מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחופהדודי02/12/2007
יש לי בעיה אני נמשך אוד לבנות ורוצה לקיים איתם יחסי מין אבל אני גם רוצה מאוד לשכב עם גברים אבל אני לא אוהב גברים רק רוצה לשכב איתם זה שאני הומו אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת
אני02/12/2007וואי אני מזה חושבת כמוך...
גם אני חושבת על ההתנסות הזו עם בחורה אבל אני לא לסבית..
אני ממש מחבבת מישהו.. אבל זה לא קשור..
מישהו יכול לענות לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודי
סיון93602/12/2007מאוד יכול להיות שאתה חוקר את המיניות שלך, וזה לגיטימי... ואם אתה נמשך גם לנשים וגם לגברים אז זה יכול להיות (ביסקסואל)... ויכול להיות שזו פנטזיה שכשתתגשם אתה תבין שזה לא מתאים לך...
המון בהצלחה ...
שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדבריה של סיון
מירב שרון03/12/2007בגילך זה טבעי לרצות לחקור ולהתנסות, אתה בתהליך של בניית הזהות ההאישית שלך, כולל הזהות המינית. ויתכן שתגלה שיש לך נטייה מינית ל-2 הכיוונים וגם זה לגיטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשש סיווןחסוי!!01/12/2007
את ממש חכמה ועוזרת באמת אני חושב שמגיע לך תודה בשם כולם כולל ענת זפרני על העזרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
סיון93602/12/2007בשמחה רבה... אם אני יכולה לעזור .... בכייף...
שבוע מצויין לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהילנה01/12/2007
אני בת 14 ואני הישתמשתי בטמפון כמה פעמים..
אמרו לי שזהה לא טוב לרחם
זה ככה?.?
אז אם אני ישכבב זה גם יזיק נכון?
וכמה אחוז סיכון שהקונדום יקרע כאשר שוכבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילנה שלום
מירב שרון01/12/2007שימוש בטמפון וקיום יחסי מין לא מזיק לרחם בשום צורה. ושימוש בגלולות עדיף על שימוש בקונדום למניעת הריון לא רצוי כי גם אם יש סיכוי סטטיסטי נמוך שייקרע הקונדום מספיק שיהיה "פנצ'ר" אחד, ולמה בכלל לסכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילנה
סיון93602/12/2007בלי שום קשר לגלולות, שעדיפות למניעת הריון, מומלץ להשתמש גם בקונדום- להגנה מפני מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין עקוםחסוי01/12/2007
אני בן 16 ואיבר המין שלי נוטה לצד שמאל בערך 25-35 מעלות, וזה מתחיל קצת אחרי הבסיס.
עכשיו יש לי 2 שאלות:
1.האם אפשר לישר אותו בעזרת תרגילים כלשהם?
2.האם זה מפריע בזמן קיום יחסי מין?האישה תרגיש את השינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
סיון93601/12/2007במין זה לא מפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואיך אפשר לטפל בזה שזה יתישר?
חסוי01/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון03/12/2007מדובר בעקמת הפין ואתה יכו לפנות לרופא אורולוג אם זה מפריע לך בכל צורה שהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתין לתשובה בנוגע לגודל........ערן30/11/2007
אני סיפרתי (הייתי בשם אחר)
שעוד שהייתי קטן האיבר מין שלי היה עד 2 ס''מ שהוא לא זקוף
והיום אני בן 13
האיבר מין שלי 4 לא זקיפה
ושהוא זקוף זה 8 וחצי
זה נורמלי לאיבר מין שלי?
לקחת את הזמן שהוא יגדל יותר?
אין תשובה?
ממתין לתשובה מיידית
ערן בר-לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן...אל חשש!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/11/2007אתה בתחיל גיל ההתבגרות! איבר המין גדל עד גיל 21 איך ההתפתחות האחרת שלך?גדילה פיזית, שיעור וכו'...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
סיון93601/12/2007אני לא יודעת לומר לך עם הוא עוד יגדל... למרות שאם אתה בן 13 אז רוב הסיכויים שכן.
