מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבן - דחוףמאיה קפלן-עוב27/07/2008
שלום, בננו נולד ביום רביעי 23.7.08 בשעה 2:05. שמי מאיה קפלן עובד (10.8.76) האב דורון עובד (18.5.71) בתנו 'איליי' עובד (10.6.04). השמות בניבחרים הם: קורן, הראל, עמרי/עומרי, רועי נשמח לתשובה מהירה. תודה, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ליאת יוגב27/07/2008ראשית מספר הגורל של בינכם הוא 4 שבא מיום 5 , כשבין 4 ל- 5 קיים קונפליקט , ה-4 זהו היעוד , כשזקוק בבפנים שלו מאד לבטחון יציבות , קרקע , מול ה-5 הרוצה גיוון שינוי ריגוש ... למרות זאת מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשם המועדף הוא קורן - גם אם יוצר שוב קונפליקט , כשאי אפשר להתעלם מהבעייתיות בעניין , זה כמו לאמר לילד תהיה פתוח תקשורתי, כשמי שאני ב-4 יותר נוקשה מסגרתי תבניתי , אבל כל המפה במקרה של קורן נראית טובה יותר משאר השמות שהצעת , כלומר השמות עומרי עמרי , ממש לא מומלץ רועי גם בעייתי כי יוצר שוב מספר 13-4 שממילא קיים במספר הגורל ,כלומר חשיבה של נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד . השם קורן מקבל מפה שיש בה חלקים הרמוניים משהו , פשרנות וריכוך , מול מספר הגורל שהוא 13 . כשהציר החשוב ביותר הוא הרמוני , גורל 4 שם מלא 6 . לכן מכל השמות שהצעת , אלא אם כן יש עוד , הוא המועדף . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הראל?
מאיה28/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
ליאת יוגב28/07/2008מספר הגורל של בינכם הוא 4- כאשר השם הראל יוצר מפה שיש בה סוג של הדחקה לפנים שבו , כלומר הפנים הוא 4 היוצר סוג של נוקשות ומצד שני , יש משהו שכמו מצפים ממנו להתרכך להתפשר ולוותר על הצדדים הנוקשים שבו , קוראים לזה מפת agrimony סוג של מסכה לאמת שבי , גם כי יש דברים טובים בעניין , מידת הפשרנות , יכולת הביטוי שבו , ואולי כדאי ... אלא אם כן יש הצעות אחרות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הצעה נוספת - רואי.
מאיה03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
ליאת יוגב03/08/2008השם רואי לא מומלץ מאחר ויוצר מפה קונפליקטית , בין ה-4 שזהו מספר הגורל לבין ה- 5 שזוהי צורת החשיבה , מה שיוצר לימים קונפליקט בבחירת בת זוג לחיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםילנה27/07/2008
שלום. בשעה טובה ילדתי היום 27.07.08, בת מקסימה. אני רוצה להתעייץ לגבי שם. שם משפחה שלנו - אלטשול. תאריך לידה 27.07.08 שמות שרצינו לתת הם: 1. אמילי 2. אריקה שם נוסף היהי סיוון על שם סבתא. רציתי לבדוק האם השמות האלו טובות לה האם יהיה לה חיבור אם בת הגדולה משה: נוי- חלי. אודה על תשובך בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילנה שלום
ליאת יוגב27/07/2008מעניין ששני השמות שהצעת , אמילי ואריקה שניהם נותנים שם פרטי 1 ואם כך השם המלא הוא 8 כאשר גם מספר הגורל הוא 8 = צמצום תאריך הלידה , ואם כך מייצג מפה מאד חזקה שאפתנית , מטרתית סמכותית , בקיצור חוזק רב , כאשר מבין השמות אריקה או אמילי , עדיף אריקה וזאת מאחר וקיימים גם מספרים יותר זורמים , 5 ו -3 מה שאומר יותר אקשן ועניין פשרנות ותקשורתיות , גם אם ה-8 נחשב למספר יותר סגור משהו . השם סיון ממש לא מומלץ לא בכתיב סיון ולא בסיוון , אם קיימות אפשרויות נוספות הציעי ואענה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ילנה28/07/2008ליאת שלום ותודה על תשובתך המהירה. אך בכל זאת עדיין לא בחרנו שם וצריכים את עזרתך. רצינו לבדוק מה עדיף: אמילי או אולי אמי, רק להזכיר שהיא נולדה ב 27.07.08 , ב-01:26 בלילה, ושם המשפחה- אלטשול. יש לנו עד שם אך קצת פחות מעודף : ליזה? לגבי שם השני, הבנתי שסיוון/סיון לא מומלץ, אז מה לגבי שמות סופיה או סלין? מחכים לתשובתך, בתודה מראש לנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה
ליאת יוגב28/07/2008השמות סלין או אמי , שמות היוצרים מספר שם מלא 13-4 מה שיוצר תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון , ועד כמה לא מומלץ ... ליזה יוצר מפה קונפליקטית , לא נכון .. סופיה יוצר מפה קרמטית , 19 תחושת עליונות או נחיתות , רע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוף
ילנה29/07/2008ליאת שוב שלום אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!! כל השמות שבחרנו - לא מתאימים!!!!! תעזרי לנו, בבקשה. עוד אפשרות שחשבנו: שם ראשון אמילי או אמה שם נוסף סתוית. אם הצירופים האלו לא טובים, האם תוכלי לעזור לנו למצוא שם לבת שלנו!!! בתודה מראש לנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה
ליאת יוגב29/07/2008השם אמה יותר מדי נוקשה , מפה גברית מדי כאשר מדובר בילדה ... לכן לא מומלץ מאחר ויוצר בעיות באינטימיות בהמשך הדרך . השם סתוית , דוקא כשם ראשון יכול להיות נהדר , מפה מאד זורמת , עניין היסחפות , מול זה הצורך להראות לעולם צדדים מאד הרמוניים משפחתיים , עד שתאמץ זאת להיות חלק מדרכה . והסה"כ שם שנראה טוב במיוחד , אלא אם כן תציעו שמות אחרים , כאשר אני לא נוהגת להציע שמות , בחירת שם נעשית ע"י אמא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםאולגה26/07/2008
שלום רב!. .נולדו לנו ב-23.07.08 תאומים-בנים . השמות שאנו חושבים : מירון, רון, בן, אוון, איתן, ירין, מיכאל. אני צריכה לבחור ב2 שמות . שמי אולגה ובעלי- סרגיי. שם משפחה- צרגורודצב . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה שלום
ליאת יוגב26/07/2008האפשרות היחידה שאני יכולה לחשוב שלא רעה היא רון , כאשר גם בשם הזה יש בעייתיות מסויימת , כל שאר השמות ממש לא מומלצים , א. בגלל הקונפליקט שנוצר בין מספר הגורל שהוא 4 לבין המספר 5 , אז מה רוצים ? חופש או מסגרת בטחון ויציבות , מספר גורל 4 מייצג את העובדה שבאו ללמוד איך לשמור על היציב והקיים , על הבטוח , כמו לאמר , ללמוד להתקרקע , וכאשר משתלב המספר 5 - יוצר בעייתיות מאד גדולה .. כך שאין שום שם שאוכל לאמר שהוא מספיק טוב . אנא צרי איתי קשר ואנסה לעזור 052-3431920
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
ליאת יוגב28/07/2008לא יודעת , צריכה לראות גם שם משפחה וכן תאריך לידה . אז נחכה ללידה ... צרו קשר לאחריה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבלירז26/07/2008
הייתי רוצה לדעת פרטים על השם עמית וייס. תאריך לידה 14.4.04 שעה 22:15 האם יש הבדל בין ויס לוייס ומה עדיף בעינייך? שם האם: ענת... 4.12.72 והאם זה משנה אם השם ב.ת.ז כתוב בי' אחת והלכה למעשה אני כותבת אותו מתמיד ב-2 י'? מה קובע? איך שאני כותבת או איך שבמשרד הפנים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ליאת יוגב26/07/2008ההתייחסות לשם היא תמיד על פי מה שמשתמשים , גם כי יש טענה שאומרת שחשוב מה כתוב בת.