מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לשנות את השם?קרן ו'ינטר22/07/2008
שלום, אני מרגישה שיש בעיה בשם של הבן שלי. הוא נולד ב-11.8.07 לאוגוסט בשעה 17:20שמי-קרן שם האב: נתן (שם בר-מצוה) ריצ'רד תימותי (שם יום יומי). בזמן ההריון החלטנו על השם: איתן נוח, יום לפני שהוא נולד האב חלם חלום שהשם הוא: נוח איתן. היום לידה היה טראומי (התינוק נתקע והרדימו אותי לניתוח הקיסרי) והתחלתי לחשוב שהכל קרה ביגלל השם איתן נוח. ביום לפני הברית מילה קראתי שהשם יהושע הוא שם יותר טוב ובחיפזון ובלי לחשוב השתמשנו בשם לברית. אחרי הברית השם יהושע לא התאים לנו ובחרנו שם נוסף,שם לועזי: אוו'ן. השם אוו'ן הוא השם הראשון, והשם יהושע הוא השם השני. חשבתי לשנות את השם אוו'ן לאורן. אני עדין מרגישה שהשמות הללו הם לא שלו. מה כדאי לעשות?. אשמח אם אוכל לקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב22/07/2008באיזה שפה בחרתם השם ? עברית ? אנגלית , האמת שלא ממש הבנתי מהו השם שבחרתם ? אני רוצה לדעת איך רצית שיקרא וזהו השם החשוב, מבלי לצרף כרגע את השם השני , אז אנא צייני רק את השם הראשון שבחרתם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשנות את השם?
קרן ו'ינטר22/07/2008השם שלו הוא: אוו'ן יהושע. אוו'ן הוא שם באנגלית, אני גרה בחו'ל. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב23/07/2008רישמי לי את שם בנך באנגלית , השם שאליו התכוונת , השם הראשון או לחילופין אולי בחרת בשני שמות ואליהם התכוונת , אשמח להיות לך לעזר , אבל אני חייבת לדעת את השאלה , כדי לענות הכי נכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
קרן ו'ינטר23/07/2008השם באנגלית הוא: Owen כדאי לשנות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב23/07/2008אני בהחלט רוצה לענות לך , אבל אני חייבת דיוק בפרטים , מהו השם המלא , שם פרטי +משפחה , בשפה בה הילד נולד , צרפי זאת ואתייחס בצורה יסודית . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרווית22/07/2008
ילדתי ב- 20/07/08 בשעה 17.30 בת. ההורים רווית ואדם רמז מעוניינים בשם עמית .האם השם טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
ליאת יוגב22/07/2008האם זהו השם היחידי שבוחרים , תשובתי לעניין שקיים קונפליקט , בין מספר הגורל שהוא 1 לבין מספר השם המלא = 2 -11 ואם כך כאשר יש קונפליקט , קיימת בעייתיות במהלך הדרך , מה רוצה ? מה המיקוד ? הכי מה נועדתי להיות וקיים קושי בעניין .. נועדה להיות 1 אבל יש גם 2 , (ממילא קיים ביום מול גורל )= , צמצום תאריך לידה , כך שזהו נתון שלא נבחר , אבל למה לבחור מפה שיוצרת קונפליקט . מקווה שהבנת , נסי לחשוב על שמות נוספים , והציעי , כך שאוכל לעזור לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לבןשירלי21/07/2008
לאחרונה אני מרגישה שיש בעיה בשם של הבן שלי - דין ונאמר לי שעלי להחליף אותו במיידי. הוא נולד ב-12.6.98 בסביבות 18:00-19:00. שמי-שירלי שם האב: גוסטי אברבוך. אשמח אם אוכל לקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ליאת יוגב21/07/2008התייחסותי לשמות היא שונה , גם כי יכולה להבין את ההערה לגבי השם דין , והצורך להחליף , אני אתייחס יותר לניתוח המפה הנומרולוגית של בנך , מספר הגורל שלו הוא 9 שבא מיום 12=3 מספרים זורמים פרטיים אינדבדואליים , מה גם שהשם הפרטי הוא 1 , ואם כך צורך בשליטה רבה , מרחבים , לא פעם יכול להיות וכחן לא רע . קיימים במפה המון דרישות , של הורים מורים חברה סביבה , האם הדרישות מוכרות לך , מה שלא מאפשר לתת לילד את מידת המרחב שזקוק כל כך . לדעת להניח יותר , כשתגיעו אליו ממקום של טוב , ועד חצי המלכות ... צד אחר של המפה מספרים מאד דומיננטים חזקים שאפתניים מטרתיים ופחות לוותר לעצמו , מול יכולות בכיוון של עומק רצינות איכות ובדיקה לכל דרך . אז מצד אחד צריך להגיע לשאוף ולא לוותר ומצד שני החיים ילמדו אותו איך להיות יותר בשיקול דעת ברצינות ובדרישות שלו , בלי פשרות לא פעם . מקווה שעזרתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת, דחוף!גלית בלולו21/07/2008
ב- 25.6 נולדה לי בת ואין לי עדיין שם בשבילה,שמי גלית בעלי עופר שם משפחה בלולו היא נולדה בשעה 01:19 בלילה. השמות שחשבתי הם: יובל,ליאם,לירום וליאל,אשמח לדעת מה הכי מתאים לה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחת בלולו
ליאת יוגב21/07/2008מתוך השמות שהצעת יובל לירום לא מומלצים מהסיבה שיוצרים מספר קרמה 19-1 ואם כך הרגשה של עליונות או לחילופין , תחושת נחיתות מסכנות תלות , ותרו על השמות הנ"ל השם ליאם יוצר מפה שיש בה מספרים רכים , צורך מצד אחד בחופש וריגוש , מצד שני יכולת שיקול דעת , לא רע , השם ליאל שם פרטי 8 , תקלוט שאמא רוצה אותה פרקטית מעשית שאפתנית והשגית , כאשר המפה כולה הולכת למספרים אי זוגיים , פרטיים מספרי 1 5 יום 7 , מה שמאפיין יחודיות , אינדבדואליות פרטיות , צורך בחופש וריגוש מול קושי לא פעם במסגרות .. אבל המפה לא קונפליקטית , אלא רק בין יום הלידה לגורל , שזאת לא בבחירה , לכך נולדה , מספר יום לידה 7 גורל 5 צדדים רציניים איכותיים , דורשי שלמות מול צדדים של חופש ריגוש עניין סקרנות תקשורתיות חברה , לכך בעצם נ ו ע ד ה , כאשר מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה הוא 5 -14 שבא לתאר את הצורך בגיוון ושינוי או לחילופין , הרבה פעמים ה-14 בא מהמקום שפוחד לשנות , ומשמר לאורך הדרך , ואז השאלה למה ? מי חוסם את האפשרות לכך ? אנא תנו לה ה ח ו פש שתזדקק לו במיוחד ... ספורט ריקוד , נפלא . בהצלחה במידה וקיימים שמות נוספים , הציעו ואעזור לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, שלום
גלית בלולו22/07/2008תודה על המענה המהיר, אשמח לדעת אם השם רומי יותר מתאים לה? והאם יש לך שם שאת מכירה שיותר מתאים לה אשמח לשמוע.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב22/07/2008גם השם רומי , יוצר צירוף 19 , ולכן פחות ממליצה על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם שני לבנילימור21/07/2008
שלום, בתאריך 22-04-08 ילדתי את בני הבכור. קראנו לו אופק. כעת אנו רוצים להוסיף לו שם שני על שם הסב שנפטר (הסב נפטר בגיל צעיר מאוד לפני הרבה שנים ממחלה) השם הוא - מאיר. שעת הלידה של אופק: 14:44 תאריך עברי: י"ז בניסן שמות ההורים: לימור ואלון לוי האם השם מאיר מתאים לאופק כשם שני? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
ליאת יוגב21/07/2008צירוף המספרים של אופק לוי , מתקבל כצירוף נפלא , מספר הגורל הוא 9 ואם תוסיפו את השם מאיר מה שיתקבל , רק לידיעה השם החשוב הוא השם הראשון שבחרתם , ובכל זאת קיימת איזה שהיא התייחסות לשם הנוסף , שאני פחות מוצאת סיבה מבחינה נומרולוגית להוסיף , כי אז יוצר תחושה של מעצור לאורך הדרך , ולכן לשאלתכם האם להוסיף מאיר , אם אפשר שלא עדיף כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה נוספת
