מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק hpיאיר08/12/2009
האם חידק hp גורם לשלשול ועצירה
במקרה של אי ספיקת כליות -האם האוריאה (הפסולת שהכליות חייבת להוציא מהגוף )מעיר את החיידק
במהלך תבחין נשיפה החולה מכבל כדור של urea-c13האם הכדור הזה מכיל אותו חומר של הפסולת שנזכר לעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעון
ד''ר יעקב מאור08/12/2009חיידק ה- HP גורם בעיות בעיקר בקיבה ובתרסריון כגון: דלקות, כיבים (אולקוסים) ונדיר מאוד גידולים. שינויי ביציאות אינו חלק מהתופעות. האוריאה בקיבה אך לא בדם מנוצלת על ידי החיידק אך עליה ברמת אוריאה אינה גורמת לשיגשוג יתר של החיידק. הכדור לתבחין C13 מכיל אוריאה המפורקת על-ידי החיידק בקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי רחמים08/12/2009
אני בחורה בריאה בת 39 ואיני נוטלת תרופות. מה גורם לטעם מר בפה אחרי אכילה במשך ימים - תופעה שהיתה , נעלמה ושוב חזרה ? תודה מראש על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר יעקב מאור08/12/2009התופעה יכולה לנבוע מחומציות החוזרת מהקיבה לושט, מחוסר ויטמינים, ממחלת חניכיים ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס Cאנה08/12/2009
שלום רב
בהריון גיליתי שיש לי הפטיטיס C.
לאחר לידה עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות כוללפיברו-סקאן - אין צלקת F0.
בדיקות דם תקינות -הכל בנורמות
henotype 1b
VIRAL LOAD=714000
הוחלט להתחיל את הטיפול בעוד כ-3-5 שנים.
היום עשיתי בדיקה חוזרת של דם - הכול תקין
VIRAL LOAD =183000 ירד תוך שנה
מה סיבה לכך? טרם התחלטי את הטיפול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
ד''ר יעקב מאור08/12/2009העומס הנגיפי עשוי להשתנות גם ללא טיפול. הדבר נובע משיווי משקל בין הנגיף למערכת החיסון. הירידה בעומס הנגיפי אינה מצביעה על אפשרות החלמה ספונטנית שכמעט אינה קורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניטור ממושך של חומציות הושטיובל08/12/2009
ניטור ממושך של חומציות הוושט
הבעיה ממנה אני סובל - צרבת, ריבוי ליחה וגוש בגרון, הייתי מאושפז בשל בצקת באפוגליטיס לפני כחצי שנה.
מנומטריה של הוושט.
הבדיקה בוצעה בעזרת קטטר בעלת שתי אלקטרודות לרישום חומציות, כאשר אלקטרודה מס' 1 ממוקמת בושט עליון ואלקטרודה מס' 2 ממוקמת בוושט תחתון.
אלקטרודה 1 2 ערכים תקינים
סה"כ מס' ארועי הרפלוקס החומצי : 24 34 עד 50
מס' ארועי הרפלוקס החומצי בשכיבה (מאוזן) 0 0
מס' ארועי הרפלוקס החומצי בעמידה (מאונך) 24 34
אחוז הזמן הכולל כאשר PH<4 0.8 1.6 עד 5.4%
אחוז הזמן הכולל כאשר PH<4 – בשכיבה (מאוזן) 0 0 עד 3.8%
אחוז הזמן הכולל כאשר PH<4 – בשכיבה (מאוזן) 1.1 2.2 עד 6.8%
סה"כ ארועי רפלוקס הארוכים מ 5 דקות : 0 0
מס' ארועי רפלוקס הארוכים מ 5 דקות - בשכיבה (מאוזן) 0 0 <2
מס' ארועי רפלוקס הארוכים מ 5 דקות - בשכיבה (מאוזן) 0 0 <2
Demeester score 3.9 5.8 עד 14
סיכום ממצאי הבדיקה :
במהלך הבדיקה לא נצפתה חשיפה מוגברת לחומצה בוושט
מבקש לדעת האם הנתונים האלה למרות שעומדים בפרמטרים הם טובים, מכיוון שאני עדין מהבעיות שהצגתי
לפני זה הצגתי את בדיקת המנמוטריה
בתודה מראש,
יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד''ר יעקב מאור08/12/2009באם ניטור החומצה בוצע תוך טיפול בחוסמי יצור חומצה מסוג לוסק הרי שהתרופה מורידה היטב את יצור החומצה. באם בוצעה ללא טיפול כזה יתכן שאתה סובל ממה שניקרא החזר - רפלוקס לא חומצי. פנה למומחה לגסטרואנטרולוגיה המטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה מנומטריה של הוושטיובל08/12/2009
הבעיה ממנה אני סובל - צרבת, ריבוי ליחה וגוש בגרון, הייתי מאושפז בשל בצקת באפוגליטיס לפני כחצי שנה.