8 וחצי ס"מ זה לא גדול אבל זה בסדר גמור.
חוץ מזה שאישה לא מרגישה את האורך... אחרי שחודרים 5 הס"מ הראשונים אין הבדל בתחושה באורך (אלא אם זה ממש מוגזם) מה שיותר משמעותי הוא העובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחלה פורוםחסוי!!30/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה...נעים לקבל מחמאה!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסקסולוגים שבניכםסיון93630/11/2007
שלום רב, אני סטודנטית שכרגע בסמינריון שילווה את פרוייקט הגמר שלי אני מתעסקת בכל מה שקשור למין מחוץ לחדר המיטות הפרטי.
נושא המחקר שלי די מקיף וכולל בתוכו את נושא המין והזנות במאות הקודמות ואף בתי תענוגות כיום.
לא מחייב שבתי התענוגות כיום יהיו במובן של זנות. אני יודעת שבחו"ל ישנם מה שנקרא בתי תענוגות להגשמת פנטזיות בין זוגות קיימים ולא משנה מאיזה רקע מיני הם (הטרוסקסואלים או כל בחירה אחרת) ולא לשירות של זנות.
שאלתי אליכם היא :
איך אני מוצאת ספרות בנושא לעבודת המחקר שלי?
איפה בארץ אני יכולה לעיין בספרות זו?
חשוב לציין כי ההקשר צריך להיות למקום במובן אדריכלי או עיצובי.
במידה ותוכלו לעזור - אשמח!!!
תודה רבה
ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיון שלום
מירב שרון30/11/2007את צריכה להיכנס למנועי חיפוש באינטרנט כגון:
www.ask.com
www.findarticles.com
www.google.com
ולכתוב מילות מפתח כגון : contemporary brothels
ואני בטוחה שתמצאי חומר רלבנטי.
מצ"ב לינק לאתר אחד לדוגמא:
http://www.papress.com/bookpage.tpl?cart=109&isbn=1568984189
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי עוד שאלהחסוי!!29/11/2007
אם נגיד אני מכניס לאעצמי אצבעות לשם זה לא מוזר להויצא תיד שהיא מלוכלכת ומסריחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
סיון93630/11/2007שים עליה קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של סיון
מירב שרון30/11/2007וזה לא מוזר, זה הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !!!!חסוי!!29/11/2007
ראיתי פה באחת התשוובת שאמרת להכניס אצבעות לתחת זה אומר להכניס ממש לחור בפנים בפנים מאיפה שיוצא הגללים בוא נאמר ממש לבפנים לא לא מפחיד או מזיק??
מה ממש להכניס לבפנים לחור של התחת.?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
סיון93630/11/2007אני לא יודעת באיזה הקשר היה מה שקראת, אבל זה דבר נהדר - מספק מאוד אצל גברים ונשים כאחד.
לגבי כל נושא הליכלוך, פשוט שים קונדום על האצבעות.
גם בחדירה לבחורה מומלץ לשים קונדום כי זה אכן לא איזור נקי.
אם אתה מעוניין בעוד התייעצות בנושא אשמח לעזור - תחזור אליי עם תשובה פה.
כי שוב אני לא יודעת באיזה הקשר השאלה הזו הגיע...
שבת שלום
וסופ"ש מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה סיוון יש לי שאלה
חסוי!!30/11/2007נגיד אני מכניס לעצמי אבל אני לא מוצא את החור כאילו ממש ממש בפנים זה כבר כואב ואני לא מצתליח להגיע לחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת
סיון93630/11/2007לא מוצא את החור... פי הטבעת הוא קצת אחרי שק האשכים שלך, משהו כמו 2 אצבעות משם...
להכניס אצבע, או שתיים זה מספיק... את תגיע למצב של כאב, אם זה כואב לך זה מיותר... זה אמור להיות מהנה ולא מענה...
