פורום רפואת עור משלימה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי קמדיס - אשמח לעזרה בבחירה
    זואי
    28/03/2011

שלום,
    בתי בת שמונה וחצי חודשים. בעבר היה שילוב של הרבה סבוריאה וקצת אטופיק דרמטיטיס. התופעות כמעט נעלמו עם הפסקת ההנקה. כיום, יש לה מפעם לפעם עור מגורה ומחוספס סביב אזור הפה. אני מניחה שקשור למגע עם מזונות מרוסקים. בנוסף מפעם לפעם אדמומיות קלה מאחרי הברכיים. הייתי רוצה לנסות את המוצרים של חברת קמדיס, אך לא בטוחה איזה מן המוצרים יכול להתאים לשתי התופעות. אשמח להמלצתכם. כמובן שאם יש חברה אחרת מומלצת יותר אשמח לשמוע גם עליה.
    תודה,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוצרי קמדיס - אשמח לעזרה בבחירה - תגובה

אמיר קלי
    28/03/2011

המוצר טופיק מדיס של חברת קמדיס לעור הפנים FACE CREAM יתאים ןיעבןד טוב גם לפנים וגם מאחורי הברכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה ונפיחות בעינים
    שחא
    22/03/2011

שלום אני סובלת שנים מפריחות חוזרות בכל חלקי הגוף, לאחרונה האלרגיה מתבטאת גם בעינים מגרדות ונפוחות מאוד (הגיע למצב שלא יכולתי לפתוח אותןבבוקר ונאלצתי לקבל זריקה של סטרואידית) - אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל היתי שמחה לקבל עצה לטיפול בעינים ופתרון האלרגיה
    כרגע מטופלת בדיקור וצמחים אבל לא ממש עוזר...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פריחה ונפיחות בעינים

הוספת תגובה

• פריחה ונפיחות בעינים - תגובה

דוד פרלה
    23/03/2011

שלום,
    טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה,
    לאלרגיות מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח .
    הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. במזון הקפידי לא לאכול חריף,מטוגן,אלכוהול,וקופאין-כל אלה מחממים באופיים ומעלים תגובות אלרגיות וגרד,
    פעמים רבות מדובר בתהליך שיכול להיות ממושך ומצריך סבלנות,וחשוב לשלב במיוחד במצבים החריפים גם רפואה מערבית,מתוך מגמה שעם השיפור לא יהיה צורך בטיפולים של סטרואידים,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטין A
    הילה
    20/03/2011

שלום. אני בת 30 ומזה מספר חושים מורחת רטין A לפימרשם רופא ער. העור חלק יותר אבל קצת "מחורר". אין ניתן להגיע למרקם ממש קטיפתי?
    דבר נוסף - שמתי ששימוש ממושך עשוי לגרום לקופרוז שלא עובר גם לאחר סיוםשימוש. יש לי עו מאוד בהיר ורגש.האם זה נכון?
    דבר אחרון - אני סובלת מאקנהקלה. איזה טיפול כדאי שלב?

תודה ופורים שמח

לקביעת תור
    סגירה
    רטין A

הוספת תגובה

• רטין A - תגובה

דוד פרלה
    23/03/2011

הילה שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור באקנה קל, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.

לגבי שאלות על תרופות העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג עור פנים
    ספיר
    17/03/2011

שלום, אני בת 20 ויש לי עור פנים יבש מאוד מתקלף ומחוספס, אבל עם זאת גודלים לי פצעונים... אז איזה סוג עור יש לי שומני או יבש? כי אני לא יודעת לאיזה סוג פנים להתאים תכשירים לפנים... מצד אחד אם אני אתאים תכשירים לפנים שומניות בשביל הפצעים זה ייבש לי עוד יותר את הפנים ואם אני אתאים לסוג עור יבש זה יעשה לי יותר פצעים... אז אני כבר לא יודעת מה לעשות... ובאזורים שבאמת שומניים בפנים שלי שזה האף והמצח לא גודלים לי פצעים בכלל... מה אני יכולה לעשות עם היובש הזה והפצעים בו זמנית?! ומה הסוג עור שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    סוג עור פנים

הוספת תגובה

• סוג עור פנים - תגובה

דוד פרלה
    23/03/2011

ספיר שלום,
    לפי התאור שלך יש לך סוג עור פנים יבש המצריך קרם לחות, במצבים כאלה רצוי להשתמש בשני סוגי קרמים, קרם נקודתי לשימוש רק על הפצעים וקרם לחות לא מדי שומני רק לאזורים היבשים,ניתן לעזור במצבים אלה גם ברפואה סינית על ידי התאמת צמחי מרפא מרפא לשתיה שינוי תזונתי ודיקור המותאמים לאחר אבחון,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתריה בקרקפת
    מוגרבי עלאא
    14/03/2011