מנומטריה של הוושט
ממצאים ערכים תקינים
סוגר תחתון :
גובה 40 ס"מ 40 ס"מ מהשיניים
לחץ 30 מ"מ כספית 14-35 מ"מ כספית
הרפיה מלאה
אורך סוגר תוך בטני 4 ס"מ 2-4 ס"מ
משך הרפיה 9 שניות 5-10 שניות
אחוז הרפיה 106% 85-110%
סוגר עליון :
גובה 16 ס"מ 15-20 ס"מ מהשיניים
לחץ 60 מ"מ כספית 60-180 מ"מ כספית
אורך סוגר 3 ס"מ 2-4 ס"מ
גוף הוושט :
לחץ של גלי הפריסטלטיקה (מרחק מסוגר ושטי תחתון)
3 ס"מ: 45 מ"מ כספית 40-180 מ"מ כספית
8 ס"מ : 45 מ"מ כספית 40-180 מ"מ כספית
13 ס"מ : 40 מ"מ כספית 40-90 מ"מ כספית
18 ס"מ : 30 מ"מ כספית 40-90 מ"מ כספית
אורך גוף הוושט : 21 ס"מ
מהירות הגל הפריסטלטי : 3 ס"מ בשניה 3-5 ס"מ בשניה
רוחב הגל הפריסטלטי : 4 שניות 4-8 שניות
פריסטלטיקה :
נכשלת פרופולסיבית 40%
פרופולסיבית 60%
סיכום ממצאי הבדיקה :
לחץ תקין בסוגר התחתון עם הרפיה תקינה, סוגר עליון תקין, גלים בלחץ נמוך בחלק התחתון של גוף הוושט.
ברצוני לשאול - מה מציינים תוצאות הבדיקה במיוחד הנושא של גלים בלחץ נמוך בחלק התחתון של גוף הוושט
בתודה מראש,
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד''ר יעקב מאור08/12/2009המנומטריה מצביעה על הפרעת תנועתיות בלתי ספציפית קלה בושט שיתכן ומשנית להחזר חומצה מהקיבה לושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר הסרת כיס המרה?מירי07/12/2009
שלום, אני בת 35, לפני כשנה עברתי ניתוח לפרוסקופי להסרת כיס המרה. עד אז משקלי לא עלה על 54 ק"ג ( למעט בזמן הריון), בשנה ארונה העלתי עוד כ-10 ק"ג ומשקלי כעת 63 ק"ג. אנני שיניתי הרגלי אכילה, להפך, התחלתי להקפיד, אך ללא הועיל. האם יש קשר בין ניתוח שעברתי להשמנה?
מה עלי לישות כדי להחזור למשקלי הרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ד''ר יעקב מאור08/12/2009לא קיים קשר בין כריתת כיס-מרה והשמנה, אולם, יתכן שכאבים שניגרמו לך מאבנים בכיס-המרה מנעו ממך אכילה נורמלית. עליך לפנות לרופא המשפחה ולדיאטנית קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס קיבתי -המשךעזרי כהן07/12/2009
תודה על תשובתך מאתמול .
בהמשך לשאלתי , האם כדאי לי גם לעשות צילום ושט-תריסריון-קיבה על מנת לשלול כל מיני בעיות נוספות? האם בצילום זה יכולים לגלות כל בעיה בדרכי העיכול כמו למשל: כיב או בקע סרעפתי או חיידק ה. פלורי או שזו בדיקה מוגבלת? התחיל לי מהיום גם כאב בבטן ובגב בצד הימני של הגוף. האם זה מעיד על סימפטום מסוים?
מה ההבדל בין לוסק לאומפרדקס מבחינת היעילות כיוון שלוסק גורם לי לתופעות לוואי קשות.
תודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרי
ד''ר יעקב מאור07/12/2009רצוי לבצע גסטרוסקופיה לבדיקת סימני החזר חומצה לושט, וכן לגילוי סיבות אפשריות לכאב הבטן. לחיידק ההליקובקטר פילורי אין קשר לרפלוקס. החומר הפעיל בלוסק ואומפרדקס זהה. הציפוי שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת אוירדניאל07/12/2009
לאחרונה פיתחתי הרגל של בליעת אויר כשאני אוכלת ובמיוחד כשאני שותה. לא מובן לי למה ואיך זה קרה. אני רוצה להפסיק את ההרגל ולא יודעת איך. יכול להיות שזה נובע מבעיות נפשיות (לחץ וחוסר שקט ...)
תודה דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאור07/12/2009פנה למטפלת בדיבור לתירגול להפסקת ההרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס קיבתיעזרי כהן06/12/2009
אני סובל בחודש האחרון מריפלוקס בצורה קשה כאשר בין יתר התסמינים היו קשיי נשימה ,שיעול וליחה דבר שגרם לרופאים לחשוב בתחילה שיש לי ברונכיטיס...
האם יש פתרון לבעיה או שרק אפשר לשפר את המצב בעזרת ירידה במשקל ותזונה נכונה?
כמה זמן אפשר לקחת אומפרודקס ולוסק מבלי שיגרם נזק משני לכבד?
ברצוני לציין שאיכות החיים ירדה פלאים ובנוסף יש לי כאבים בבטן ,בבית החזה ובגרון מרוב שיעולים וליחה.אני מיואש לחלוטין וכל היום עסוק בעצמי ובגוף שלי.
אשמח לכל תשובה מדויקת ככל האפשר
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרי
ד''ר יעקב מאור07/12/2009לעיתים חומצה החוזרת מהקיבה לושט מגרה את מתרי הקול ולעיתים אף את הסימפונות וגורמים לתסמינים של צרידות, שיעול יבש ולעיתים אף כאב בחזה ומחנק. הטיפול במצב זה הינו משולב וכולל שינויים התנהגותיים כגון המנעות מאלכוהול ועישון. אכילת מנות קטנות ולא לפני השינה, ירידת משקל ועוד. במקביל יש צורך לקחת בולמי חומצה כגון אומפרדקס או לנטון המינון כפול לפניח ארוחת בוקר וערב למשך 3 חודשים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעבדה -תפקודי כבדחילי05/12/2009
הנני מקבל תרופות קבועות להורדת הכולסטרול מסוג סימבקור 20מ"ג מזה מספר שנים.
לאחרונה בביצוע בדיקות דם תקופתיות הסתבר כי תוצאות הבדיקה לתפקודי כבד חורגות מהנורמה.
bilirubin total-0.9 bilirubin direct -0.2 bilirubin indierct - 0.8 תקין לפי טופס הבדיקות.
לעומת זאת בדיקת got -ast נתקבלה תוצאה של 39 כשהטווח הינו עד 35
ובדיקת ה-gpt alt נתקבלה תוצאה של 75 כשהטווח המירבי הינו 45 .
בדיקת gpt מאוד מדאיגה אותי ושאלתי היא האם זה קשור לתרופות אותן אני מקבל ??ומנ ניתן לעשות לתיקון הנזק. ומנ אומרות התוצאות לגבי בריאותי. עלי לציין שהנני בן 57.
אודה לתשובתכם למען הסר ספק מליבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבדה
ד''ר סטיבן מלניק05/12/2009אנני חושב שיש בעיה רצינית. לגבי הבילירובין אין בעיה כלל ולגבי GPT יתכן משני לשומנים ולא לתרופה. גם לא בערך מסוכן.
מציע להפנות לרופא המטפל לבירור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליעת סיכת שדכן מקופלתus04/12/2009
לפני יותר כמעט 48 שעות בלעתי סיכת בטחון לעוסה (זה אומר שהשפיצים שלה מקופלים פנימה, יותר כמו מקלון מתכתי)
כן, אני מבין שאני דביל שלעסתי דבר כזה.
אכלתי לחם עם דגנים מיד אחרי זה, הם יצאו בצואה, לסיכה לא שמתי לב.
אם אחרי קרוב ל 48שעות (אכילה ושתיה תקינה) לא נתקפתי שום כאבי בטן נוראיים או משהו בסגנון.