אגב מה היתה שאלתך המקורית - אני אוכל לדעת בדיוק מה לענות...
אני עונה להמשך של שאלה לא מלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון30/11/2007אתה יכול להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בפנים!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/11/2007לא, זה לא מזיק...אם עושים זאת נכון, זה לא מפחיד....אם לא פוחדים וכן!!! זה יכול להיות מאוד נעים!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש לי עוד בעיה
חסוי!!30/11/2007אני לא רוצה לקנות קונדום שההורים שלי יראו או לא יודע מה אלא פשוט לעשות את זה נגיד ואני ישים מים אבל אני רוצה כיסוי על האצבעות ועוד שאלה אם נגיד ובטעות פוצעים טיפה תאיוזר זה לא יגרום לנזקים חמורים??
וסיוון דרך אגב תודה על העזרה אבל סתם שאלה (בת כמה את?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף
סיון93601/12/2007אתה יכול במקום לקנות קונדומים אם לא בא לך שיראו אותם בבית לקנות קופסת כפפות חד פעמיות - כמו של רופאים.
מים לא כל כך עוזר כחומר סיכה.
אם אתה לא רוצה לקנות חומר סיכה, אפילו רוק שלך יכול לעזור קצת.
בגדול אין סיבה להיפצע אם גוזרים ציפורניים ולא מכניסים שום דבר חד.
אני אוטוטו מסיימת את העשור השני של חיי...
למה אתה מתעניין בגילי אם אפשר לדעת???
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
חסוי!!!01/12/2007לא פשוט את נראת חכמה מאוד ודרך אגב תודה ויש לך ידע די מרשים אנ חייב לאמר ומגיע לך קרדיט בפורום D: אבל יש לי "בעיה" אני לא רוצה לאונן כי אני מאתמן שנתיים בחדר כושר ופתחתי גוף מרשים ומעוצב ואני מטר 82 לגיל 15 ואמרו לי שזרע מבזבז חלבונים שבעצם אותם אני צריך להתפתחתות של המסת שריר שלי אז אנ לא יודע אם לאונן או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
סיון93602/12/2007תרגיש חופשי לאונן.... בגילך, זה בטח לט מזיק, אתה לא צריך לאונן על בסיס יומי אם מה שמדאיג אותך זה מסת החלבון בגוף.
ומקסימום תצרוך יותר מזון מלא חלבון כגון טונה, ביצים גבינות וכו.... (התאמנתי תקופה ארוכה מאוד). זה לא אמור להיות קשור לזרע, תהנה.... לחלוטין מותר לך!
שבוע מצויין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חסוי!!02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להשפיך זה מזיק?אלון29/11/2007
שלום אני בן 13 ואני משפיך כמעט כל יום.
האם זה מזיק להתפתחות הזרע שלי? האם להפסיק ? או שאני יכול להמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון שלום
מירב שרון30/11/2007זה לא מזיק. אתה יכול להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כל הזמן חושב על סקס בזמןא.ח29/11/2007
אני בן 14 ואני חושב כל כמה זמן על סקס זה מוזר כל פעם שאני הולך לישון אני מתחיל לחשוב שמישהי שוכבת מעליי ומנשקת אותי ומלטפת אותי ודופקת אותי... ואני מפנטז על זה הרבה וזה ממש מפריע לי לישון מתי זה יפסק אני מרגיש שאני ממש רוצה את זה אבל אני לא יודע איך לספק את זה אפילו לא עומד לי ואני לא מרגיש חרמן ביכלל כשאני מפנטז על זה אני הרבה פעמים גולש בפורנו ומאונן או חושב על משהו ומרגיש חרמן ומאונן אבל זה שונה לגמרה אני מפנטז בצורה אובססיבית כימעט בלילה על מישהי שמנשקת אותי ומלטפת אותי וגם מזיינת אותי ואני לא מרגיש אפילו חרמן ביכלל לא יודע איך ליפרוק את זה האם זה נורמאלי?!.בבקשה שמישהו יענה אפילו שהשאלה נישמעת מוזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמאלי
סיון93630/11/2007אתה בחור בגיל ההתבגרות, זה מאוד נורמאלי!!!
