מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!!=>08/09/2007
א. האם אפשר להדבק באיידס מירידה\לאונן לגבר? כנ"ל מחלות אחרות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלאונן לגבר אי אפשר להידבק במחלות
המבינה08/09/2007במציצה (הכנסת איבר המין לפה) קים סבירות מסוימית אך קטנה מסקס רגיל להידבקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות ממחלות מין
08/09/2007ממציצה ניתן להדבק - גם הצד המוצץ וגם הצד הנמצץ. מין אוראלי מדבק. ייתכנו חתכים מיקרוסקופיים בפה וגם בשופכה ואז במגע של רירית ברירית תתכן הדבקה.
אם את מאוננת לגבר - את יכולה להדבק בסבירות מאוד נמוכה, אם יש לך פצע ביד, הוא נשא של מחלה כלשהי, ונוזל השפיכה נגע בחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אין הוכחה סטטיסטית לזה???
דניאל09/09/2007אולי אתם אומרים זאת רק כדי לקחת מקדם ביטחון?
הרי חתכים מקרוסקופיים קיימים כמעט לכן אדם שמנקה את שיניו עם חוט דנטלי ועדיין רק אם יש דימום תתכן הדבקה באיידס במין אורלי לצד המוצץ ולא בטוח בכלל לגבי הצד הנמצץ.
ולעניין מין אורלי שגבר עושה לבחורה, לא נמצא ולו מקרה אחד בודד שהוכחה הדבקה ע"י זה שגבר ירד לבחורה.
ואם אכן זה היה נכון, חצי מהאנושות היתה חולה באייידס מאחר ומין אוראלי הוא המין השכיח ביותר במגע בקרב זוגות גם אצל אלה שמקיימים יחסי מין בטוחים.
לגבי מחלות מין אחרות אין ספק שאפשר להדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבתת יעוץ דחווווווווףףףנופרווושששש08/09/2007שלום קוראים לי שרון ...אני בת 14
אני לא מבינה למה אבל אני כל הזמן חושבת על סקס כאילו
אני עושה סקס
אני בזמן האחרון עושה הרבה ביד ומיתחרמנת
תעזרו ליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזו עזרה את רוצה??!!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/09/2007חוץ מאשר להגיד לך שתפקודך תקין!!!! הן מבחינת החשיבה והן מבחינת ההתנהגות. זה טבעי בגילך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעזור לך במה? בזה שאת נהנת וחושבת
המבינה08/09/2007על מין ועושה ביד? למה זה דבר שלילי שצריך עזרה את בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תקין לחלוטין
היועץ08/09/2007גם נערים וגם נערות בגיל הבשלות המינית חושבים על סקס יותר מהגילאים האחרים וזה נורמלי לחלוטין.
מכיוון שבגיל הזה הגוף מייצר עודפים של הורמונים !!! וזה מתבטא ב"חרמנות", דחפים מיניים, "חצ'קונים" ןכל מה שסביב זה... אל תלחצי מזה, זה יעבור בשלב מסיום...
בקשר לאוננות תשמרי על זה אינטמי ופשוט תהני מזה... זה מאוד מאוד נורמלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון להדבק באיידס מבת שירדה לידניאל08/09/2007קיימתי יחסי מין עם בת שאני יודע ששוכבת עם הרבה בנים.
אין לי מושג אם עשתה בדיקת איידס, היא מתחמקת.
לא קיימנו יחסי מין מלאים.
רק נשיקות ובנוסף היא מצצה לי פעמיים ובשני המקרים גמרתי לה בפה.
לא היה לה דימום והיא אינה סובלת מדימום מהחנכיים.
שאלתי, מה הסיכוי התאורטי, במידה והיא נשאית, להידבק באיידס מזה שרק היא מצצה לי וגמאתי לה בפה פעמיים.
אני מאוד לחוץ ואודה לכם על תשובה מקצועית.
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לך על אותה השאלה מה-6/9/07
מירב שרון08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליץ
היועץ08/09/2007באמת לא אמורה להיות סכנה להדבק...