היו כ 3 יציאות מאז
יש סיכוי שהכל עבר בשלום או שיש צורך במעקב ובהסטריה?
תודה על כל תשובה
יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכה
ד''ר סטיבן מלניק05/12/2009אם אתה מרגיש טוב יש מקום לחכות למחר, לגשת לרופא ולבצע צילום בטן רק מחר. כך תוכל לראות אם הסיכה עברה ולא. כעיקרון זה יכול להיות בסדר ולעבור לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת בודסון וירידה בויטמין Dחלי04/12/2009
האם נטילת כדורי בודסון יכולה לגרום לירידה ברמת ויטמין D ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטאמין D
ד''ר סטיבן מלניק05/12/2009לא אבל שניהם גורמים לכריחת סידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמת כבדנורית03/12/2009
אני בת 56 סובלת משחמת כבד עם תפקודי כבד מוגברים. לפני חדשיים עברתי כולציסטקטומיה בלפרסקופיה. מאז אני נוטלת כדור אלדוספירון 100 מ"ג וכדור פוסיד אחד ביום למניעת מיימת
(יש לי מעט בצקות ברגליים ומעט מיימת ב-U.S). אין עליה במשקל.
כדור האלדוספירון גורם לבחילה איומה. האם יש לה תחליף כלשהו? האם יש שיטה לקחת את הכדור ולמנוע בדרך זו או אחרת את הבחילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת
ד''ר סטיבן מלניק04/12/2009חשוב לקחת משתן אבל ניתן לנסות כדור אחר כגון פוזיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרוסקופיהמשה.ר03/12/2009
האם כאבים בצד ימין של הבטן יכולים להיות שלושה ימים לאחר בדיקת גסטרוסקופיה. התוצאה היתה:ב.מ.פ. בוושט בקיבה ובטריסריון. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר סטיבן מלניק04/12/2009הכל יכול להיות ברפואה אבל הסבירות היא נמוכה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטייה בGPTניסן03/12/2009
שלום רב
אני בחור צעיר בן 20 ניגשתי לבדיקת דם כללית עקב השתנות מרובות ויובש בפה
כמו כן אני מטופל בתרופה בשם רוקסו בשל דלקת ריאות קלה
התוצאות לפנייך:
100- 70 mg/dl 83 GLUCOSE
43- 17 mg/dl 23 UREA
1.17- 0.67 mg/dl 0.98 CREATININE
145.0- 135.0 mEq/L 141.7 SODIUM
5.10- 3.50 mEq/L 4.70 POTASSIUM
8.3- 6.6 g/dl 8.4 PROTEIN-TOTAL
10.50- 8.50 mg/dl 10.57 CALCIUM
5.2- 3.5 g/dl 5.0 ALBUMIN
5.0- 2.5 mg/dl 4.4 PHOSPHORUS
200.0- 110.0 mg/dl 122.6 CHOLESTEROL
150- 0 mg/dl 45 TRIGLYCERIDES
120- 40 mg/dl 60 CHOLESTEROL- HDL
130.0- 40.0 mg/dl 53.3 CHOLESTEROL-LDL calc
- mg/dl 62 NON-HDL_CHOLESTEROL
160- 60 µg/dl 93 IRON
360.0- 200.0 mg/dl 228.0 TRANSFERRIN
1.2- 0.3 mg/dl 0.4 BILIRUBIN-TOTAL
0.29- 0.1 mg/dl 0.1 BILIRUBIN-DIRECT
35- 0 U/L 55 GOT (AST)
45- 0 U/L 121 GPT (ALT)
55- 0 U/L 24 GGT
130- 40 U/L 66 ALK. PHOSPHATASE
480- 230 U/L 301 LDH
200- 20 U/L 67 CK- CREATINE KINASE
יש לציין כי אני לא אוכל הרבה גבינות, בשר וביצים ובגדול לא אכלן גדול אודה לך אם תפרש לי את הבדיקה כי אני לחוץ מהסטייה בתפקודי כבד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר סטיבן מלניק04/12/2009סביר להניח שיש סטיה בבדיקות עקב דלקת הריאות ויש צורך להחזור על הבדיקות שתבריא. לדעתי הבדיקות של הכבד יהיו בסדר אז. צריך גם לעקב אחרי הקריאטינין כי זה לא תקין לגילך. זה קשור לכליות. יתכן גם התייבשות עקב דלקת הריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)