מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתקרן18/08/2008
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת ב 08.08.08 בשעה 9:15 בבוקר. אנו מתלבטים בין השמות : רוני או מאיה. שם משפחה: מסטוב שם ההורים - קרן ומיקי בתודה מראש.. קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ליאת יוגב18/08/2008ראשית מוכר לי הצירוף של הנתונים הללו , אין לי מושג מה עניתי בשעתו , אבל ברור לי, שמאחר ונוצרת מפה קרמטית , 13-4 משום כך לא אמליץ על השם , קרמה = תיקון על חיים קודמים , לא פעם תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון , קושי לפתוח החשיבה ... ואם כך פחות מומל. , בשם רוני נוצרת מפה קונפליקטית בין ה-4 ל-5 , אז מה רוצה מסגרות או חופש .. בשם מאיה מעבר לקרמה , נוצרים מספרי חרדות ופחדים , לכן לא ממליצה על אף אחד מהשמות . לשיקולכם . השם מיה יכול להיות טוב יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! ברית מחרתייםשלומית18/08/2008
היי, בננו נולד ביום 12.08.08 בשעה 03:25 לפנות בוקר. השם שעליו חשבנו הוא רועי. מה דעתך? שלומית וירון עטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
ליאת יוגב18/08/2008מספר הגורל של התינוק הוא 3 מיום לידה 3 , כאשר משמעות הדבר שנועד , הכי ובגדול להיות ילד בנשמתו , יצירתיות ביטוי שמחה קלילות , ואילו השם רועי =7 יוצר מפה שכולה 7 , מה שנקרא מפת חנק , למקום של הילד שבי , 7 מספר רציני , דורש שלמות , כבד , איכותי , מעמיק , המשותף בין ה-3 ל-7 הוא יכולת הלמידה הטובה , מעבר לכך ממש לא מומלץ לבחור בשם רועי ,פגשתי לא מעט מפות של הצירוף הנ"ל, שיצר בעיות בריאות - לחץ על הראש , השם רעי , ללא ה - ו יכול להיות נ ה ד ר . לשיקולכם , עדכנו אותי מה החלטתם ... ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההברית היום!
שלומית19/08/2008האם השמות הנ"ל מתאימים לדעתך? מור, מורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת יוגב19/08/2008באשר לביתך ניקול , נולדה למספר גורל 3 , המדגיש צורך בביטוי , יצירתיות , זרימה חברותיות ,כאשר חלקים אלה בהחלט קיימים במפה , קיימת מידה רבה של זרימה , גם משאר המספרים , מול זה קיים צד האומר , צריך לשקול , לבדוק , מה שנקרא"פחד מאיבוד שליטה " צדדים זורמים מול הברקסים . צד אחר הוא מספרים רכים - הצד הפנימי , מול העובדה שהחיים ילמדו לעמוד מול מצבים כאלה ואחרים ולשרוד , בדרך החיים מאחר והשם המלא הוא 1 , תיפקוד עצמאי , מול הפנים היותר רגיש ומושפע , כך שמי שיכיר אותה מבחוץ , לא יכיר מבחוץ , כלפי חוץ תשדר חוסן כוח , מבפנים המון רגש , קיים קונפליקט בין שני מספרים במפה של ביתכם בין צורת החשיבה האומרת 2 = צורך בשיתוף , מול הצד של היכולות האומר עצמאות , אז אם מה הולכת ? מה בוחרת לדרך החיים ? איזה כיוון ניהול או שיתוף פעולה ? אז זהו בגדול ניתוח המפה של ניקול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומית
ליאת יוגב19/08/2008אין ספק , שמבין השמות שהצעת , השם מורן הוא העדיף מכולם , זאת מאחר ומקבל מצד אחד מפה רגשית , מידה רבה של אחריות , מול הצד הפנימי שיותר בהיבט של הילד , ביטוי יצירתיות , הקפידו לאפשר לו להתחבר לצדדים יצירתיים , ילדיים הקיימים בו , כאשר גם מספר הגורל הוא 3 , וכן יום הלידה , קיימים על פי ההשם מורן , יכולת פרקטיות מעשיות , יכולת השרדותית , גם אם יש חלק רגיש במיוחד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של בתענת18/08/2008
שמי ענת ושם בעלי יבגני . שם המשפחה מוסיונדז.מה דעתך על השם ניקה ,ב ת.ז. רשום ניקול שנולדה ב 20.10.07 בשעה 8.25 בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