אבל תמיד עדיף שלא לקחת סיכוניים כאלה, גש לרופא המשפחה שלך ותבקש מימנו בדיקה למחלות מין, ואל תתבייש לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מאוווווד לא סדיר.יוליה08/09/2007שלום, אני בת 17 וקיבלתי מחזור פעם ראשונה בכיתה ח' מאז הוא מעולם לא היה סדיר, אבל בשנה שנתיים האחרונות הוא מגיע במרווחים עצומים של כמה חודשים, ועכשיו כבר לא היה לי מחזור כמעט שנה..
אני קבעתי תור לגיניקולוגית, אבל אני ממש מתביישת ופוחדת. אז אולי אתם יודעים מה היא יכולה לעשות לי, או האם זה נורמאלי, או שזה ממש לא בסדר...
לא יודעת אם זה משנה, אבל אני עדיין בתולה ואני מאוננת לעיתים רחוקות..
וגם הבנתי מחברות שלי שאם לוקחים גלולות נגד הריון זה מסדר את המחזור, ועושה אותו קבוע יותר, אולי אני יכולה לעשות את זה וזה יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחזור לא סדיר
יפעת מקלר08/09/2007בגילך , זו תופעה שכיחה. אם זה מפריע לך כדאי באמת שתגשי לגינקולוגית שתתאים לך גלולות למניעת הריון, שיסדירו לך את המחזור. אין כל סיבה לחשוש מלגשת אליה, מה גם שזה לא מחייב בדיקה גופנית אם את לא מעונינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותטל07/09/2007איזה סוג גלולות יש שמונעות הריון שעושות הכי פחות תופעות לוואי משמעותיות?
זה ממש חשוב לי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני ממליץ
היועץ07/09/2007חמודה אני ממליץ לך להתעייץ על דברים כאלה עם רופא הנשים שלך,
למרות שמרבית המתחילות קונות גלולות כמו של החברה, האחות או האמא ואם צצות תופעות לוואי פשוט מחליפות את סוג הגלולה, אבל עדין הרופא שלך מכיר אותך יותר טוב מכל אחד אחר שיכול לייעץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתו משל היועץ
מירב שרון07/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה לחדירה קלה לפי הטבעת..ישראל07/09/2007אני רוצה לעשות דוגי סטייל ..
אבל הבעעיה שהחור שם ממש ממש קטן לחברה שלי.
מה צריך לעשות שהוא יקבלל גירויי והוא יפתח..?
ואם אני גורם שם אז היא יכולה להיכנס להריון?
וכמה זמן להנג אותם בפי הטבעת כדי שהוא יתרחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא חושבת שפי הטבעת יכול להיתרחב
המבינה07/09/2007לא מגירוי ולא מכלום פי הטבעת אינו איבר מין ואינו בנוי לחדירה (ברור שאפשר אך זה לא בנוי לזה) ואי אפשר להיכנס משם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תקשיב
היועץ07/09/2007מקרים של קושי בחדירה אנאלית ידועים כבר המון זמן, וכמו שהמבינה כותבת כתגובה הישבן באמת אינו איבר המיועד לחדירה, אבל עדיין, זהו בעצם איבר שבנו משריר (עטוף בשומן אצל חלקנו), ושריר ניתן למתוח ולשחרר.
אז לאן אני חותר?
בפעם הראשונה שבני זוג עושים אנאלי הם מאוד לחוצים מכך וזה מאוד נורמלי, האישה מהלחץ והחשש לכאב מפעילה את שרירי הישבן, דבר שגורם לחור "להתכווץ", ואז כשהגבר מנסה להחדיר זה בלתי אפשרי.
לכן, מה שאני ממליץ לך לעשות זה לנסות להרגיע אותה קודם ולגרום לה להרפות את שרירי הישבן, וכך החור "יתרחב".
איך לגרום לבחורה להרפות את שרירי הישבן?