בן שלי הוא בגיל שנתים ושלושה חודשים
    משלושה חודשים נפגע בפטריה רטנה בקרקפת
    הלכתי לרופה משפחה בנתן לי ניזוראל 500 גרם ואמר למשיך בטיפול הזה לחודשיים
    ורשם לני ספריי למסיל ושמפו ניזוראל
    אחרי חודש מטיפול הוא נפגע בעד 4 פטריות במקומות אחרות בקרקפת גם המקום הרשון הוכפל גודל
    שלחנו הילד למבחן ושם נראה שיש פטריות ויצא שם !
    רופא עור אמר שתרופות ניזוראל ישן בהוא החלף הסוג ל ( גריסיופולבין ) למשך עד 3 חודשים
    רופה המשפחה אמר שהטיפול הזה לא יפה ואני פטוח מניזוראל
    עכשיו עבר עד חודש הם הניזוראל והרוש של ילד מלה בפטריות
    חזרתי לו אמר רק תמשיך אין מה לעסות
    הלכתי לרופא עשבי טיפול ואמר : רק תפסיק החלב ובננה ותפוח וקמח ופול<< נתו לי רשימה גדולה< בסןף מכר לי ספריי בסכום גדול והמשכתי על זה חודש נוסף ואין שיפור בכלל
    מה לעסות ? לתן לא ( גריסופולבין ) ?

לקביעת תור
    סגירה
    פתריה בקרקפת

הוספת תגובה

• פתריה בקרקפת - תגובה

אמיר קלי
    15/03/2011

פטרת היא בעייה עקשנית שמחייבת מנסיוני לעתים קרובות שילוב של טיפולים קונבנציונליים עם צמחים נגד פטרת.טיפול משולב נכון בהחלט עשוי להביא להצלחה. פנה למומחה בעור לרפואה סינית לצורך טיפול משלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בקרקפת עם חמור ודלקת

מוגרבי עלאא
    26/03/2011

רוציתי לדעת אם הטיפול הסיני של טיפול כזה במקרה וכירורגי או אקטואלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בקרקפת עם חמור ודלקת - תגובה

אמיר קלי
    28/03/2011

בהחלט אקטואלי פטרת היא עקשנית ויש למנוע הופעתה מחדש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, שאין שמש אני סובל
    תודה רבה!
    14/03/2011

אם אין חשיפה ישירה של הגוף לקרני השמש הסימפטומים הם:
    הרגשה של ראש כבד, גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים.
    חשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו:
    הגוף משתחרר , הכאב נעלם, השרירים הופכים לרכים וישנה הקלה והרגשה טובה.
    לאחר יומיים מהחשיפה כל התופעות הרעות הללו חוזרות.

למה זה? במה מדובר ?

אם יש יום קייצי עם הרבה אור אבל אין חשיפה של הגוף ממש לקרניים , זה לא יעלים את התופעות. זה נראה שיש איזהשהו חומר שנכנס לעבודה בחשיפה לשמש,שמשפיע בחיוב כזה. ובעל יכולת ריפוי.

מה הוא ?

הויטמין D לא חסר. והאור לא עוזר
    רק אם יש חשיפה של ממש.
    ויטמין D כל יום נלקח בטיפות 2000 יחידות, וזה בוודאות לא עושה את מה שהחשיפה לשמש עושה.
    התופעות יהיו עד החשיפה הבאה.

מה שמפריע בעיקר זה העיוותים והלחץ בשרירים שאי אפשר לשחרר אותם ללא חשיפה לשמש.
    כלום לא יעזור אם אין חשיפה ישירה לשמש גם לא האור הכי חזק.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאין שמש אני סובל

הוספת תגובה

• שלום, שאין שמש אני סובל - תגובה

אמיר קלי
    15/03/2011

התופעות שמתוארות זה בתחום של ראומוטולגיה.יש לפנות לפורום ראומטולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה מקווה לתשובה
    יוסי
    11/03/2011

יש לי כתם אדום מגרד בשני הידיים וברגל אחת,נבדקתי אצל רופא ילדים וקניתי משחה הידרואגיסטן והשתמשתי במשך 10 ימים ועכשיו זה פחות אדום,אך עדיין יש כתם,האם זה נורמלי ?

לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה מקווה לתשובה

הוספת תגובה

• אקזמה מקווה לתשובה - תגובה

דוד פרלה
    13/03/2011

יוסי שלום,
    כן,לפעמים לוקח זמן עד ששינוי גוון העור חוזר לקדמותו,במידה ולא יעבור פנה שוב לרופא
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות?
    ירון
    11/03/2011

אני בן 16 ויש לי אקנה בינונית.
    לפני כשבועיים התחלתי לנטול כדורים של מינוציקלין לתקופה של 3 חודשים בהוראת רופא העור שלי.

אחרי יומיים שהתחלתי לנטול את הכדורים, נהיה לי בלחי מין כתם אדום\חום גדול כזה. שלא גירד לא שרף ולא הרגשתי כלום, זה היה נראה אדמומיות\כתם כזה.
    אחרי יומיים נוספים הלכתי לרופא העור שלי, הוא אמר לי שלא מדובר בפיגמנטציה, והוא אמר לי שזה הרחבה של כלי דם וזה יעבור, ולהמשיך לקחת את הכדורים.

עכשיו, אני כבר שבועיים לוקח את הכדורים וזה דווקא ממש עוזר לפצעים,
    הבעיה היא שהכתם\אדמומיות הזאת על הלחי לא עוברת והיא אפילו נהיית יותר כהה.
    ואני חייב לציין שחוץ מהאדמומיות בפנים אין לי שום תופעת לוואי מהכדורים והם ממש עוזרים !

בכל מקרה אני מניח שבלי בדיקה לא תוכלו לעזור לי אבל רציתי לשאול כמה שאלות בשביל חמת הספק:

1. האם הגיוני שהרופא איבחן נכון ומדובר בהרחבת כלי דם? במידה וכן האם הגיוני שזה יעבור עם הזמן?
    2. האם זה הגיוני שהכתם\אדמומיות קרתה כתוצאה מהכדורים? כי כבר אחריי יומיים שהשתמשתי בהם נהיה הכתם הזה..
    3. אני לא יודע מה לעשות.. הרופא אמר להמשיך להשתמש בכדורים ושזה הרחבת כלי דם וזה יעבור.. אני ממשיך להשתמש והכל בסדר אבל הכתם לא עובר ! הוא רק נהיה כהה יותר\אדום יותר, אני משתגע ואני לא יודע מה לעשות ואני חושש שהאדמומיות הזאת לא תעובר ולמה זה בכלל קורה לי?

אשמח לייעוץ, תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות?

הוספת תגובה

• אדמומיות? - תגובה

דוד פרלה
    13/03/2011

שלום,
    העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית העונה על שאלות הקשורות לתרופות,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה דרגה 2-שטחית הערכה ע"י רופא
    אביב
    10/03/2011

שלום,
    הרמתי את מכסה הרכב ופתחתי את מכסה הרדיאטור ועפו לי מים רותחים על הפנים! כתוצאה מכך נכוותי בפנים והתקלף לי העור ! איזה משחה מומלץ לשים על הפנים ? כמה זמן? וכמה פעמים ביום? האם ישאר צלקת? ועל ידי איזה טיפול בדיוק ומשחה בדיוק לא תהיה לי צלקת בפנים ! זה חשוב מאוד!
    נ.ב: הביאו לי בבית חולים משחה בשם "ביאפין"
    בתודה מראש
    אביב

הוספת תגובה

• כוויה דרגה 2-שטחית הערכה ע&quot;י רופא - תגובה

דוד פרלה
    13/03/2011

אביב שלום,
    העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות מאחורי האוזניים
    סיגל
    09/03/2011

שלום
    לתינוקת בת החודשיים יש אדמומיות מאחורי האוזניים. העור התקלף. האיזור רטוב ויורד ממנו נוזל צהוב. פנינו לרופא ילדים והוא רשם בטאקורטן G. שמתי לה פעם אחת אך בעלון של הקרם רשום שהוא לא מיועד לתינוקות מתחת לגיל שנה. איך להמשיך לטפל?

לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות מאחורי האוזניים

הוספת תגובה

• אדמומיות מאחורי האוזניים - תגובה

דוד פרלה
    09/03/2011

שלום,
    בשאלות לגבי תרופות יש לפנות לפורום רפואת עור אסתטית,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה ממושכת בעור
    יולי
    06/03/2011

יש לי פטרייה ממושכת בעור באיזור המפשעה
    הפטריה באה והולכת וכאשר אני משתמש בסבון אבן בעל אחוז לחות גבוה אז זה עובר
    בנוסף זה גם מגרד..
    איזה טיפול מומלץ מעבר לסבון?

לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ממושכת בעור

הוספת תגובה

• פטריה ממושכת בעור - תגובה

אמיר קלי
    08/03/2011

טיפול יעיל בפטרת יכלול משחות על בסיס צמחי וצמחים בעלי פעילות אנטי פטריתית.לעתים יש לשלב עם טיפול קונבנציונלי.אין מוצר מדף שאני יכול להמליץ ולכן יש לפנו למומחה לרפואה סינית עם התמחות בעור שישקול טיפול ברפואה סינית בלבד או משולב.יש לוודא אם מדובר בפטריה או באקזמה/דרמטיטיס בעיה שאין בה מרכיב של פטרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד ניתן לטפל בשושנת יריחו?
    דוני רוס
    04/03/2011

למכרה שלי אובחן במיון בי"ח סורוקה שושנת יריחו והיא מטופלת כרגע ע"י אנטיביוטיקה בשם זנית או בדומה לזה. כמו כן שמעתי שכדאי לעשות קומפרסים לרגל הנגועה. האם זה נכון והאם אפשר להקל על התופעה בעוד דרכים.

הוספת תגובה

• כיצד ניתן לטפל בשושנת יריחו? - תגובה

דוד פרלה
    05/03/2011

דוני שלום,
    יש לבצע את הטיפול הרפואי במלואו,
    במקביל ניתן לשלב טיפול ברפואה סינית של צמחי מרפא פנימיים הניתנים לאחר אבחון לזרוז ההחלמה,
    חיצונית קמומיל וקלנדולה מקילים בקומפרסים על הדלקתיות, וניתן גם לשלב צמחים סיניים לשימוש חיצוני,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דוני רוס
    06/03/2011

תודה על התשובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוי בפנים
    זואי
    04/03/2011

שלום,
    בתי בת שמונה חודשים. סבלה לא מעט מענייני עור, אשר פחתו באופן מרשים עם הירידה בהנקה. כרגע סובלת בעיקר מגרוי אדמומי בפנים באזורים שבאים במגע ישיר עם מזון. הגרוי לא נעלם עם הזמן. נעלם כאשר אני מורחת משחת אלוקום, אך אני מעדיפה שלא להשתמש בה כיוון שמכילה סטרואידים.
    שאלותי הן:
    1. האם הרגישות למגע עם מזון מאפיינת אטופיק דרמטיטיס ?
    2. האם הסברים אחרים לתופעה ?
    3. שמעתי על משחה בשם clear cream - אשמח לדעת מה דעתכם על משחה זו.
    שבוע טוב,
    זואי.

לקביעת תור
    סגירה
    גרוי בפנים

הוספת תגובה

• גרוי בפנים - תגובה

דוד פרלה
    04/03/2011

זואי שלום,
    רגישות זאת נפוצה באטופיק בתינוקות [ אם כי לחלקם יש אטופיק בלי רגישות למזון ] ,יש מיגוון רחב של משחות לחות מצוינות לאטופיק שיכולות להקל ,ומה שעבד אצלך טוב תישארי איתו [התגובה היא אינדבדואלית ],
    ברפואה סינית עיקר הטיפול הינו פנימי וכולל צמחי מרפא ודיקור עדין שמותאם לגיל, ומטרתו לווסת את המערכת החיסונית ולהוריד מהתגובה האלרגית,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה באזור הצוואר והחזה
    שרון
    03/03/2011

שלום

לפני שבועיים הייתי אצל רופא עור עקב פצעים באזור הפנים (לא חמור)
    וקיבלתי ממנו אנטיביוטיק לפצעים בשם מינוציקלין
    כעבור שבוע שבו נטלתי את התרופה הופיעו לי באזור הצווא והחזה פריחה (המוני פצעים קטנים)
    הפסקתי לקחת את האנטיביוטיקה כמובן
    אך הפריחה לא עוברת לי
    שאלתי היא מה ניתן לעשות עם הפריחה/פצעונים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    פריחה באזור הצוואר והחזה

הוספת תגובה

• פריחה באזור הצוואר והחזה - תגובה

דוד פרלה
    04/03/2011

שרון שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון, יכול לעזור ולהקל על התגובה האלרגית ממנה את סובלת,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור-שאלה
    יעל
    01/03/2011

שלום רב,
    בני בן ה-4 חודשים סובל מאסטמה של העור,באיזה טיפול כדאי לבחור? האם אתם ממליצים מהרפואה המשלימה? ואם כן מי מהמטפלים מומלץ?
    תודה רבה לכם.

לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור-שאלה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור-שאלה - תגובה

דוד פרלה
    02/03/2011

יעל שלום,
    יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
    לרפואה הסינית תוצאות מצוינות במחלה זו, פני למטפל המתמחה ברפואה סינית ובעיות עור.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי ומזרז את ההחלמה. באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא וגם מחקרים שהתפרסמו בעולם.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה