מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקשרי סוריזון25/10/2012
אני ואשתי סגורים על השם יאלי , האם עשינו בחירה נכונה או שמא עדיף לשנות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה25/10/2012שלום אהרון,
נחוצים לי נתונים נוספים לבדוק האם השם יאלי יוצר מפה הרמונית לילדה או לילד.
תאריך לידה.
שם משפחה.
בן או בת.
ואז ניתן יהיה לעזור לך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים
שרי סוריזון25/10/2012בן , תאריך לידה משוער 12.12.12
שם האמא שרי, שם האב אהרן ,שם משפחה סוריזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים - תגובה
חנה עטיה25/10/2012לאהרון שלום,
רק אחרי הלידה כאשר נדע את התאריך המדויק, ניתן יהיה ליעץ על שם מתאים לילד שיוולד.
בשלב זה - השם יאלי כבר יוצר מספר קארמטי 16/7 בחשיבה. זה אומר שיתכן ויהיה קושי בקבלות החלטות. ה 7 הוא מספר של איכות, חשיבה יותר איטית ומעמיקה. יתכן ויהיה לו קושי להביא זאת לידי ביטוי.
חישבו על שמות נוספים ופנו לאחר הלידה.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקחני25/10/2012
בוקר טוב שמי חני וילדתי בן בשעה טובה בתאריך 6/10 כ"א תשרי
אשמח אם תעזרו לי להתאים שם לתינוק לפי התאריך העיברי
שם משפחה מלכא והשמות הם: גלעד, יאיר או דוד
אודה על תשובה בהקדם כי מחר בעז"ה הברית
תודה מראש, חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חני
ליאת יוגב25/10/2012מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על צדדים ילדיים , צורך בביטוי , חברותיות כמו גם רגישות רבה . מבין השמות שהצעת , השם המתאים ביותר הינו - גלעד .
מוכיח על מפה שיש בה הרמוניה בין המספרים כולם , מפה שיש בה צדדים דינמיים , צורך בהרבה עניין קצב , פעלתנות , כמו גם , הוכחה לכך , שמי מההורים מאד מנהיג ,עוצמתי וחזק , אם כך , חשוב לזכור לאפשר לילד להיות - "ילד" אם כל המשתמע מכך .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשי כהן25/10/2012
נולדה לנו תינוקת בתאריך 15.10.2012.עדיין לא מצאנו לה שם.שם המשפחה כהן.אנחנו חשבנו על השמות נעמה,נועה,מיטל,סיוון,ספיר.עינבל.אודיה.הודיה.היא נולדה בשעה 8:21.בניתוח קיסרי.במשקל 3.400.היא ילדה שלישית אחרי דויד ואילנית.אשמח לקבלת ייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה25/10/2012לשי שלום,
ילדתכם הגיעה לעולם עם יעוד מספר 3 - זה אומר שהיא באה לשמח אתכם, להיות מקסימה וילדית, יצירתית, אוהבת חברה, אופטימית, סקרנית וכו'.
מכל השמות שהצעת השם המתאים הוא:
סיוון - היעוד הילדי והמקסים מוקף במספרים נשיים, חברתיים, רכים, אוהבי חופש, דינמיים, פתוחים, טובי לב, רגישים, נאיביים.
היכולות הן של עשיה בגדול, מנהיגות, אסרטיביות וכו'.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
שי כהן25/10/2012שלום חנה עטיה.
ראשית- תודה רבה על תשובתך המהירה ומעניינת. שמחתי מאוד לראות על הבוקר שהתייחסת לשאילתי.
שנית- את כותבת שהתינוקת באה לעולם עם יעוד מספר 3 .
זה ערך נומרולוגי של השם או כל הספריות ואותיות יחד? למה אני שואל,מפני שבאתרים שונים שם סיוון נותן מספר 6 ולא 3.
אם תוכלי לבדוק לי עוד כמה שמות אז אני אשמח,כי אישתי לא כל כך מרוצה משם סיוון.
אז שמות הם: הדס ,פנינית,יעירה ,שיר,דריה ,כרמית.
אני ממש מצטער על פנייתי נוספת אבל התינוקת כבר 9 ימים ללא שם וזה הופך להיות בעיה.
אשמח גם אם תתני כמה שמות לדוגמא, אולי אנחנו בכלל לא חושבים על השם הנכון .
תודה רבה מראש.
מחכה לתשובה ממך.
שי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה25/10/2012שלום לשי,
השם סיוון = 6.
