מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצמחת שיעראביב06/05/2011
שלום רב בן 40 מעונין להצמיח שיער מעבר לשימוש בפרופציה ומינוקסי משתמש כ 9 שנים.8 שנים פרופציה ובשנה האחרונה מינוקסי עד כה: :ו נשירה נימנעה הצמחה מינורית. תזונתי: קפה עם חלב סויה+פרוסת לחם מלא+כף שמן זית+7 אגוזים+2 כמוסות אומגה 3+3 ויטמין c ארוחת בינים: כוס רצועת גזר+2 אספרסו+3 שזיפים מיובשים +2 קוביות שוקל מריר צוהרים: בשר בקר או עןף+פחממה+ירקות ( כרוב+סלרי+)+3 פירןת ערב: 2 ביצים+פחממה מקפיד לשתות כ ליטר מיים+נוטל 7טיפות שמן רימונים על הלשון, במקביל הנני מקפיד על בנית גוף תרגילי כוח חופף את שערי פעם בשבוע אשמח לדעת על דברים שיכולים לסיע בהצמחה משמעותית של השיער מודה לך על עזרתך המיקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמחת שיער - תגובה
זילי אורבך12/05/2011שלום אביב,
ישנם תכשירים טבעיים לעידוד צמיחת שיער, המובוססים על צמחי מרפא, הומיאופתיה שמנים אתריים ותוספי מזון.
צמח מרפא שדומה בפעילותו לפרופציה הוא הדקל הננסי. נסה לרכוש תמצית ממנו בכדורים או בטיפות ולשתות. הוא מתאים לנטיה להתקרחות אצל גברים.
טיפול נוסף הוא איזון הורמונלי הומיאופתי המוסס גם על חומצות שומן חיוניות וגם על תמצית טסטוסטרון הומיאופתי ומלחי רקמות שהחוסר בהם גורם לנשירה.
שמנים אתריים וצמחי מרפא משפרים זרימת דם לקרקפת ומסייעים בטיפול בנשירת שיער, לדוגמא, סרפד, רוזמרין, שבטבט.
אני לא חושבת שהבעיה שלך היא חוסרים תזונתיים. עיקר הבעיה הוא נטיה גינטית .
מתח ואי שקט מחמירים נשירה.
ממליצה להתייעץ עם רופא עור לגבי הבעיה האישית שלך.
לכל נשירה יש את הסיבה שלה וכדאי לקבל אבחנה מקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בירך האחוריתשיר05/05/2011
שלום
רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות בקשר לפצעים שיש לי בירך האחורית?
יש לי שם שיער ואני בטוחה שזה גם כתוצאה מזה, רק מלבד טיפולי לייזר
מה עוד ניתן לעשות כדי להקטין את הפצעים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בירך האחורית - תגובה
זילי אורבך05/05/2011שלום שיר,
פצעים זה שם כללי להרבה תסמינים ובעיות עור. האבחנה מאוד חשובה וגם הגורמים.
ייתכן שיש לך שערות כלואות, כאלה שצומחות כלפי פנים וגורמות לפצעון דמוי אבסס.
כמובן שדבר ראשון זה לעבור בירור רפואי אצל רופא עור שיאבחן את הבעיה.
הטיפול המומלץ הוא שימוש בסבון חומצי, סבון עם חומצת חלב, סבון אנטיבקטריאלי וכו'.ניקוי וחיטוי מסייעים בריפוי הפצעים. אפשר להוסיף כפית מיץ לימון או כפית חומץ לחצי כוס סבון נוזלי ולשטוף.
יש למרוח מיצוי צמחי על בסיס צפורני חתול (קלנדולה) וקמומיל, ומעליו תכשיר מיבש פצעונים שבדרך כלל מבוסס על מלחי אבץ, קלאמין וגופרית. התכשיר מסייע לספוג עודף שומן שמופרש מבלוטות החלב שסותמות את זקיק השערה כשהן פעילות יתר על המידה.
כל פעילות חיטוי וייבוש הפצעון יסייעו להגלדתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק היפו אלרגניסיגל04/05/2011
שלום רב,
מגיל צעיר אני אלרגית ללאק. כל פעם שאני מורחת אותו מתחילה לי אדמומיות בפנים באיזור הפה המלווה בגירוד.אני כמו כל אדם רגיל נוהגת להכניס את האצבעות לפה בין אם בצחצוח שיניים או כל פעילות אחרת וכנראה מרכיב מסויים שנמצא בלק חודר וגורם לתגובה.
