מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרים ללא חומר משמר?יפעת03/03/2011
שלום.
נמצא שאני אלרגית לקטון (חומר שימור הנמצא במוצרי קוסמטיקה). מכיוון שיש לו שמות מסחריים רבים אני מתקשה למצוא מוצרים בטוחים לשימוש.
אודה לכם על הפנייה למוצרים כאלה -קרם גוף, קרם פנים וכדומה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים ללא חומר משמר? - תגובה
ד''ר קובי שמיר06/03/2011מהכרות אישית תוכלי לפנות למעבדות תפוח טכנולוגיות טבעיות
הם ישמחו להמליץ לך על תכשירים מתאימים.
את הטלפון שלהם תוכלי למצוא במנוע חיפוש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים ללא חומר משמר? - תגובה
זילי אורבך23/03/2011שלום יפעת,
את תמיד יכולה לקרוא רכיבים על גבי תוית המוצר הקוסמטי בו תבחרי.
קטון זה למעשה אצטון, חומצה אצטואצטית, חומצה הדרוקסיבוטירית, אלדהיד וכו'.
בדקי אם יש חומץ בתכשיר ואם הרכיבים לעיל רשומים בתוית.
מנסיוני, אנו כמעט ולא משתמשים בקטונים בייצור התמרוקים כמשמר. יש משמרים אחרים שאינם מקבוצת הקטונים.
בדקי תכשירי קוסמטיקה טבעיים שיתאימו לסוג העור שלך ותוכלי להתייעץ עם זה שמוכר לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחורים ויובש מתחת לעינייםורד28/02/2011
מה אפשר למרוח,על מנת שיעלמו הכתמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים ויובש מתחת לעיניים - תגובה
ד''ר קובי שמיר28/02/2011ורד שלום.
איין פתרונות בזק.
כעיקרון הטיפול חייב להיות יסודי כדלהלן.
פיגמנטציה והבהרת כתמים בעור.
כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.
1. סדרה של פילינגים מיוחדים המותאמים לאזור העיניים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
3. החדרה לעור של חומרים מנקים וחומרים נוגדי חימצון בתום סידרת הפילינגים.
4. שינוי הרגלי האכילה - התאמת תפריט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים אתריים וחומצותתמתם27/02/2011
למה אסור או לא טוב לערבב או להשתמש לסרוגין בקרמים המכילים חומצה הילאורנית או חמצות פירות שונות כמו AHA. חו מוצרי ארומטרפיה לפנים ולגוף???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים אתריים וחומצות - תגובה
ד''ר קובי שמיר28/02/2011שלום.
כיום המדע הפרמקולוגי מאפשר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברות היפואלרגנייםרינת26/02/2011
אשמח לקבל המלצה על חברות/מוצרים היפואלרגניים, במיוחד קרם גוף וסבון.
תודה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות היפואלרגניים - תגובה
ד''ר קובי שמיר28/02/2011רינת שלום.
ישנם מספר חברות ולשם כך העזרי במנוע חיפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות היפואלרגניים - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום רינת,
מוצרי קוסמטיקה של חברות המייצרות מוצרי קוסמטיקה היפואלרגניים ניתן למצוא בבתי מרקחת וברשתות הפארם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי תפוחאמיליה21/02/2011
האם המוצרים הם ב-100% טבעיים ?
האם אין בהם חומרים משמרים מזיקים או חומרים כימיים מזיקים?
והאם הם אורגניים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי תפוח - תגובה
ד''ר קובי שמיר21/02/2011אמיליה שלום
תוכלי ליצור קשר עם מעבדות תפוח ישירות ולברר פרטנית לגבי התכשירים.
מספר הטלפון שלהם: 039304989
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור קוסמטישיילי20/02/2011
ד"ר שמיר שלום
האם תוכל בבקשה לפרט את אופן הטיפול שלך בקמטוטי עור בעיקר במצח ומה השיפור שמיתקבל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור קוסמטי - תגובה
ד''ר קובי שמיר21/02/2011שיילי שלום.
