מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות עורפיני15/12/2010
אז ככה שמי פיני ואני בן 23.
בערך כשנה בתוך הצבא התחילו להופיע אצלי באגודל ימין ובבוהן שמאל היבלות בצורה קטנה ולאחר מס' טיפולים הם ממש לא נעלמו ולהפך רק התרבו! כרגע יש לי מס' רב שלהן בגב יד ימין וגם בכף היד וכמו כן גם בגב רגל שמאל! אין צורך להזכיר כמה זה לא אסתטי וכואב ואני סובל מזה כבר 4 שנים. ניסיתי הרבה דב' מחנקן נוזלי ועד לניתוח לייזר, דבר מהם לא עזר ואף סבלתי מכאבים! אני אשמח לעזרה ממכם ואף לפירוט יתר של הדברים מצורפות בזה תמונות של היבלות.
אני ממש חייב עזרה, זה ממש קשה לי ומה גם שאני עובד עם לקוחות בתחום האוכל.
תודה מראש, פיני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונות
פיני15/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות עור - יבלות תגובה
דוד פרלה18/12/2010פיני שלום
יבלות הינם תופעה עקשנית, אך עם הזמן חולפות,הטיפול המערבי כולל שריפה בחנקן נוזלי או שימוש במשחות העוזרות להעלמותם, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה ] .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור מתחת לעינייםחי12/12/2010
שלום
אני בן 17.5 ויש לי כבר איזה שנתיים מן עיגולים שחורים מתחת לעיניים(ברח לי השם של זה) ומתחת לעין אחת יש לי מן עור מיותר שאני לא יודע מה זה(אמרו לי שומן או משהו כזה)
מה אפשר לעשות בנוגע לזה?
תודה
נ.ב
אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל אני סובל מעודף משקל
עד לפני שנתיים וחצי שקלתי כמעט 130 קילו,היום אני שוקל 94* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור מתחת לעיניים - תגובה
דוד פרלה15/12/2010חי שלום,
ברפואה סינית ישנם אבחונים הקושרים בעיה זו לחוסר איזון וחולשת כליות,והטיפול הוא בעזרת צמחי מרפא ודיקור לחיזוק והחזרת האיזון,
בכל מקרה לגבי העור המיותר הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים אדמומי ומגרדענבל08/12/2010
שלום,
אני חיה בלונדון וסובלת בימים האחרונים מאדמומיות וגירוד באוזניים לחיים והאף. רציתי לדעת כיצד אוכל לטפל במצב,האם יש משחה בה אוכל להשתמש וזו תוכל להקל עלי?
האם יתכן שהמצב נובע ממעברים בים הקור שבחוץ לבין בית מחומם? יתכן שזה רק יובש, למרות שאני מקפידה למרוח קרם פנים בוקר וערב?
יש לציין שאני אלרגית לתרופות המכילות אנטיהיסטמינים (כן, אני יודעת- יש את זה במליון תרופות), גורם לי לקוצר נשימה....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים אדמומי ומגרד - תגובה
דוד פרלה08/12/2010עינבל שלום,
גשי לרופא עור שיראה ויאבחן, לפי התאור שלך יכול להיות שמדובר בתגובה אלרגית האופינית לאטופיק דרמטיטיס -אסתמהשל העור, המחריפה בשינויי מזג אויר,
יש מגוון משחות טבעיות רחב לתופעה תשאלי בבית הטבע הקרוב לביתך, משחות של אדרמה וולדה מומלצות ויתכן שיש אותם גם באנגליה,
טיפול פנימי ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקואטןשרון05/12/2010
שלום.. רציתי לדעת אם אסור לעשות שעווה בזמן הרקואטן באזור הפנים בלבד...או שגם בשאר איזורי הגוף?
וזה מותר לעשות טיפול אפילציה(מחט חשמלית) בזמן לקיחת הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקואטן - תגובה
אמיר קלי05/12/2010הפורום מחווה דיעה רק בנושאי רפואה משלימה.לבדיקת שאלתיך אנא פני לפורום אסטתיקה או פורום רופאי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וריקאוטןארון נובכוב30/11/2010
שלום,
אני מתאמן באיגרוף 5 אימונים בשבוע במשך שעתיים.
אני רוצה לדעת, אם זה בסדר לקחת רקאוטן ולהמשיך להתאמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט וריקאוטן - תגובה
דוד פרלה01/12/2010ארון ,
שאלות על תרופות יש להפנות לפורום רפואת עור אסטתית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סביב העיןשיר30/11/2010
היי אני מאוד רוצה לברר על בעיה מתמשכת מין בלוטות שומן קטנות שיוצאות מעל העין ומתחת לעין (ממש בקירוב) רציתי לחפש על זה קצת חומר באינטרנט ולא מצאתי,
מאוד מפריע לי מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביב העין - תגובה
דוד פרלה01/12/2010שיר שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא להורדת השמנוניות שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהריקי30/11/2010
האם מותר למרוח מעט לפצעון בפנים את המשחה "אלוקום"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דוד פרלה01/12/2010
נילי שלום,
שימוש מיידי פעם במשחות המכילות קורטיזון נותן הקלה מהירה,ובמצבים מודלקים עוזר.
אם זאת לאורך זמן טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר להימנע משימוש תכוף מדי ומתופעות הלוואי הכרוכות בכך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורלידר30/11/2010
שלום,
אסטמה של העור המאופיינת בגרד ואדמומיות בקפלי הידיים והרגליים.
