מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלמת צלקת של ניתוחליאן16/06/2011
האם אפשר להעלים צלקת של ניתוח בבטן?פס מתחת לתבור ומעליו?:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת צלקת של ניתוח - תגובה
דוד פרלה17/06/2011שלום
העבירי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנורית14/06/2011
טיפול פותוטרפיה לאקנה שהיא אולי הורמונלית יכולה לעזור מבלי הצורך לקחת תרופות ואנטיביוטיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אמיר קלי14/06/2011ייתכן תלוי בחומרת הבעייה.על כל מקרה השאלה צריכה להיות מופנית לפורום רופאי עור או אסטתיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון פנימי...חסוי10/06/2011
יצא לי חצ'קון פנימי כזה בסנטר אם נוגעים בזה מרגישים כמו חצ'קון אבל זה לא חצ'קון רגיל והוא אדום
מזה ואיך מוציאים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון פנימי... - תגובה
דוד פרלה10/06/2011שלום,
עדיף לא לגעת ולא לפוצץ כדי שלא ישארו צלקות,
חצקון יכול להיות גם תת עורי,תחכי שיצא ואז תמרחי משחה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזיאה בהריוןרוית07/06/2011
גם אני סבלתי מכתמים אדומים אלו שהלכו והתפשטו בפלג הגוף העליון ולאחר כשלושה- ארבעה חודשים אלו נעלמו. לעיתים גרמו לגרד.
היום עשיתי סקירת מערכות שנייה ונאמר לי שהעובר קטן בשבועיים משבוע ההיריון שאמור להיות (22) והתבקשתי לערוך בדיקת וירוסים.
שאלתי היא האם וירוס זה עלול לגרום להאטה בגדילת העובר?
אציין כי הכתמים נעלמו כבר לפני כחודשיים והיו קיימים בשלושת החודשים הראשונים להיריוני וכי בסקירת מערכות הראשונה גודל העובר תאם לשבוע ההיריון.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזיאה בהריון - תגובה
דוד פרלה09/06/2011שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור רגילה ,לאא משלימה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות צומחות אל תוךך העורשרון06/06/2011
אני מתגלח עם סכין רגיל בצד של הצמיחה למרות זאת בזמן האחרון התחילה תופעה שאני רואה שעשרה צומחת בתוך עור הפנים מסביבה מתמלאה אדום כזה שיוצר רושם כאילו ישלו פצעון אקנה ובזמן האחרון כל יום אני רואה שיש שערה חדשה שצומחת לתוך העור
הלכתי לרופא עור שאמר לי שאין לי מה לעשות בנידון
אבל אני בטוח שיש איזה המלצה לעשות איזה משהו
כי פשוט אני מתשגע מזה זה ממש לא אסתטי ומעצבן מאוד להסתכל על זה ?
מה עושים בכזה מקרה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות צומחות אל תוךך העור - תגובה
אמיר קלי06/06/2011צמיחת שערות "הפוכה" לעור היא אכן בעיה שלא ניתן לטפל בה ביסודיות.ישנם תכשירים שיכולים להקל טבעים ולא טבעיים אבל אכן גם לי אין בשורות טובות לבשר לך חוץ מלנסות כל מיני תכשירים עד שתמצא מה עוזר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלבחסוי05/06/2011
שלום.
אני בן 17 ויש לי בלוטות חלב על שק האשכים שמייצרות כל הזמן שומן בין האשכים לפין וזה גורם לי לגרוד נורא מה אפשר לעשות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב - תגובה
אמיר קלי06/06/2011טיפול בהפרשות יתר של בלוטות חלב יעיל ברפואה סינית על ידי טיפול בצמחים ומשחות על בסיס צמחי.יש לוודא שזו באמת הבעיה.מומלץ לפנות למומחה לעןר ברפואה סינית להתאמת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות חלב המשך
חסוי08/06/2011רציתי לדעת אם אפשר להשיג את המשחה ללא מרשם ואיפה ואיזה משחה .
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית שחיאנונימי02/06/2011
שלום לפני כ2 ימים עשיתי חיסון (של כיתה ח' ) וגיליתי נקודה בבית השחי שכואבת וכאב בבית השחי . הכאב מופיע בצד של הזריקה. אני צריכה לעשות בדיקה? זה נורמלי? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית שחי - תגובה
דוד פרלה03/06/2011שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואה רגיל,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה לתינוקמורן31/05/2011
שלום ,
לבני בן ה4.5 חודשים יש כבר כחודשיים שלושה סבוריאה על הקרקפת ומעט בתוך ומאחורי האוזנים ובין הגבות.