יש לא מעט דרכים לעשות זאת, אבל הדרך הכי טובה ומוכרת היא משחק מקדים מאוד מאוד ארוך שבסיומו סקס עד אובדן חושים, אחרי הסקס שניכם רגועים, תנוחו מעט ואז רק אם שניכם מוכנים תלכו על זה, אם עדין הבחורה לחוצה והגבר לא מצליח להחדיר, אפשר למרוח קרם או שמן ארומטי (לא וזלין) ותוך כדי המריחה על האיבר שלך והחור שלה לשחק קצת עם האצבעות ואפילו להחדיר אותם, היא תבין שזה כואב אבל אפשר היא תמצא את ההנאה בזה ובסופו של דבר היא תירגע ותרפה את השרירים ואז... תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדירה קלה ומניעת כאבים במין אנאלי
מירב שרון07/09/2007על מנת למנוע כאבים בשל קיום יחסי מין אנאליים מומלץ:
1.שתהיה חדירה איטית והדרגתית.
2. להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL, ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.
3. להחדיר אצבע ורק אח"כ להחדיר את הפין.
4. רצוי שהפנים של בת הזוג יהיו מופנים כלפי מטה.
5. רצוי להשתמש בקונדום.
** חשוב להקפיד על כללי היגיינה, אם עושים מין אנאלי ורוצים אח"כ לקיים יחסי מין וגינליים צריך לשטוף היטב את הפין לפניכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת הידבקות באיידס ממין אוראלידניאל06/09/2007שלום ליועצי המין,
רציתי בבקשה לדעת האם יש סיכוי להדבק באיידס אם בן רק יורד לבת נשאית למרות שזה מין לא בטוח (יש אתרים שאומרים שכן ויש שלא ואני ממש מבולבל אם אני יכול להרגיש בטוח שאני יורד לבנות ללא אמצעי הגנה).
ויכוח דומה יש גם לגבי בנות שיורדות לבנים, האם הם גם יכולות להדבק במידה והבן נשא אך לא גמר לה בפה או שזה נחשב עדיין מין בטוח.
אני שואל רק לגבי איידס ולא לגבי מחלות אחרות, שהרי ברור לי שבהן כן אפשר להדבק.
אשמח לקבל תשובה מקצועית ומדעית מפורטת למה אי אפשר להדבק מאקטים אלה למרות שבאתר של פרופבור רשפון כתוב שכן קיים סיכון, לא גבוה, אך קיים.
האם נמצאו כאלה שנדבקו רק מאקטים אלה?
תודה לכל המשיבים המומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאיתי שלום
מירב שרון06/09/2007לפי ד"ר איציק לוי, מומחה במחלות זיהומיות, להלן מענה לשאלותייך:
לגבי איידס - אין סכנה בהענקת סקס אורלי לבחורה. לגבי מחלות מין אחרות – יש סכנה קטנה להדבקה בזיבה, כלמידיה ועגבת.
הסכנה לקבל איידס ממתן סקס אורלי לבחורה – אפס.
הסבירות להידבק באיידס ממין אורלי שמעניקה לך בחורה – אפס.
אין המלצה מיוחדת להיבדק לאיידס לאחר קיום סקס אורלי עם בחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות בגיל 16טל06/09/2007אני וחבר שלי התחלנו לשכב לא מזמן.. שנינו לא אוהבים לעשות את זה עם קונדום כי זה פחות נעים,
לשנינו.
התחלנו ללדבר על גלולות בכדי שהסקס יהיה יותר טוב ויותר זמין ונגיש..
מה אתם אומרים? גלולות בגיל 16 זה מוקדם מידי?
התופעות הלוואי נראות לי קצת מפחידות.
איזה סוגי תופעות לוואי יש?..
אשמח להכוונה בנושא ולהמלצת מומחה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה לא רע ביכלל סקס אם קונדום זה
XTV06/09/2007סקס רע מאד ולא ממש עוזר במשהו גלולות זה הכי טוב גם בגילך זה לא רע לקחת גלולות
בגיל 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
06/09/2007אין בעייה לקחת גלולות בגיל 16. את צריכה לזכור שהגלולות מונעות הריון, אך לא מונעות הדבקה במחלות מין, על כן רצוי לבדוק ששניכם נקיים.