ז אך ההתייחסות של פיה למדתי היא לשם שמשתמשים ביום יום ואם כך השם עמית וייס מקבל , מפה מאד רגשית , יכולת ביטויית , גם כי זהו מספר המתח , כלומר , כאשר מספר הגורל הוא 6 והשם המלא הוא 3 , נראה שבעצם קיימת יכולת ביטויית , אך גם בעיה בעניין , בגלל שאם נחסיר 6-3=3 מה שהכי יכול , יכול להוות כקושי . המפה כולה מראה על מספרים מאד רגשיים , צורך במשפחתיות הרמוניה , אהבה , נועם רב , יצירתיות , אמנות , אפשרית , רצון לבגדול , גם כי בילדות מאחר שהשם עמית נותן שם פרטי 16-7 , מה שאומר שקולט אותך , כאימו , רוצה אותו הילד החכם והמושלם , ואם כך מידה של איפוק , ודרישה לשלמות מעצמו בהמשך , ופחות להיסחף לא פעם ... האם מכירה את שתכונות שציינתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
לירז26/07/2008תודה על התשובה. מה שמאד מוכר לי ממה שציינת זה יכולת הביטוי.. זו ילדה שידעה דבר כבר מגיל כמה חודשים ונכון להיום גיל 4, השפה שלה היא כשל בת 8. גם התפיסה מאד טובה ומהירה והמחשבה מהירה וכבר נאמר לי לא פעם שכנראה היא מחוננת.. גם סף הרגישות גבוה והיא קולטת עניין ורגישה אלי ולסביבה מאד מאד.. אכן הרושם הוא של מי שמסתכל מסביב וגם שלי, של "הילד המושלם".ציינת גם קושי, אך לא ציינת איזה.. בכל מקרה, מקווה להמשך טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן - דחוףחמוטל25/07/2008
בננו נולד ב-18 ליולי 2008, שם האם: חמוטל, שם האב: ליאור, שם המשפחה - מרום. השמות המועמדים הם: יונתן ויואב. החלטנו על שם שני: דוד, על שם סבי. (כלומר: יונתן דוד, או יואב דוד) אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לנו, הברית ביום ראשון הקרוב, בברכה, חמוטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חמוטל
ליאת יוגב26/07/2008מבין שני השמות השם יואב הוא המומלץ , מספר הגורל של התינוק הוא 8 מה שאומר כוח סמכות , שאפתנות מטרות וגישה פרקטית במיוחד , השם יואב מרום , יוצר מפה שלפיה , השם המלא גם הוא 8, והמספרים האחרים לא מתנגשים , עם אותן מטרות שאיפות , להיפך יש במפה חלקים מאד זורמים אנרגטיים , עניין רב היסחפות , פעלתנות , מספרים המייצגים צד שזקוק לריגושים , שינויים גיוון מול צד מאד פרקטי , עם מידה רבה של זרימה ועניין . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתדניאל25/07/2008
שלום, צריכים עזרה בבחירת שם לבת. נולדה בתאריך 18.07.08 בשעה 5:45 בבוקר שם משפחה פינחס. שמו ההורים עינת ודניאל. אהבנו את השם נויה. מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
ליאת יוגב26/07/2008האם את שם משפחתכם כותבים פ י נ ח ס , עם י ? במידה ואכן כך , האם השם שהצעתם הוא נ ו י ה או מיה , לגבי השם נ ו יה פינחס . יש בעייתיות , מאחר ומתקבל מספר קרמה 13-4 שמשמעו - שיעור על חיים קודמים בתחושה של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות , נעילות מחשבתית , לא מומלץ הציעו שמות נוספים , ועדכנו אותי האם אכן השם כפי שציינתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דניאל26/07/2008התכוונו לנויה אבל בסופו של דבר כבר ערכנו טקס וקראנו לה נוגה. השאלה היא האם לתת שם נגה או נוגה. נ.ב. שם משפחה פ י נ ח ס. בתודה, דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ליאת יוגב26/07/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 8 , ואם כך מציין כוח מטרות שאיפות מיום לידה 18- שמדגיש אף צדדים מנהיגותיים , הרבה כוח שקיים , השם נ ו ג ה , יוצר מפה שדורשת ממנה להתפשר , לטוב ולרע , כי מצד אחד מצמצמת את הכוח שקיים במהות שלה , למספרים החזקים שאליהם נולדה , מצד שני יוצר רכות , שהרי היא בכל זאת בת , ולכן חשוב שיהיו מספרים מרככים משהו . צורך בביטוי , יכולות בכיוון הזוגי שותפי . המפה של נגה , מעבר לעובדה שיוצר שם פרטי 13-4 של רצון בילדה טובה במיוחד , כך לפחות מצד אמא , כך היא תקלוט שאמא רוצה אותה ... המפה יושבת על ריכוך , אך גם מידה של סתגלנות , חלקים של אקשן עניין היסחפות , מול הצורך החזק במשפחתיות , יש משהו , שבגללו נראה לי שעדיף להיות נ ג ה . מקווה שעזרתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקסיגל25/07/2008