ליאת יוגב18/08/2008א. לא הבנתי מהו שם המשפחה , כיתבי עם רווח בין אות לאות , ב. מהו השם שבחרת לביתך ,? לא איך את מכנה אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם של בת
ענת19/08/2008שם משפחה מ ו ס י ו נ ד ז ,שם בתי ניקול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאסי17/08/2008
לדודה שלי נולדה בת ביום שבת האחרון טו באב 16.8.08 היא רוצה לקרוא לילדה בשם 'גילי' רציתי לדעת האם זה שם טוב? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי
ליאת יוגב17/08/2008מהו שם המשפחה של התינוקת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקלנה17/08/2008
שלום רב, אני אמורה ללדת בן שני לקראת סוף ספטמבר 2008 (תאריך משוער 23/9). אנחנו מאוד מתלבטים לגבי השם והחלטנו אפילו לחכות עם ההחלטה עד שנראה אותו, אבל הייתי רוצה לקבל חוו"ד. השמות המועדפים כרגע הינם אדם, איתן, דור וטל. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנה
ליאת יוגב17/08/2008גם לא צרפת את שם המשפחה , וגם עדיף שנחכה לאחר הלידה , כדי שנתייחס לכל הפרטים בשלמותם , להשתמע לאחר הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבןתמר17/08/2008
שמי תמר ושם בעלי עמרם. שם המשפחה סררו (SERERO) אני אמורה ללדת ב+15.10.08 בן. זהו ילד שלישי ותמיד ילדתי בתאריך הלידה המשוער. אנחנו מתלבטים בין עילי לליאור. ידוע לי שאת לא אוהבת את השם עילי בגלל הבלבול באיות אבל אנחנו גרים בארה"ב כך שלא תהיה לנו הבעיה הזו, כאן זה שם נפוץ באיות אחר באנגלית. מה דעתך? האם לחפש שמות נוספים? בתודה מראש תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ליאת יוגב17/08/2008מאד חשוב לדעת באיזה שפה אתם חושבים , כי בחירת שם היא בהתאם לשפה בה ההורים בחרו לילד את שמו ,במידה ובאנגלית , רישמי את השם המלא באנגלית ואעזור לכם להחליט איזהו השם המומלץ יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברית עברית ושוב עברית !!!
תמר18/08/2008בעברית יכתב השם "עילי" או השם השני שהצעתי "ליאור". באנגלית נהוג לכתוב את השם ELI או ELY או ILAY או ILAI וגם לליאור יש אין סוף איותים כמו LIOR LEEOR. אבל אנחנו חושבים בעברית ומדברים עם הילדים כמעט ורק עברית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
ליאת יוגב18/08/2008השם עילי סררו , לא מומלץ מאחר ומקבל שם מלא 19-1 שמשמעותו קרמה = תקיון על חיים קודמים לא פעם הרגשה של עליונות או נחיתות , תלות מסכנות , בעיה תקשורתית , אירועים ומצבים קורבניים , מי צריך ? השם ליאור יכול להיות לא רע , צריך לראות גם את תאריך הלידה , נשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומותאורנית17/08/2008
בוקר טוב, ב 20 ליולי 2008 ילדתי תאומות מקסימות לראשונה קראנו בר ולשנייה לירי שם משפחתינו ארביב האם השמות מתאימים לבנות ? האם מומלץ להוסיף שם שני? תודה מראש, אורנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת שעות הלידה
אורנית17/08/2008בר נולדה בשעה 16:57 לירי בשעה 17:27
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנית
ליאת יוגב17/08/2008כאשר בוחרים שם לילד אין משמעות לשעת הלידה , גם אם אני עוסקת באסטרולוגיה , באשר לשמות התאומות , ראשית , מספר הגורל שלהן הוא 1 שבנוי מ-10 משמעות הדבר קרמה חיובית , שמשמעותה יכולת לאורך הדרך להיחלץ ממצבים , בזכות אנשים , חברה , מה שנקרא יכולת התמודדות , בהיבט החיובי , כמובן , מעבר לכך מספר יום הלידה הוא 2 גורל 1 , מה שיוצר קונפליקט , בין ה-עצמאות יחודיות אינדבדואליות לבין שיתוף תלות , הרמוניה . כאשר השם בר , יוצר משמעות שתיקלוט שאת כאימה , רוצה אותה