחוף אותה . בהיבט של מוטיבציות ... מספרים שיש בהם מידה של רוחניות , ויכולת הבנה , ואם כך מה שנשאר זה , שאתם תחליטו מה נראה לכם עדיף , לשיקולכם , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
סיניה נודל18/07/2008לבסוף בחרנו את השם אוריה כי יותר התחברנו אליו והרגשנו שכאילו השם נוצר בשבילה . עזרת לנו מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם משוערתשירלי15/07/2008
שלום, שמי שירלי נקב ואני צריכה ללדת ב 17.08 (ב"ה) בן אני יודעת שזה משוער אך במידה וכן יקרה אנו מתלבטים לגביי השמות: נועם/ אופיר/אייל/רותם. תודה שירלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ליאת יוגב16/07/2008נכון לעכשיו , השמות נועם ורותם יוצרים מפה מדי רגשית , יתכן שמאחר ומדובר בבן פחות מתאים גם כי לא סופי , חייבת לבדוק ביחס לתאריך הלידה , ואם כך , צרי קשר לאחר הלידה ואייעץ לכם בצורה הטובה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיהודית15/07/2008
שלום, בני נולד בתאריך 10/7/2008 בשעה 2:34 . שמי יהודית ובעלי ליאור (שם משפחה - חליפה). איננו מצליחים להגיע להחלטה לגבי שמו של התינוק הקטן (מגוון השמות האפשריים הוא גדול אך איננו מצליחים לצמצמו). אשמח לסיוע או הכוונה על פי נתוני הלידה ושמותינו (הברית ביום חמישי). תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית
ליאת יוגב15/07/2008לאורך הדרך תשובתי היא , שבחירת שם צריכה להעשות ע"י אמא , ואם כך , אנא הציגי אפשרויות ואמליץ לכם מהו השם המועדף , מכלל השמות בצירוף הסבר להשתמע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
יהודית16/07/2008השמות שביניהם ההתלבטות העיקרית היא הינם רועי , עמית, אסף ויובל. אודה לתשובתך המירה - הברית מחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית
ליאת יוגב16/07/2008אני חושבת , שאני הולכת לסבך משהו את החלטתך וזאת מאחר ועל אף אחד מהשמות לא הייתי ממליצה , זאת מאחר וכל אחד מהשמות יוצר קרמה 13-4 אם תבדקי את כל אותיות א ה ו י של השם המלא במקרה של רועי או יובל חליפה , מה שמתקבל צורת חשיבה המדגישה את מספר 13-4 מה שאומר , קיבעון מחשבתי , הרגשה של חוסר שביעות רצון , תקיעות , ועוד אז למה שנבחר שם עם מספר קרמטי , בטח לא זו תהיה המלצתי , מעניין שגם השם אסף חליפה - שם מלא מתקבל כ-13 , אז ממש לא מומלץ , השם עמית יוצר מפה בעייתית מכיוון שונה , בעובדה שנוצר קונפליקט בין המספר 5 ל- 7 ואם כך , מפה של איבוד שליטה , או לחילופין פחד מאיבוד שליטה , מצבים של כעסים עצורים , רגשות קשים , והרבה בלבול . אם תרצי את שירותי , אנא התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - לא ניתנו אפשרויותאפרת14/07/2008
שוב שלום, ספיר, ירדן תודה מראש אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ליאת יוגב14/07/2008אז אם כך ראיתי עכשיו שקיימות שתי הצעות וממש שתיהן לא מומלצות , באופן הכי ברור ספיר יוצר קרמה 19 - מצבים של קורבנות מסכנות , או לחילופין תחושת עליונות , ירדן יוצר שם מלא - 14-5 שמשמעותו ביחס למספר הגורל , בלבול , מצבים של איבוד שליטה , או לחילופין, פחד מאיבוד שליטה , כעסים עצורים , רגשות קשים , ממש לא טוב , העבירו עוד אופציות ואהיה לשירותכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאפרת14/07/2008
שלום רב, בעלי ואני מתלבטים רבות לגבי שם לתינוקת אשמח אם תוכלי לכוון אותנו , ת.ל 08/07/08 בשעה 01:40 שמי אפרת ת.ל 27/03/80 שם משפחה קודם עמיר ובעלי 20/07/75 איתי פרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ליאת יוגב14/07/2008חשוב במיוחד , שאת היא זו שתתחברי לשם , ולכן חשוב שתציעי אי אלו שמות , שאוהבת וכך אוכל לייעץ לך , איזהו השם הטוב ביותר , האם ניתן להבין ששם משפחת התינוקת הוא פרי ? להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשרון13/07/2008