כל אזור בפנים משקף מצבים אנרגטיים של איברים מסויימים. גם איברי החישה קשורים לתפקודי האיברים הפנימיים שחולשים עליהם. לדוגמא: הפרעות ראיה - קשור למצבים שונים של הכבד. חוש טעם חלש = חולשה של הטחול. לחיים אדומות = חום בריאות. אקנה = לפי האזור (חום ולחות, קיבה, כבד, כיס מרה ועוד...) סינוסיטיס = כיס מרה,
כבד, קיבה...
לכל איבר בגוף קיים מרידיאן שיוצא ממנו ועובר דרך איברים אחרים ואל קצוות הגוף ו/או אל הפנים והראש (והמוח).
מרידיאנים אלה הינם ערוצי אנרגיה ועל גביהם שזורות נקודות פונקציונליות חשובות. גם על הפנים נקודות חשובות לתפקוד הרמוני ותקין של האיברים הפנימיים. על ידי דיקור במחטים עדינות מסוגים שונים ניתן לגרות את הנקודות הללו, על מנת שיזכירו לגוף שלנו (למערכת העצבים ולמערכת החיסון) "לעשות את העבודה" שלהן. הדיקור בפנים משלב עבודה על נקודות מערכתיות שמשפרות את תפקודי הגוף כולו (לפי האבחון) וכן מחטים לטיפול מקומי בבעיות העור, כמו, קמטים, כתמים, צלקות, עיגולים שחורים, הרמת פנים, מתיחת פנים ועוד...
המחטים מתפקדות כמוליך אלקטרומגנטי ומושכות אל הפנים אספקה מוגברת של דם (וחמצן) וצ'י (אנרגיית החיים הזורמת בכולנו ברמה זו או אחרת). "חיל האספקה" הזה מזין את השרירים ומאפשר לחזק את טונוס השרירים.
המחטים מתפקדות כמוליך אלקטרומגנטי ומושכות אל הפנים אספקה מוגברת של דם (וחמצן) וצ'י (אנרגיית החיים הזורמת בכולנו ברמה זו או אחרת). "חיל האספקה" הזה מזין את השרירים ומאפשר לחזק את טונוס השרירים
ו"לבעוט" אל הפנים תגבורת של דם ולחלוח שתורמים למראה עור רענן וגמיש.
כמו כן:
בתחילת הביקור הראשון נעשה תשאול יסודי ומעמיק שאורך כ- 40 דקות, וכן סקירת האבחונים השונים שמביא המטופל מן התיק הרפואי שלו. התשאול מקיף (וסורק) את כל מערכות הגוף ואף מתעניין במצבים הרגשיים, באורח החיים ובתזונה.
בתום התשאול, שכול גם אבחנת דופק ולשון עפ"י הרפואה הסינית על פי הדיאגנוזה, מסבירים למטופל את הממצאים ומחליטים ביחד על האסטרטגיה הטיפולית שתשלב, רפואה סינית, דיקור סיני, תזונה, צמחי מרפא ועיסויים סיניים לפנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה הורמונלישיר17/02/2011
שלום רב!
בת 26 סובלת מאקנה כתוצאה מהורמון גברי מוגבר.
מגיל 18 אני לוקחת גלולות דיאנה על מנת לאזן את ההורמונים, זה ממש עוזר כמעט ולא יוצאים לי פצעים, ברגע שאני עושה הפסקה יוצאים לי מלא פצעים.
אני מיואשת, נמאס לי לקחת גלולות כי זה גורם לי לתופעות השמנה וב"ה אני ארצה להכנס להריון.
לאחרונה שמעתי על טיפול באקנה הורמונלי דרך נטורופתיה (צמחי מרפא)
האם אתם חושבים שזה יעזור לי ואני אוכל להפסיק עם הגלולות? כיצד מתבצע הטיפול? והאם יש שיטות חלופיות שהינכם יכולים להמליץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה הורמונלי - תגובה
ד''ר קובי שמיר17/02/2011שיר שלום.