היעוד מספר 3 - זה חישוב תאריך הלידה המלא וסיכומו לספרה אחת. זה המספר הכי משמעותי במפה. אלה הצרכים הרגשיים העמוקים של האדם.
דבר נוסף - הכי חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא בוחרת לילדה.
אני שמחה לעזור לך, כך שתוכל לפנות כמה שתרצה.
אני מאמינה שבחירת שם היוצר מפה הרמונית יאפשר לילדה חיים טובים והרמונים עם פחות משברים בחיים.
הדס - נוצרת מפה הרמונית לילדה. היעוד הרך והילדי מוקף במספרי מנהיגות. כל הקו המרכזי יום לידה - יעוד - יכולות - הרמוני.
שיר - נוצרת מפה הרמונית לילדה - כל המפה נשיות, טוב לב, רוך, רגישות, יכולות נהדרות בעשיה.
בהצלחה רבה.
אני לרשותך בשאלות נוספות.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדיין לא הצלחתי למצוא שם.
שי כהן27/10/2012אהבתי את השם סיוון,הדס,שיר.סיוון והדס הסבתות לא אהבו.
ושיר רציתי לדעת אם שירה מתאים.
כמו כן חוץ מהערך 6 לשם יש ערך נוסף מתאים.
יש לנו עוד שמות דניאלה,אושרית ,נטע,ספיר,נטע-לי,עינבר,חני,רוית,רויטל.
אני ואישתי שמחים לקבל את העזרה תודה רבה.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדיין לא הצלחתי למצוא שם. - תגובה
חנה עטיה27/10/2012לשי שלום,
ממליצה שאתם תציעו את השמות לילדה שנולדה לכם. חשוב מאוד שהאם וגם האב יאהבו את השם של הילדה.
ההצעות לשמות והבחירה היא שלכם בלבד ולא של מישהו אחר עם כל הכבוד ויש באמת כבוד רב לסבתות.
אם אתה רוצה לחפש שמות באתר "שם לי" מספרי השמות המומלצים הם - 6, 3.
לגבי השמות הנוספים שהצעתם - אלה המתאימים:
חני - נוצרת מפה בהחלט אפשרית לילדה. יש כאן שילוב של יצירה, משפחתיות, נשיות, רכות רגישות עם יכולות של דינאמיות, יכולת הובלה, ארגון וניהול.
רויטל - מפה מאוד הרמונית לילדה. שילוב של יצירה ואומנות, קסם אישי, נתינה רבה, המון רגשות, טוב לב, נשיות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף שמות
שי כהן29/10/2012החלטנו לקרוא לתינוקת רויטל חנה האם זה בסדר.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף שמות - תגובה
חנה עטיה29/10/2012לשי שלום,
מאוד שמחה בשבילכם ובשביל הילדה.
בהצלחה רבה,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקאיריס24/10/2012
שלום, ב- 22.10.2012 נולד לנו בשעה טובה בן. שם המשפחה אליאסי. השם המועדף הוא איתי. אפשרויות נוספות: עידו, עומר, עומרי, מתן.
תודה, איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה24/10/2012לאיריס שלום,
יעודו של ילדכם הינו מספר 1 - יעודו להיות מנהיג, מוביל, אינדיבידואליסט, מביא רעיונות, יוזם וסומך על עצמו.
איתי - נוצרת מפה מאוד מאוד דיס הרמונית לילד. מספר 1 מול 2 - קונפליקט רציני בחיים. משברים, בעיה בערך עצמי וקושי רב בגיבוש האישיות.
עידו - הדיס הרמוניה המרכזית היא בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים. שוב 1 מול 2.
מתן - היעוד האינדיבידואליסט חנוק וסגור עם מספרים מאוד גבריים אך גם מאוד מסגרתיים. לא ממש מומלץ.
עומר - הוא יקרין תדמית מאוד שונה ממי שהוא. הוא יראה אדם של שגרה ומסגרת ובעצם בתוכו ירצה חופש וחיים טובים. זה אומר שהוא בעצם לא יאהב את עצמו או את מי שהוא באמת.
חישבו על שמות נוספים ואעזור לכם בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאן או אורייןליאת21/10/2012
שלום,
נולדה לנו ילדה בתאריך 19.10 בשעה 4:55 בבוקר
רציתי לשאול לגבי השם אוריין או אוריאן
האם יש הבדל במשמעות השם לפי איך שרושמים אותו ?
האם מתאים מבחינת זמן הלידה ?