שלום, אחותי ילדה לפנות בוקר (בסביבות 5:00), כלומר ב-25.7.08, בן. היא מבקשת לדעת האם השם עומר מתאים? תודה רבה, :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ליאת יוגב26/07/2008צרפי את שם משפחתו של התינוק ואוכל לענות לך לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאבי24/07/2008
אנו מתלבטים במספר שמות ,אשמח לשמוע ממך השמות : תהל,אוריה, נגה שמותינו רונית וליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל
ליאת יוגב25/07/2008מהו שם המשפחה שלכם ותאריך הלידה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
אבי26/07/2008שם משפחה :מלכה תאריך 20.07.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל .
ליאת יוגב27/07/2008מבין השמות שהצעת השם המועדף הוא נגה , ואסביר , מספר הגורל של ביתך הוא 1 , מה שאומר ילדה עצמאית יחודית , לתת לה את האינדבדואליות , כאשר השם אוריה יוצר מפה קונפליקטית בין ה-1 , ל-2 שם מלא , רע . השם תהל יוצר מפה גברית מדי , והרי מדובר בבת , מפה גברית לבת יוצר בעיות באינטימיות בהמשך , אז ממש לוותר , השם נגה , שם פרטי 13-4 תקלוט שאת כאימה רוצה אותה ילדה טובה , ויחד עם זאת , המפה יותר חזקה יחודית , מנהיגותית . לגמרי לא רע , אלא אם כן יש הצעות אחרות ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אבי27/07/2008מה לגבי השם :לינוי
אבי27/07/2008מה לגבי השם :לינוי ,וגם נויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אבי28/07/2008מה דעתך על השם נויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת מלכה
ליאת יוגב28/07/2008השם לינוי , יוצר בעייתיות מפני שנוצר מספר קרמה 13-4 שמשמעו , תחושת תקיעות חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ומפת חנק , הדרישה ממנה ללכת בתלם גם כי נועדה למיוחדות עצמאות יחודיות , מממש לא מומלץ . השם נויה יוצר מפה גברית , לא נכון מפה מדי פרקטית מעשית , וסוגרת מדי את ה- 1 שנועדה להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
אבי28/07/2008האם השם נגה מתחבר יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב29/07/2008השם נגה מלכה , יוצר מפה שיש בה הרבה כוח שליטה , מ נ ה י ג ו ת , גם אם יום הלידה הוא 2 של יותר רגש , ופחד מללכת עם החלקים המנהיגותיים ובכל זאת , קיים חוזק רב , מכיר את המושג ע"פ ישק דבר , זה רעיון המפה ... תוך גישה מעשית במיוחד , ותקלוט שאמא רוצה אותה ילדה טובה במיוחד , יש בה את היחודיות שבה ויש לתת לה לבטא אותה . כמי שנולדה למספר גורל 1 . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבתדניאל24/07/2008
שלום צריך עזרה בבחירת שם לבת. נולדה בתאריך 18.07.08 בשעה 5:45 בבוקר שם משפחה פינחס. רוצים לקרוא לה נויה. מה דעתך ? בתודה, דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
דניאל24/07/2008שכחתי לציין את שמות ההורים - דניאל ועינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםיעל24/07/2008