הטיפול הנטורופתי באקנה הוא בשורש הבעיה ובמקביל טיפול באופן אקוטי כלומר: אם הסיבה היא חוסר איזון הורמונלי, נטפל באמצעות תזונה מתאימה, תוספי מזון וצמחי מרפא המאזנים את המערכת ההורמונלית.
התזונה: תהיה תזונה נטולת סוכרים – אקנה מכונה גם כ"סכרת של העור" (במחקרים ניתן אינסולין באופן מחזורי או זריקות ישר לתוך הפצע). הרבה ירקות טריים, הפחתה של מזון עתיר שומן , אוכל מטוגן ושמן, בשר, גבינות וכיו"ב.
אכילת יתר.
חוסר מודעות לרעב.
הגיינה לקויה.
נטייה להדחקת כעסים.
שינה ביום או מיד אחרי הארוחה.
צריכת יתר של מזון חמוץ, מלוח וחריף.
זיעה: יש לשמור על הגיינה, כיוון שהגיינה טובה עוזרת בשמירה על העור - זיעה המצטברת על פני העור חוסמת את הנקבוביות מהן מפרישות בלוטות החלב.
גלולות למניעת הריון: תלוי בסוג הגלולה - גלולות שהמרכיב הדומיננטי בהן הוא פרוגסטרון יכול להחמיר מצב של אקנה, יש לבדוק ולהמנע בהתאם.
קוסמטיקה: להימנע ממוצרים שומניים המכילים ואזלין, לנולין, מייק אפ וכ'ו..
מתח נפשי: לחץ מעודד צמיחה של פצעונים באזורים מסויימים בפנים ובגב, ניתן להפחית באמצעות פעילות גופנית או פעילות מדיטטיבית כלשהי - יוגה, מדיטציה.
כיצד הרפואה הסינית מטפלת באקנה?
הפצעים הם למעשה תופעת לוואי של תהליך דלקתי שמתרחש לו בגוף. לפיכך חשוב לא פחות מהטיפול בהם, לטפל אף בגורם – הדלקת עצמה. הטיפול של הרפואה הסינית מתבסס על שימוש בצמחי מרפא ובדיקור. מבחינה פנימית – במהלך הטיפול מצננים את הגוף, מפנים את החום מהדם ומייבשים את הלחות החמה. מבחינה חיצונית – נעשה שימוש באוזון לחיטוי ולייזר רך שמסייעים להחלמת הפצעים.
מאחר וקיימים סוגי מזון שמביאים לייצור לחות וחימום פנימי של הגוף – מומלץ במהלך הטיפול לצרוך מזונות מקררים וניטרליים. לפיכך, רצוי להימנע מאכילת ירקות כתומים ואדומים דוגמת דלעת, דלורית, גזר, גמבה, בטטה, עגבניה, פלפל חריף אדום וירוק, צנון, כרישה, שום ובצל יבש.
מומלץ לצרוך תפוחי עץ, אפרסק צהוב, אשכוליות, קלמנטינה, ליצ'י, תפוז, מנגו במינונים נמוכים, שזיפים חמוצים , מישמש, פטל וגויאבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה הורמונלי
שיר18/02/2011ד"ר קובי שמיר שלום רב!
תודה רבה על תשובתך.
הרבה אינפורמציה וקצת יצאתי מבולבלת.
מבחינת הגיינה אני משתדלת בכל יום לנקות את הפנים במוצרים נטולי שומן וכן למרוח קרם oil free . כפי שהסברתי אני מחפשת פתרון לאקנה הורמונלי שהוא לא דרך גלולות.
מבחינת תזונה הבנתי שיש להפחית במזון עתיר שומן, אוכל מטוגן אך לא הבנתי אם אני מפחיתה בבשר וגבינה מה כבר אני יכולה לאכול חוץ מירקות ולחם מחיטה מלאה?