ודבר שמאוד חשוב לי לדעת,
לי קוראים ליאת ולבעלי אורן
האם יש משמעות לכך שהשם אוריין/אוריאן מכיל בתוכו את האותיות של שם האבא (אורן)?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב21/10/2012השם אוריאן =16/7 כמו גם השם אוריין , כלומר , האות א מתחלפת באות י , שתיהן מבחינה גימטרית נותנות 1 ,
חשוב לדעת מהו שם המשפחה של התינוקת , כדי שאפשר להשיב לשאלתך ,האם השם מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
ליאת21/10/2012הוא קליין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאת
ליאת יוגב21/10/2012המפה המתקבלת על פי השם - אוריאן (אוריין )
מפה מאד רוחנית , צדדים מנטליים , בגרות רבה , תובנות .
גם כי אפשר לראות המפה , בהיבט של , צדדים מאד פרטיים ,
מול החלק האומר , מה פתאום , חייבת זוגיות , שיתוף , אינטימיות .
כמו לראות , פחד מלהיות בפרטיות יתר ..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבהתמר17/10/2012
תודה רבה. על התגובה המהירה
אנו מתלבטים כבר זמן רב...
מה עם
גל,גליה,אלה או גוני?
אנו ממש לא יודעים איך לקרוא לה...משהו של חיבה טולי מרגיש לנו נכון...
המון תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה - תגובה
חנה עטיה17/10/2012לתמר שלום,
לעיתים לוקח יותר זמן למצוא שם מתאים.
אני מאמינה שההשקעה כעת, תוסיף לה חיים יותר טובים בעתיד.
מכל השמות החדשים שהצעת דוקא טולי בהחלט יוצר מפה יחסית הרמונית לילדה.
מפה של חופש, תנועה, מוחצנות, חוויות, כריזמה, ורבליות, אשת העולם הגדול עם יכולות נהדרות של נתינה, תרומה, ואלטרואיזם.
כלפי חוץ תראה יותר מסגרתית, מופנמת וסגורה אך בתוכה תהא יותר חופשיה, פתוחה, תעשה כרצונה. יש ללמדה לאהוב את מי שהיא באמת ולא את התדמית אותה היא מציגה לעולם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
תמר18/10/2012תודה רבה על התגובה
מה עם מיה או אילה?
איזה קריטריון ייצור הרמוניה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
חנה עטיה18/10/2012לתמר שלום,
גל - מפה במיוחד דיס הרמונית.
גליה - מספר קארמטי בחשיבה ובעיות בבחירות הלב.
אלה - כנ"ל.
גוני - מספרים קארמטים.
מציעה לחפש באתר "שם לי" - שמות פרטיים במספר - 1, 4
אך, זה לא אומר שכל שם שתציעי יתאים.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות
תמר19/10/2012חיפשנו...
מה בין יהלי, אילה ומיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציות נוספות - תגובה
חנה עטיה19/10/2012לתמר שלום,
מיה - לא מתאים.
יהלי ואילה - נוצרת אותה מפה - מפה הרמונית כאשר הקשר יעוד יכולות מאוד הרמוני 5 מול 9 - חופש, ורבליות, כריזמה, אשת העולם הגדול, דינאמיות וכו'.
בהצלחה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקchen17/10/2012
אשמח לחוות דעתך לבחירת שם לתינוק.
נולד ב15/10/12 בשעה 5:40
שם משפחה - צ'רני
מתלבטת בין אריאל לאיתמר
תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חן
ליאת יוגב17/10/2012מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטו , להיות ילד .. כמו גם , חברותיות , יצירתיות , קלילות , רגישות רבה .
השם אריאל , יוצר צירוף קרמטי - 16-7 במספר השם המלא , דבר המוכיח על שיעור במערכות יחסים, מצבים של ניתוקים ועוד . כמו גם , מצב שלפיו ירגיש שלא מבינים תמיד לרגשותיו !! בעייתי במיוחד .
השם איתמר , יוצר מפה נשית , רגשית ,כאשר כלפי חוץ , יהיה חשוב לו להיראות יותר גברי ,חזק כמו לראות , עד כמה פחות יאהב ויקבל עצמו !!
מפה נשית עבור בנים , עלולה ליצור קושי באינטימיות , לימים ועוד .