שלום, שמי יעל תאריך לידה 20.12.74 נולדתי בשעה 17:00 שם האם אולגה שם האב משה. זה זמן רב שאני מרגישה שהכל תקוע בחיים ,אין מזל, לכולם קורים דברים ואצלי הכל קופא על שמריו, התקופה הזו התחלה ה לפני 10 שנים ~ שקלתי כבר להחליף את שמי לליהי. מה דעתך, מה רואים בנמורולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ליאת יוגב24/07/2008מאד חשוב לדעת את שם משפחתך , כדי להשיב על שאלתך, מעבר לכך , משהו שאני ממש לא נוהגת לעשות , הייתי מזמינה אותך ליעוץ , כדי לבחון הדברים בעוד היבטים , אסטרולוגיה , כף יד , וקלפים , אז אם תחליטי (לא חייבת) , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, ליאת
יעל25/07/2008שם משפחתי נקאש. אני כותבת אותו כ- נקש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
ליאת יוגב25/07/2008אני חושבת שהמפה של יעל נקאש , דוקא יותר טובה מאשר יעל נקש , כך הייתי מעדיפה , כאשר קיימים חלקים של כוח שאיפות מטרות , מול צדדים מתרככים יותר , נעימים , לא ממליצה לשנות לליהי , ובכלל אני פחות בעד שינוי שם , מבחינה אסטרולוגית , תפתחי עכשיו ממש הזדמנויות לקשר , זמן טוב , כאשר בכלל יש אפשרות לערוך שינויים בתקופה של החודשים הקרובים , בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי הוספת שםמיטל אלגרבלי23/07/2008
שלום, שמי מיטל ולפי נומורולגויה חישוב השם יוצר את הספרה 8 תאריך הלידה שלי 25.10.1980 שהוא גם יוצר את הספרה 8 ברצוני לדעת האם הספרה 8 יכולה לגרום לי לסגירת מזל ובעיות בזוגיות והאם צריך לחשב גם את שם המשפחה לשם הפרטי . לידיעתך שם המשפחה שלי הוא אלגרבלי. ואם כדאי לי להוסיף שם איזה שם היית ממליצה . והאם השם שאני אוסיף צריך לרשום אותו בתעודת זהות בלבד או שצריך גם להשתמש בו . נא תשובתך . בתודה מראש, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב23/07/2008צירוף השם עם מספר הגורל נותן מספרים מאד תקשורתיים זורמים , לי אישית לא ידוע , שבמידה והשם הפרטי 8 וכן הגורל 8 יוצר סגירת המזל , ממש לא . לכן גם לא אמליץ להוסיף שם , גם כי יש נומרולוגים שיוכלו לייעץ אחרת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםשירן23/07/2008
שלום... נולדה לי בת בתאריך ה-5.7.08 בשעה 8:05 השם שלי שירן חדד שם האב שי חדד. בעלי מאוד רוצה לקרוא לה ספיר אני מאוד מטלבטת. עוד אפשרויות זה ליא,ו שובל. בבקשה עזרי לי. הילדה בלי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת חדד
ליאת יוגב23/07/2008שני השמות ספיר ושובל יוצרים מפות טובות ולכן לשיקולך בבחירת השם . לא הבנתי מהו השם הנוסף שציינת .. מספר הגורל של ביתך הוא 13-4 מה שאומר , מספר של צורך בבטחון יציבות , קרקע בטוחה , זה מה שחשוב יהיה לתת לה , כאשר השם ספיר יוצר שם פרטי 8 אומר , שדברים נעשים לא פעם במאמץ יתר, השם המלא הוא 6 שיוצר הרמוניה עם מספר הגורל , מפה שיש בה מידה רבה של אחריות , מול החלק האחר , שלפיו כלפי חוץ חשוב להראות יותר קלילה זורמת , חברותית תקשורתית , גם אם המפה לא תמיד הולכת בכיוון זה , כי קיימים מספרים יותר אחראיים רצינים בכלל המפה , אלא שתאמץ את התכונה של הקלילות להיות כחלק מדרכה . השם שובל יוצר צורת חשיבה =6 הצורך באהבה משפחה , הרמוניה , המספרים הם מספרים יותר הרמוניים מול ה13 היותר נוקשה , כמו לאמר , הדרישות מהחברה סביבה , תהינה בכיוון פשרנות רכות , מול הצדדים הנוקשים שקיימים ב-13 . לא רע לגמרי . לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירן25/07/2008קודם המון תודה.... השם השלישי שרשמתי הוא ליאן ואותו הייתי מאוד רוצה לבדוק אשמח אם תעזרי לי. בתודה מראש. שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