כמו כן לגבי הטיפול בדיקור וצמחי מרפא, אתה יכול להמליץ לי על מקום שמתמחה בטיפול מסוג זה לאקנה הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לשתות כמה כוסות תה סרפד כל יום
אורחת09/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמטציהאפרת16/02/2011
שלום
אני סובלת מכתמים חומים מעל השפה העליונה ומשני צדי האף. משחות שנרקחו עבורי רק החמירו את המצב ואני מפחדת לטפל באמצעות לייזר. רציתי לדעת האם ישנו טיפול טבעי שיכול להבהיר או להעלים כתמים בצורה משמעותית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמטציה - תגובה
ד''ר קובי שמיר16/02/2011אפרת שלום.
טיפול בכתמי עור חייב להיות יסודי
להל"ן מה צריך להעשות.
כתמי העור יכולים להיווצר ממספר סיבות שונות שלא כולן תלויות בחשיפה לשמש כגון: אקנה, הצטלקויות , שינויים הורמונליים, הזדקנות העור, תורשה ועוד.
גם לגיל הכתמים יש חשיבות, הכתמים הקלים ביותר להסרה הם נמשים וכתמי שמש, שבהם הצטברות הפיגמנט נותרת בשכבה העליונה של העור. בכתמי הריון, שבהם הסיבה לא ברורה הפיגמנט מצטבר בדרמיס, שכבת העור העמוקה, קשה הרבה יותר לטיפול. הכתמים הבעייתיים ביותר הם התורשתיים. כתמים מסויימים גם לאחר שמצליחים להסירם, חוזרים אחר כך מסיבה לא ברורה.
1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
2. בנוסף לדיכוי תאי המלנין והעלמתם, מסייע הטיפול להמריץ את ייצור הקולגן - החלבון הבונה את תאי העור, משפר את חילוף החומרים של העור ומעודד את תהליך תיקון התאים הפגועים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור קוסמטי לפניםסילי3315/02/2011
שלום ד"ר קובי
שמעתי את ההרצאה שלך באירגון הקוסמטיקה לגבי דיקור קוסמטי בפנים ,האם תוכל שוב בקצרה להסביר את התהליך ,מדובר עלי כבת 44 עם קצת קמטים וכתמים בעיקר בסנטר ומעל הפה ובכלל הייתי מעוניינת לדעת אייך העור מישתקם.
בתודה מראש
סילוויה
אשדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור קוסמטי לפנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר15/02/2011סילוויה שלום.
על גופנו פרושים מרדיאנים (ערוצי אנרגיה) הבנויים כרשת אנרגטית העוטפת את גופנו והמקשרת את הגוף כולו. כך גם על הפנים. נוכחות ערוצי האנרגיה מאפשרת הזרמת אנרגיה ודם לכל אזור, כך שנוכחות השניים חשובה מאוד לשימור החיוניות והאיזון של האזור המתבקש. על גבי כל ערוץ ממוקמות נקודות דיקור אשר מהוות מאגרי אנרגיה שעל ידי הפעלתם (דיקור) אנו מעוררים את האזור ומאפשרים לו תנועה.
אקופונקטורה (דיקור) קוסמטית הנה תהליך טבעי אשר במהלכו מוחדרות מחטי דיקור עדינות לאזורים שונים בפנים ומעודדות תהליך של רענון וחידוש תאי העור, הגברת יצור קולגן טבעי והחייאה של עור הפנים. האקופונקטורה הקוסמטית מגבירה ומעוררת זרימה של אנרגיה ודם באזור הפנים, מסייעת להזנה ושימור עור הפנים וכך מאיטה את תהליך ההזדקנות והקמילה תוך ניצול אופטימאלי של הפוטנציאל הטבעי של העור לחדש ולשמר את עצמו.