אם כך , הנכון יהיה לנסות ולהתחבר לשמות נוספים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
chen17/10/2012נועם, בועז או תומר יכולים להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חן
ליאת יוגב17/10/2012השמות בועז ונועם יוצרים מפה תואמת , לפיה , קיימים צדדים רכים רגשיים , נשיים , מול החלק האומר- "מה פתאום " חייב להיות בשליטה רגשית מלאה , מה פתאום שאהיה כל כך רגיש , רך , חברותי , סומך על העולם ... מה שנקרא- פחד מאיבוד שליטה ,דבר העלול ליצור מצבים של הפתעות בחיים .
השם תומר , גם הוא יוצר מפה נשית , רגשית ושוב הפחד מלאבד שליטה .
נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם , הינו 6 , 9 , או 2 ולא -11 .
חיזרי להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
חן19/10/2012ואיך השם הראל לתינוק שנולד ב15/10/12 ב 5:40? שם משפחה גונן-צ'רני.
חן
ליאת יוגב19/10/2012חשוב לדעת מהו שם המשפחה של התינוק , בתחילה ציינת ששם המשפחה הינו צרני , בפנייתך האחרונה מציינת גם את שם המשפחה גונן .האם מתכוונים באמת לקרוא לילד בשם גונן צרני ?
במידה וכן , השם אריאל הוא המתאים ביותר , כשמצד אחד , קיימים מספרים דינמיים , מאד , מול החלק האחר , שחשוב יהיה לו להראות צדדים רציניים , מעמיקים , איכותיים , וקצב איטי יותר , ביחס לכל המפה , אפשר גם לראות , שעל פי השם אריאל מתקבלת מפה שיש בה צדדים נוקשים יותר , דרישות , שכנראה יקלוט אותם ממי מההורים , דרישות נוקשות משהו , מול הצד הילדי הקיים בו , כאשר מספר הגורל שלו הינו 3 , והצורך הוא להישאר ילד לתמיד ,
אם אכן שם המשפחה, שמתכוונים אליו מורכב משני שמות המשפחה , השם אריאל , הוא היותר מומלץ , ביחס לכל שאר השמות שהצעתם .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
chen21/10/2012תודה רבה על התשובה המפורטת.
שבוע נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת - תל"מ 23.12.12רחלי17/10/2012
שלום
שמי רחלי
אני מתבלטת מאוד בין השמות הבאים:
עמית
הדר
שיר
נטע
אשמח אם תוכלו לעזור לי לדעת מה הכי יתאים לבת מזל גדי
שם משפחתי הוא לביא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תל"מ 23.12.12 - תגובה
חנה עטיה17/10/2012שלום רב,
מכיוון שהילדה עדין לא נולדה לא ניתן בעצם להמליץ על שם מתאים.
חשוב שתפני לאחר הלידה כאשר נדע את תאריך הלידה המדויק.
ניתן בשלב זה לתת המלצה ראשונית:
לצערי אף שם שהצעת לא מומלץ בשלב ראשוני זה.
חשבי על שמות נוספים ופני לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
רחלי17/10/2012ומה לגבי מיקה , אופיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים - תגובה
חנה עטיה17/10/2012לרחלי שלום,
מיקה מתאים בשלב זה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לנכדייעל17/10/2012
שלום וחודש טוב,
רציתי לדעת לגבי בחירת שם לנכדי, כלתי ילדה ביום ראשון, 14/10/2012, מתלבטים בן השמות אסף לליאור
תודה וחודש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לנכדי
יעל17/10/2012שכחתי לציין שם המשפחה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לנכדי - תגובה
חנה עטיה17/10/2012שלום רב,
יעודו של הילד מספר 2 - יעודו להיות רגיש ומופנם, אימפטי וסימפטי, זוגי, מתחשב, משתף פעולה ורך.
השם ליאור - יוצר דיס הרמוניה בקו המרכזי - יעוד יכולות - שזה 70% מהמפה. 2 מול 5 - היעוד רגיש וזוגי והיכולות - פחות מתחייב, פחות רגיש. זה עלול לגרום למשברים בחיים, לתלותיות, לחוסר בטחון ודברים נוספים.
אסף - לא אפסול - הצרוף יעוד יכולות מביא לידי ביטוי רגישות מאוד גדולה, צורך ביחד ולחוד. אך בחשיבה ובתדמית יושב מספר יותר חזק וגברי שבהחלט יכול לחזק את המפה.
יחד עם זאת הוא יראה מאוד חזק והשרדותי ובתוכו יהיה מאוד רגיש ולא יראה זאת.
בהחלט אפשרי לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתשרית16/10/2012
ב"ה אני אמורה ללדת בעוד 4 חודשים. אני מבינה שצריך תאריך לידה, אולם אני מתלבטת ביותר בין שני שמות: אלה או ליאן.