ליאת יוגב25/07/2008השם ליאן , יוצר מפה , מצד אחד הרמונית , מספרים זוגיים 2 46 8 , אך הציר החשוב ביותר , שזהו מספר הגורל והשם המלא הם מספרים יותר רצייניים נוקשים , פרקטיים מעשיים , עם מידה של סגירות . אהבתי דוקא את ספיר ושובל , ואפשר להחליט על אחד מהם . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני אורימאמא אמא23/07/2008
ליאת הי מה שלומך בני אורי פשרל 26.7.2003 שמי מאיה. היום הגננת אמרה לי שהוא ילד שמשתלב יפה ומשחק יפה רק מה הוא מאוד הססן לדוגמא עם באים מדריכים לגן אז הוא נורא מהסס עד שהוא מחליט אם להשתתף או לא אבל היא אומרת שבסוף הוא כן משתתף וכך זה בכל דבר אני בבית לא רואה את זה. מה את יכולה לומר על זה האם זה דבר שישתנה אצלו או שזה ימשיך להיות ככה ממש אודה לתשובתך שנה הבאה הוא בגן חובה ואחרי זה כיתה א' האם הכל יסתדר לתשובתך אודה יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא אמא
ליאת יוגב23/07/2008אשמח לענות לך , אך אסתכל על כך מבחינה אסטרולוגית , כך שהוסיפי את שעת הלידה של בנך . מבחינה נומרולוגית , מספר הגורל הוא 9 שיש בו מידה של פתיחות , אך קיים מספר 8 שיש בו מידה של סגירות יותר מתוך גישה מאד פרקטית מעשית , תכלס . כדי להשלים התמונה , השלימי את שעת הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאמא אמא24/07/2008שעת הלידה 07:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אמא
ליאת יוגב25/07/2008המפה של בנך מראה על צדדים הזקוקים מאד להכרה מרכזיות עם צדדים חברתיים בזכות הירח התאומימי , אך בהחלט קיימים גם צדדים בישניים , שאני מניחה שבהמשך הדרך יצליח להתגבר על כך , מספר גורל 2 , מראה לא פעם על צדדים בישניים , תנו הרבה תמיכה ועידוד ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשירלי23/07/2008
היי ליאורה שמי : שירלי שנת לידה 8/12/85 בעלי: יזהר 25/8/74 שם משפחה: ששוני בעוד כחודשיים וחצי אמור להיוולד ילדנו הראשון תל"מ 02/11/08 ואני מתלבטת בין שניי שמות - הראשון - סהר - ע"ש חמתי שנפטרה לפניי כשנה וחצי בגיל 58 ובעלי נורא רוצה להחזיר את השם למשפחה . השם השני- מאיר - זה השם של חמי - אני לא יודעת אם לקרוא מאיר או מאור . בכל אופן אשמח לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ליאת יוגב23/07/2008אני חושבת שהדוגמא הכי טובה לכך , שאין סיבה שעדיין נחליט על השם , היא מאחר ויש עוד 4 חודשים לעניין . הדוגמא של ליאורה , אם תראי את זו שקדמה לפנייתך , היא הוכחה שעד שלא ילדנו , אין סיבה להחליט על השם ולסגור עליו , כי תאריכים משתנים גם בשבוע האחרון ללידה , אם כך הכי נכון להתחבר לכמה שמות ולאחר הלידה לפנות אלי , בשמחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובתך לשאלתיאלמונית22/07/2008
שלום ליאת תשובתך מאוד מבולבלת ולא ניתנת להבנה. חוזרת על הפרטים רווית ואדם רמז. נולדה לנו בת בתאריך 20/07/2008 בשעה 17.30 מתשובתך הצלחתי להבין כי השם עמית לא טוב. אנא כווני אותי למספר נומרולוגי המתאים ליום זה. בנוסף האם אפשר להוסיף לשם עמית את השם הדס, האם זה ישנה את המשמעות הנומרולוגית. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
ליאת יוגב23/07/2008אם תרצי לשוחח , כדי להבהיר את תשובתי אנא התקשרי , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)