לימור11/08/2008ליאת תודה. האם הוספת השם - מאור , שהינו אזכור השם מאיר אך שינוי של אות יאיר את הדרך כשם שני לבני או שמיותר להתייחס לשם שני בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
ליאת יוגב11/08/2008אפשרי להוסיף את השם מאור , ההתיחסות כפי שציינתי היא לשם הראשון שאותו את בוחרת ובכל זאת אין שום בעייתיות בהוספת השם מאור ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתך..גלי20/07/2008
היי , תודה על תגובתך מה10 לחודש.. מצ"ב השאלה מ10.07 צהרים טובים, בעלי ואני מתלבטים בין מס' שמות לבן שעומד להיוולד בעוד כחודש ימים.. השמות: עידו, כפיר, זיו, יוגב שמי: גלי שם בעלי: יבין שם משפחה: יהושע מה ההמלצה שלך? תודה מראש, גלי בהמשך לתשובתך שמומלץ לבחור שמות אחרים: מה עם השמות, שגיא , שחר או ניר? תודה רבה לך :-) גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
ליאת יוגב21/07/2008מבין כל השמות השם שחר , נראה הנהדר ביותר , ללא ידיעה סופית לתאריך הלידה , כך שמאד חשוב לדעת גם את תאריך הלידה , ואם כך לא סופי . השמות עידו יוגב וזיו , יוצרים מספר קרמה = 19 - מה שאומר קושי תקשורתי , הרגשה של עליונות או נחיתות תלות מסכנות , למה צריך ??? השם שגיא יוצר צירוף לגמרי לא רע , בואו השאירו אותו כאופציה נבדוק בהמשך , השם ניר לא מומלץ , מאחר ויוצר קרמה 13-4 הרגשת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד . אז להשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בשם שנבחרדניאל20/07/2008
שלום רב, בני נולד ב-12/06/2008 ונקרא מתן (הסיבות : נולד סמוך לשבועות-חג מתן תורה , מתן=מתנה ,יישוב סמוך לכפר סבא וצליל קליט ) בספר שמות שקראנו נאמר בין היתר, כי השם מסמל נתינה וגם מוות ומומלץ להחליף את השם . מה דעתך? כמו כן, האם ניתן להוסיף שם נוסף לדוגמה: הומלץ על מתן חיים בתעודת זהות, וביומיום יישאר מתן .. תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דניאל20/07/2008שם המשפחה = סנדברג שם האם = אילת שם האב= דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל שלום
ליאת יוגב21/07/2008ההתייחסות שלי לשמות שונה מזו שנאמר , כך שכל אחד יטען אחרת והשאלה על מי סומכים באמירתו ? אני לגמרי לא מכירה את הגירסה שטענתם , ויתכן שנכונה ???? על כל פנים , ההתייחסות שלי היא על פי השם המלא ותאריך הלידה ,אז כדי שאענה לכם , אנא צרפו שם משפחה , נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה ותאריך לידה
דניאל21/07/2008שם פרטי : מתן , שם משפחה : סנדברג , תאריך לידה : 12.06.2008 שם האם : אילת , שם האב : דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל שלום
ליאת יוגב21/07/2008צמצום תאריך הלידה של בינכם הוא 1 או נכון יותר 10 - כאשר משמעות הדבר ב-10 קרמה חיובית , מה שאומר יכולת התגברות על מכשולים לאורך הדרך , גם אם עוברים דרך ... כאשר מספר גורל 1 משמעותו , יחודיות אינדבדואליות ועצמאות , מפה שיש בה חלקים מאד מעשיים פרקטיים עצמאיים ניהוליים , יום לידה 12 , יכול גם לציין צד יצרתי , כאשר אם נשים לב אין אף אות א ה ו י , בשם המלא ואם כך מספר השאיפה =0 שמשמעו , מה המיקוד , מה רוצה לאיזה כיוון? בהמשך הדרך יכולת להתחבר להיבטים רוחניים , כאשר המפה בכללותה מאד מעשית אחראית פרקטית ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם - בבקשה דחוף הברית מחר!ויקי19/07/2008