האם מאחר וליאן זה שם לועזי הוא אינו מומלץ??
אשמח על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה17/10/2012לשרית שלום,
השם הוא בחירה שלך בלבד ולכן אין שם לא מומלץ.
תאריך הלידה והשם המלא יוצר מפה נומרולוגית.
אני בודקת איזו מפה התנהגותית נוצרת עם הנתונים האלו.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילד שניאנדריי16/10/2012
ליאת וחנה שלום רב
ראשית ברצוני להודות לליאת על עזרתה בבחירת השם לילדינו הבכור, קראנו לו אדם בזכות עצתה ואנחנו מאוד אוהבים את השם.
לפני יומיים נולד לנו ילד שני ואנחנו בהתלבטות עוד יותר קשה,האופציות הן:רן ליאם,י ינאי ורוי.
קוראים לנו אנדרי שמשידוב ולנה ארפין
מועד המדויק של הלידה הוא 14.10.2012
בשעה 15:12
מחכים בקוצר רוח לתשובתכם
בתודה והערכה
אנדרי ולנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדריי
ליאת יוגב16/10/2012היי , מספר הגורל של התינוק הינו 2, מספר המוכיח על צורך בשיתוף ,
אינטימיות , רגישות רבה , צורך בעידוד ותמיכה וקצב חיים איטי \שלווה
רוגע והרמוניה , השם רוי , יוצר מפה , שמוכיחה שלא מבינים תמיד לעולם הצרכים
שלו , דרישות לדינמיות , מידה רבה של מוחצנות , מול מי שהוא , יותר שקט ומופנם .
כך גם , לגבי השם ליאם .
השם רן , מפה נשית , כאשר , מפה נשית עבור בנים , עלולה ליצור בעיות באינטימיות , לימים .
השם ינאי , יוצר צירוף מספרים קרמטי - 13-4 מצבים של תקיעות וחוסר שביעות רצון , בעיקר בתחום הכישורים והיכולות .
לכן , צר לי , אך לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעתם .
נסו להתחבר לשמות נוספים !שמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם 3 , עשויים להתאים
אך חיזרו להתייעץ ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
אנדריי16/10/2012האמת הייתה טעות באיות וזה לא רן אלא רון מה לגבי זה?
תודה וסליחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדריי
ליאת יוגב16/10/2012גם השם רון , לא מתאים , מאחר ונוצר קונפליקט על הציר הקשור לבחירה המקצועית , דבר העלול ,לימים , ליצור משברים בנושא זה .(קריירה) אין ברירה , אלא לחשוב על שמות נוספים ... שוב נסו לבחון שמות שהערך הגימטרי שלהם הינו 3 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנדריי16/10/2012תודה נחשוב ונחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרוני15/10/2012
בננו נולד ב19.9
קראנו לא אמיר לאחר שהתלבטנו בין יאיר לאמיר אך אני לא שלמה עם השם ולא מצליחה להתרגל אליו.
שמות נוספו שהעלנו: יאיר, אבשלום, אביתר ובארי
תודה רבה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב15/10/2012שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני15/10/2012בר נתן עבודי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
ליאת יוגב15/10/2012החשוב ביותר הוא להצליח להתחבר לשם הנבחר , אמא שלא מתחברת לשם שבוחרת , בדר"כ מאד דואגת , כמו גם , עלולה להרגיש רגשות אשם בקשר לילד .
בכל מקרה , קיימת חשיבות רבה במיוחד , בבחירת השם הראשון , כשהשם אמיר , הוא השם הנבחר ,
במידה ולא תצליחי בעוד תקופה שכזו להתחבר לשם שבחרת -אמיר , השם העדיף מבין השמות שהצעת , הוא בארי ,
המפה על פי השם אמיר , מוכיחה על הצורך באהבה , הרמוניה , שייכות , משפחתיות וכו. , כשניתן אף לראות , שמי מכם , כהוריו , דורש ורוצה את הילד מאד מצליח עד כדי מנהיג , האם מי מכם , או שניכם , טיפוסים מאד מנהיגותיים ועוצמתיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רוני15/10/2012מנהיגים פחות, עצמתיים אולי יותר...אני חשבתי עליו כמנהיג אבל דוקא השם יאיר שידר לי עצמה, חוזק וכן מנהיגות.
מבקשת להבין האם אמיר הוא השם המתאים ביותר מבין כל השמות? (או שהעדיפות היא בגלל שבחרנו בו מלכתחילה?)
