מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מהורדת שיער בפניםלורא04/06/2009
שלום רב,
בשבת האחרונה הורדתי שיער מהפנים שלי באמצעות מכשיר להסרת שיער (מהשורש), כאשר אני לא רגילה לעשות את זה, יום אחרי הופיעו פצעים שהחמירו ביום שלשי, ביום שלשי הלכתי לרופא העור ונותן לי כדורי מינוצקלין ועוד משחה אנטיביוטית (פוסידין), רציתי לדעת מתי צפוי לחול שיפור כי אני עדיין לא מרגישה אותו
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מהורדת שיער בפנים
דוד פרלה05/06/2009לורא שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה פיגמנטוזהיחיאל01/06/2009
ברצוני לדעת מה זה אורטיקריה פיגמנטוזה . ובאילו מצבים המחלה פורצת . ומה הם תופעות הלווי של המחלה וכיצד מתמגנים מהמחלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה פיגמנטוזה
דוד פרלה02/06/2009יחיאל שלום,
מדובר במחלת עור שבה יש רבוי של תאי "מסט" בעור עד כדי הווצרות נמשים כהים, תאים אלו רגישים לכל גורם סביבתי כמו למשל מגע, תרופות או שינויי טמפרטורה ואז הם משתפעלים ויוצרים אודם וגרד.
הטיפול הוא בהתאם לחומרה ובהתאם למעורבות איברים אחרים.
לרוב חולים אלו נזקקים ל"אנטיהיסטמנים" במינונים גבוהיים.העבר את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון משמן זית כפתרון לבעיות עוראהוד31/05/2009
לאחרונה שמעתי שסבון שעשוי משמן זית יכול לעשות פלאים בבעיות עור
האם זה נכון?
ואיפה אפשר להשיג כזה סבון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון משמן זית כפתרון לבעיות עור
דוד פרלה31/05/2009אהוד שלום,
ישנם סבונים שונים המותאמים לבעיות עור שונות חלקם מיבשים וחלקם מוסיפים לחות לעור, תלוי ממה אתה סובל,
שמן זית מטיב עם העור ומוסיף לו לחות, בבתי טבע רוב הסיכויים שתמצא סבון עם שמן זית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בעור...רון31/05/2009
הביאו לי משהו נגד הפטריות הרוקחת....
ונראה לי שהביאה לי משהו שלא קשור לפטיות בכלל!
אלופסיל שמפו רפואי....
האם זה עוזר?
אם לא אז מה עוזר נגד פטריות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון
דוד פרלה31/05/2009רון שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתוצאת בדיקהאורנה29/05/2009
שלום רב וחג שמח
התקבלה תשובה לבדיקת ביופסיה של ציסטה בירך
M3341002 EPIDERMAL CYST, NOS
מה זה אומר?בתודה, אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
דוד פרלה31/05/2009אורנה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות כתוצאה של התקלפות העוראבי29/05/2009
שלום , היה לי במשך כמה ימים יובש במקום מסויים בפנים עכשיו אחרי שזה נפל לי העור נהיה שם אדמומי האם יש טיפול שאני צריך לעשות שזה יעלם ??
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות כתוצאה של התקלפות העור
דוד פרלה31/05/2009אלי שלום,
התאור שלך מתאים לסבוריאה של הפנים,מרח קרם לחות לסבוריאה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בהיריםדניאל27/05/2009
אני בת 20 כבר כמה שנים עובדת בסביבת שמש ולמרות קרם הגנה משתזפת בפנים כי אני בהירת עור (וגם מדי פעם משתזפת בים )
אז הבעיה שלי היא שכבר מלפני משהו כמו 8 חודשים נשרפתי בפנים כמה פעמים ואז נוצר לי קילוף בפנים, קילוף עגול באמצע המצח בגודל2 -3 ס"מ בערך ובתוכו נוצרו לי 2 נקודות חן
אני יודעת שזה מקילוף של השיזוף כי אני זוכרת שזה התקלף לי אחרי שנשרפתי ואז כמו בקילוף נוצר צבע בהיר בכתם ומסביב הכל כהה יותר.
