מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבני בעיות שמיעה - הוא בן 4אורי19/05/2008
מתקשר היטב עם הסובבים אותו
אך,
אם מדברים בקול נמוך הוא מתקשה לשמוע
כמו כן הוא מתקשה לשמוע מוסיקה שנשמעת היטב בבית
אם זה לא בחדרו
אני ממש מודאג מה לעשות?
האם זה רציני?
האם בני מאבד את שמיעתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
חגית שגיא19/05/2008בראש ובראשונה רצוי לגשת לרופא אא"ג על מנת שיוודא כי אין פקק צרומן (שעווה) או נוזלים אשר עשויים לגרום לירידה זמנית בשמיעה. הרופא יפנה אותכם לביצוע בדיקת שמיעה על מנת לברר אם בכלל קיימת ירידה בשמיעה.
בהתאם לממצאים ניתן יהיה לענות לשאלותיך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טינטון וירידה בשמיעהזאב16/05/2008
ידיד שלי עבד כמכונאי מטוסים 25 שנה ונחשף לרעש מזיק , כהגדרתו בתקנות,
הוא עבד לפחות 8 שעות ביום
וסובל מטינטון , ירידה בשמיעה ונקבע ע'י רופא שצריך מכשיר שמיעה.
הביטוח הלאומי וביה'ד לעבודה הסכימו להעביר נתונים אלה לרופא מומחה.
בואו ונכנס לנעליו של הרופא המומחה ונחשוב מה תהיה חוות דעתו
ואם הוא ימליץ. מהם הזכויות מהביטוח הלאומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון וירידה בשמיעה
חגית שגיא16/05/2008זאב שלום,
אן אנו אתר של ביטוח לאומי ואין בכוונתינו לנסות ולהכנס לנעליהם של אנשי המקצוע המועסקים שם.
ההמלצות הניתנות שם נקבעות על סמך קריטריונים מפורטים ומדוייקים שלא ניתן להתייחס אליהם ללא בחינה מדוקדקת של כל המידע הנוגע לתיק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שמיעהיעל13/05/2008
בדיקות השמיעה שעשיתי אינן מראות על בעיית שמיעה כלשהיאר, אבל עדיין אני מרגישה שאיני שומעת טוב, זקוקה לכך שיחזרו על משפטים והדבר מתסכל מאוד.
שמעתי על בעייה בשמיעה המרכזית , במח. מה זה? איך מטפלים בדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שמיעה מרכזית
איילה ולדמן13/05/2008יעל שלום!
המערכת האודיטורית המרכזית הינה המסילה העצבית שעולה מן האוזן ועד למח ועושה את הפענוח והעיבוד הגבוה יותר של הגירוי השמיעתי שמגיע לאוזן. מערכת זו אחראית על תפקודים המאפשרים האזנה לדיבור על רקע רעש, על רקע דבור מתחרה אחר, קשב מפוצל וכדו'. ישנם מצבים בהם יתכן שקיים ליקוי בתפקודים הללו, גם כאשר השמיעה תקינה לחלוטין וכן הקוגניציה תקינה. ניתן לבדוק את התפקודים הללו באמצעות מבחנים מיוחדים המתבצעים במכון להפרעות בתקשורת בהדסה עין כרם ובתל השומר. במידה ואכן מגלים קושי בעיבוד אודיטורי מרכזי ניתן לתת יעוץ והדרכה על ידי קלינאית תקשורת. אצל ילדים אף נותנים טיפול לשיפור התפקודים הנ"ל במקרים בהם זה נחוץ על מנת לאפשר תפקוד טוב יותר במערכת הלימודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש נוראימאיה11/05/2008
שלום, כיצד ניתן להגן על האוזניים במידה וצריך להימצא במקום מאד רועש? האם תחיבת נייר טואלט עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש נוראי
איילה ולדמן11/05/2008ההגנה המומלצת ביותר הינה שימוש באטמי אוזניים אישיים המיוצרים לפי מידה. ניתן לפנות למכון אודיולוגי בסביבת מקום מגוריך לצורך לקיחת מידות מהאוזניים ובניית אטמים אישיים להגנה מירבית מרעש מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לדעת אם אני הולכת ללמוד שפת הסימנים האם אוכל למצוא עבודה?יפעת07/05/2008
אני בחורה לא כבדת שמיעה. אבל חשבתי ללמוד שפת הסימנים. ברצוני לדעת אם אני הולכת ללמוד שפת הסימנים האם אוכל למצוא עבודה במשהו שקשור לזה? האם יש מקומות עבודה בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בשפת הסימנים
17/05/2008עיקר השיקום של לקויי שמיעה כיום מבוצע אודיטורית. כלומר, אנו משקמים אותם כך שיוכלו לתקשר מילולית (לא בשפת הסימנים) ולהשתלב טוב יותר בחברה. עדין יש מקום לאנשים מסמנים בעבודות שונות כמו: תרגום בטלויזיה, תרגום באופן פרטי לאנשים מסמנים, ליווי הרצאות לחרשים ובמוסדות חינוכיים לחרשים (בתי -ספר לחרשים וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוי בשמיעהדליה04/05/2008שמיעתי נפגעה לאחר התקף ורטיגו או מנייר לייט (לדברי הרופאים). עד עכשיו לא הבנתי אם שמיעתי נפגעה מהורטיגו או שהיא ויראלית. הכל אופן אושפזתי בבי"ח וטופלתי בסטרואידים ומנוחה מלאה.