שלום, בני נולד ב- 13/7/08 שעה:03.35 שם האם ויקי רוזנבלום 27/8/79 שם האב:יונתן רוזנבלום 16/5/78 השם שנבחר עידו. האם מתאים? והאם כדאי עידו עם י או בלי? תודה רבה! מחר מתקיימת הברית. ויקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי
ליאת יוגב21/07/2008מצטערת לא ראיתי את שאלתכם , אלא עכשיו , ואם כך אתן בכל זאת למרות הברית את עצתי בעניין שם בינכם עידו או עדו , נראה לי שעדיף ע י ד ו , כאשר המפה המתקבלת היא שם מלא 8 למספר גורל 3 , ילד שבא ללמוד איך להתחבר למקום של הילד שבו , צדדים יצירתיים , מבטאים ספונטניות התלהבות , ביטוי , לעומת זאת השם המלא הוא 8 שיוצר מפה מאד הרמונית , פעלתנית , הבעייתיות שקיימת היא בצורת החשיבה , 19-1 כל אותיות א ה ו י , של השם המלא מתקבל כ-19-1 מה שאומר לא פעם הרגשת עליונות או נחיתות ביחס לאחרים , קושי תקשורתי , אך נראה לי שזה עדיף על השם ע ד ו שאז נוצר שם מלא 16-7 ואז שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד . המפה של עדו יוצרת גם פחות קבלה עצמית , כי המספרים הם מאד לכיוון אינדבדואלי מול הצורך להראות ילד תבניתי מסגרתי ופחות ללכת ביחודיות שבי . ואם כך גם לי לא לגמרי מושלם עדיף ע י דו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אכן קראנו לו עידו
ויקי22/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםאנה19/07/2008
שם משפחתנו הוא בר ונולדה לנו תינוקת ביום 18.7.08 בשעה 10:30 בבוקר מבין השמות שלהלן על איזה שם היית ממליצה ? 1. מיכל 2. רוני 3. שני 4.רותם אודה על תשובה בהקדם ותודה מראש, אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
ליאת יוגב21/07/2008התייחסות על כל אחד מהשמות שהצעת , שני לא טוב משני טעמים האחד כי נוצרת המילה שבר ש ני בר . וכן מספר שם מלא קרמטי 13-4 הרגשת חוסר שביעות רצון , תקיעות , חוסר אמון . השם מיכל יוצר שם מלא 5 למספר גורל 8 מספרים זורמים לחלוטין , אך גם שורדניים , השאלה למה ?? מפה מאד יחצ"נית , פעלתנית ונחמדה ובכל זאת , כלפי חוץ לא תמיד לאהוב עצמי , אין מפה שאין בה בעייתיות ... רותם , יוצר מפה שהיא הרמונית במובן של - גורל 8 כוח שאפתנות מטרות חוזק סמכות , מול צדדים רכים ופשרניים יותר , המספרים 2 6 מרככים משהו את הכוח שקיים , לטוב ולרע , אך ללא ספק גם יוצר מספרים נשיים ורכים שמאד מומלץ שיהיה אצלה כי מדובר בבת . נראה שמכל השמות השם הטוב , אם כך הוא רותם , גם אם בילדות יש יותר רצינות ובגרות ובכל זאת אוהבת זאת לימים כשם היותר טוב . רוני - יוצר מפה סגורה מדי וחרדתית בהצלחה , אלא אם כן יש הצעות נוספות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםטליה19/07/2008
הי ליאת, נקבע לי תור לקיסרי לעוד כ- 10 ימים, ב-30.07.08 - הריון תאומים בן ובת. אודה להתייחסותך לשמות הבאים (חלקם מתאימים גם לבן וגם לבת). שמי ליאורה, בעלי אורן ושם המשפחה הוא - טל. השמות: דניאל, עופרי, אייל, רועי, כפיר, ירדן וזוהר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה שלום