משתמשת בבטא קורטן להרגעה. האם יש משחה טבעית מומלצת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור - תגובה
דוד פרלה01/12/2010קרן שלום,
יש מעגוון משחות שיכולות לעזור- וולדה ,אדרמה ,אטופיק קול, אטופיק כלייר, קמדיס,כולם חברות עם משחות לחות טבעיות טובות לאטופיק ,אין משחה אחת מנצחת צרייך להתנסות ולראות למה העור מגיב טוב יותר.
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה,
למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח ,
עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות.
הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. במזון הקפידי לא לאכול חריף,מטוגן,אלכוהול,וקופאין-כל אלה מחממים באופיים ומעלים גרד,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח העור לאחר הבריכהמרגריטה29/11/2010
שלום רב
הנני מעוניינת לדעת כיצד מומלץ לטפח בעור לאחר שחייה קבועה (פעמיים -שלוש בשבוע) בבריכה? האם ישנו קרם מיוחד שמומלץ? אני נוהגת להתקלח לפני כניסתי לבריכה ולאחר יציאתי ואז לשים קרם גוף רגיל. אך העור שלי עדיין מתייבש נורא לאחרונה.
הייתי שמחה לדעת מה אפשר לעשות בשביל טיפול טוב יותר ויחד עם זאת לא לוותר על השחייה שמאוד מחזקת את בריאותי ואת הכושר הגופני שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח העור לאחר הבריכה - תגובה
דוד פרלה01/12/2010שלום,
את עושה נכון,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא המזינים את העור שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי משחה לעורריקי29/11/2010
מה ההבדל בין המשחות הללו? כל פעם קיבלתי משהו אחר,מה הפעולה שלהם? האם הן דומות?
אלוקום
פוליקוטן
פוסידין
נירדם
דרמובט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי משחה לעור - תגובה
דוד פרלה01/12/2010נילי שלום,
שאלות על תרופות יש להפנות לרופא העור שלך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים מנעלייםנטע28/11/2010
מקווה שאני פונה בפורום הנכון (היחיד שהיה נראה קשור יותר לעניין).
יש לי בעיית גירודים ברגליים שנובעת מנעליים מסויימות.
לפני כחצי שנה נעלתי מגפיים נמוכות והכל היה בסדר. לאחר מספר חודשים פתאום התחילו גירודים נוראיים. לאחר מס' ימים היה ברור לי שזה מהנעליים.
בדיוק הגיע הקיץ והפסקתי ללכת איתם.
השבוע חזרתי לנעול אותם - הגירודים חזרו. יום למחרת נעלתי עם גרביים גבוהות יותר כך שלא היה כל מגע ישיר בין הרגל לנעל - אך זה לא עזר. יש גירודים נוראיים עד זוב דם. הדבר המוזר שהגירודים מתמשכים כבר לאורך כל הגוף.
אני מניחה שיותר לא אנעל אותם - אבל שאלתי היא - למה זה קורה? האם אוכל לעשות טיפול כלשהו לנעליים שבכל זאת אוכל להשתמש בהם?
בתודה מראש
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים מנעליים - תגובה
דוד פרלה28/11/2010נטע שלום,
בנעליים גבוהות האיורור פחות טוב,חום ולחות הם סביבה להיוצרות פטריות הגורמות לגרד,הקפידי לשים טלק אנטי פטריאתי בנעל ובאצבעות הרגליים ,זה יקל, יתכן שגם מדובר בתגובה אלרגית לעור הנעל [ בגלל שהגרד גם בשאר הגוף ]ואז אין ברירה אלה להימנע מלנעול אותם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דחוףאגם25/11/2010
שלום הבעיה שלי היא שמגרד לי הראש בלי סוף בלימודים אני לא מצליחה להיתרכז בגלל זה אין לי כינים יש לי טיפה טיפה קשקשים מגדר לי בכול הראש ואין לי פצעים על הראש ואדמומיות מזה יכול ליהיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דחוף - תגובה
דוד פרלה28/11/2010אגם שלום,
כנראה סבוריאה של הקרקפת , תנסי שמפו נגד קשקשים,
טיפול יסודי יותר ברפואה סינית כולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון ויכולים להקל ועזור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטהדן25/11/2010
שלום
מצורפת תמונה של אפטה בחיך האם זו גם אפטה כמו שהיה לי פעם בלחי הפנימית פה אי אפשר לנשוך , מוזר המיקום?
איך נפטרים מאפטה בחיך העליון-?
עצות טבעיות?או רק מרשם?
או יעבור לבד כמה זמן? לחכות עד שבועיים או גם שלושה ויותר עד שיעבור ואז לחשוש
תודה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטה - תגובה
דוד פרלה28/11/2010דן שלום,
תנסה מוצר שנקרא אפטגון ויכול להקל,[ ללא מרשם רופא ] ,הימנע מאוכל חריף ואלכוהול,בד''כ עובר תוך מספר ימים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי עור ...ערן25/11/2010
אתמול גילו אצל אמא שלי את המחלה "עיבוי עור" היא בת 64 וכולנו אובדי עצות מאיפה מתחילים מה עושים והאם יש מרפא או מעכבים התפתחותיים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי עור ... - תגובה
דוד פרלה28/11/2010ערן שלום,
הפנה את השאלה לפורום רפואת עור מערבית ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את הפורום
ער28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את הפורום - תגובה
דוד פרלה28/11/2010פורום רפואת עור אסטתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בזרועותאילנה ענבר23/11/2010
סובלת 5 חודשים מגרד בזרועות ועיקצוצים בגוף שללו אלרגיה ורפואת עור לא עזרה. אנא עזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בזרועות - תגובה
דוד פרלה24/11/2010אילנה שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
את יכולה לנסות גם טופיק מדיס קלמינג לושן -ספרי המרגיע גרד של חברת קמדיס -מבוסס על צמחי מרפא סיניים ומקל במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)