לצערי כשזה קרה לי לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה והמשכתי להחשף לשמש בלי הגנה
ומה שקרה זה שעד עכשיו המשכתי כל הזמן להיות בשמש וזה פשוט עוד לא ירד לי!.
ועד עכשיו לא ממש התייחסתי לזה כי חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל עדין בגלל שהעור שלי לא חזר לצבע הטבעי שלו הוא כל הזמן שזוף כזה והכתם יותר בהיר..
ואז קרה עוד משהו יותר גרוע - לפני שבועיים הייתי בים והשתזפתי ואחרי כמה ימים בביתשטפתי פנים וניגבתי עם מגבת בטעות חזק מידיי והעור התקלף שוב במצח ופאום ראיתי שנוצרו לי עוד 2 קילופים קטנים ליד הקילוף שכבר יש לי
אז עכשיו יש לי יש 3 כתמים בהירים יותר מהעור שלי והם פשוט לא יורדים!
גם שאני בשמש הקילופים האלה בכלל לא תופסים צבע! כאילו הם לא מסוגלים להשזתף,!
וניסיתי גם לא להחשף לשמש בכלל במשך שלושה שבועות וזה עדין לא עבר הקילופים פשוט נהיו לבנים ממש והעור שלי נהיה גם בהיר יותר אבל הקילופים עדין נראים לעין הם פשוט יותר בהירים מהעור .ולא משנה מה הם נשארים ממש בהירים והעור מסביב בצבע כהה יותר
ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל התור רק לעוד חודש- השאלה אם בכלל הוא יוכל לעזור לי או שיש מקום אחר שכדיי לפנות? אם כן אז לאן לפנות? אני מפחדת לפנות לקוסמטיקאית אחרי כל הסיפורים שהם הורסות את הפנים ואני לא רוצה לקחת סיכון
יש איזה משהו אולי שאני יכולה לעשות למרוח על זה אולי קרם שיכהה את הכתמים שלא יראו תהבדל?
יש משהו שיכול לטפל בכתמים שנראים כמו חוסר פגמנט? שלא יהיו בהירים יותר מהעור או משהו שיצבע את העור איכשהו קבוע?
מה אפשר לעשות עם זה? יש עצות או משהו שנראה לך שזה ושכדיי לעשות?
מקווה שיעזרו לי כאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
דוד פרלה27/05/2009יערה שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן סקלרוזיס???ענת25/05/2009
שלום,
לפני מספר ימים שלחתי הודעה מפורטת וטרם קבלתי תגובה.
האם יש לך מידע או אפשרות לעזור או להפנות למישהו שיודע לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן סקלרוזיס
דוד פרלה26/05/2009ענת שלום,
מצטער,הודעתך משום מה נעלמה מעיני,
ברפואה סינית ההתיחסות למחלה שונה, הרעיון המרכזי הוא להחזיר את האיזון לגוף בכדי שאיזון זה ישפיע על תהליך הדפורמציה בתאים,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה,ולהקל על הגרד, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטןדניאלה24/05/2009
שלום רב
הלכתי כבר בערך ל-8 רופאי עור כדי להבין האם מותר לי להמשיך לעשות ספורט יחד עם לקיחת ראקוטן.
קיבלתי תשובות מגוונות
- פעמיים בשבוע זה בסדר
- את יכולה לעשות ספורט כרגיל
- בשום פנים ואופן אין לעשות ספורט
אני לא יודעת למי להקשיב
אני רוצה להתחיל לקחת ראקוטן, הפנים שלי ממש נראות במצב קשה אך יחד עם זאת, אני בשום פנים ואופן לא מוכנה להפסיק לעשות ספורט.
חיפשתי פיתרונות אחרים, שמעתי על לייזר, אור כחול.. אבל לא מצאתי יותר מדי מידע מעבר לאתרים שמנסים לשכנע אותי בצורה מגוחכת למה זה כדאי.
אני מאוד אשמח לתגובה
אני מרגישה שאני מושכת את העניין ולבנתיים המצב משפיע על הביטחון העצמי שלי.