הגלולות מחייבות מפגש עם רופא/ה נשים לשם קבלת מרשם. מתן מרשם מחייב את הרופא להסביר על התרופה ועל כל תופעות הלוואי האפשריות. לעיתים לוקח זמן עד שמוצאים את הגלולה הנוחה ביותר לשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרא נורא מרגיז אני לא ממש יודע אםXTV06/09/2007זה קשור אבל תענו לי היום בבית הספר בת אלף כלבות אחת היתנגשה בי ואמרה
"הא מכוער" מאז בא לי לחסל אותה וגם הוריד לי את הביטחון העצמי לגבי איך שאני ניראה
(שגם ככה דייי על הפנים) תמיד אמרו לי שאני ניראה טוב ויפה ולא הייתי בטוח אם באמת מיתכוונים
לזה עכשיו אני לא יודע אם מישהי תימשך אליי ביכלל האם יש לי סיבה לדאגה? או שאני
סתם נעלב בקלות?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך אתה נראה?
06/09/2007בן כמה אתה?
בגיל ההתבגרות סף הפגיעות הוא מאוד גבוה ויש נטייה להתייחס יותר ולקחת לעומק ביקורת שלילית (שטחית ככל שתהיה, ממש כמו זו שאמרה לך מה שאמרה). תקשיב לעצמך ולחברים שלך ולא לכאלו שאינם מכירים אותך ואומרים סתם בשביל לפגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם סתם נעלב מהר [גמני ככה]
ישראל06/09/2007סים עלייה זין כמו שאומרים. !
ותסים תמונה שלך נגיד לך אך תה נראה ותגובות בונות. !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 18 זקוק לעזרהזה אני06/09/2007אני בן 18 ועדיין לא קיימתי יחסי מין וגם לא הייתה לי חברה..
כבר היו לי אפשרויות לחברויות וכבר היו לי הזדמנויות לשכב עם בנות, פשוט לא אהבתי את הבנות והרגשתי שלא בנוח.
אולי זה נשמע טפשי, אבל אני הייתי מעדיף שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהי שאני יאהב ולא סתם "להבקיע" (כמו שחבר שלי אומר).
יש לי שני דברים..
1) האם זה נשמע לכם בסדר שאני בן 18 ועדיין לא קיימתי יחסים? כדאי לי למצוא חברה/מישהי לשכב איתה ולשכוח מכל הקטע של האהבה?
2)אני גם נורא מפחד, שכן הרוב המוחלט של הבנות בגילי שאני מכיר כבר קיימו יחסי מין מספר רב של פעמים ואני מפחד שאני יגמור מהר מדי, לפני שהן יגמרו ואז יווצר מצב לא נעים... (בכל זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי, והפעם המליון שלהן).
האם יש לכם כלשהם המלצות בעניין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפחד לא יכול לענות? מומחים?
זה אני06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות
06/09/20071) זה בהחלט בסדר שבגילך עדיין לא קיימת יחסי מין, בייחוד לאור העובדה שאתה רוצה רגש ולא סתם "הבקעה". אל תכנע ללחץ חברתי, אשר עשוי להשאיר אותך עם חוויה לא נעימה של פעם ראשונה.
2) אם הפעם הראשונה תהיה עם מישהי שאתה אוהב וזה יהיה הדדי, אז ממש לא משנה אם תשפוך מהר או לאט. הדגש צריך להיות על כל מה שמסביב ולא על החדירה והשפיכה.
תתחיל לחפש מישהי כלבבך ושאתה תהיה כלבבה. תהנו יחדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך שטויות גבר
האיש עם האגדה06/09/2007לך תהנה, כשתרצה להתחתן תחפש מישהי שאתה אוהב
נכון לעכשיו תחשוב על עצמך, הפעם הראשונה (בשבילנו הגברים) היא כמו הפעם השניה והשלישית והמליון
זיון... זה הכל, זה לא כמו בנות שמאבדות משהו מתוכן ואז הן רוצות שזה יהיה מיוחד (וזה היום כבר לא כ"כ ככה בגלל זה כל הבנות שאתה מכיר שרמוטות ובשבילהן זה יהיה הפעם המליון)
אם אתה רוצה רק להתנסות ככה לגעת באש לראות כמה היא חמה אולי תלך לאשת מקצוע או ידידה ממש טובה שרוצה לשכב איתך בשביל ההתנסות ולא בשביל ההתאהבות...
