מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבשאתי21/10/2010
יש ליי בזרת עוור ייבש עגול כבר המון זמן ווזה מגעייל וקשה ..
ייש לזה פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש - תגובה
דוד פרלה22/10/2010איתי שלום,
תנסה למרוח משחות לחות לאורך זמן במקום,טופיק מדיס ריץ גל של חברת קמדיס יכול לעזור,או דרמקול פשוט,צריך קרם שמנוני ומריחה לאורך זמן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת 7 שבועותצביה20/10/2010
שלום,תינוקת בת 7 שבועות, מזה כשבועיים יש לה פריחה על הפנים וממש מעט על הצוואר. רוב הפצעונים על הלחיים ובמיוחד על הלחי שעליו ישנה, העור מחוספס למגע ומעט יבש. האם זו אותה פריחה הורמונלית של תינוקות או שיש צורך לרוץ לרופא?
מה ניתן לעשות? אני שוטפת עם אמול אך אין שינוי. מתי זה עובר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 7 שבועות - תגובה
דוד פרלה22/10/2010צביה שלום,
התופעה יכולה להיות קשורה או לפריחה הורמונלית [ ואז בד''כ פשוט מחכים שיעבור ] או לאטופיק דרמטיטיס אקזמה אלרגית שמאופיינת ביובש וגרד בעור ,שניהם תופעות לא מסוכנות,בכל מקרה תמונה לא מספיקה גשי לרופא עור שיראה ויאבחן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד שאלה קטנה
צביה22/10/2010הבעיה שהתור לרופא עור רק עוד 3 שבועות.... ורופא המשפחה אמא לא להיתקרב איתה למרפאה כי יש הרבה מאוד חולים... כך שאני מודה על תשובתך...
איזו מישחה ניתן למרוח?
הציעו לי את המשחות הטבעיות כמו משחת וולדה, או מורז...
האם אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבשמירית17/10/2010
שלום. אני בת 30. בעקבות חשיפה לשמש ללא קרם הגנה , לצערי נוצר לי באזור המחשוף עור מקומט (ללא אדמומיות או סימנים נוספים) הנראה בד"כ בגילאים מבוגרים יותר. אחרי חודש אני רואה כי אין סיכוי שהעור יתקלף מעצמו ומדובר כעת במצב קבוע שלו. האם יש לי דרך (אולי בהחדרת לחות) לסייע לעור להתאושש ולהתחדש או שבשלב זה כבר מאוחר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש - תגובה
אמיר קלי18/10/2010מירית שלום
אנני יכול לענות בצורה ודאית.נשמע שיש נזק שקשה לי להעריך אותו האם הוא קבוע או זמני.אני מציע שתפני לרופא עור שמתמחה ברפואה אסטטית כדי להתייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס -טיפול אלטרנטיבי בירושליםמיכל16/10/2010
שלום,
אני סובלת מספר שנים מפסוריאזיס בקרקפת ובגוף.
מטופלת בכל משחה אפשרית ופוטותרפיה.
לאחרונה חזרתי לשימוש בסטרואידים לאחר ששום דבר לא עזר לפסוריאזיס בקרקפת.
כמובן שהמצב החמיר בעקבות הטיפול. זה הגורל למי שמשתמש בסטרואידים.
הייתי רוצה לנסות דברים חדשים ולקבל ייעוץ ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס -טיפול אלטרנטיבי בירושלים - תגובה
אמיר קלי18/10/2010מיכל שלום
יש אפשרות להצליח בטיפול בפסוריאסיס בעזרת רפואה סינית הכוללת משחות על בסיס צמחי צמחים בכדורים או בשתיה ודיקור.הטיפול יעיל במיוחד לפסוריאסיס קל עד בינוני ויכול להפחית בצורה משמעותית את ביטוי המחלה.אנני מכיר לצערי מישהו שמתמחה באזור ירושלים.כל המטפלים שמתמחים בעור שאני מכיר נמצאים באזור תל אביב-מרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדשחר16/10/2010
שלום,
כבר תקופה שאני סובל מפצעים וגרד באחוריים (טוסיק). יש לי שם פצעים שדומים לפצעי בגרות ומאוד מאוד מגרדים. הייתי מעוניין לדעת איך נקראת התופעה ומה ניתן לעשות כדי שהיא תעבור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
דוד פרלה16/10/2010שחר שלום,
אקנה יכול להופיע באזורי גוף שונים,עדיף שרופא עור יראה לאבחון מכיון שפצעים יכולים להופיע בבעיות עור שונות,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
תשתדל להימנע מאוכל חריף ,מטוגן ,ואלכוהול כל אלה מעלים את תחושת הגרד,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמששי15/10/2010
שלום. אני עובד כתור מאבטח.
כתור מאבטח אני עובד בבוקתה עם מזגן,בותקה מרובע מפלדה עם שני חלונות.
הבעיה היא שאני נחשף לשמש כשעה לפעמים כ3 שלוש שעות.
עכשיו אני לפעמים יוצא מחוץ לבותקה כי יש צל שהבותקה עושה ,אמרו לי שהשתזפתי שאלתי היא מה ניתן לעשות כנגד זה
אשמח לקבל עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמש - תגובה
דוד פרלה16/10/2010שי שלום,
פשוט למרוח קרם הגנה עם מקדם גבוה באזורים החשופים לשמש,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה חוזרת בקרקפת לפעוטהתמר14/10/2010
שלום, לבתי בת השנתיים חזרה סבוריאה בקרקפת, שמופיעה גם כאדמומיות בקצה המצח . בפעמיים הראשונות מרחנו בהצעת רופא עור משחה סליקרן, אבל כשזה מופיע שוב, אני מעוניינת לדעת למה זה חוזר, ואם יש דרך אחרת לטפל בבעיה, שלא כוללת חומר פעיל כמו משחה מסוג זה. אשמח לדיעה ועצה מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה חוזרת בקרקפת לפעוטה - תגובה
דוד פרלה16/10/2010תמר שלום,
תנסי סבומדיס תחליב לחות לקרקפת של חברת קמדיס מבוסס על צמחי מרפא סיניים ומקל מנסיוני במצבים אלה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומותאמים כמובן לגיל, יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום קירוטןאלינור13/10/2010
שלום רב
מה מומלץ למרוח על צלקות אקנה טריות ואדומות לאחד סיום קיורטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום קירוטן - תגובה
דוד פרלה13/10/2010העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? אין משהו טבעי שניתן למרוח?
אלינור14/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? אין משהו טבעי שניתן למרוח? - תגובה
דוד פרלה16/10/2010שלום,
לא קל לעזור לתופעה,בעיקרון לחות לאזור משפרת את החלמת הצלקת,
את יכולה לנסות קלו קט משחה שנותנים בעיקר לאיחוי חתכים וצלקות טריות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסולין לפצעי בגרותחסוי13/10/2010
אני בן 13 הרופאה נתנה לי כדור לפצעי בגרות קוראים לו דוקסולין ומאתמול בלילה שבלעתי אותו אני מרגיש אותו בגרון וכואב לי הבטן ויש לי המון פעמים צרבת וכשאני בולע משהו כואב לי על החזה כאילו הכדור נתקע שם והלב שלי דופק ממש מהר ואולי קצת כואב לי הגב
תקוע לי משהו בגרון
עכשיו ראיתי בפורום הזה שמישהו רשם אותו דבר ומישהו לא ילד
אני לחוץ הוא רשם שגם אחרי 4 ימים זה מחמיר מה אני יעשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסולין לפצעי בגרות - תגובה
דוד פרלה13/10/2010העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,הפורום הזה לא דן בתרופות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקעקועדנה12/10/2010
שלום שמי דנה, אני בת 24
עשיתי קעקוע בגב, בין השכמות, בזמן הצבא
וקווי המתאר שלו מאד בולטים והוא נוטה לגרד לי מידי פעם.
קווי המתאר שחורים ופנים הקעקוע הינו צבעוני: צהוב, אדם, סגול.
מה עלי לעשות עם הגירוד?
האם ניתן להסירו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקעקוע - תגובה
דוד פרלה13/10/2010דנה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חטטים בפניםרויטל08/10/2010
שלום, אני בת 32 ולאחרונה הופיעו לי מעין חורים קטנים באיזור הלחיים (נראה לי בשפה מקצועית - חטטים). הקוסמטיקאית אמרה לי שיש סוגי עור שפשוט מייצרים את החורים האלה לבד. האם זה נכון? האם יש טיפול מסויים שניתן לטפל?
ולמה תמיד זה מופיע באיזור הלחיים? שמתי לב שחלקן נעלמים אך לא לגמרי. יש לי סוג עור מעורב ואקנה קלה שמופיעה בעיקר אחת לחודש במחזורץ האם כדאי לפנות לרופא עור או להמשיך טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חטטים בפנים - תגובה
דוד פרלה10/10/2010רויטל שלום,
החטטים מופיעים באזור זה בגלל ריכוז בלוטות החלב באזור, את יכולה להיעזר בטיפולים קוסמטים ,וברופא עורשניהם יעזרו,
טיפול פנימי של צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית גם עוזר להקל באקנה,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- spa דגים לטיפול בבעיות עורחיה08/10/2010
שלום
האם טיפול באמצעות SPA דגים עוזר לבעיות עור בכף הרגל ?
