מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על קונדוםאורח=>08/10/2007
בקיום יחסי מין אחרי שהזכר גומר בתוך הקונדום האם אפשר להמשיך להתשמש באותו קונדום? או עדיף אחד חדש?
ומה עושים נגד גמירה מהירה?
תודה מראש^^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורח שלום
מירב שרון10/10/2007אחרי שהשתמשת כבר בקונדום פעם אחת, תחליף לאחד חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף מיןיוסי08/10/2007
האם עודף מין אינו בריא? זאת אומרת האם יש גבול או אפשר לקיים יחסי מין (או אוננות) כמה שרוצים?
לפעמים אני מרגיש חלש, עייף וכו, זה יכול להיות קשור?
בקיצור, האם יש מדע מדוייק לגבי חסרונות שעודף מין גורם?
בתודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון10/10/2007כל עוד זה לא מפריע לך לתפקד בחיי היום יום, ואתה נהנה מזה, אז אין לך מה לדאוג. וזה בהחלט יכו לעייף ולהשפיע על חולשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל פעילות מינית יכולה לגרום אחריה
יפעת מקלר10/10/2007לתחושת חולשה או עיפות, לכן גם ישנה הוראה מפורשת לספורטאים לא לקיים יחסי מין ולא לאונן לפני משחק חשוב או לפני תחרות.
אין תשובה חד משמעית לשאלה :מתי ההתעסקות במין נחשבת לעודף ומתי לא. התעסקות במין נחשבת לבעיה כאשר האדם מרגיש שאין לו ענין בשום דבר אחר (לימודים, חברים תחביבים) פרט למין, כשהוא מסתגר שעות על גבי שעות ועסוק רק בזה, כשהמחשבות על מין לא מאפשרות לו להתמקד בדברים אחרים,והן הופכות באיזשהו שלב להיות כבר טורדניות. כשהוא חסר מנוחה ושקט ונרגע רק אחרי פעילות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה08/10/2007
האם יש דרך שבה אני יכולה לגלות את גודל איבר המין שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיון שאיבר המין הנשי
יפעת מקלר10/10/2007אינו בולט כמו אצל הגבר,הדרך הטובה ביותר לבחון אותו הוא בעזרת מראה, כשאת מפסקת את רגליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עם העובי?נמרוד07/10/2007
כולם אומרים העובי קובע האורך מה באמת קובע? ויש לי היקף של 12 זה עבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אחלה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/10/2007אינ'ך מה לדאוג!! אתה בסדר!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להפסיק לאונן...07/10/2007
אני לא מפסיק לאונן ולהכנס לאתרי פורנו
פשוט חשבתי שכמה אפשר?...
אני רוצה להפסיק אבל כל פעם שאני חרמן אני ישר רוצה לאונן והמחשבה פשוט מציקה לי,כי נמאס כבר
איך אני יכול להפסיק לאונן?{לתקופות ארוכות,כמו כמה חודשים}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה רוצה להפסיק לאונן מה רע בזה
כ07/10/2007אם אתה מיתכוון לאיסור ולא תוציא זרע לשווא אז ככה תעשה הרבה הרבה כושר תוציא כמה שיותר
אנרגיה זה יעבור לך ככל שתוציא אנרגיה ככה אתה תיהיה פחות חרמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס
...07/10/2007זה בגלל שכבר כמה חודשים יומיום אני לא מפסיק ונמאס כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי במקום להפסיק,
ד``ר עידן מיליצ`ר08/10/2007נסה באופן הדרגתי לרדת בתדירות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעלית07/10/2007
האם תמיד קיים כאב בפי הטבעת אחרי מין אנאלי? איך אפשר להקל עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אפשרות להשתמש בעזרקאין
ד``ר עידן מיליצ`ר07/10/2007למרוח לפני המגע המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לגמור יותר פחות מוקדם?חסוי06/10/2007
האם יש שיטות כל שהן כשאני מאונן לגרום לכך שאני אגמור אחרי יותר זמן?
פרטו לי אותן בבקשה. תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך
מירב שרון08/10/2007לרכוש את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר ובו תמצא טכניקות למניעת שפיכה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבתי כמה פעמים בלי קונדום האם אניכ06/10/2007
בסכנה? ביגלל איידס שמעתי שרוב האנשים חולים באיידס והם לא יודעים האם זה באמת כל כך
מסוכן לישכב בלי קונדום?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה יש מלא אנשים ששוכבים בלי
כ06/10/2007קונדום והם בריאים אז איך הם לא נידבקים האם זה לא כזה מסוכן וקצת מגזימים ליפעמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שמישהו יענה? בבקשה
כ07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
מירב שרון08/10/2007יש סיכוי מוגבר להעברת מחלות מין כולל איידס אם לא נוקטים באמצעי בטיחות - שימוש בקונדום. אם שכבת כמה פעמים ללא קונדום ויש לך חששות את יכול לעבור בדיקת איידס דרך הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוגבר אבל בטח זה כמו לא לשים חגורה
כ08/10/2007במכונית יש אנשים שכל החיים שלהם ככה ולא חולים באיידס הסיכון מוגבר אבל עדיין קטן לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם אתה רוצה להיכנס
מירב שרון10/10/2007לסטטיסטיקות, לאותם אחוזים שכן נדבקו במחלת מין כי לא נזהרו, למה מראש להכניס ראש בריא למיטה חולה? כי "לי זה לא יקרה"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותחסוי06/10/2007
האם לוקחים גלולות לפני יחסי המין או אחרי?
