מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת הציפורןאסתר27/08/2011
בס"ד
טיפול טבעי לפטרת הציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת הציפורן - תגובה
ד''ר קובי שמיר28/08/2011אסתר שלום.
יש חומר על בסיס טימול(ניגזרת של צמח האורגנו), שיעיל מאד לפטרת ציפורניים.
החומר ניקרא שיקומית.
תוכלי להעזר במנוע חיפוש למצוא את התכשיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת הציפורן - תגובה
זילי אורבך28/08/2011שלום אסתר,
תחילה עלייך לגשת לרופא על מנת לקבל איבחון רפואי שאכן יש לך פטריה בציפורן.
הטיפול הטבעי בפטריית הציפורן הוא טיפול משולב:
חיטוי על ידי תכשיר צמחי המכיל צמחי מרפא אנטיספטיים כגון: ציפורני חתול (קלנדולה) מרווה, קומפרי, פרופוליס, מור.
שימוש בשמנים אתריים כגון: שמן עץ התה, שמן טגטס, לבנדר, קורנית, אקליפטוס וכו'.
שחודרים לשורש הציפורן ומסייעים בטיפול בפטרייה.
משחה לטיפול בפטריית ציפורן שאותה אפשר לרכוש ללא מרשם רופא בבתי מרקחת וברשתות הפארם.
שימוש בצמחי מרפא לניקוי הכבד (שיש לו השפעה על הציפורניים)
בצורת טיפות או בחליטה לשתיה:
שן הארי, גדילן מצוי, ארטישוק, ברבריס, גנציאנה ועוד.
פדים לניקוי רעלים, אותם מצמידים לכף הרגל למשך הלילה ובבוקר מסירים.
יש לנקות ולשייף היטב את הציפורניים לפני הטיפול, ליבש היטב את הציפורן, מכיון שהפטריה אוהבת חום ולחות,ולאחר מכן למרוח את הצמחים , השמנים והמשחה.
לשמור על תזונה דלת סוכרים ופחמימות מזוקקות , המהווים מזון לפטריה.
לשתות מים נקיים , לפחות כוס כל שעתיים.
להשתמש בגרביים 100% כותנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקסיד- נגד קמטיםשרונה25/08/2011
שלום,
אני משתמשת מזה שנים רבות בלוקסיד, ואין ספק שהתוצאות מצוינות- ממש (מבחינת הקמטים). לאחרונה אני חשה בקצת יובש בשעות הבוקר- האם ניתן להוסיף גם קרם פנים לאחר מריחת לוקסיד?
בברכה
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד- נגד קמטים - תגובה
זילי אורבך25/08/2011שלום,
לוקסיד הוא תכשיר רפואי(חייב מרשם רופא), המבוסס על רכיב שנקרא Tretinoin
שהוא נגזרת של ויטמין A. בריכוז של 0.05% ו 0.1%.
התכשיר מאוד יעיל בטיפול בפצעי בגרות עקב פעילות יתר של בלוטות החלב וכן בטיפול קוסמטי נגד קמטים.
הוא גורם לקילוף, ליובש ולעיתים לאדמומיות. הוא מעודד יצירת תאי עור חדשים וקולגן.
הוא אסור לשימוש בהריון.
יש להימנע מחשיפה לשמש במשך הטיפול. יש למרוח תכשיר עם מקדם הגנה גבוה (30-50 SP).
ניתן למרוח קרם לחות לאחר שהלוקסיד נספג לעור.
במצבי יובש אני ממליצה להפסיק את השימוש בלוקסיד למספר ימים עד שהיובש משתפר.
הכי טוב זה למרוח ערב כן ערב לא. לשטוף בבוקר ולמרוח קרם מסנן שמש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום עם ויטמין סיתרצה24/08/2011
שלום.
לאחר מריחה סרום בשילוב ויטמין סי-מספר פעמיים בבקור יצאו לי נקודות אדומות בפניים
ובגוף-יש לציין אחרי מריחה של הסרום העור נראה זוהר-
הבעיה יש לי רגישות בעור-
האם כדאל לנסות שוב -
האם סרום על בסיס מים לא יגרום לי בעיות -יש לציין יש לי עור יבש.