מעבר לפדיקור קוסמטי?
כמו יבלות, אקזמה, וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר spa דגים לטיפול בבעיות עור - תגובה
דוד פרלה10/10/2010חיה שלום,
לצערי אין לי מידע על יעילות טיפול זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםלידר06/10/2010
שלום,
אני סובלת מאז שאני זוכרת מפצעים אדומים (כמו אקנה שמופיע על הפנים) באזור הישבן אשר באים והולכים.
לרוב הפצעים לא מגרדים.
האם יש משחה טבעית לטיפול בבעיה?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
דוד פרלה06/10/2010קרן שלום,
את יכולה לנסות אקמדיס קרם לטיפול נקודתי של חברת קמדיס ,המבוסס על צמחי מרפא סיניים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
רוני06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבהרה קטנה
לידר10/10/2010שלום ד"ר,
בסדרת האקמדיס יש 3 סוגים:
NIGHT CREAM MASK - קרם לילה לעור פנים שמן ובעייתי – טיפול נקודתי
DAY CREAM - קרם לעור פנים שמן ובעייתי
CLEANSING GEL - ג'ל ניקוי לעור פנים שמן
האם הכוונה לקרם הלילה לטיפול נקודתי?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להבהרה קטנה - תגובה
דוד פרלה13/10/2010כן קרם לילה לטיפול נקודתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התרופה לזה
מוטי05/02/2011יש לי את הLICEN PLANUS ואין לי מושג על הדבר הזה ואם יש לזה תרופה ואני מאוד חושש שזה ישאיר לי צלקות..וזה לא נעלם לי ורק מתפשט ואני לא יודע מה לעשות..הייתי אצל רופא והוא לא הסביר לי כל כך טוב על זה אני רוצה לדעת אם זה יעבור לי מתי שהוא ...?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס
דוד פרלה05/02/2011מוטי שלום,
ליכן פלנוס (Lichen planus) או ילפת שטוחה בעברית, היא מחלת עור נדירה יחסית, שפוגעת בעיקר באנשים בגיל העמידה. מהלך המחלה עשוי להיות קצר או כרוני, אך ברוב המקרים היא חולפת כעבור שנה או שנתיים. הגורם למחלה אינו ידוע, אבל לעיתים היא נגרמת כתגובה לתרופות שונות, בשל חשיפה מרובה לשמש, או כתגובה למחלות כבד
המחלה פוגעת בעור, בציפורניים, ברקמות הריריות, בעיקר בפה, ובאיברי המין. הנגעים העוריים נוטים להתכייב, וגורמים לגרד ולכאב. לאחר ההחלמה, אופייניים איזורי היפרפיגמנטציה - איזורים בהם העור כהה יותר. ברוב המקרים חולפת המחלה לאחר שנה או שנתיים. ליכן פלנוס הפוגע בריריות הפה יוצא דופן, ועשוי להפוך לכרוני.
הטיפול המקובל בנגעים מוגבלים הוא משחות של סטרואידים. במחלה מפושטת ניתן לתת סטרואידים סיסטמיים (בכדורים). חשיפה לשמש איננה מומלצת ואפילו מזיקה, ועלולה לעורר את המחלה!
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד עזלידר06/10/2010
שלום רב,
תקופה מאוד ארוכה אני סובלת מגרד עז אשר בא והולך באחת האצבעות בכף רגלי ובאזור המרפקים בשתי הידיים. במרפקים יש פצעים אדומים מהגרד ובאצבע שברגל העור מתקלף ויש צבע חום.
איזו משחה טבעית יכולה לעזור ?
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד עז - תגובה
דוד פרלה06/10/2010קרן שלום,
כעקרון הוספת לחות לעור תוריד מתחושת הגרד,יש מיגוון גדול של משחות שיכול לעזור,
משחות טבעיות עם קלנדולה יכולות לעזור, טופיק מדיס ריץ גל של חברת קמדיס,משחות של חברת אדרמה על בסיס של שבולת שועל,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה.
רוני06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיואב06/10/2010
שלום מיכל,
כאחד שניסה כבר הכל, ובאמת הכל (חוץ מרואקוטן)-
האם יש טיפול טבעי שבאמת, אבל על באמת מנצח את האקנה בתוצאות מעולות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
דוד פרלה06/10/2010שלום,
אקנה שונה מאדם לאדם בעוצמת ומהלך המחלה ולכן גם התגובות לשיטות הטיפול הטבעיות שונות מחולה אקנה אחד לשני,כך שאי אפשר להבטיח ניצחון בטוח לצערי, רפואה סינית עוזרת פעמים רבות להקל במצב זה בעזרת צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)