לאחרונה הורדתי מהתפריט שלי (הוא יונק) קפאין ומוצרי חלב פרה והמצב השתפר.
רציתי לשאול על תכשיר של קמדיס בשם סבומדיס - האם אפשרי להשתמש בו
אצל תינוק בגיל זה?
האם יש המלצות תזונתיות או אחרות נוספות שעשויות להפחית תופעה זו?
תודה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה לתינוק - תגובה
דוד פרלה03/06/2011שלום,
את יכולה להשתמש בתחליב של סבומדיס לקרקפת נותן לחות מצוין להשאיר לאחר החפיפה,
בתזונה הימנעי מחריף מטוגן אלכוהול ואוכל שמנוני,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בלתי פוסק בכמה אזורים בגוףדנה30/05/2011
היי אני דנה בת 29
אתמול תקפו אותי גירודים בלתי פוסקים באזור הידיים לרוב, ובגב, בבטן וקצת בחזה
היום החמיר קצת יותר מגרד גם בראש,בקרפרפת,בפנים, בעפעפיים,אוזניים
בכפות הידיים גם גירודים ממש חודרניים גם בגב כף היד...
מה זה יכול להיות? גירוד מאד מציק ומאדים בכל מיני אזורים, ממש ממש מפריע
אציין בנוסף כי לקחתי בעבר כדורים משככי כאבים לגב, כמו אטופן וכו'...אבל הפסקתי
לגבי אוכל מסויים לא חושבת שאכלתי משהו שונה ממה שאני רגילה
חרקים, אולי אין לי מושג אם עקצו אותי, לא שאני ראיתי או הרגשתי
מה זה יכול להיות, מה אתם ממליצים, זה יעבור לבד? יעבור באמצעות משחה?
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בלתי פוסק בכמה אזורים בגוף - תגובה
אמיר קלי30/05/2011לא ברורה האבחנה במיקרה שלך.יש צורך בבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני...בבקשה
דנה30/05/2011חשבתי לחסוך לי...:)
פשוט גירודים, עור מגורה אדמדם נראה כמו צלקות כשמגרדים יותר מדי...
אין סוג של אבחנה רק לדעת ממה זה?
תודה,דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני...בבקשה - תגובה
אמיר קלי31/05/2011יכול להתאים אורטיקריה,אקזמה,קונקט דרמטיטיס,אטופיק דרמטיטיס ועוד ועוד.בגלל האינטינסיביות מומלץ לראות רופא או לקחת אנטי היסטמין ולקוות שיעבור.תתיעצי עם הרוקח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה...
דנה31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףחסומה26/05/2011
רשמתי כאן שיחה מקודם ועדיין מגרד לי הגוף ועבר כבר שבוע מאז שעשיתי שעווה ונהיו לי נקודות לבנות קטנות ברגל ועדיין יש לי קצת נקודות של דם יבשות על הרגל ואני חוששת שזה פסוריאזיסססס
עזרהה בבקשהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
דוד פרלה27/05/2011שלום,
פני לרופא עור שיראה ויאבחן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת אלוקוםשי25/05/2011
רופא עור נתן לי את מהשחה עקב קרחות בזקן
מרגע שמרחתי את את המחשה אני לא מפסיק לגרד את המקום זה תופעת לוואי?
הרופא אמר לי למרוח את המשחה בין חודש וחצי וחודשיים ולפי מה שקראתי באינטרנט מומלץ למרוח בין שבוע לשבועיים מה לעשות?
יש מצב שהמשחה רק תגביר את התקרחות במקום לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת אלוקום - תגובה
דוד פרלה27/05/2011שי שלום,
שאלות לגבי תרופות העבר לפורום רפואת עןר אסתטית,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטפילוקוק זהוב?אנונימוס24/05/2011
שלום,
יש לי על העור אזורים שבהם ליד השערה מופיע גם מן חומר לבן כזה עדין ודק.. כשאני מעבירה יד על האזורים הם מחוספסים. זה התחיל בירכיים האחוריות, בעכוז, במרפקים ובברכיים. כשזה הגיע לצוואר ולפנים פניתי לרופא עור שהסתכל עם זכוכית מגדלת וישר נתן לי למרוח אנטיביוטיקה (טרידרם קרם) פעמיים ביום במשך 18 ימים.. זה לא עזר, כשפניתי אליו שוב, הוא אמר לי לעשות את זה שוב.. מהצוואר התחילה לי התפשטות לכיוון הכתפיים.. אני לא רוצה להשתמש באנטיביוטיקה שכבר מרעילה אותי.. יש אולי דרך אחרת, טבעית יותר, לטפל במטרד? אפילו נפשית-פסיכולוגית? רק להעביר את זה..