ילדה טובה במיוחד , קיימים חלקים של זרימה רבה , כאן ועכשיו , צדדים זורמים , מול הצד של שיקול דעת , בדיקה זהירות , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה . אפשרות אחרת לניתוח המפה , צדדים אינדבדואליים מול העובדה , שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבת להתפשר להתרכך ופחות לעמוד על האני שלה . לירי - מספר גורל 1 , אני במרכז מול זה התחשבות מאד גדולה בכל הסובבבים , מה שנקרא - מפת חנק , במשמעות , הגורל 1 מול מספרים 2 4 6 מספרים זוגיים ,שאומרים אין לגיטימציה לאני שלי , למיוחדות לאינדבדואליות , אלא חייבת ללכת בתלם , להיות ילדה טובה .. אחראית במיוחד , ומה פתאום להתמרד ולהיות כפי שאני רוצה . מאחר ומספר הגורל הוא 1 , כבדו את המיוחדות , אינדבדואליות , פרטיות ועוד של הבנות , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב. שאלה על בחירת שם לתינוקנועה16/08/2008
שלום מה דעתך על השם דורי עבור תינוק שנולד ב 27/7/08 בשעה8:15 בבוקר? שם המשפחה בוגנים. הענקנו לו את השם הזה בברית, אבל משהו אצלי לא רגוע, אני לא בטחה שזה השם הנכון. אני מתלבטת אם לשנות את השם, אופציות אחרות הן רואי, ויואל. תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חסרים פרטים? לא קיבלתי תשובה..
נועה17/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום
ליאת יוגב17/08/2008בחירת השם לבנך נעשתה , גם אם קיימת כאן בעייתיות , אבל האם נכון לשנות ? אין לי מושג , מאחר והשם הראשון הוא הקובע וילווה את דרכו בכל מצב בחיים , גם אם נשנה . מה שמתקבל - מפה שיש בה חלקים נוקשים גם אם מאד לא אוהב לראות עצמו ככזה , עיקר המפה פחות פשרני , כשבחשיבה הרצון להיות יותר קליל זורם סתגלן , תקשורתי , פתוח , המספרים האחרים הם מספרים סגורים מופנמים , כלומר מי שהוא - מופנמות מול זה עד כמה לא אוהב לראות עצמי ככזה. צדדים אחרים הבלבול שבין 5 ל-7 שיוצר לא פעם פחד מאיבוד שליטה , מצבים של איבוד שליטה , ואם כך קיימים קונפליקטים . אם תרצי להבין יותר התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו ליאת איזה בלבול
נועה18/08/2008תודה.. חשבתי שאני רק צריכה להחליט אם לשנות או לא עכשיו כשאת אומרת שגם לשנות לא ממש יועיל - אני עוד יותר מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי על פתרון..
נועה18/08/2008מה דעתך על דוריאן? זה לא שינוי גדול מדי ועדיין נומרולוגית זה משנה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליאת יוגב18/08/2008דברי איתי , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם תהל לבתאילנית16/08/2008
אנו מתעקשים לקרוא לבתנו תהל הבת נולדה ב 24/7/2008 בשעה 6:47 בבוקר שמות רלוונטים אחרים הם " דניאל" אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ליאת יוגב16/08/2008מהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
אילנית16/08/2008ליאת שם המשחה שלי הוא אבני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית שלום
ליאת יוגב17/08/2008את יודעת , כשאומרים לי "מתעקשים" האם יש מקום לשנות את דעתכם ? על כל פנים המפה של תהל אבני מתקבלת כמפה מאד לא הרמונית מספרים קונפליקטים , היוצרים קושי , גם בהיבט התקשורתי , גם צדדים של פחות קבלה עצמית , ועוד השם דניאל יוצר מפה קונפליקטית , על ציר גיבוש האישיות , על הציר החשוב ביותר , בין הגורל שהוא 4 לבין השם המלא =5 בעייתי במיוחד . אז אם תרצי התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לשני ילדיגילה15/08/2008