ליאת יוגב21/07/2008אם אכן תאריך הלידה כפי שצויין , מדובר בילדים רגישים במיוחד , צמצום תאריך הלידה שלהם הוא 11-2 שמציין רגישות יכולת הבנה , מידה של בישנות , ומצד שני בהמשך הדרך , היכולת להתחבר לצדדים רוחניים , יצירתיות , כאשר ה-11 במהות שלו נועד להנחות להורות ללמד וכו. התייחסות לשמות שהצעתם , דניאל יכול להיות לא רע , מאחר ויוצר מפה רגשית אך גם פרקטית מעשית, אלמנטים זוגיים במרביתם , מה שאומר "ילד טוב " רועי ממש לא , קרמה 19-1 קושי תקשורתי , אייל מפה נשית רגשית , והרי שם לבן , עופרי מספרים מנטליים ופרטיים למקום הזקוק לשיתוף ואינטימיות , אז למה לא מקבל,ת את מה שצריכה בבפנים . ירדן , לא נכון , כי יוצר הדחקה לעולם הרגשות , פחד להיסחף עם הצדדים הרגשיים שבי ... כפיר -רע קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים , זוהר מפה שיוצרת מפה של הרבה חוסר שקט , המסקנות ברורות , אנא , חפשו שמות נוספים ואעזור לכם . במידה ותאריך הלידה משתנה , הכל משתנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
טליה21/07/2008הי, קודם כל תודה... מסתבר שלא קל נושא בחירת השם...אני מקווה ללדת לפני התאריך המתוכנן (עכשיו יש סיבה נוספת :) ) מאחר ואין לנו עוד שמות...אבל נחשוב וכמובן שנתייעץ שוב לאחר הלידה. אגב, השם זהר (בלי ו') גם לא יוכל להתאים? יש לי בקשה נוספת, ברשותך - ההריון כעת הוא הריון שלישי, יש לנו 2 בנות ואשמח לשמוע את חוות דעתך על שמותיהן (לא היינו מודעים לפן הנמורולגי כשבחרנו לפני מס' שנים...) שם המשפחה כאמור הוא - טל. סתיו טל - 27.09.2002 כרמל טל - 19.02.2005 תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
ליאת יוגב21/07/2008באשר לבנותייך , סתיו , מספר הגורל שלה , צמצום תאריך הלידה הוא 22-4 מה שאומר שקיים צורך מאד גדול בילדות בכיוון הבטוח יציב , דגש לא פעם לפרטים , כאשר יש משהו מאד רציני בוגר ואולי אף סגור , מספרים יותר סגורים רגשית , לא פעם גם חרדות , קיימים שני אפיונים משמעותיים , מספר גורל 22 שם מלא 11 , כמובן שבתור ילדה לא תדע מה לעשות עם המספרים הכל כך מיוחדים , אבל בהמשך אין ספק שקיים צד מנהיגותי , הליכה על עשיה בגדול וכריזמה תוך גישה מאד מעשית אחראית רצינית בוגרת , עם יכולת הבנה נפלאה , עומק רצינות . צדדים אחרים שמרבית המפה הולכת על מספרים זוגיים של הליכה בתלם , בסטנדרט , מול מה פתאום , רצון לראות עצמי כמיוחדת אחרת ולא שגרתית . פעם תלך עם הצד האחר ופעם מאד בתלם ... כרמל , יום 1 גורל 1 , עצמאות יחודיות אינדבדואליות , פרטיות , לזכור לתת לה זאת ,כאשר השם המלא הוא 14-5 שמדגיש גם צדדים מאד זורמים חברותיים זורמים , תקשורת ותנועתיות . בהצלחה , ולהשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך חדש ללידת התאומים - בן ובת
ליאורה22/07/2008היי ליאת, תאריך הניתוח הוקדם למחר ה 23.07.2008. אודה להתייחסותך החדשה לשמות שציינתי: כאמור, שמי ליאורה שם בעלי אורן שם המשפחה טל. השמות הפוטנציאליים הם: עופרי, זהר/זוהר, דניאל, ירדן, אייל, כפיר, רועי, רוני, אופק, אלמוג. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
ליאת יוגב23/07/2008בואי נדבר לאחר הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ומוצלחת
טליה24/07/2008היי ליאת, שמח לבשר בשם אישתי שהלידה התבצעה אתמול קרי תאריך ה 23.07.2008. אודה להתייחסותך לשמות המוםיעים מטה.: כאמור, שמות ההורים: ליאורה ואורן שם המשפחה: טל. השמות הפוטנציאליים שחשבנו להעניק לתאומים הם: עופרי, זהר/זוהר, דניאל, ירדן, אייל, כפיר, רועי, רוני, אופק, אלמוג. תודה ויום טוב.