ואז תעשה סקס, תלמד, תחקור, תנסה אולי לרדת לה, תבקש ממנה שתרד לך, תנסה כל מני תנוחות שונות. זה הגיל אחי
תן להן בראש ועזוב אותך שטויות, נקה את המח ותתחיל לחשוב על וואי איזה כיף זה לזיין
וגם אם גמרת מוקדם אחי, אתה רק בן 18, תן לה בראש בפעם השניה והשלישית והרביעית...
תאמין לי אחי, מנסיון, אנחנו מסוגלים להחזיק גם לילה שלם אם אנחנו רוצים.
נכון שאחרי שגמרנו אנחנו מרגישים שוואלה, עשינו את מה שרצינו, גמרנו, עכשיו תני לי פאקינג לישון.
אבל אם זה מה שמטריד אותך אז תן לה בראש גם פעם שניה ושלישית... בסוף היא תגמור
ואם לא תקרא לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לזיין יש גם בנות כאלה ש
XTV06/09/2007"מזיינות" גברים בישביל הכיף הוא בן אדם שרוצה קצת יותר מסתם להיזדיין והארבה פעמים
בנות "מאבדות" את הבתולים והם לא ממש מרגישות שאיבדו משהו למעשה הם לא איבדו
כלום הם רק הרוויחו למרות שיש כאלה שעושות סצנה שלמה על זה ויש גם גברים שלא רוצים
לישכב סתם לא יודע מה זה עוזר שהוא לא מיזדיין אבל זה הרגשה שלו שהוא רוצה לעשות
את זה אם מישהי שהוא אוהב...וכל בן אדם זה משהו אחר יש בנות שרוצות לזיין כל גבר
שהם רק רואות וגברים שרוצים לחקות עד לאחת יש ויש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמו'שש אל תהיה פזיז
לירזו'ש16/09/2007מאמי אל תהיה פזיז בעניין הזה מה שבטוח זה שאני ממליצה לך שתעשה את זה ברגע שתחליט שאתה אוהב את הבחורה וזה הדדי
תאמין לי שזה לא כיף לעשות את זה עם בחורה כמו "צעצוע"...עצה שלי!
ואל תיגרר אחרי כל החמורים שעושים את זה מיליון פעם!! אין בזה טעם..
למרות שזה בדם שלכם מה נעשה..
אם תרצה לדבר או סתם להעביר דיבור..אני באיסי שלי
379661772
יאללה אז מקווה שהבהרתי לך כמה דברים..
בהצלחה שיהיה לך..
בייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אמור להביע "זה בדם שלכם" בנות
גבר גאה!!!!!!16/09/2007לא פחות חרמניות מגברים למעשה בנות יכולות ליהיות אפילו יותר חרמניות מגברים
וזה גם בדם שלכם רק קצת יותר ועובדה גם שבנות נהנות יותר מבנים בסקס (האיבר מין
הנשי מספק הארבה יותר הנאה מאשר איבר מין זכרי) וגם זה תוצאה של חרמנות וזה מצביע על
משהו,ואני מכיר בנות שמזיינות בנים על ימין ועל שמאל כמו ומיתיחסות לגברים כמו אל בובות
סקס למרות שהארבה מהגברים שהם מזיינות לא ממש מודעים ליחס שלהם ושהם יותר כוס חד פעמית מאשר בקשר כל שהוא איתן ולא רק בשכונה שלי יש כאלה יש הארבה מאד בנות כאלה
רק שאליהם מיתיחסים פחות והם לא פחות מגברים ש"מזיינים" כל בחורה כמו צעצוע,זה בדם שלכם
בדיוק כמו בדם שלנו ואולי אפילו יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףmoshe06/09/2007גומר מהר יש לזה פיתרון ??.
זה ממש לא נעים עזרה בבקשה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשפיכה מוקדמת!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/09/2007שפיכה מוקדמת
שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
שליליות ושופכים מהר.
ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/09/2007גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.
במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.
2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזהו זה...
ד``ר עידן מיליצ`ר06/09/20073) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)
בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עידן מיליצ'ר אבל ..
moshe06/09/2007אני מודה לך מאוד על ההשקעה קראתי ונהנתי אבל אני עדיין לא מוצא מענה לשאלה שלי איף אפשר להאריך את זמן הגמירה בצורה הכי בטוחה זה ממש דחוף לי ....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוחה למי?!!