כמו כן שימוש בתכשירים שונים שאותם אני רוקח בהתאם לבדיקות מדדי עור בעזרת מיכשור מיתקדם וששילוב של חומרים מהרפואה הסינית והמערבית.
לדוגמא:
טיפולי פנים פילינגים טבעיים להצערת עור הפנים והצוואר
קמטי העור נובעים מפגיעה מצטברת בסיבי הקולגן והאלסטין שבעור, ועל מנת לשמור על עור בריא. יש להקפיד ולשמור על רמת לחות נכונה, שימוש בסרום לאחר ניקוי העור, שימוש בקרם הגנה בעל מקדם יעיל המנטרל רדיקלים חופשיים, וכן להימנע ככל האפשר מחשיפה לקרינת השמש.
המסת הקמטים מתאפיינת בזירוז תהליכים טבעיים ומחדשים בגוף, המאפשרים חידוש אמיתי של עור הפנים. תכשירי המסת עור אינם משווקים לצרכן הסופי, אלא מותאמים באופן פרטני לכל מטופל או מטופלת לאחר סדרה של בדיקות ואנליזות.
התהליך אורך בין ארבעה לשמונה טיפולים המתמשכים כ-שעה בכל פעם, מידי חודש, והוא מיועד בעיקר לאלו הסובלים מהזדקנות מוקדמת של העור המלווה בפיגמנטציה והתקמטות יתר של העור.
התכשירים מורכבים מחומרים טבעיים, המאפשרים את המסת קרטין בעור הישן ומחומרים האחראים על זירוז של התחדשות עור צעיר תחתיו.
המסת קמטים איננה פילינג עמוק, ורק אסטתיקאים בכירים יכולים לבצע את ההליך החדיש הזה. החומרים הביולוגים הטבעיים לטיפול והמסת בקמטים הינם:
חומצה סליצילית המופקת מכהלים של צמח הלבנה, ובעלת תכונות אנטיספטיות.
אנזימים ממיסי חלבון הפועלים בתאים העליונים של העור. האנזימים הינם מהצומח: ארפסין מופק מהמלפפון, ברומאלין מהאננס, פפאין מהפפאיה ופיצין מהתאנה.
חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, המופקות מפירות וצמחים: חומצה לקטית - שמקורה בחלב או אוכמניות, חומצה ציטרית שמקורה בפרי הדר, וכן חומצות שמקורן בענבים,תפוחים, וקני סוכר.
הקוסמטיקה הסינית משלבת רבות את אבקת קן הציפור כחומר המסייע לחיזוק אלסטיות וגמישות עור הפנים, וזאת כחלק מתהליך בניית וחידוש עור הפנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מיליומים,שומנים לבניםדנה13/02/2011
האם מחייב שהם תמיד יחזרו לעור הפנים או שיש דרך להפטר מהם אחד ולתמיד. אני נוהגת להוציא אותם או לבד או אצל קוסמטיקאית עם מחט כמובן שעברה חיטוי. תהליך לא נעים ולעתים נשארים סימנים לא נעימים לכמה ימים. האם יש תכשירים רפואיים או קוסמטיים שמונעים את מפחיתים את הופעתם?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על מיליומים,שומנים לבנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר14/02/2011דנה שלום.
תוכלי לפנות למעבדות תפוח טכנולוגיות טבעיות יש להם תכשיר בידיוק למטרה זו
תכשיר מיצוי צמחים לטיפול במיליומים וקומודונים.מכיל קלנדולה וארניקה החודרים לשכבת הקרטין וממיסים אותה. יעיל גם לטיפול בשערה חודרנית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםתמר12/02/2011
שלום, מדי פעם יש לי פצעון קטן או מספר פצעונים באזור הישבן. למה זה קורה ואיך מטפלים בזה? כשאני שמה משחה אנטיביוטית זה עובר אבל כשאני משתמשת בסבונים שומניים או שמני-גוף במקלחת מיד התופעה חוזרת.אנא עצתך (בת 37)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים - תגובה
ד''ר קובי שמיר14/02/2011תמר שלום.
פצעים שחוזרים על עצמם למרות מריחת אנטיביוטיקה מומלץ לגשת לאיבחון מיקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מחכה לתשובה תודה!דנה-דחוף09/02/2011
יש לי שתי שאלות ואשמח לקצת פרוט ...
1.שמעתי ששמן שקדיים מעבה טיפה את השפתיים האם זה נכון?האם יש משו כל דבר שטיפה יעבה אותם כלומר יעשה אותם טיפה בשרניות?חוץ מניתוחים או בוטוקס כלומר משו טבעי.. תודהה
2.האם יש קרם או משחה כלשהי לגרום לפנים להיות לבנות??או לגרום לתווי פנים להראות אחרת כלומר שהפנים היו יפות[ויטמינים,קרמים,תרופות מרפא,כל דבר??????]מחכה לתשובה ושוב ממש תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מחכה לתשובה תודה! - תגובה
ד''ר קובי שמיר09/02/2011דנה שלום
לשאלתך הראשונה התשובה היא ממש לא.
לשאלתך השנייה זה מה שצריך לעשות.
פיגמנטציה והבהרת כתמים בעור
כתמי עור נוצרים בעור עקב סיבות שונות: כתמי שמש - הנוצרים בעקבות חשיפה לא מבוקרת לקרני השמש, צלקות אקנה - כתוצאה מהופעת פצעי אקנה בעבר, כתמי פיגמנטציה - עקב פיגמנטציית יתר של העור, כתמי מלזמה - בגלל שינויים הורמונאליים בגוף, כתמי גיל – כתוצאה מתהליך ההזדקנות הטבעי של הגוף בכלל ושל העור בפרט, ועוד.
הטיפול משלב בין התאמת הטיפול המקצועי בקליניקה לבין התאמת חומרים אישית למטופל/ת לטיפול המשך בבית על מנת לתמוך ולשמר את התוצאות.
1. סדרה של פילינגים מיוחדים להמסת העור, לדיכוי המלנין ולהבהרת העור. הטיפולים מתבצעים כסדרת טיפולים במשך שישה עד שמונה שבועות. לאחר מכן יש לבקר במירפאה אחת לששה עד שניים עשר שבועות כדי לשמור על התוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים סגולים מתחת לעינייםרחל06/02/2011
שלום
אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
אני נואשת להעלימם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה
ד''ר קובי שמיר06/02/2011רחל שלום.
עיניים נפוחות הן גם תוצאה של נוזלים לכודים ברקמות שמתחת לעיניים. זרימת דם חלשה ובנייה של נוזל לימפתי יכולים לגרום לנפיחות באזור העיניים. לכך יש להוסיף גורמים אפשריים אחרים, כמו תורשה, אלרגיות סביבתיות ואלרגיות למזון, חוסר שינה, הריון, מחזור חודשי וליקויים תזונתיים מסוימים, כולם מסתכמים בעיגולים שחורים, נפיחות ושקיות מתחת לעיניים.
להבהרה זמנית של האיזור, לערבב 2 טיפות מיץ לימון עם 2 טיפות דבש, למרוח למשך 30 דקות ולאחריהן לשטוף במים קרים.
המלצות אלו הם כמובן ביתיות ואינם במקום ייעוץ וטיפול מיקצועי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
שם06/02/2011אכן היתה לי אלרגיה קשה, אך גיליתי מה המקור לאלרגיה, ופתרתי את הבעיה. האלרגיה עברה לי, אך הסימנים עדיין נשארו. בנוסף, אני נמצאת בתקופה קשה ומצב נפשי אינו יציב. האם לחץ נפשי גם גורם לאדימות הזאת?
אנסה את הטיפול עם הלימון והדבש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה לפניםאנונימית04/02/2011
שלום
אני בת 20, בהירה מאוד, עור רגיש.