אני מודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטן-אקנה
דוד פרלה25/05/2009דניאלה שלום,
העבר את השאלה לגבי השימוש באורקוטן לפורום רפואת עור אסתטית
הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף היוצר תהליך דלקתי. חום זה יכול להיגרם:
חוסר איזון הורמונלי המגביר את הפרשת הסבום בבלוטות החלב- מקושר ברפואה סינית לחסימות אנרגטיות בכבד הגורמות להפרעה הורמונלית.
• על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
• על ידי מתח נפשי שמאט את קצב חילוף החומרים בגוף וגורם לחום ורעילות [ דלקתיות ] בגוף.
•
על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד מנסיוני במצבים אלה, להחזיר את האיזון לגוף להפחית בדלקתיות ולהיטיב עם מצב העור. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה פיגמנטוזהמרב22/05/2009
דודי שלום רב,
בני בן ה-6 סובל מגיל חמישה חודשים מאורטיקריה פיגמנטוזה, ללא קוקטייל של אלידל, פנסטיל ופרופיטן הוא אינו מתפקד, כל תזוזה במינונים גורמת להתפרצות המחלה (שלפוחיות, דרמוגרפיזם, אדמומיות בכל הגוף וגרד בלתי פוסק) וכתוצאה מכך להרעה בתפקוד היומיומי. באחת הפעמים שהורדנו את משחת האלידל הוא הפסיק לתפקד! אשמח לשמוע האם יש ברשותך פתרון לבעיה ספציפית זאת.
תודה, מרב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה פיגמנטוזה
דוד פרלה22/05/2009שלום מרב,
ניתן לעזור לבנך ברפואה סינית.מטרת הטיפול באורטיקריה פיגמנטוזה,הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון, היא החזרת האיזון הפנימי, הפיסי והנפשי למטופל, חיזוק תהליכי הריפוי בגוף וניקוי הגוף מהצטברויות חום ולחות הפוגעות בהזנה התקינה של העור, והקלה על הגרד.
איזון זה יביא להקטנה בשטחי הפריחה ולהטבה במצב הפריחה הקיים, ימנע התפרצויות והתפשטות של המחלה וישפר את איכות חייו של המטופל.
הטיפול צריך להעשות כטיפול תומך לטיפול ברפואה המערבית,המחלה דורשת מעקב של רופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן סקלרוזיס בשלבים ההתחלתייםדוד פרלה22/05/2009
שלום רב,
אובחנתי לאחרונה בליכן סקלרוזיס בשלבים ההתחלתיים של המחלה. קראתי חומר באינטרנט בארץ ובחו"ל ודי נחרדתי. הטיפול הקונבנציונאלי בדרמובט או חלופות סטרואידים/קורטיזונים אחרות מזיק בטווח הארוך ולא ברור אם עוזר בטווח הקצר. נכנסתי לאתר של כמה אלפי נשים שעברו ועוברות טיפול במחלה [יש שם מקרים שהצליחו בריפוי ולא נותרו שום סימנים למחלה]. באתר הזה מצאתי הרבה אינפורמציה והוצעו חלופות שנטען שמסייעות ללא תופעות הלוואי של הסטרואידים. הועלו האופציות של אטופיקלייר (שניתן בד"כ לאטופיק דרמטיטיס) ושל PROTOPIC ו- ELIDEL (שניתנות בד"כ לאקזמה ולפסוריאזיס). רופא העור שהייתי אצלו התייחס לאפשרויות הללו בביטול.
בנוסף לאחת מהתרופות שצויינו (סטרואיד או אחת החלופות שלו) כדי לרפא את הגרד, הומלץ במקביל על שימוש בקרמים הורמונליים לחיזוק, הגמשה ועיבוי של הרקמות - אסטרוגן (טיפול יומי) וטסטוסטרון (X2 בשבוע) בכל מקרה הומלצו הורמונים שהם BIOIDENTICAL (אסטרדיול 17 בטא) ולא האובסטין שניתן ע"י רופא קופ"ח. גם כאן - רופאת הנשים שלי היתה 'עויינת' כאשר העליתי את ממצאי ורשמה לי אובסטין.