האם יש לך עצה.
תודה מראש
תרצה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום עם ויטמין סי - תגובה
ד''ר קובי שמיר24/08/2011תרצה שלום
נסי את הסרום בהדרגה פעם ביומיים שלושה ולאחר מכן כבסיס לקרם לחות שמתאים לסוג עורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום עם ויטמין סי - תגובה
זילי אורבך25/08/2011שלום תרצה,
סרום ויטמין סי עלול לייבש את העור. לכן מומלץ למרוח אותו מעל קרם הלחות.
אם יש לך רגישות לתכשיר עלייך להפסיק השימוש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקסיד-רטאוויטנועה23/08/2011
חצי שנה אני משתמשת A ברטין 0.05% (לוקסיד/ראטוויט) בהתחלה היו הרבה קילופים ורגישות בעור במשך שבועיים לאחר מכן המצב נרגע.
המשכתי למרוח רטין A בשילוב עם הידרוקינון 4%
יום אחד רטנין ויום אחד הידרוקינון
באמת ישנו שיפור גדול מאוד במרקם העור, העור נראה אחיד, מוצק ורענן, אני מאוד מרוצה.
שאלתי היא:
האם עליי להמשיך למרוח רטין A כי עכשיו כבר אין קילופים יותר והעור כבר לא רגיש לרטין A כמו בהתחלה
למרות זאת האם עדיין רטין A הוא אפקטבי וממשיך לחדש את עור הפנים או שכבר עור הפנים שלי התרגל אליו וזה כבר לא אפקטיבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד-רטאוויט - תגובה
ד''ר קובי שמיר23/08/2011נועה שלום
את יכולה להמשיך במינונים ארוכים יותר למרוח כל מספר ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום שילוב רטינולתרצה22/08/2011
שלום
ברצוני לדעת אם משתמשים בסרום בשילוב רטינול -האם יכל לגרום אחרי מריחה אחת
יצאת לי בגוף מספר נקודות אדומות.
יש לציין בעבר היה לי בעיות עם קרמים שניסתי-
האם כדאי לקנות סרום רגיל.
האם קרם עניים בשילוב רטינול יכול לגרום לבעיות בעור.
תודה מראש
תרצה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום שילוב רטינול - תגובה
ד''ר קובי שמיר23/08/2011תרצה שלום
זה הוא חומר הקרוב במבנהו לויטמין A. הוא נמצא יעיל לטיפול בקומדונים באקנה (נקודות שחורות ולבנות) ולהפחתה של קמטים עדינים בעור. חסרון החומר הוא בכך שהוא גורם לגירוי בעור עם אודם וקילוף. מאחר שהוא גורם לעור יותר רגיש מומלץ למרחו בלילה ולהימנע משהייה בשמש בתקופת השימוש.
הרטינול אינו חומצה ואינו מלווה בגירוי מהותי לעור. בעבר לא השתמשו בו מאחר ולא היה יציב כימית.
לאחרונה עקב שיפור בטכניקות מעבדה יוצרו תכשירים חדישים עם רטינול.
בעבודות שהתפרסמו לאחרונה נמצא שהרטינול בעל השפעה חלשה יותר מחומצה רטינואית ולכן צריך להשתמש בו בריכוזים גבוהים יותר
תנסי שוב להישתמש בחומר ואם עדיין תופיע אדמומיות כתבי שוב לפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בשקיות העיניים - לגל לציטיןMORAN21/08/2011
אבקש עזרה דחופה
אתמול מרחתי לי ג'ל לציטין מתחת לעיניים
ועיסיתי כדי ליצור תחושת לחות
אך כנראה שעשיתי לי נזק ואני מקווה שאוכל לתקן את זה
כרגע יש לי סוג של צריבה מתחת לעין והמראה הוא של יובש
מאד מפריע לי וזה לא משהו שלא רואים היום כל הצוות בעבודה שאל מה קרה לי כי זה נראה מראה פתאום של שקיות מתחת לעיניים
מה עליי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בשקיות העיניים - לגל לציטין - תגובה
זילי אורבך25/08/2011שלום מורן,
אני ממליצה לעשות קומפרסים של פרחי קמומיל (בבונג) להקל על הגירוי.
אפשר למרוח שמן על בסיס, שקדים, שומשום, קלנדולה, אובליפיכה וקמומיל, או קרם לחות, כדי להפחית את היובש.
נסי למרוח תכשיר שיעניק לחות לעור וירגיע אותו.
תכשירים ביתיים מומלצים: יוגורט קר, ג'ל אלוורה, מיצוי מלפפונים או פרוסות מלפפונים. להניח על האזור ל 20 דקות ולשטוף.
אפשר להכין תמצית תה שחור, לקרר ולהניח על הנפיחות מתחת לעין. זה מכווץ ומקטין את הנפיחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעוות דבורים לבנהנועה14/08/2011
האם שעוות דבורים לבנה עוברת עיבוד מסויים ומוסיפים לה חומרים משמרים
או שהיא טבעית לגמרי ללא חומרים משמרים?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעוות דבורים לבנה - תגובה
זילי אורבך15/08/2011שעוות הדבורים אינה מכילה חומרים משמרים. היא עוברת עיבוד מסויים לקבלת הגרגירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמויותנועה14/08/2011
הכנתי 30 גרם קרם פנים.
אני מעוניינת להוסיף
חומצה אלפא ליפואית
ויטמין C
ויטמין E
מה הכמויות שאני צריכה להוסיף מכל אחד מהם ל- 30 גרם קרם כדיי שזה יהיה אפקטיבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות - תגובה
החומצה האלפא ליפואית היא נוגד חמצון . היא מסיסה פעילה הן בסביבה מימית והן בסביבה שומנית ומכאן כיונייה " נוגד חמצון אוניברסאלי" בניגוד לנודגי חמצון אחרים המסיסים רק בשומן או רק במים( ויטמין E מסיס בשומן וויטמין C מסיס במים).
6 טיפות חומצה
5 גרם ויטמין E
5 גרם ויטמין C* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
נועה23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Cנועה14/08/2011
יש לי אסטר ויטמין C טבליות, אם אני תוכנת את הטבליות לאבקה האם ניתן להוסיף את האבקה לקרם פנים שהכנתי?
ואם כן, האם זה יהיה אפקטיבי?
תודה
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין C - תגובה
ניתן היום למצוא ויטמין C בקרמים, סרומים ומדבקות. מכל הצורות של הויטמינים נמצא שחומר הנקרא magnesium ascorbic phosphate הוא היציב ביותר. כל התחומים המכילים ויטמין C רגישים לאור שמש ולכן צריכים להימכר בבקבוקים אטומים לאור
מחקר על אחת הפורמולות של הויטמין - L-ascorbic acid הראתה שכ 20 אחוזים מהחומר בתכשיר חודרים לתוך העור. החדירה לעור עולה באופן משמעותי לאחר קילוף עדין של העור או microdermabrasion.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום!!!
דליה01/11/2011אני מורחת כל בוקר לימון על הפנים וזה ממש נפלא!!!! איך ניתן להשיג הידרוקינון 4%??
יש לך איזה טיםים נופים להצערת העור???? אני בת 62 ומודה לך מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום!!! - תגובה
זילי אורבך01/11/2011קרם הידרוקינון 4% נמכר בבתי מרקחת ללא מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות והזעהמתלמדת14/08/2011
שלום!
אני בת 26, ולפני מספר חודשים התחלתי למרוח קרם לחות לפנים, לא בעקבות סיבות מיוחדות או יובש כלשהו, אלא יותר למען הטיפוח. בכל אופן, אני משמתשת ב hydrance optimale של avene ונוהגת למרוח אותו פעם ביום- בלילה לפני השינה.
לאחרונה שמתי לב, שאני נוטה להזיע בפנים. כמובן שלקחתי בחשבון את הלחות והקיץ, ולפעמים גם את המאמץ הגופני שבו במיוחד מתרחשת ההזעה, אבל כמדומני זוהי תופעה חדשה, מאחר ולא היה כך מאז ומתמיד.
השינוי ביחס לשנים קודמות הוא באזור הפנים בלבד.
האם הסיבה להזעה המוגברת היא הקרם לפנים?
ואם כן, איזה קרם מומלץ לעור רגיל?
אשמח לתשובתכם!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות והזעה - תגובה
ד''ר קובי שמיר24/08/2011שלום
יתכן והבעיה אינה הקרם לחות
אחד הטיפולים הטבעיים מפתח עבור הזעת יתר היא שינוי בתזונה. אכילת מזון חריף, אלכוהול וקפה, כמו שהם נוטים להגדיל את טמפרטורת הגוף חזקים מפעילה עבור הזעת יתר. שתיית תה (בעיקר תה ירוק ותה מרווה) וגם לאכול יותר ירקות עליים יש השפעה חיובית על הזעה
הזעת יתר יכולה להיות גם גנטית. אם במשפחה שלך יש היסטוריה של תנאי זה, את בעלת סיכוי גבוה יותר לקבל את זה
המלצתי לך לגשת לאיבחון עור ואז יוכלו להתאים לך גם קרם מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות והזעה - תגובה
זילי אורבך25/08/2011שלום,
הזעה בעקבות מריחת קרם לחות בעונת הקיץ מאוד שכיחה.
בתקופה זו, בה הלחות באויר גבוהה, רצוי להשתמש בסרום נוזלי קל, או בקרם על בסיס מים, או בג'ל שבו אחוז המים גבוה. תכשירים אילו נספגים בקלות ואינם גורמים להזעה.
אפשרות אחרת היא למרוח קרם לחות ולאחר כ 20 דקות לספוג את מה שלא נספג עם מגבון נייר.
מייק אפ ופודרה אף הם עשויים להקל על התופעה.
צמח המרווה עוצר הזעה. את יכולה להכין חליטה של הצמח:
כפית בחצי כוס מים רותחים, לסנן, לקרר ולנגב את הפנים.
לאחר מכן למרוח קרם לחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן תינוקותשחיינית13/08/2011
שלום, האם מתאים לשים שמן תינוקות להגנה על העור לפני שחיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן תינוקות - תגובה
ד''ר קובי שמיר13/08/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר דרמהרולר לשימוש בייתיהילה12/08/2011
מהו בדיוק מכשיר הדרמהרולר לשימוש בייתי והאם הוא יעיל? אני בת 31 עם עור דק ועדין ובעל נטייה לאדמומיות. האם מתאים לי? היכן ניתן לרכוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר דרמהרולר לשימוש בייתי - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/08/2011הילה שלום.
המזו רולר (מכונה גם דרמה-רולר) הינו מכשיר אשר מעורר את העור לייצור עצמי של קולגן ואלסטין. גלילת הרולר על פני העור גורמת לפעולה כפולה: היא מייצרת תעלות הובלה זעירות לרבדים העמוקים של העור, ומעוררת את העור להתחדשות. המזו רולר מסוגל להחדיר את החומרים הטיפוליים לעומק העור ובכך הוא דומה למזותרפיה (Mesotherapy) ומכאן גם שמו. הטיפול במזו רולר נבחן לאורך מספר שנים במחקרים מדעיים בהם הוכחה יעילותו הרבה במילוי קימטוטים, טשטוש צלקות וסימני מתיחה, וביצירת מראה כללי של עור מלא, וזוהר. בשל כך הוא נותן פתרון לנשים שמעוניינות לטפל בסימני גיל ראשונים שמופיעים בפניהן, אך הן לא זקוקות עדיין לניתוח פלסטי או לטיפול דרסטי אחר. הדרמה רולר מציע טיפול יעיל, שאינו פולשני, ואשר תוצאותיו נשמרות לאורך זמן ובכך הוא דוחה את סכין המנתחים. המזו רולר מגיע בדרגות חדירה שונות: בדרגה גבוהה לטיפול בקליניקה או במרפאה ובדרגה נמוכה לשימוש ביתי בשגרת הטיפוח היומיומית. המזו רולר מיועד לפנים, צוואר וגוף ומתאים לכל סוגי העור.
הגלגול הידני של הרולר משפר את ספיגת החומר שמיושם על העור ומוביל את החומר לשכבות העמוקות באמצעות המחטים הזעירות שעל גבי הגלילה. הטיפול במזו רולר / דרמה רולר מתבצע על ידי רופא במרפאה (מחטים באורכים 1 מ"מ ומעלה), על ידי קוסמטיקאיות בקליניקה (מחטים באורך 0.5 מ"מ), או על ידי המטופלת בעצמה בבית (מחטים באורך 0.3 מ"מ ומטה). מטרת הטיפול בבית הינה לשפר את היעילות של הקרמים השונים בהם כל אישה משתמשת באופן יומיומי. בניסויים נמדד שיפור של עד פי 30 ביעילות החדירה של הקרמים המיושמים על פני העור. כמו כן, השימוש היומיומי מהווה דרך נהדרת להמריץ את מחזור הדם בעור (והוא דומה בכך לפעולת הגילוח של הגברים, רק ללא הופעת שיעור). הטיפול במרפאה או בקליניקה דורש מריחת חומר מאלחש על העור לפני הטיפול ומסכת שיקום והרגעה בתום הטיפול.
כמה דברים שכדאי שתשימי לב אליהם בזמן השימוש:
הימנעי מחומרים שעלולים לגרום לנזק לתאים או רקמות.
הימנעי מחומרים הכוללים חומרי בישום מלאכותיים.
הימנעי מחומרים הגורמים להיצרות כלי דם.
הימנעי מחומרים מעוררי אלרגיה.
השתדלי להימנע מחומרים המכילים תוספים כימיים כמו חומרי שימור.
שמרי על המוצר ממגע בגופים אחרים, הם עלולים לגרום לזיהום.
במקרים של אקנה או מחלות עור זיהומיות יש לעבור טיפול רק אצל רופא.
במקרים של רגישות להרפס מומלץ ליטול כדורי זובירקס יומיים לפני הטיפול, בהתייעצות עם רופא.
יש להשתמש במוצר בעדינות יתרה באזור העיניים והשפתיים ומומלץ להשתמש במודל קטן יותר.
לפני פתיחת המוצר יש לבדוק שהמוצר ארוז כראוי ושאין סימני פגיעה במחטים.
ניתן להשיגו בדרך כלל במרכזי שיווק לקוסמטיקאיות .
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמרולר לשימוש בייתי - עוד שאלה קצר
הילה12/08/2011תודה רבה על התגובה המהירה. מה שלא הצלחתי להבין זה האם לשימוש הבייתי ניתן להתשמש גם שלא לצורך החדרת מוצרי קוסמטיקה (אני לא כל כך משתמשת בקרמים) אלא רק לצורך עידוד יצירת קולגן.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמרולר לשימוש בייתי - עוד שאלה קצר - תגובה
ד''ר קובי שמיר13/08/2011לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול החדרת חמצן לפניםעינת12/08/2011
לד"ר קובי שמיר שלום וברכה!
אני בת 26, מדי קיץ נוספות לי עוד ועוד נקודות חן בפנים ובשאר הגוף. סבביב העיניים - עיגולים שחורים ובנוסף בצידי הפנים, מאיזור עצם הלחי כלפי מעלה יש מעין פפילומות שטוחות- מעט בולטות בצבע אפרפ (לא עברתי אבחנה של רופא עור, אבל כך זה נראה לי). הייתי במכון קוסמטיקה והומלץ לי על סדרת טיפולים של ד"ר לידיה דיינוב הכוללת החדרת חמצן לעור ופילינגים. שאלתי היא, האם החדרת חמצן בכלל יעילה או שהיא אפילו יכולה להזיק (מבחינת רדיקלים חופשיים וכד'). ומה לדעתך ניתן לעשות לשיפור המצב? תודה רבה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול החדרת חמצן לפנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/08/2011עינת שלום.
איני מכיר את החברה שציינת ולכן לא אוכל להיתייחס לנושא.
לשאלתך השנייה.
תכונות הריפוי של החמצן ידועות מזה שנים בעולם הרפואה, וסגולותיו הייחודיות כמרפא, מחטא ומצעיר הפכו אותו לחלק בלתי נפרד מטיפולי היופי המובילים. ככל שעולמנו מתמלא במערכות מיזוג, במכוניות, בפיח ובעשן, כך מתמעטת כמות החמצן המגיעה לגופנו. למחסור בחמצן יש השלכות שליליות על פעולתו התקינה שלהגוף. שאיפת חמצן יכולה להשפיע על כל המערכת החיסונית ולנטרל את ההשפעות המזיקות. שילוב של חמצן עם טיפול פילינג מגביר את אפקטיביות הטיפול.
בשוק קיימים טיפולי חמצן נוספים כמו תאי חמצן בלחץ גבוה , והמטרה של כולם היא שהחמצן ייספג ברקמות. מלבד תאי הלחץ, אין מחקרים שמוכיחים שחמצן יכול לחדור מבחוץ, למרות שאין עוררין על כך שחמצן טוב לעור. בכל מקרה, כדי לראות תוצאות משמעותיות יש לערוך סדרת טיפולים".
איך זה עובד: מכשיר שמחולל חמצן מתיז על עור הפנים חמצן בריכוז גבוה, בשילוב תמיסה סטרילית
תמיסה סטרילית מסיסה במים מוכנה להחדרה בשיטת ההידרומזותרפיה, התמיסה יוצרת פעילות אנטי אוקסידנטית ובעלת סגולות ריפוי ייחודיות, מרגיעה ומסייעת ביצירת פיברובליסטים ברקמת החיבור. לעתים משולב הטיפול בויטמין C עם מים פיזיולוגיים, חומצה האילרונית, אלוורה, למשך כעשרים דקות.
הטיפול דורש מיקצועיות וניסיון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד קוסמטיקה טבעיתמיכל11/08/2011
היכן אתם ממליצים ללמוד קוסמטיקה טבעית? אני מחפשת מקום רציני ביותר.. יש לי גם ניסיון רב בתחום הקוסמטיקה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד קוסמטיקה טבעית - תגובה
ד''ר קובי שמיר23/08/2011תנסי לחפש דרך המלצות או להגיע פרטנית ולבדוק בבתי הספר
תוכלי להעזר במנוע חיפוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמוד קוסמטיקה טבעית - תגובה
זילי אורבך25/08/2011שלום מיכל,
אין בתי ספר לקוסמטיקה טבעית.
קוסמטיקה טבעית היא תחום של ייצור תמרוקים ומוצרי טיפוח לעור על בסיס רכיבים טבעיים. לעיתים התכשיר מכיל 100% חומרי גלם מהטבע ולעיתים פחות.
השאלה במה את רוצה לעסוק. להיות קוסמטיקאית? נסי בתי ספר בנושא.
לרקוח תכשירים? איפה? אם זה לעצמך בבית ,יש ספרים ומרשמים באינטרנט על בסיס שמנים וארומתרפיה.יש קורסים בארומתרפיה בהם מלמדים את השימוש בשמנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות לפניםנילי10/08/2011
אני בת 25 והפנים שלי רגישות ודי אדמומיות, נוטות ליובש ולפעמים לפצעים. האם יש לך רעיונות מה יכול לתת לי לחות טובה לפנים (בלי להוסיף פצעים). זה מאוד מפריע לי כשאני שמה מייק אפ. מה גם שקרמי הלחות מאוד יקרים לי ואני מחפשת משהו טבעי- האם את יודעת אם שמן שומשות טוב לפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחות לפנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר10/08/2011נילי שלום.
תפקידו של קרם לחות אינו לתת לעור הפנים לחות. תפקידו המרכזי של קרם לחות הוא לאטום את העור מבריחת לחות ממנו החוצה, אטימת העור שומרת על לחותו.
מוצרי קוסמטיקה איכותיים במיוחד יכילו חומרים אקטיביים אשר קושרים אליהם את מולקולות המים שבעור ושומרים עליהם לאורך זמן רב יותר.
ככל שחיי המדף של קרם לחות ארוכים יותר, ככל שהקרם טרי פחות האפקטיביות שלו יורדת.
קרם לחות לעור רגיש או אדמומי יכיל בתוכו חומרים הרגעה כמו קמומיל ואלורה. תפקידו לשקם את העור, להרגיע אותו ולהגן עליו.
כמו כן שמן שומשום אינו מומלץ ישירות אלא בפורמולה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)