ליאת יוגב25/07/2008מבין כל השמות , ולא אפרט מדוע נפסלים האחרים , השמות היותר מומלצים הם דניאל ואייל , דניאל , יוצר מפה שהיא כולה זוגית , מספרי 2 4 6 8 מה שאומר מפה הרמונית , צדדים מאד פרקטיים , מול חלקים יותר הרמוניים זוגיים משפחתיים , כאשר מרבית המפה היא זוגית , יוצר ילד שהולך בתלם , מה שנקרא ילד טוב , כאשר השם הפרטי דניאל נותן 14-5 יוצר מידה של שובבות בילדות , ובכל זאת , מפה של הילד הטוב ... ואולי הילדה ... אייל , מספר הגורל הוא 13-4 מה שמדגיש מידה של נוקשות , המספרים האחרים 3 9 יוצרים מידה רבה של ריכוך , פשרנות , ופשוט נפלא . אהבתי , אם צריכים הסברים לשאר השמות , צרו קשר , כאשר אין ספק שממש לא מומלצים , בגלל צירופים קונפליקטיים , או מספרים קרמטיים , חובות על חיים קודמים , שממילא נולדו לקרמה 13-4 , אבל למה לבחור שם שייצור עוד קרמה ? ואולי יש שמות אחרים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ליאורה26/07/2008תודה, ליאת על תשובתך. לגבי שאלתך על שמות נוספים אשמח לקבל את התייחסותך גם לשמות ירון ויואב. (כאמור שם משפחה טל תאריך לידה 23.07.2008) רציתי להבין ברשותך - מס' גורל של שם הוא לאחר שקלול של כל הפרמטרים ז"א: שם+שם משפחה+תאריך לידה? משום שבתשובתך לגבי השם אייל למשל, ציינת שמס' הגורל הוא 4 ובחיבור גימטרי לי זה יצא 6 (א-1 י-1 י-1 ל-3) או 9 עם שם המשפחה טל... אשמח להבין איפה טעיתי בחישוב תודה רבה
ליאת יוגב26/07/2008ראשית , מספר גורל = צמצום תאריך הלידה , שבא לציין את היעוד של האדם , כאשר מספר הגורל הוא 4 - מדגיש את הצורך בבטחון יציבות , מידה רבה של אחריות , השם יואב , מקבל מפה שהיא מאד פרקטית מצד אחד , מספרי 4 8 , אך יש בעייתיות מסויימת ,מאחר ומתקבל ע"פ המפה חוסר קבלה עצמית , עד כמה יאהב את החלקים המאד פרקטיים מעשיים אחראיים וגם סגורים הקיימים , כשכלפי חוץ יהיה לו חשוב להראות יותר קליל זורם תקשורתי פתוח , חברותי , אז למה לא מקבל את מי שאני ?? השם ירון יוצר צירוף מספרים נוקשה מדי , סגירות רבה , גם אם ירצה מאד לראות עצמו , יותר קליל וזורם .ע"פ השם ירון שזהו שם פרטי 5 , ברצון שלו ירצה להיות קליל , לא בהכרח זה מה יקרה , אם מספרים כל כך סגורים עצורים נוקשים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום
טליה12/10/2008הי ליאת, הייתי מעוניינת, אם זה בסדר מבחינתך, לקבל את כתובת המייל שלך. אני רוצה לעדכן אותך לגבי בחירת השמות לתאומים ומה שעברנו מאז... ולהתייעץ איתך לגבי נושא שקשור לכך אבל באופן יותר אישי. תודה
ליאת יוגב12/10/2008את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני , 052-3431920 להשתמע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו הטלפונית
טליה14/10/2008חג שמח ליאת! ניסיתי ללא הצלחה למצוא אות שצירופה יתן מילה בעלת משמעות חיובית (או בכלל) שמתחילה בד' ומסתיימת בט'. מה היית מציעה בכל זאת לעשות בנושא של בחירת שם שני כחיזוק? אם את מעוניינת שנשוחח שוב אנא אמרי לי מתי נח לך שאטלפן ולאן (בית או נייד) ואם את מעדיפה שנתכתב זה גם בסדר מבחינתי. המון תודה לך ליאורה
ליאת יוגב14/10/2008דברי איתי הביתה בסביבות השעה 19.15-21 להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת- אופקערן וגלית צור19/07/2008