שלום רב, יש לי שני בנים: גיא בן 8 שנים, דודי (בת.ז רשום דוד) בן 11 חודש. גיא נולד ב 3.12.99 ודודי ב 25.9.07 האם השמות מתאימים להם. ? גיא הוא ילד מאוד רגיש, עקשן, דעתן, לא אוהב ללמוד, חכם מאוד ילד עם פוטנציאל גדול עם הרבה כישורים אך מחליט שלא לממש אותם ( מעין שלב של המנעות מתחרותיות) הנושא מאוד מפריע לי כאמא האם השם שלו מתאים לו ? לגבי דודי כעת עדיין תינוק אך חשוב לי שבחרתי את השם הנכון אודה לתשובתך גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילה
ליאת יוגב15/08/2008מהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה
גילה17/08/2008זלמנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה
ליאת יוגב17/08/2008כמה מילים על גיא , אכן מדובר בילד רגש באופן מיוחד , מספרי המפה 6 , גם כמספר הגורל וגם כמספר השם המלא , מה שמדגיש את הצורך הרב באהבה , הרמוניה , דרישה לשלמות רגשית , יחד עם זאת קיים צד של תובנה רבה , משהו הנקרא נשמה עתיקה , מדברים איתו והוא מבין ענין , תחושת עול הקיימת , בקיצור , חשוב לתת לו תמיכה רגשית אין סופית , כי זה מה שהכי זקוק .. דוד מפה שיש בה יום לידה 7 גורל 7 צדדים אינדבדואליים פרטיים , מול זה הדרישה מהורים מורים סביבה חברה , לימים , כמובן , היא לילד טוב סטנדרטי , מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה את הצד היותר רגיש שבו , מול זה הפנים נוקשה יותר , שיפוטיות ביקורתיות רבה . חשוב לתת לו את הפרטיות שלו , כאשר קיים בו עומק וחכמה רבה בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה, פשוט הצלחת לרגש אותי
גילה18/08/2008מאוד ריגשת אותי לגבי גיא וכעת אני מבינה את כמות האהבה והתמיכה לה הוא נזקק לעומת ילדים אחרים. לגבי דוד הימים עוד יגידו אך תודה על הטיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתלימור15/08/2008
שלום, ביום ראשון האחרון נולדה בתנו הבכורה - תאריך 10.08.08 בשעה 20:27 - צאת תשעה באב. אנו מאוד מתלבטים בין 3 שמות: יהל, ליה, אגם איזה מבין השלושה עדיף מבחינה נורמולוגית , גימטרית? ומדוע יהל וליה מורכבים מאותם אותיות האם בכ"ז יש העדפה לאחד מהם? אודה אם תתייחסי בתשובתך ל 3 השמות האופציונלים. שמותנו - תומר ולימור אבישר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
ליאת יוגב15/08/2008ובכן מבין השמות שהצעתם , אין לי העדפה מיוחדת לזה או לזה , כי כל המקרים טובים , אלא שאסביר משמעות כל אחד מהשמות - אגם יוצר מפה שיש בה חלקים פעלתניים עצמאיים , הרבה כוח נחישות עניין סקרנות , היסחפות , דינמיות , בקיצור מפה נפלאה , כאשר הבעייתיות , אין מפה בלי בעייתיות , בעובדה שהשם אגם = 8 ואם כך יש משהו שאומר שצריך להתאמץ יותר , אבל סה"כ המפה - נפלאה . השם יהל או ליה , כשבהחלט קיימת משמעות - לסדר האותיות , אבל אי אפשר להכנס לכל הפרטים , השם יוצר מפה מאד חזקה שאפתנות , ובקיצור מנהיגות . לשיקולכם הבלעדי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה !!! שאלה לגבי מה שכתבת
לימור15/08/2008כתבת שסדר האותיות כן משנה (יהל / ליה) למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב15/08/2008אם תרצי לבדוק מה משמעות יהל מול ליה , התקשרי ונדבר 052-3431920
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך ליאת יוגב היקרה!שני13/08/2008
אני צפויה ללדת בימים הקרובים ממש. מכיוון שבן זוגי אינו ישראלי חשבנו על השם: אדם. שמי שירלי שמו של בן הזוג גרי. שם משפחה:קופרוויט (לועזי). מה את חושבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
ליאת יוגב14/08/2008השם אדם בצירוף שם המשפחה , מבלי לדעת כרגע את תאריך הלידה , מקבל מספרים רכים נשיים , וכן בעייה שלפיה פחות קבלה עצמית , לכן לא אוהבת את הצירוף , חישבו על שמות נוספים ונשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לבןמיכאל שמשי12/08/2008