הייתי אצמל קוסמטיקאית והיא המליצה לי לעשות הבהרה לפנים של חברת on macabim, מפני שיש לי נטייה לפיגמנטציה, ויש לי מעט כתמי שמש/נמשים בהירים.
אני תוהה אם זה בסדר שאעשה זאת, שכן מדובר בטיפול של כל ערב במשך חודש-חודש וחצי של תמיסת הבהרה וקרם. האם אינני צעירה מדי? רק החודש אהיה בת 20, ויש לי עדיין עור פנים צעיר, ואני מאוד רגישה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לפנים - תגובה
זילי אורבך06/02/2011שלום,
אני ממליצה לך לגשת לרופא עור מומחה ולהתייעץ בענין הכתמים בפנים שלך.
אין גיל לטיפוח הפנים , הכי חשוב הוא להימנע מחשיפת יתר לשמש.
לכן, שלב ראשון, מרחי קרם יום מסנן קרינה 15-30 לפחות, כל בוקר מתחת לאיפור.
פעולה זו תסייע להבהרת כתמי העור.
ישנן שיטות עדינו להבהרת העור על ידי תכשירי מדף אותם תוכלי למצוא בכל בית מרקחת, רשתות הפארם ועוד.
על תעשי שום דבר שנוגד את תחושותייך. אם נוח ונעים לך עם מראה פנייך זה מה שחשוב.
בנוסף, לא מזיק להכיר את כללי הטיפוח הבסיסיים:
ניקוי ושמירת ה PH החומצי שעל הפנים.
הענקת לחות למניעת התייבשות העור.
הגנה מקרינת השמש.
שתיית מים למניעת התייבשות.
תזונה נבונה המכילה: מגוון של פירות,ירקות(מכל הצבעים), חומצות שומן חיוניות (אומגה 3 ואומגה 6), פחמימות מורכבות(קטניות ודגנים), חלבונים(ביצים,דגים,עוף,בשר,גבינות), פרוביוטיקה (ביוגורט, בירקות כבושים) .
לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לפנים - תגובה - תגובה
ד''ר קובי שמיר06/02/2011שלום.
5. התאמת תוספי מזון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה PH? תודה על התשובה המפורטת
t15/02/2011pH או ערך הגבה (קיצור של: pondus Hydrogenii) הוא מדד לרמת חומציות של תמיסה.
ערכי pH הגבוהים מ-7 הם בסיסיים יותר, ערכים נמוכים מ-7 מייצגים חומציות.
לדוגמא: ה PH של העור הוא 5.5 ולכן מומלץ להשתמש בסבון שיש לו PH זהה או אפילו נמוך יותר על מנת לגרום לפילינג קל ולסילוק תאי עור מתים ביתר קלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה PH? תודה על התשובה המפורטת - תגובה
זילי אורבך16/02/2011pH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עורסיגלית04/02/2011
שלום לזילי שלום לקובי רציתי לשאול אני בת 34 אם לארבעה ילדים יש לי כתמי עור על השפה ומאוד מפריעה לי תמליצי לי על קרם טוב שיכול להעלים לי ועוד דבר אני לפני כל ווסת מופיע לי פצע מוגלטי והוא לא עובר לי עד שאני מפוצצת אותו נשאר לי סימן כך שהפנים שלי כל חודש עם סימן חדש מה עליי להשתמש שלא ישאר לי סימן אני חודש ימים השתמשתי ROYALCARE אני לא עושה שום טיפול פנים אני משתמשת אקספוברשר גל ניקוי עמוק עם מברשת של גרנייר כל יום בשעות ערב אודה לכם עם תמליצו לי או שמה שאני משתמשת בסדר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור - תגובה
ד''ר קובי שמיר06/02/2011סיגלית שלום.
טיפול שהינך צריכה הינו טיפול מיקצועי ולא שימוש בתכשירי מדף.
זה בערך מה שצריך:.
5. התאמת תוספי מזון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי עור
סיגלית07/02/2011תודה רבה על שעזרתם לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)