דרך אגב, הרופא לא אמר לי שזה החיידק סטפילוקוק זהוב, הבנתי שלפי האנטיביוטיקה שהוא נתן לי הוא לא בדיוק יודע איזה חיידק זה.. אני מעריכה שזה זה כי נראה שיש לי את הסימפטומים המתאימים.. (כולל פוסטולות עם שערה, אחרי גילוח)
אודה לכם על העזרה..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטפילוקוק זהוב? - תגובה
דוד פרלה03/06/2011שלום,
אפשר לשלב בטיפול האנטיביוטי [ קשה להימנע ממנו ליעלות מרבית ] גם טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית לזרוז ההחלמה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ מאלוורהיוני24/05/2011
שלום אני סובל מבעיית עור כבר כמה שנים מלפני 2 שנים רק התחלתי לטפל בזה עם רופא עור כמובן כרגיע זה עבר לי אבל זה לעיתים חוזר ואז אני חוזר לרופא עור הוא נותן לי משחה ואז זה עובר עוד פעם זה מין גירוי ביד ימין ומין דלקת בעפעפים של העיניים ויובש מלווה בפיטריה בשפתיים האם שתיית מיץ הלוורה יכול לעזור לי ? ואם לא אז מה כן יכול מהמוצרים הטבעים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ מאלוורה - תגובה
אמיר קלי24/05/2011נשמע שיש לך סוג של דרמטיטיס או אקזמה.שתיית אלוורה יכולה לעזור אבל תוספים מומלצים יותר הם שמן נר הלילה,שמן פשתן ופרוביוטיקה.זה יכול לעזור אם כי יש צורך פעמים רבות בבעיה זו לעשות טיפול כולל של דיקור צמחים ומשחות על בסיס צמחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
יוני24/05/2011והיכן אני יכול לעשות את הדיקור הצמחי ואיזה שמן פשתן הכי מומלץ וכמה ממנוט לשתות אני מודה לך דרך אגב על התשובות המהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת מיץ האלוורה
יוני25/05/2011האם אתה יכול להמליץ לי חברה מסויימת של שמן פשתן איכותי והאם אני צריך לשתות אותו אטו למרוח? וכמה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העור?יונתן23/05/2011
אני בן 16 וכבר לפני חצי שנה האף שלי התחיל להיות שומני,
בחצי שנה הזאת זה רק התגבר והאף שלי עכשיו במצב שממש מגעיל ומפריע לי :
הוא כל הזמן לח מהשמנוניות וזה נראה כאילו הוא רטוב אני רק נוגע בו וכל היד שלי שמנונית,
יש לו הרבה 'שחורים' נקודות כאלה שחורות קטנות, ויש מלא הפרשות מהאף.
לפעמים השחורים האלה גודלים לפצעי אקנה קטנים שממש בולטים ומגעילים את העין.
הייתי אצל רופא שאיבחן שזה סבוריאה, השתמשתי כ3 שבועות במשחה סבוקלם אבל היא לא עזרה.
מה לעשות?
באיזה תכשיר להשתמש? ספירט סליצל? איזה תכשיר אחר?
האם טיפול אצל קוסמטיקאית יעזור?
אני ממש משתגע.. כי זה ממש מפריע לי מבחינה אסתטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור? - תגובה
אמיר קלי24/05/2011סבוריאה היא אחת מבעיות העור שקשה לפתור אותן רק בטיפול חיצוני.זהו מצב של הפרשות יתר של סבום(חלב) מבלוטות החלב וכותצאה מכך יש שומניות יתר של העור וחסימה של זקיקי השערה בחלב("השחורים" ).אני ממליץ שתיגש למומחה לעור ברפואה סינית יש פתרונות טובים שאפשר להציע לך על ידי טיפול נכון.במרבית המקרים ההקלה ניכרת כבר תוך חודשיים שלושה ללא תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! שנים לא מצליח לפתור בעיה שלאטופיק דרמטיט22/05/2011
אטופיק דרמטיטיס
יש לזה פיתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! שנים לא מצליח לפתור בעיה של - תגובה
אמיר קלי22/05/2011אפשר להקל בצורה משמעותית ביותר על ידי טיפול ברפואה סינית.זוהי אחת הבעיות שרפואה סינית הצליחה להציג מחקרים ועדויות של טיפול יעיל ולאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)