ליאת שלום, בהמשך לשאלה קודמת שלי, אשתי אמורה ללדת בסוף דצמבר 2008, בעבר שאלתי על השמות לביא ורביד וכעת אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי שמות נוספים: שגב וירום תודה מיכאל שמשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
ליאת יוגב13/08/2008השם שגב , מקבל שם מלא 19-1 שזהו מספר קרמטי , תיקון על חיים קודמים , מה שיוצר בעייתיות גם בחיים האלה , ומשום כך עדיף לא לבחור בשם זה מעבר לכך , השם ירום יכול להיות לא רע , גם כי יוצר מספרים נוקשים וחשוב לראות את תאריך הלידה , כדי להחליט סופית ושוב חישבו על שמות נוספים עד הלידה , נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים לבן
מיכאל שמשי13/08/2008ליאת תודה על התשובה, חשבנו על שמות נוספים: סלע, געש, אשד וסביון - נשמח לשמוע את חוות דעתך מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאל
ליאת יוגב14/08/2008מבין השמות שהצעת ,השם היותר מומלץ הוא סלע , מתקבלת מפה שיש בה המון כוח עוצמה , אבל , מאד חשוב לדעת ולקשר את התשובה , עם תאריך הלידה , כך שהתשובה לגמרי לא סופית . השם אשד , ממש לא מומלץ , יוצר מספר שם מלא קרמטי 19 . השם סביון גם הוא יוצר קרמה 13 , לא טוב , קרמה= תיקון על חיים קודמים , שמקשה גם בחיים אלה . געש יכול להיות לא רע , לא סופי . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד שם לתינוקלורין טל12/08/2008
שלום שמי לורין ואישתי ימית משפ' טל ,נולד לנו תינוק ביום שלישי שעבר 05/08/08 בשעה 17:34 הברית מתקיימת היום בשעה 16:00 ואנו מתלבטים לגבי השם ,השמות המועמדים הם עמרי (מבוטא עימרי)או איתי. אנא עני לי בהקדם איזה מהשמות הוא המתאים ביותר. תודה מראש , לורין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורין שלום
ליאת יוגב13/08/2008מבינה שעונה לך באיחור , כאשר אפשר תמיד לנסות ליצור איתי קשר טלפוני , על כל פנים , מספר הגורל של התינוק הוא 5 -14 מספר המייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תנועה , שימי לב - נולד ביום לידה 5 והשם הפרטי 5 , כאשר מדובר בילד סקרן , שובב משהו , אך גם קיימים מספרים פרקטיים עצמאיים , השרדותיים ולא פעם אפשר לראות גם את הצד , שהילד יקלוט שהחברה סביבה הורים מורים , יותר נוקשים ופחות מאפשרים ללכת עם הצד המרגש , שזקוק לו במיוחד . השם איתי - יוצר מפה שיש בה חלקים זורמים קלילים , חברותיים , אך יחד עם זאת כלפי חוץ , יהיה חשוב לו להראות יותר שקט , שקול , ואולי ביישן משהו , גם כי יאמץ לא פעם את הצד הזה יותר להיות חלק ממי שהוא , למרות כל הצדדים הפתוחים שבו , ואז יכול ליצור פחות קבלה עצמית , כמו לאמר , למדתי , שהעולם לא יאהב את החלק היותר מדי פתוח וזורם שבי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
לורין טל14/08/2008בסופו של דבר קראנו לילד עמרי האם עדיף לכתוב זאת עם עמרי או עומרי מבחינת ההגיה היא אותו הדבר ,אך האם יש הבדל ומה עדיף עם ו' או בלי. תודה , לורין(ז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורין שלום
ליאת יוגב15/08/2008אין ספק , שהשם ע מ ר י - עדיף , ממש לא לרשום אותו כעומרי . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגה או נגהדבורה12/08/2008
הייתי רוצה לדעת איך לקרוא לבתי שנולדה ב 6-8-08 נוגה או נגה שם המשפחה הוא שי עדיין לא נכתב כלום ב ת"ז . תודה דבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבורה שלום
ליאת יוגב13/08/2008השם נוגה , באופן הזה , עדיף ללא ספק . מתקבל מפה הרמונית , נשית ורגשית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)