אם אתה רוצה פשוט תאונן, תפרוק את מה שיש לך.
זה גיל שזה לגיטימי לחלוטין.
אל תתן לזה להפריע לך.
סופ"ש מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של חברתך לפורום
מירב שרון30/11/2007זה לגמרי טבעי לגילך, ואתה יכול להיעזר באוננות כדי להשתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח אחרי הכל אתה מתוק :)
אדי01/12/2007תקשיב אני לא הכי מבינה בזה אני אומרת לך שאם אתה חושב על זה ואתה לא חרמן משו' פה מוזר...
תחשוב על פנטזיה הכי טובה והכי רטובה שיכולה להיות לך אם גם זה לא מצליח ואני אומרת לך את זה הכי ברצינות... תחשוב על זה רק בקטע של בנים..
:) שמור איתי על הקשר אתה נשמע ממש חמודד =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמרתי בלילה ואני לא יודע עם זה טבעיחסוי29/11/2007
שלום אני בן 14 וקוראים לי סהר אני עושה לפעמים ביד וכול זה אבל משהו קרה לפעמים שאני חולם חלומות"סקס" תמיד שאני מתחיל לגעת באישה אני מתעורר אך אתמול זה לא קרה וחלמתי שאני עם אישה בתוך אמבטיה ונוגע לה באיבר מינה ונהנה מזה שקמתי אני שם לב ואני רואה שגמרתי היה לי מין כתם כזה לבן ואת הריח של זה,זה טבעי? או מה הסיבה שבגלל זה זה נגרם? דרך אגב לא גמרתי מהפעם האחרונה כבר איזה יומיים השמח לדעת מה ה סיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון30/11/2007זה לגמרי טבעי וזה נקרא "קרי לילה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי תשובה על השאלה שלי:(croft~~~29/11/2007
רציתי לדעת איך מודדים גודל של איבר מין
מאיפה?, מהצד? בלמעלה, מתחת?
ואיבר מין בגודל 14 ס"מ כשהוא בזקפה תקין.? העובי, 12ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהעין לכתף... איך ניראה לך מודדים
k29/11/2007אורך של זין? לא קשה לשים לב שהוא מתחיל מאיפשהו וניגמר איפשהו מה שאתה רואה זה מה שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר לחלוטין
סיון93630/11/2007זה אורך סביר לחלוטין - לא קטן ולא גדול מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון30/11/2007כיצד מודדים את אורך הפין? מטים אותו מעט מטה, כך שיהיה מקביל לריצפה. כעת מצמידים את הסרגל החל משיער הערווה ועד לקצה הפין. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 מ"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע.
אז שלך תקין לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי!!28/11/2007
אם מביאים למישהי בתחת וגומרים לה שם היא יכולה להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא היא לא תיכנס להריון אם גמרתה לה
אבי28/11/2007בתחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא לא אבל...
מירב שרון28/11/2007חשוב להשתמש בקונדום למניעת מחלות מין גם במין אנאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לעשות בידערן27/11/2007
שלום אני בן 12
התחלתי לאונן
ואני מנסה לעשות לי ביד
בערך כבר חודשיים
במשך כל יום
ומכל הפעמים שניסיתי לא יצא שפיך
או שאני עוצר באצמע בגלל שאני צריך ''לנוח''
או שהיד מתעיפת
למה לא יוצא לי שפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן
סיון93601/12/2007התשובה שלך היא בגוף השאלה... אתה בן 12, אתה התחלת את גיל ההתבגרות, מה שאומר שייצור הזרע אצלך הוא עדיין בהתחלת התהליך, ובגיל כזה אתה עדין לא בשיא אונך...
אל תילחץ... ואל תעמיס על עצמך... זה יגיע ויהיה לך זרע לאוננות על בסיס יומי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)