עידן מיליצ'ר06/09/2007מי מגדיר מה בטוח??!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
moshe06/09/2007משהו שיעבוד שיעזור לי לדחות את הגמירה זה ממש מתסכל .....
אם אתה יכול בבקשה להביא לי שיטה או משהו ספציפי לקנות שאתה יודע שעוזר אני מאוד יודע לך ....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי את כל הגישות...
ד``ר עידן מיליצ`ר07/09/2007לא יודע מה מתאים למי .....בטח לא דרך האינטרנט...
יהיו כאלו שיגידו שהכדורים הכי טובים, אבל אתה צעיר!!! ואני לא יודע מה דעתך על כדורים...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידן מיליצ'ר אני לא ממש ..
moshe14/09/2007אני לא ממש ילד אני בן 21 ובאמת שהבעיה הזאת ממש מדאיגה אותי אני מתבאס לשכב עם בחורה בגלל הבעיה הזאת ....
אם כדורים אתה יכול להגיד לי איזה ?
אם משהו אחר אבל שאני יוכל לדעת ספציפי שם?
או רופא משהו אני כבר לא יודע מה לעשות ....
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום moshe
מירב שרון14/09/2007בהמשך לתשובותיו של עידן, ביקשת שמות ספציפיים אז להלן השמות:
1. "פז"מ - פליטת זרע מקודמת" - מחברת - ד"ר הלן קפלן זינגר - ספר שיש בו את הטכניקה של start-stop שהוצע לך ע"י עידן, מדובר בתרגילים שאתה יכול לעשות כדי לאמן את עצמך לשלוט בשפיכה.
2. תרופות - יש paxet או seroxat - מדובר בתרופות מקבוצת ה-SSRI (אנטי-דכאוניות), שמיועדות לטיפול בדיכאון, אך גילו שהן מעכבות שפיכה מהירה. מדובר בתרופה פסיכיאטרית, שמחייבת מרשם רפואי/פסיכיאטרי, ומאחר וזאת תרופה שצריך לקחת יום יום ובכל זאת יש לה תופעות לוואי, עדיף לנסות קודם לרכוש את הספר הנ"ל ולנסות את התרגילים שמוצעים בו. אם בכל זאת זה לא עוזר, אז יש לך גם אפשרות של טיפול תרופתי.
אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול/ייעוץ מיני באחת מהמרפאות הסקסולוגיות, כי לצד הפתרונות הנ"ל חשוב שזה יהיה מלווה בשיחות עם סקסולוג/ית, ותהיה התייחסות גם לפן הנפשי לצד הפן הפיזיולוגי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה יקירי!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/09/2007אם הייתי יודע דרך האינטרנט מה בדיוק יעזור לך....לא הייתי יושב ועונה לך כרגע!! אין לי אפשרוץ, לצערי, לענות לך במדוייק מה נכון ו/או לא נכון לך!! זה עיניין של ניסוי והעדפה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון בשבילך
היועץ07/09/2007אני ינסה לא לכתוב סיפור...
שפיכה מוקדם היא באמת דבר יגוע, ולרוב היא נגרמת מלחץ ("אני לא רוצה לגמור...", "אני רוצה שהיא תהנה..." ועוד...), או מחוסר סקס.
אז לבעיה של החוסר סקס, קורים מקרים שאתה לא גומר הרבה זמן ואז שאתה שוכב הגמירה מהירה, זה נורמלי, וגם בחורות יודעות ועוברות את זה, הפתרון לזה הוא להכנס לשרותים לקחת את הסבון ולאונן.
בקשר לבעיית הלחץ, תקנה כמה שרטים ארוטים רגועים, קאמה סוטרה ותלמד דברים חדשים, תנוחות חדשות, כל זה בעצם לפני הסקס...
אז מה קורה בסקס עצמו?