רופא המשפחה שהתיעצתי איתו טען שכיוון שהמדובר בדפורמציה של התאים הוא לא חושב שהרפואה האלטרנטיבית יכולה לסייע.
מה דעתך? האם אתה יכול לסייע לי או להפנות לרופא אחר כדי לנסות למצוא טיפול מתקבל על הדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן סקלרוזיס
דוד פרלה26/05/2009ענת שלום,
ברפואה סינית ההתיחסות למחלה שונה, הרעיון המרכזי הוא להחזיר את האיזון לגוף בכדי שאיזון זה ישפיע על תהליך הדפורמציה בתאים,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה,ולהקל על הגרד, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורמיכל נפדוב21/05/2009
שלום
לילדה בת 3.5 נמצא כי אסטמה של העור
היא מטופלת אצל רופא עור בקופת חולים לאומית
ובנוסף יש טיפולים המתבצעים בבית כגון:מקלחות עם אמבט שמן ,משחת אלוקום ,קרם טופיק לייר
ואפלומוטין ולגירוד היא לוקח פנסטיל בתדירות גבוהה
בזמן האחרון נמצא כי הפצעים הולכים ומחמירים
אודה לעזרתך מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
דוד פרלה22/05/2009
מיכל שלום,
טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , עד גיל 4-5 המחלה חולפת למרבית הילדים, לחמישה אחוז המחלה ממשיכה לגיל הבגרות. הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה בהריוןלי21/05/2009
שלום רב,
לפני כחמישה חודשים החלה אצלי אורטיקריה, שאובחנה ככרונית..
אני בהריון, בשבוע 12, והאורטיקריה מחמירה בשבועיים האחרונים עד מאוד. זה כבר לא בא בהתקפים, אלא הפריחה, הגרד והנפיחות קיימים 24 שעות ביממה, כל יום.
זה סבל נוראי עבורי..
אהיסטון לא השפיע עלי בכלל.
לפני כמה ימים נאלצתי אף לקבל זריקת סטרואידים וכעת אני ממשיכה עם פרדניזון לשבוע, עקב ההתקף החמור.
אתמול לקחתי לורסטין והוא דווקא עזר, אך בגלל ההריון אני ממש מפחדת מלקיחת כל התרופות הללו..
הייתי רוצה לדעת האם ניתן לטפל בדרך טבעית יותר בהריון? כי פניתי להומיאופת אחד שלא הסכים לטפל באישה בהריון. האם דרכך ניתן? האם אתה ממליץ? או שכדאי לדחות הטיפול עד לאחר ההריון? מצד שני גם כל התרופות האלו במהלך ההריון יכולות להזיק לעובר, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה בהריון
דוד פרלה21/05/2009לי שלום,
ניתן לטפל, הטיפול כמובן מותאם לזמן ההריון הן מבחינת נקודות דיקור וצמחי מרפא,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםליבי20/05/2009
מאובחנת כסובלת מאלופציה ארטה.
האם יש לכך ריפוי דרך הרפואה הסינית?
במשך כמה זמן נמשך הטיפול .? (חודש-חודשיים, שנה-שנתיים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאלופציה ארטה
דוד פרלה21/05/2009ליבי שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור ועידוד צמיחת השיער. בשלב הראשוני צריך לפחות 3 חודשי טיפול ,לעיתים ההטבה גדולה כבר בחודש הראשון,תלוי בחומרת התופעה ומהלך המחלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיכל20/05/2009
לאחרונה התפתח לי "פיצעון" (אני חושבת שזה פיצעון)... בראש קצת מעל האוזן השמאלית. ישנה בליטה כואבת כאשר נוגעים בה. האם זה באמת פיצעון? ממה יכול להיגרם? אולי שערה שצמחה הפוך? יש אופצייה כזו? אשמח לשמוע.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעון
דוד פרלה21/05/2009מיכל שלום,
פני לרופא עור לאבחון, צרייך לראות בכדי לאבחן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)