תודה על המענה המהיר,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ליאת יוגב15/10/2012השם יאיר , יוצר מפה שיש בה צירוף מספרים קרמטיים , 16-7 מספר המציין מצבים של ניתוקים , כמו גם , שיעור במערכות יחסים , לכן ,לא מומלץ!!!!
שאלת ונכון , מאחר והשם אמיר הוא השם הנבחר , משום כך , זוהי מפתו של התינוק , על פי השם אמיר ,
גם אם תבחרו לשנות השם לבארי , שזהו השם היוצר מפה הרמונית יותר .תמיד תהיה השפעה רבה לשם אמיר ..
לשיקולכם ! אם ובמידה ותרצי הסבר נוסף , מוזמנת להתקשר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת, דחוףשרון14/10/2012
בוקר טוב,
נולדה לנו בת שניה ב 10.10 ב7:50 בבוקר,
אנחנו מתלבטים בין שני שמות: עופרי או רומי.
שם המשפחה הוא פרנק
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב14/10/2012מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המוכיח על עומק , ידע , חכמה ולמידה כדבר שהוא מאד הכרחי עבורה ,זהו עולם הצרכים שלה , כמו גם צורך רב בפרטיות , ללכת בדרכה המיוחדת , השם עופרי , יוצר מפה מאד גברית , נוקשה , פרפקציוניסטית , כשכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר רכה , רגישה , נשית והרמונית , בניגוד למספרי המפה האחרים , כמו לראות - פחות קבלה עצמית .
השם עפרי , בכתיב זה , לא מיטיב המפה , מפה מאד בודדה !!! גם אם כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר חברותית וכדו.
השם רומי , מפה שיש בה צדדים מאד רוחניים , עוצמות רגשיות מאד חזקות , מוכיח על תקופת ילדות לא קלה !!! כאשר תקלוט מצד שני ההורים עד כמה חשוב להיות יותר מעשית , פרקטית , כמו לראות עד כמה לא מקבלים אותה על החלקים היותר רוחניים נפשיים הקיימים בה .
כמו כן , זוהי מפה מאד חרדתית .
לכן לא אוכל להמליץ על מי משני השמות (3) שהצעתם !
נסו להתחבר לשמות נוספים , ערך גימטרי 2 , או 5 יכולים להיטיב , אך חשוב להתייעץ ולא להחליט לבד מאחר , שלא כל שם שהערך הגימטרי שלו , כפי שהמלצתי , עשוי להתאים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות שם לבן הברית היוםזיו14/10/2012
נולד ב6.10 בשעה 21 מתלבטים בין נועם לדניאל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות שם לבן הברית היום - תגובה
ליאת יוגב14/10/2012שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגל
זיו14/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זיו
ליאת יוגב14/10/2012מספר הגורל של התינוק הינו 3, מספר המוכיח על צדדים ילדיים , יכולת וצורך בביטוי , חברותיות , מבחן לאופטימיות .. , על פי השם נועם , מתקבלת מפה שלפיה , מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכיר מבפנים , הפנים מאד רגשי ,חברותי , החוץ - נוקשה , מרוחק , ועצור רגשית , מוכיח על מצב לפיו יקלוט את כל אחד מהוריו כטיפוס שונה לחלוטין ועוד .
על פי השם דניאל ,קיים ציר המוכיח על רגישות מאד גדולה , מול העובדה שיאלץ להיות חזק , כוחני , השרדותי , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , הרצוי , רגש , המצוי , פרקטיות והשרדות , דבר הגורם לחוויה של תסכול , כשלאורך הדרך ישאל "אם היה לי" יותר ויותר ...
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה משנה משהו שהשם יהיה בלי ו
זיו14/10/2012כלומר נעם
זיו
ליאת יוגב14/10/2012השם נעם בכתיב זה , יוצר צירוף מספרים קרמטיים 19-1 כמספר השם המלא , דבר העלול ליצור , מצבים קורבניים , תחושת נחיתות , מסכנות או לחילופין עליונות , מה שנקרא- בעייה תקשורתית .לכן לא מומלץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם צבי?שימקו12/10/2012
מה דעתכם על השם צבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השם צבי? - תגובה
ליאת יוגב12/10/2012הדרך לבחור שם , לאהוב אותו , מעבר לכך , האם השם יוצר מפה הרמונית ביחס לתאריך הלידה ושם המשפחה ?
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)