ליאת שלום אנחנו בשבוע ה-23 להריון ותאריך הלידה המשוער שלנו הוא- 23/11/08. אנחנו מצפים לבת ולמרות שזה עדיין מעט מוקדם, אנחנו מעסיקים את עצמנו כבר תקופה ארוכה בבחירת שם לתינוקת. לא הצלחנו להגיע להסכמה עד שלאחרונה שנינו דיי התלהבנו מהשם- אופק. מה משמעות השם על פי הנומרולוגיה ועל פי מקורות אחרים? האם הוא מסתדר עם תאריך הלידה המשוער ועם שם המשפחה שלנו? לנו לפחות, אופק צור נשמע שילוב דיי נחמד. תודה רבה על עזרתך. נ.ב. רק רציתי לציין שבמקרה- ביום שגיליתי בהריון הייתי במפגש שניהלת במקום העבודה שלי, ולזכותך ייאמר שאמרת לי שמשהו מאוד גדול יקרה לי השנה ושזו "שנת הגורל" שלי. יש לציין שמאוד הופתעתי והתרשמתי לטובה מהמפגש שניהלת גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גלית
ליאת יוגב19/07/2008יפה , אהבתי את אמירתך , על פגישתנו בעבר , ובכן השם אופק בפני עצמו נותן שם פרטי 16-7 שאומר , שבתת מודע שלו הילד יקלוט , שאת כאימו רוצה אותו ילד חכם ומושלם , לא פעם ירגיש שאינך מאבדת שליטה בתוך מערכת היחסים ... האם השם אופק צור טוב , בעיני ממש לא , ואסביר , מאחר וכל אותיות א ה ו י , של השם המלא , יוצר מספר 13-4 שמשמעו קרמה , תיקון על חיים קודמים , הרגשה לא פעם של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד , אני באופן עקרוני לא ממליצה על שמות שיש בהם מספר קרמטי , לכן רצוי שתחשבו ותנסו להתחבר לשמות אחרים , יש לכם בהחלט זמן עד הלידה , אז אני מניחה שיהיו עוד שמות שתוכלו לאהוב . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת עזרההילה19/07/2008
שוב תודה, קיבלתי את עצתך ולא נקרא לה שירה. אנו ממש אובדי עצות, מה לגבי השמות עמית, נעה, מור בבקשה תציעי גם משהו ממך. תודה יניב והילה חיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
ליאת יוגב19/07/2008השמות עמית ונעה יכולים להיות לגמרי לא רעים , כאשר השם עמית שם פרטי 16-7 שם האומר שהילדה תקלוט בתת מודע , שאת כאימה רוצה אותה , חכמה ומושלמת , מעבר לכך מתקבל שם מלא 9 , מפה שאפתנית מידה רבה של מנהיגות מטרות ללכת קדימה , יכול להיות טוב בהחלט . השם נעה , שם פרטי 8 תקלוט בתת ממודע שאמא רוצה אותה , מטרתית שאפתנית והשגית , תכלס מול זה מפה שיש בה חלקים מאד עצמאיים גורל 1 שם מלא 1 , יחודיות מול חשיבה מבטאת יצירתית , צדדים קלילים זורמים , מול חלקים רציניים יותר . דורשי שלמות . בהצלחה , ואם עדיין לא מתחברים הרימו טלפון 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתלימור18/07/2008
שלום, אני יודעת שמומלץ להתיעץ לגבי בחירת שם רק לאחר שהתנוקת בע"ה תוולד וכמובן שהשם יבחר רק לאחר מכן. אך, רציתי לדעת אם הכיוון בינתיים בסדר, כי מסתבר שאין הרבה שמות שאנחנו ממש מתחברים אליהם וההחלטה לא קלה (: או שכדאי שנחשוב על שמות אופציונלים נוספים? שמי ושם בעלי - לימור ותומר שם משפחה - אבישר תאריך לידה משוער - 28.08.08 - היות וסביר להניח שלא אלד בדיוק בתאריך זה, אפשר להתייחס בינתיים ללא התאריך. שמות שבינתיים חשבנו עליהם - אגם (כרגע בעדיפות מבחינתי) , סול, ליה, יהלי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ליאת יוגב18/07/2008כל השמות שהצעת , נכון לכרגע טובים בהחלט , אבל נהיה בקשר לאחר הלידה , להשתמע , ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להוספת שםסיניה נודל18/07/2008