לאחר שחרורי בדיקת השמיעה הראתה שיפור באוזן שמאל ובאוזן ימין סטטי.
עליי לציים שלפני 4 שנים עברתי את אותו הדבר אך נשארתי עם טיניטוס באוזן ימין וירידה של 65% כשאוזן שמאל היתה תקינה.
לאחר התקף זה שמיעה באוזן ימין ירדה לגמרי והבנתי שיש פגיעה עצבית ובאוזן שמאל (האוזן השומעת) השתפרה השמיעה .
מאז אני מרגישה החמרה בשמיעה לסירוגין . יש ימים שאני שומעת טוב וימים שפחות טוב אך עדיין ישנה תחושה של אטימות.
האם מצב זה ישתפר? האם אני זקוקה למכשיר שמיעה? אני פוחדת להגיע למצב של חרשות.
כמו כן יש לי עדיין חוסר שיווי משקל ואני מנסה להיעזר ברפואה אלטרנטיבית, מה דעתכם?
התייעצתי עם רופא א.א.גרון אך הוא טוען שרק רופא מומחה לשמיעה יוכל לענות על שאלותיי.
אני אובדת עצות ואיכות חיי ירודה כ"כ. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליקוי בשמיעה
ענת כוכבא04/05/2008לדליה שלום! ביכולתי להתיחס למצב שמיעתך ושיקומה מבחינה תפקודית בלבד.ברור כי הינך זקוקה למכשיר שמיעה, אשר יותאם לך בהתאם לממצאים בבדיקות שמיעה עוקבות. חשוב לראות אם מופיעים שינוים ומה עוצמתם ולפי נתונים שיצטברו ניתן יהיה להחליט ולבחור מכשיר שמיעה העשוי לענות על צרכיך. אין ביכולתי לענות על שאלותיך,אשר מתיחסות לתחום הרפואי. עליך לפנות לרופא אאג המתמחה בטיפול במחלת מנייר.בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון =נוזלים באוזניים +חוסר יציבואבי02/05/2008בן 56 סובל מטינטון לאחרונה נוזלים ב-2 האוזניים מאבד שווי משקל לפעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטינטון
איילה ולדמן04/05/2008לא ברור לי מה בדיוק שאלתך. באופן כללי, נוזלים באוזניים יכולים לגרום לטינטון ובמקרים מסוימים גם לחוסר שיווי משקל. אולם גם לטינטון וגם לחוסר שיווי משקל ישנם גורמים רבים נוספים. בכל מקרה מומלץ לפנות לרופא א.א.ג לבדיקה וכן למכון שמיעה לביצוע בדיקת שמיעה מקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרחותמיכל29/04/2008שלום, בני בן שנתיים וסובל מגיל חצי שנה מדלקות באוזניים .. לרוב יש לו דלקת באוזן אחת ,אוזן שמאל, בחודשים האחרונים הוא התחיל לצרוח לא לבכות אלא ממש צרחות שמחרישות אוזניים ..חשבנו שהתופעה היא התפרצות זעם של גיל שנתיים ,אך המקרים בהם הוא צורח לא בהכרח קשורת לתופעה של גיל ההתבגרות של גיל שנתיים . הוא יותר צורח מבוכה ,אגב הצרחות לא מלוות לרוב עם דמעות.. האם הנ"ל אמור לסמן כי יש לו בעיית שמיעה או בעיה רפואית כלשהי ? האם ניתן לבצע בדיקת שמיעה בגיל שנתיים ? כי הוא לא כל כך ישתף פעולה..:-) אשמח שתחזרו אלי ..אני ממש נואשת .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצרחות
חגית שגיא30/04/2008מיכל שלום
ניתן לבצא בדיקת שמיעה לילד בן שנתיים, מבחינת שיתוף פעולה - כמובן שאת מכירה את ילדך הכי טוב, אך תמיד כדאי לנסות.
הצרחות הללו לא מעידות בהכרח כי יש לילדך ירידה בשמיעה, אך כמובן שללא בדיקת שמיעה לא ניתן לשלול מצב של ירידה בשמיעה בשל דלקות ונוזלים.
אני חושבת שרצוי לגשת לרופא אא"ג על מנת לשלול מצב של דלקת שגורמת לכאבים. הרופא יפנה אותך לבדיקת שמיעה. ולרופא ילדים לביצוע בדיקה כללית. במידה ואין סיבה רפואית - כדוגמת כאב - לצרחות, אז כנראה שהסיבה היא התנהגותית ורצוי לפנות לגורם המקצועי המתאים על מנת למצוא פתרון לבעיה.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהתמרה27/04/2008שלום רב,
ברצוני לדעת האם דלקת באוזן תיכונה יכולה לגרום לליקויי שמיעה לכל החיים אם היא לא מטופלת כראוי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדלקת אוזן תיכונה
איילה ולדמן27/04/2008תמרה שלום
דלקות באוזן התיכונה עוברות לעיתים קרובות גם ללא טיפול. אולם, למרות שהדבר אינו שכיח, קיים סיכון כלשהו לסיבוכים. כאשר מדובר בדלקת פעילה ולא רק בנוכחות נוזלים באוזן תיכונה, פירוש הדבר שישנו חיידק בתוך הנוזל שהצטבר מאחורי עור התוף. חיידק זה יכול להתפשט לעצם המקיפה את חלל האוזן התיכונה ואפילו לקרומי המח. כמו כן, אם יש נטיה לדלקות חוזרות ונשנות (מה שקורה לעיתים קרובות יותר אצל ילדים מתחת לגיל 5) והדלקות אינן מטופלות, הרי שלעיתים ישנו נזק מצטבר לשמיעה. חשוב לזכור שאצל ילדים קטנים, הנזק אינו מתבטא רק בשמיעה לקויה ובכאב ואי נוחות אלא בחלק מהמקרים גם באיחור בהתפתחות השפה. בכל מקרה חשוב לפנות לרופא ולהיות תחת מעקב רפואי. חשוב לציין שגם אם ההחלטה היא לא לטפל לעת עתה, היא חייבת להתקבל על-ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה בסביבה רועשתאיריס23/04/2008בני התחיל לעבוד בדיסקוטק, זו עבודה שמאד ציפה לה אך אני חוששת לשמיעה שלו שכן הרעש שם הוא עצום, מה כדאי לו לעשות כדי לשמור על עצמו<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעבודה בסביבה רועשת
ענת כוכבא23/04/2008לאיריס ראשית ברצוני להחמיא לך על רמת המודעות לרעש שאת מגלה. רעש ברמה גבוהה משפיע במצטבר על השמיעה ואכן בחוק קיימת טבלה באילו רמות רעש אנו יכולים להמצא ולכמה זמן. ככל שרמת הרעש גבוהה יותר אפשר להחשף לזמן קצר יותר. אם כמתואר בנך עובד ברמת רעש גבוהה לאורך זמן (שעות) רצוי שיצטייד באטמי אוזניים. בשוק קיימים סוגים שונים של אטמים נגד רעש החל מהפשוטים החד -פעמיים הזולים יחסית ועד לאטמים שבנויים אישית ע"פ האוזן.
ניתן להשיג אטמים כאלו במכוני השמיעה השונים. בהדים עלות זוג אטמים מותאמים אישית הוא 350 ש"ח כן קיימים זולים יותר החל מ -35 ש"ח לזוג (לא אישיים).
חשוב שבנך יקפיד להרכיב אטמים אלו על מנת לשמור על שמיעה תקינה. - נזקי רעש הם נזקים בלתי הפיכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמיעה לתינוקת בת חודשייםבר21/04/2008שלום,
בתי בת חודשיים הופנתה לבדיקת שמיעה עקב מבט מפוזר, חוסר מיקוד ראייה לזמן רב.
קבלנו הפנייה לביצוע בדיקה BERA.
איך מבוצעת הבדיקה? האם מסוכנת בגיל כל כך צעיר?
האם ניתן להימנע מטשטוש באם התינוקת תישן בזמן הבדיקה?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לגבי בדיקת bera בגלל מבט מפוזר
מיכל29/11/2012שלום לך
קראתי את ההודעה שלך והייתי חייבת לשאול אותך כמה שאלות
יש לי ילדה בת חודשיים שגם אני שמתי לב שהיא לא מסתכלת אליי והמבט שלה לא מפוקס אלה מאוד מפוזר, ללא קשר לזה עשיתי לה בדיקת bera היות והיא לא עברה בדיקת שמיעה בבית חולים, הבדיקות חזרו אליי אתמול ומתברר שלפי הבדיקה קיים אצלה ליקוי שמיעה , אני מסרבת להאמין שאכן יש לה בעיית שמיעה כבדה היות והיא מגיבה אליי ולרעשים
רציתי לשאול אותך האם את מרגישה שהיא מגיבה לרעשים?
האם היא עברה את הבדיקה?
מה ההסבר לכך שמבט שלה מפוזר לבין שמיעה?
אני שואלת אותך ולא רופא כי יש לי רופא רק בעוד שבוןעיים ואני מאוד לחוצה בגלל התוצאה.
אשמח מאוד לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ABR לתינוקתבת חודשייים
איילה ולדמן21/04/2008בדיקת BERA (או ABR) מבוצעת בבית חולים. על הנבדק להיות רגוע לגמרי, כדי לא לגרום להפרעות ברישום התגובות, ולכן משתמשים אצל תינוקות בטישטוש. אולם, אם התינוקת ישנה ורגועה ניתן לוותר על הטישטוש. במהלך הבדיקה מצמידים לתינוקת אלקטרודות קטנות למצח ולתנוכי האוזניים ומשמיעים לה צליל (קליקים) באמצעות אוזניה קטנה המוכנסת לתעלת השמע. בזמן שהיא ישנה רושמים את תגובותיה. הבדיקה אינה מסוכנת ואינה מכאיבה או בלתי נוחה לתינוקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהחנן16/04/2008שלום רב,
רציתי לדעת האם ציפצופים באוזניים זה גנטי?!
לאימי יש והיא סובלת מזה מאוד מאוד. האם יש מחקרים בנושא שבדקו האם זה גנטי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחנן - האם גנטי?
ענת כוכבא23/04/2008טנטון הינו סימפטום ולא מחלה- בדומה לחום שהינו סימפטום שמלווה מחלה. במידה והטנטון מתלווה למחלה גנטית קיימת סבירות לכך, שבמידה והמחלה תעבור מדור לדור גם הטנטון יתלווה אליה.
טנטון שלא על רקע מחלה גנטית לא יעבור בגנטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטוןגליה13/04/2008שלום, האם טנטון המופיע אחת לחודשיים שלושה למשך כמה דקות מצריך בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטנטון
חגית שגיא13/04/2008גליה שלום,
טנטון יכול להגרם מסיבות רבות. לכן, רצוי לגשת לרופא אא"ג, אשר יפנה אותך לבדוק את שמיעתך על ידי קלינאי תקשורת במכון מוסמך, ויבצע בדיקות וברורים נוספים בהתאם לתלונות ולצורך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר בין בעיות שמיעה ל....מורן10/04/2008אני בחורה בשנות ה-50 לחיי....
הנני סובלת מבעיות שמיעה בשני האוזניים + טינטון קשה
האם יש מצב אשר יש קשר לשיווי משקל / איזון לכח שהנני סובלת מבעיות שמיעה
השמח אם תענה לשאלתי.
בברכה מירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות שמיעה ושיווי משקל
איילה ולדמן13/04/2008מורן שלום!
מערכת שיווי המשקל (המערכת הווסטיבולרית) ממוקמת למעשה בתוך האוזן הפנימית. לכן, במקרים רבים ישנו קשר בין פגיעות באוזן הפנימית לבין תופעות שונות של חוסר שיווי משקל. עם זאת, בעיות בשיווי משקל יכולות להיגרם גם כתוצאה מגורמים שונים שאינם קשורים באוזן הפנימית. אם את סובלת מחוסר שיווי משקל או סחרחורות, מומלץ לפנות לרופא א.א.ג לצורך ברור וקבלת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת המלצה על מכון שמיעהרוני09/04/2008זקוק להמלצה על צכון לשמיעה להכנת אטמי אוזניים לעבודה במפעל רועש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראטמי אוזניים
ענת כוכבא09/04/2008לקוני
תוכל לבדוק באינטרנט ולחפש את יצרני האטמים.
ברשת הדים מכינים אטמים נגד רעש למספר גדול של מפעלים "רועשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)