אחרי שאתה רגוע "וריק" ויודע דברים חדשים, תתחיל בעבודה, תגוון, תהייה פעיל יותר במהלך הסקס ותגוון בתנוחות, אם את המרגיש אתם עומד להגיע לאורגזמה תן לזה לצאת, גם עם זה מהר מדי, תתנקה, תחליף קונדום ותחזור לעבוד ושוב לא תנוחה יחדיה ומשעממת, תגוון.
ככה גם היא תהנה הרבה יותר והיא תגיע לאורגזמה הרבה יותר מהר... ואתה תהנה ותוכל עם הזמן והנסיון להתרגל לסקס "ולגמור לאט יותר".
תעשה חיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן .... זאת הבעיה
moshe07/09/2007אצלי זה בראש סקס אני עושה הרבה זאת לא הבעיה אבלאני תמיד אומר עצמישאני "גומר מהר" וכל מיני דברים כאלה בראש זאת בעיה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין
היועץ08/09/2007אז תעשה מה שאמרתי לך, פשוט תגוון, תעסיק את עצמך בשינוי תנוחות וכו',
זה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונן
עני08/09/2007אין צורך לדאוג,פשוט תאונן לפני זה עוזר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות יתר?מתעניין.05/09/2007שלום אני בגיל ההיתבגרות ואני 24 שעות מאונן!
לא יכול בלי זה..
זה טוב?האם זה יגרום לי משהו בעתיד?
יש לזה השלכות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר!? אין מומחים!?
מתעניין.06/09/2007הלו דחופ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות יתר?
06/09/2007מה זאת אומרת 24 שעות מאונן? מה עם לימודים? חברים? שיעורי בית?
אוננות לכשעצמה אינה מזיקה בכלל, אבל אם זה בא על חשבון פעילויות נחוצות, הנזק הנגרם עקיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה בנות מאוננות?אנונימי05/09/2007האם בנות מאוננות הרבה יותר מגברים?
והאם זה נכון שהם יכולולת לגמור הרבה יותר וגם יותר מהר?
סתם מתעניין
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיקרון נשים מאוננות בערך כמו שגברי
XTV05/09/2007מאוננים,וכן האורגזמה של הנשים הארבה יותר חזקה משל גברים ושממש יודעים איך לעשות את זה בצורה טובה אין ביכלל מה להשוות בין אורגזמה נשית לאורגזמה גברית אורגזמה נשית בהארבה
חזקה וגם יותר ארוכה משל גברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון05/09/2007מחקרים שבחנו את ההבדל בין גברים לנשים בנושא של אוננות, מצאו שיש אחוז גבוה יותר של גברים שמאוננים לעומת נשים. ספר שהתפרסם בנושא של הארגון החברתי של מיניות, הציג מחקר שבו רואיינו קרוב ל-3000 גברים ונשים, מתוכם מצאו ש-41.7% מהנשים דיווחו שהן מאוננות לעומת 63.3% מהגברים. הוצגו כל מיני סיבות אפשריות להבדל הזה בין גברים לנשים - יתכן שנשים נחשבות ל-"טובות" אם הן נצמדות לתפקיד המיני המסורתי של להיות אשה פאסיבית, כנועה ותלותית, בעצם א-מינית. נשים שהינן מנוסות ועצמאיות מבחינה מינית נתפסות כ-"משוחררות" ומהוות איום.
לגבי שאלתך השנייה - "האם זה נכון שהן יכולות לגמור הרבה יותר וגם יותר מהר?"
לא מצאתי מחקרים בנושא אבל הגיוני שמי שמגיע לאורגזמה מהר יותר זה מי שהכי מגורה...אצל גברים מאחר ואיברי המין חשופים (לעומת הדגדגן אצל נשים שהוא בין השפתיים הוגינליות) יותר קל
להם להיות מגורים מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי אחוז המאוננות גבוה יותר
XTV06/09/2007אם כל הבנות שאמרו שהם מאוננות יש עוד הארבה בנות שלא אומרות ביגלל שהם לא פתוחות
בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
היועץ07/09/2007את התשובה האמיתית לשאלתך הראשונה די קשה למצוא, על פי סקרים באמת גברים מאוננים יותר מנשים, אך התשובה של הנשאל היא לא חייבת להיות האמיתית, אתה מבין אותי?