אין לי מושג לאיזה מהמרכיבים אני אלרגית.
האם ישנו לאק שאני יכולה להשתמש בו בלי כל תופעות הלוואי הלא נעימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק היפו אלרגני - תגובה
זילי אורבך05/05/2011שלום סיגל,
לק הוא ציפוי קוסמטי שנמרח על הציפורן.
פעם הכינו אותו מגומי ערבי, חלבון ביצה, ג'לטין ודונג.
כיום, רובם מורכבים מניטרוצלולוזה שמומסת בחומר ממס שקוף או צבעוני והם מכילים פורמלין שאליו את כנראה אלרגית.
תגובות עור לחשיפה לפורמלין _פורמאלדהיד) הן מוכרות וידועות היטב. הכימיקל הזה מגרה ויוצר רגישות כאחד.
נסי לחפש לק על בסיס החומרים הטבעיים ולא על בסיס פורמלין.(אבדוק עבורך במקביל).
אני ממליצה על שמנים צמחיים בתוספת שמן אתרי לחיזוק ציפורניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק היפו אלרגני
סיגל06/05/2011תודה רבהלך על תשובתך. אני אשמח מאוד אם באמת תוכלי לספק לי הכוונה לגבי סוגי הלקים שבהם אוכל להשתמש. האם אפשרי במקרה כזה לבצע בניית ציפורניים ומעל למרוח לק המורכב ממוצרים טבעיים? זה לא יגרום לאותה התופעה?
שוב, תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבי שמן נבט חיטה בהריוןלידר04/05/2011
שלום,
אני בהריון שליש שני וקניתי שמן נבט חיטה המשמש למריחה על העור / לבליעה.
על הקופסה רשום כך:
רכיבים: שמן נבט חיטה.
כל כף מספקת : ויטימין E - 30 יב"ל, חומצה פלמיטית, חומצה אולאית, חומצה לינולאית,חומצה לינולנית.
שאלתי היא מה משמעות כל החומצות הללו? כתוב על האריזה חומצות שומן חיוניות/רכיבים טבעיים בלבד.
האם אלו חומצות שמופקות משמן נבט החיטה או שמוסיפים אותן? הרי על הרכיבים רשום שמן נבט חיטה בלבד.
האם כל שמן נבט חיטה שארכוש יהיה עם החומצות הללו?
רציתי לדעת האם אפשר למרוח את זה על הבטן בזמן הריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבי שמן נבט חיטה בהריון - תגובה
זילי אורבך05/05/2011שלום רוני,
שמנים ממקור צמחי עשירים באופן טבעי בחומצות שומן חיוניות .
שמן נבט חיטה מכיל חלק מחומצות השומן החיוניות ובנוסף הוא עשיר בויטמין E - שנקרא גם טוקופרול, האלפא טוקופרול הוא הכי אפקטיבי. הוא משמש כחומר מונע התעפשות של שמנים, מסייע בהעלמת ומניעת צלקות, וכן יעיל בבעיות עור רבות.
שמן החיטה הנקי מכיל 30 יחידות בינלאומיות (יב"ל) של ויטמין E ב 100 גרם.
מה שרשום על הקופסא זה הערך התזונתי של שמן נבט החיטה הטבעי, כמו שנהוג לרשום על רכיבי המזון השונים.
שמן נבט חיטה מסייע למנוע סימני מתיחה_סטריאות) בתקופת ההריון והוא מותר לשימוש בתקופת ההריון בצורתו הטבעית, בכבישה קרה.
להלן הסבר קצר על חומצות השומן.
כל החומצות השומניות חשובות לבריאותנו.
רב המחקרים בתחום החומצות השומניות התמקדו ב 3 קבוצות עיקריות:
חומצות שומניות מקבוצות אומגה 3 :
חומצה אלפא-לינולנית- הגוף אינו מסוגל לייצר. מצויה בדגי ים, בזרעי פשתן, באגוזים, בירקות עליים ובשמן קנולה.
חומצה איקוספנטנואית (EPA)
חומצה דוקוסהקסנואית (DHA)
חומצות שומניות מקבוצה אומגה 6:
חומצה לינולאית - הגוף אינו מסוגל לייצר ותלוי במזון. מקוררות במזון: שמן חמניות, שמן חריע, שמן תירס, שמן שומשום, שמן בוראז' ושמן נר הלילה.