שלום בני נולד בתאריך 5.7 בשעה 13:40 שמי שרון שם בעלי בוריס ושם משפחתנו פריימוביץ. אנו מתלבטים בין השמות גל, עמית ,איתי או נדב נא עזרה באיזה שם להחליט. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ליאת יוגב13/07/2008מבין השמות שהצעת השמות עמית ואיתי , נותנים שם פרטי 7 ואם כך השם המלא הוא 5 , כאשר מספר הגורל הוא 4 - ילד שהכי זקוק לקרקע בטחון יציבות , ואם כך ליצור בעבורו שם מלא 5 , זה להדגיש את הקונפליקט ביתר עוצמה , כי ממילא נולד ליום לידה 5 וגורל 4 , שיוצר קונפליקט , אך קונפליקט בין הגורל , צמצום תאריך הלידה לבין השם המלא , יוצר קונפליקט בגיבוש האשיות , ומשום כך , השמות לא מומלצים , השם גל יוצר מספר שם מלא 13=-4 שקיים גם במספר הגורל , צמצום תאריך הלידה , ולכן לא מומלץ להדגיש עוד יותר את הקרמה , שיש בה תחושת חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד . השם נדב נשאר כמומלץ ביותר ,כאשר הילד זקוק לבטוח וליציב , וכנראה מתוך השם קיימת תהיה דרישה , להגיע ולהשיג בגדול ... ובכל זאת עדיף על כל אחד מהשמות האחרים , אם יש עוד שמות הציעו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמעין12/07/2008
שלום רב שמי מעין ושם בעלי מיקי (מיכאל) שם המשפחה הוא אסא. אני עתידה ללדת בת ב17.8 וחשבנו על השמות גילי, עדי, יהל והילה אשמח אם תוכלי למקד אותנו, השם שהכי אהבנו הוא גילי... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעין שלום
ליאת יוגב12/07/2008מבין השמות שהצעת ,כרגע מבלי להתייחס לתאריך לידה משוער , השם גילי לא מומלץ , מאחר ויוצר מפה קרמטית , שם מלא 16-7 , שמשמעותו שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים וכדו . השם עדי נראה נפלא , כי יוצר מספרים רכים , והרי מדובר בילדה . השם יהל יכול להיות טוב , במידה ולא יהיה זה תאריך הלידה 17.8 כי אז כל המפה תתבסס על מספר 8 , יתר יוצר קושי ... אז בואי נשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעין או מעיין
מעין18/07/2008היי תאריך הלידה שלי הוא 4.10.1979 ושם משפחתי הנוכחי הוא אסא. בתעודת הזהות אני רשומה כמעין אך המון אנשים רושמים אותו מעיין. רציתי לדעת האם אחד מהם יותר מתאים לי.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין שלום רב
ליאת יוגב18/07/2008לשאלתך מה עדיף ?? ובכן בהחלט טוב יהיה לכתוב את שמך מ ע י י ן , זאת מאחר ומספר הגורל שלך הוא 13-4 מספר המציין ,קרמה , תיקון על חיים קודמים , כאשר הרבה פעמים תחושה של תקיעות , חוסר שביעות רצון , כאשר השיעור שלך הוא לדעת לקבל הגבלות ומסגרות , כ ל פעם שנסגרת דלת , תיפתח אחרת , אבל לדעת שלא ללכת עם "הראש בקיר " כאשר את רושמת את השם מעין , נוצר מספר שם מלא 16-7 מה שאומר , קרמה נוספת , מי צריך ?? אז עדיף ללא ספק לרשום מעיין , כנאמר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם
מעין09/08/2008היי תודה על התשובות. מה לגבי השם הילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת אסא
ליאת יוגב09/08/2008האם התינוקת נולדה ? על כל פנים השם הילה לא מתאים, מאחר ומתקבל מספר קרמה 13-4 מה שאומר תיקון על חיים קודמים , מצבים של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות , ונעילות מחשבתית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא נולדה
מעין10/08/2008היי התינוקת עדיין לא נולדה ואנחנו עדיין בלי כיוון של שם.. מה דעתך על השמות תמר או שקד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)