שלום רב, עזרת לקרוב משפחתי בבחירת שם לתינוקת והוא המליץ לי עלייך. רציתי לשאול אותך שאלה שלא קשורה לבחירת שם לתינוקות ואשמח מאוד אם תוכלי לענות עליה. קוראים לי סיניה נודל ונולדתי בתאריך 18.9.1991 לאבי דני נודל ולאמי מצדה נודל. היו רגעים בחיים שלי שהרגשתי לא שלמה עם השם שלי ושאני חייבת לשנותו או להוסיף לו עוד שם והיו רגעים שדווקא הרגשתי אליו חיבור מצויין, ז"א עליות וירידות. אמי המליצה לי להוסיף שם לת.ז. ורציתי להתייעץ איתך בכמה דברים: א. מה המפה הנורמולוגית (אם ככה אומרים) אומרת עליי? ב. האם מומלץ לי לשנות את השם או להוסיף לו? (כלומר, האם השם לא מתאים לי ודורש שינוי?) ג. אשמח להצעות בנוגע לשינוי השם/להוספת שם אחר- אילו שמות אחרים יתאימו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיניה שלום
ליאת יוגב18/07/2008מאד חשוב לי כדי לענות לך , האם נולדת בארץ , זאת מאחר והערך הנומרולוגי של השם שונה , בשפה אחרת , כאשר ידוע ש-80% מערך המפה , זהו השם הראשון שאליו נולדנו . בשפה העברית , מתקבל שם פרטי 9 , קולטת שאמא רוצה אותך ילדה טובה , למען אחרים . מספר הגורל הוא 2 = צמצום תאריך הלידה , מה שאומר שהפנים יותר רגיש פגיע , צורך בשיתוף , הרמוניה , ואווירה נעימה השקטה , כאשר קיים צד אחד שמוכיח על כך , שישנם צדדים של הבנה רבה , מול מה פתאום , אני צריכה לבדוק לפני ההבנת יתר והנתינה שלי , האם בכלל ניתן לסמוך ??? צד אחר , מי שמכיר אותך מבחוץ , לא מכיר מבפנים , החוצה משדרת פתיחות זרימה תקשורתיות , מבפנים חלקים יותר שקטים ביישנים , חרדים , דואגים , קיימת מפה אם צדדים מאד מצפוניים , לא פעם תחושת נעילות מחשבתית , צורך לדעת לתכנן לבדוק , להיות זהירה . האם הכרת כל זה ? כאשר שינוי שם יכול להעשות , גם כי אני אישית פחות מוצאת סיבה לכך , המודעות היא 50% מהתהליך , ואם בכל זאת מתעקשת על כך , הציעי שמות ואעזור לך , אני לא נוהגת להציע השמות האחרים ... אז עדכני אותי קודם כל , באיזה שפה נבחר שמך ?להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
סיניה נודל19/07/2008אכן נולדתי בארץ ושמי נקרא באופן הבא- sinaya (על שם הר סיני). אם השם לא ממש דורש שינוי, אז אני באמת מעדיפה שלהשאיר אותו כך. פשוט אמא שלי אמרה לי שהיא הלכה לנורמולוגית יום אחד והיא הציעה לה להוסיף שם ושכדאי שגם אני אוסיף, היא לא אמרה לי למה כדאי. רציתי להתייעץ עם עוד גורם לפני שאני עושה זאת ולכן פניתי אלייך. אני בעצמי לא ממש הרגשתי את הצורך הזה לשנות את השם כי זה יהיה שינוי עצום בשבילי, כי תמיד הרגשתי ששמי מיוחד ואם יהיה לי שם אחר אני ארגיש בעצמי שונה. אמא שלי בעצמה גם העדיפה שלא להוסיף עוד שם. אני מודה לך מאוד מאוד על העזרה! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - עזרההילה18/07/2008
ראשית, תודה על התגובה המהירה. שנית כבר הספקנו לרדת מהשם שירי וחשבנו יותר על השם שירה. להזכירך שמי הילה ושם אבי התינוקת הוא יניב שם משפחתנו חיון והתינוקת נולדה ביום 2/7/08 בשעה 17:30 וכתבת לנו תגובה היום. בתודה מראש הילה ויניב חיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ליאת יוגב18/07/2008השם שירה , ממש לא מומלץ , זאת מאחר והשם המלא המתקבל הוא 13-4 וכן אם תבדקי את כל אותיות א ה ו י , של השם המלא יתקבל גם כן , מספר 13-4 , מה שאומר , תחושת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית , הרגשה שהדברים תקועים ולא מתקדמים , כל פעם מחדש , אז למה ליצור קרמה ??? ועוד כל כך קשה ... ותרו על כך , הציעו שמות אחרים ואעזור לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)