חומצה גמא-לינולנית
וחומצה אראכידונית.
חומצות שומניות מקבוצה אומגה 9:
חומצה אולאית - חומצת הזית ( בשמן זית)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח עור הפניםגולניה03/05/2011
שלום וברכה
אני בת 47, עור פני בד"כ נראה טוב, ללא פצעונים, עור רגיל ולא שמנוני, אולי מעט יבש. ללא כתמים אך מתחיל לקבל קמטוטים והנקבוביות מעט פתוחות. העור מעט עייף לטעמי
אני משתמשת בקרמים קוסמטיים רגילים הכוללים מסנני קרינה. האמת שאני לא מאמינה לשום פרסומת והבטחה שנותנות לי הדיילות לגבי מה שיחוללו הקרמים הללו לעור פני (מלבד למסנן הקרינה ולליחוח העור).
אני מעוניינת לטפל יותר מתמיד בעור הפנים בגלל הקמטים שהחלו להשתלט על פני, לכן התחלתי להתעניין בשיטות ורוצה כרגע להימנע מהזרקות וניתוחים. מעיון בכתבות ומקריאה בפורום זה נכנסו לי לראש כמה מוצרים שדווקא בהם אני כן מאמינה אך אינני יודעת כיצד מטפלים באמצעותם? באיזה צורה רוכשים אותם והאם צריך לבחור להשתמש רק במוצר אחד? איזה מהם הכי טוב? בקיצור אני מבולבלת :
1. ויטמין E
2. רטינול או רטין A
3. שמן קוקוס - שמעתי שמספיק להשתמש בשמן זה ולא צריך יותר כלום מלבד מסנן קרינה...
4. אני מצטטת מפורום זה:
חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
-. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
-. ויטמינים ומינרלים
-. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
-. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור
בקיצור - מה לקנות? מה הכי יעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח עור הפנים - תגובה
זילי אורבך03/05/2011שלום גולניה,
לטיפוח עור פנים בגיל מתבגר לא מספיק למרוח קרם מסנן קרינה וקרם הזנה או לחות.
הקרמים נועדו להחזיר לחות ולמנוע התייבשות של העור.
הנוסחא הטובה ביותר היא שילוב של תכשירים:
ניקוי הפנים עם סבון עם PH חומצי נמוך מ 5.5
מריחת פילינג המבוסס על נגזרת של ויטמין A או על בסיס של חומצה אלפא הדרוקסית מסוג חומצה גליקולית, וחומצות בטא הדרוקסיות. פה תזדקקי לייעוץ מקצועי אישי להתאמת הריכוזים על מנת למנוע גירוי ואדמומיות.
הפילינג נועד לקילוף תאי עור מתים, לזירוז וחידוש תאי עור רעננים ולהאטת תהליכי הזדקות העור. הפילינג מסייע לנקז שומנים מבלוטות החלב, לטשטוש צלקות להבהרת כתמי עור. הצלחת הטיפול בפיךינג תלויה בריכוז הפילינג ובאיכותו.(רופא עור יכול להתאים לך את הריכוז).
סרום ויטמינים נוגדי חמצון המבוססים על:
ויטמינים מסיסי שומן כמו ויטמין E, חומצה אלפא ליפואית, קואנזים קיו 10 בשילוב עם שמנים אתריים מחדשי רקמות כמו שמן עץ הסנדל, שמן לבנדר, שמן גרניום, מן פטשולי, שמן רוזווד, שמן לימון, שמן לבונה, שמן קלנדולה ועוד
הויטמינים האנטיאוקסידנטים מגינים על העור מנזקי החמצון של הרדיקלים החופשיים שהן מולקולות שנוצרות מזיהום אויר וקרינה אולטרה סגולית. יש להם חשיבות גדולה בהאטת תהליכי ההזדקנות של העור ובהענקת מראה רענן וזוהר.
וויטמינים מסיסי מים כמו ויטמין C ומינרלים. ויטמין C נחוץ ליצירת סיבי קולגן ואלסטין ולחיזוק רקמות החיבור דבר שמשפיע על עומק הקמטים.