כתפיסה, צל הגבר אוננות היא דבר מאוד מקובל לעומת אצל רוב הנשים, ולכן כאשר אישה מאוננת יש סיכוי גדול מאוד שהיא תכחיש.
אצל רוב הגברים התפיסה שנשים מאוננות אומרת שהאישה פתוחה יותר "זורמת" ובנות מודעות לכך לכן תשמע מהן את התשובה שהן רוצות שתדע...
אבל שוב אי אפשר להכליל את התפיסה של גברים ונשים לגבי אוננות, כל אדם הוא אחר בדעתו מאדם שני..
לגבי מי גומר מהר יותר, בחורות מגיעות לאורגזמה לרוב מהר יותר מגברים, אך האורגזמה הנשית יכולה להמשך יותר מזו של הגבר לכן התשובה לכך הרבה יותר מסובכת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףחסוי05/09/2007הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות לגבי ההודעה שרשמתי למטה..הייתי רואה את הנוזל של הזרע על הבגדים שלי?(היו שחורים באותו הזמן)כי זה ממש מלחיץ אותי שזה נכנס לתחתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיקרון כשאני מאונן אז אני יכול
XTV05/09/2007ליראות דיי טוב את הזרע שלי אם הוא על הבגד, אולי לא יהיה ניתן ליראות אם הוא יתיבש
כי זה בעיקרון כאילו נישפחו עלייך מיים זה רק נוזל לא צבע.
ואי אפשר להיכנס ככה להריון הזרע חייב לחדור לנרתיק זה דבר דיי בסיסי אם היית אומרת
שהוא גמר לך באזור הכוס שהוא חשוף אז הייתה סבירות כל שהיא להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מיקרא הסיכוי להריון הוא נמוך
XTV05/09/2007עד אפסי אם הוא גמר בתחתונים ראיתי בחורות שגמרו להם בתחתונים או על הכוס והם לא לקחו גלולות ולא ניכנסו להריון.את יכולה תמיד ליבדוק את זה לא ניראה לי שמישהו יכול לתת לך
תשובה חד משמעית חוץ בדיקה שאפשר ליקנות ולעשות בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון05/09/2007עניתי לך על השאלה הזאת, תסתכל על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתחרמנת מילד בבקשה עזרא!!!!!!!!!מגעילה05/09/2007אני בת 16 ובזמן האחרון אני מיתחרמנת מהאח הקטן של חברה שלי (הוא בן 14)
האם זה נורמאלי שאני מיתחרמנת ככה? והאם זה בסדר אם אצליח לשכנע אותו לישכב
איתי? אני כל הזמן מאוננת עליו אני לא יכולה כבר אני חושבת על זה כל הזמן אני צריכה עזרא האם זה בסדר????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכעקרון,זה ממש לא חשוב...
אנונימי05/09/2007תגידו לו שהוא חמוד ותגעי לו במכנס הרבה ,שהוא עושה ללך לדוגמא:"נואנה"תגידו לו שהוא חמוד עד שתגיעו לסיטואציה שאתהמ דברים על זה שתישכבו
וגם אם הוא דואג לעצמו הוא לא ישכב בגיל מוקדם{אתה הרי יותר גדולה ממנו...}
תגיד לו שהוא ממש ילד יפה והכל והוא ידלק עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מגעילה?
מירב שרון05/09/2007זה לגיטימי שיהיו לך מחשבות מיניות/פנטזיות מיניות, גם אם מדובר בנער שצעיר ממך בשנתיים. זה גם לגמרי בסדר שתאונני תוך כדי מחשבות עליו. לגבי שאלתך האם זה בסדר לשכב עמו, מדובר בנער בן 14, וקרוב לוודאי שאינו בשל רגשית לצעד כזה, זה עלול לאיים עליו, ויתכן שהוא ירתע מזה או לחילופין יתכן שזה יחמיא לו, אבל למה לא פשוט להרשות לעצמך ליהנות מהמחשבות ומהפנטזיות לגביו. לפעמים זה אפילו יותר טוב מהמציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אביב07/09/2007[email protected]
אני יהיה מוחלף להחליף את האח של החברה שלך ואני יהיה מוכן לשכב איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)