ואם לוקחים גלולות אפשר גם להזדיין בלי קונדום ולגמור בתוך איבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
06/10/2007אם עד היום לא לקחת גלולות, כדאי שתתייעצי עם רופא/ת נשים קודם. בעקרון, ניתן לקיים יחסי מין פעם ראשונה שבועיים לאחר התחלה של נטילת גלולות.
נטילת גלולות אינה פותרת מקונדום, שכן הן לא מונעות מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוימתעניין05/10/2007אני בן 15 ויש לי 22 סנטימטר החברים שלי אומרים לי שיש להם רק 15 זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון08/10/2007גודל ממוצע של פין במצב של זקפה הוא בין 15-18 ס"מ, מתחת לזה זה נחשב קטן מהנורמה ומעל זה נחשב גדול מהנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית מת..
טל09/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בלי שאמא תדעחסוווויה \;05/10/2007נכנסתי להריון \;
ואני רק בת 13..
ואני לא רוצה לספר להוריי או לכל מישהו אחר.
אני מעונינת לעבור הפלה , אבל בלי שאמא שלי תדע לאן אני פונה ואיך זה קורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר"דלת פתוחה"
05/10/2007פני בהקדם אפשרי ל"דלת פתוחה" - שירות ייעוץ לצעירים ובני נוער. את יכולה לפנות בטלפון או להגיע ישירות. יש סניפים בכל רחבי הארץ. הכנסי לקישור.
www.opendoor.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אפרת06/10/2007היי חמודה,
גם אני הייתי במצבך..פעם מזמן לפני הרבה מאוד שנים .. אם את צריכה עזרה את מוזמנת לפנות אליי למייל ואל תדאגי אני אשמור על פרטיותך.. [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?דני05/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה שאלת?!
05/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייה עזרהחסוי!!04/10/2007שלום!
אני בן 14 וחצי ולפני יומים דברתי עם ידידה שלי באייסקיו ולא היינו בקשר חזק לפני ולפני יומיים התחלנו לדבר הרבה ואחרי זה היא אמרה שהיא מתאהבת בי ולא היה לי חברה אף פעם למרות שהציעו לי הרבה (פרחות) ואני לא יודע מה לעשות אני בלחץ ועוד יומיים נגמר חג סוכות והיא לומדת אצלי בשכבה אז זה מביך אותי מאוד אני לא ידוע איך לפנות אליה מה לאמר לה ואם נגיד לא בא לי על קשר איך אני יגיד לך את זה?? אני חייב בקשה עזרה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשר ראשון...
05/10/2007שלום לך "חסוי!!"!
קל להבין את החששות שלך לקראת קשר ראשון. אתה צריך לברר עם עצמך קודם מה אתה רוצה עם אותה ידידה ולאחר שתחליט, כדאי שתשתף אותה. במילים שלך, ממש כמו ששיתפת אותנו כאן באופן וירטואלי.
זה יוריד אבן מלבך. אם אתה מעוניין בקשר - תגיד לה. אתם לא רצים לחתונה או למיטה. שניכם חדשים בקטע ותלמדו ביחד בכיף. אם אתה לא מעוניין - גם אז שווה לשתף אותה, ולהסביר שאינך בשל עדיין. תשמרו על הידידות.
תשתף אותנו בדיוק היכן הפחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההההההההההההההההההההההההההההה
חסוי!!05/10/2007תודה תודה תודה תודה תודה תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל לא דבר
06/10/2007מקווה שזה יסייע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהעלית04/10/2007האם יש הבדל במידת הכאב בחדירה הראשונה אם הבת נמצאת למעלה בהשוואה לתנוחה שבה הבן נמצא למעלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן..כשהבת למעלה זה פחות כואב לה..
חסוי04/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעלית שלום
מירב שרון04/10/2007רצוי שתבחרי תנוחת סקס שתאפשר לך כמה שיותר שליטה על מידת החדירה, ואכן כאשר את מעליו, אז יש לך יותר שליטה. ניתן גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים, כגון KY GEL, לפני אקט החדירה במטרה להקל עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני מאונן אני גומר מהירון04/10/2007כשאני מאונן אני גומר מהר איך אני (השאלה שלי עם אפשר לעשות שאני לא יגמור מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון04/10/2007ממליצה לך לרכוש את הספר "פז"מ- פליטת זרע מוקדמת" של הלן קפלן זינגר, שם תמצא טכניקות למניעת שפיכה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)