קרם הזנה המבוסס על שמנים צמחיים מכבישה קרה כמו שמן שקדים, שמן זרעי ענבים,שמן שומשום,שמן חוחובה,שמן אבוקדו,שמן משמש , שמן זית , ויטמין E
קרם מסנן קרינה עם מקדם הגנה 15 לפחות
לגבי מילוי קמטים: ניתן לבצע מילוי בהזרקה אצל רופא המתמחה באסטטיקה של העור של חומצה היאלורונית, בעיקר בזויות הפה.
קמטים בזויות העיניים ובמצח ניתן לשפר על ידי הזרקת בוטוקס.
לסיכום:
הטיפוח של עור הפנים מתחלק לשני חלקים:
הטיפול היומיומי ואורח חיים בריא כולל תזונה נבונה, שינה בריאה, שתיית מספיק מים ותכשירי קוסמטיקה איכותיים.(למדי לקרוא רכיבים ולהבין את משמעותם).
טיפול יומיומי נכון ואיכותי בהתאם לסוג העור שלך יעניק לך לחות ויסלק תאי עור מתים ושומנים מהנקבוביות הפתוחות( בעיקר הפילינג המשולב עם חומצות הפירות והרטינול).
טיפול פולשני יותר בהתאם לדרישות האישיות שלך שאותם תוכלי לקבל אצל רופא מוסמך וכמובן העלות היא בהתאם. מילוי קמטים יישמר כ 6-8 חודשים וגם הבוטוקוס.
אני מציעה לפנות לרופא עור ולקבל מרשם עם ריכוז טיפולי.
לגבי הפרסומים בעולם הקוסמטיקה. יש משפט "אין חכם כבעל ניסיון".
קראי רכיבים, קני מוצרים טבעיים ששם השמות מוכרים כמו שמנים צמחיים, ויטמינים שאת חלקם כתבתי לך. השתמשי בתכשירים שמוכרים לך ושנהנית מהם.
את יכולה להכין מרקחות ביתיות על בסיס חמאת שיאה, שמן קוקוס, שמן דקלים, שמן זית ושמנים אתריים, יוגורט, דבש, שקדים ולימון.
התמדה וטיפול איכותי ונבון עם יידע וניסיון שתרכשי במהלך הטיפול הקוסמטי,
ישפרו את מראך ויופייך.
בהצלחה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ועוד אחת
גולנייה04/05/2011לזילי אורבך, תודה על התשובה המפורטת ברצוני רק הבהרה חשובה בבקשה:
במידה ואני רוצה לפעול לפי ההצעות :
1.מריחת פילינג המבוסס על נגזרת של ויטמין A או על בסיס של חומצה אלפא הדרוקסית מסוג חומצה גליקולית, וחומצות בטא הדרוקסיות (בריכוז שניתן עי הרופא)
2 מריחת סרום ויטמינים נוגדי חמצון
3. מריחת קרם הזנה המבוסס על שמנים צמחיים מכבישה
4. מריחת קרם מסנן קרינה עם מקדם הגנה 15 לפחות
שאלתי היא כיצד לשלב בין המריחות האלה?
לדוגמא: ביום אני חייבת קרם מסנן קרינה עם מקדם הגנה , אז מה אני מורחת לפני ומה אני מורחת אחרי המסנן? האם ניתן לשלב בכלל ביחד?
מה אני מורחת בלילה?
ושאלה נוספת
כיצד אני משתמשת בוויטמינים מסיסי מים כמו ויטמין C ומינרלים האם לחפש קרם (וכיצד לשלבו במריחות הנ"ל) או ע"י בליעת ויטמינים
*האם ניתן לרכוש אצלך את המוצרים הנ"ל?
לתשובה נוספת אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ועוד אחת - תגובה
זילי אורבך04/05/2011שלום גולנייה
את טיפולי הפילינג והסרום אנו מורחים לאחר ניקוי הפנים, בערב לפני השינה אחד על השני, מחכים כדקה אחרי כל מריחה.
השלבים הם:
1.פילינג בדרך כלל בצורת סרום נוזלי או בקרם
2. סרום שומני לעור יבש
3. סרום ויטמין C במי חלמיש נוזלי
4. קרם לילה לפי סוג העור, לעור שמן, יבש, וכו'
את מסנן הקרינה מורחים על עור נקי בבוקר ומעליו אפשר להתאפר.
ניתן לרכוש את התכשירים בבית מרקחת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזילי-תודה רבה על התשובות
golanya05/05/2011אני אעזר בעצותייך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת סימני מתיחהאביבית03/05/2011
שלום.
אני בת 26 ובערך מגיל 13, יש לי סימני מתיחה- בבטן, בגב ובחזה. עם השנים זה הולך ומחמיר. אני יודעת שאין הרבה מה לעשות בנידון מלבד מניעה. למרות שאני משתמשת בשמן נבט חיטה ובתקופות מסוימות גם בלוקאסיד- סימנים חדשים מופיעים כל הזמן. מיותר לציין כמה שזה מייאש ולא נוח. חשוב לציין שעל פניו לא ברור מה גורם להופעתם הקיצונית של סימני המתיחה- מעולם לא הייתי בהיריון, שומרת על משקל קבוע ותקין במשך שנים, וגם לא עושה אימוני כושר מאומצים. ההחמרה של הסימנים מדאיגה אותי לא רק באופן אסתטי- האם יכול להיות שיש לי בעיה רפואית בעור? ובכל זאת, האם יש דרך למנוע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת סימני מתיחה - תגובה
זילי אורבך03/05/2011שלום אביבית,
סימני מתיחה (סטריאות)מתפתחים עקב התרחבות ומתיחת העור, ושכיחים ביותר בשינויים קיצוניים במשקל, לאחר עליה מהירה במשקל באה ירידה מהירה, כמו שקורה בהריון.
רב הנשים ההרות מפתחות סימני מתיחה, העור שנתח מדי, אינו מסוגל כנראה לחזור למצבו הקודם.
גם שינויים הורמונליים בתקופת ההריון מעודדים את סימני המתיחה.
הנטיה לסימני המתיחה היא גינטית. יש שמפתחות סימני מתיחה בקלות רבה פי כמה מאחרות באותם תנאים.
סימני המתיחה מצטיירות על העור כמו פסים בהירים כתוצאה מקריעה של סיבי הקולגן והאלסטין.
לצערי אי אפשר להעלים את הסימנים, כמו שאי אפשר להעלים צלקות.
הטיפולים הם באמצעות קרני לייזר.
לטשטוש הסימנים יש תערובת שמנים שמותרת לשימוש גם בזמן ההריון.
השמן מבוסס על שמן נבט חיטה, ויטמין E ושמנים אתריים כמו לבנדר, אילנג אילנג ומנטה.
מורחים את השמן על הסימנים פעם אחת ביום. נבט החיטה מגרה את אספקת החמצן לעור ובשילוןב עם הלבנדר מסייע לאספקת דם והחזרת הצבע לאזור קרעי הסיבים.
משך הטיפול בין 3 שבועות ל 3 חודשים עד לטשטוש למראית עין של התופעה שאגב עלולה לחזור. לכן, חייבים למרוח כל זמן שהתופעה קיימת.
הלוקציד, שזה נגזרת של ויטמין A, רטין A, מסייע בחידוש תאים ובקילוף.גם פה כדאי להתמיד בשילוב עם העיסוי.
לצערי זה מה שניתן לעשות.
התייעצי עם רופא לגבי השילוב עם קרני לייזר, זה עשוי לזרז את התחדשות התאים באזור ולעודד יצירת סיבי קולגן חדשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרםתרצה27/04/2011
שלום
תודה על עזרא המהירה-
כל קרם שאני מנשה למרוח על הפנים לא טוב לי-
לקחתי דוגמית של וישי-קרם לחות לעור חסר לחות -המים הטרמלים ממעיינות וישי-
hyaluronine activ רכיב פעיל להענקת לחות אינטנסיבית,חוברים יחד לשיפור הסיגה שלהם בתאים האפידרמליים בעור+סרום מחזיר לחות ל24 שעות -
מרחתי את הסרום +לחות -אנני יודעת מדוע יצאו לי מספר נקודות אדומות
האם כדאי להמשיך לנסות העור התרגל ואז יעלמו הנקודות אדומות
או הקרם והסרום לא מתאימים לעור הרגיש מאד אחרי חודשיים שנסיתי כל מני קרמים שלא התאימו לעור-
תודה מרש
זילי
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם - תגובה
זילי אורבך27/04/2011שלום,
אני לא ממליצה להמשיך למרוח תכשיר קוסמטי שגרם לתגובה אלרגית.
העור לא יתרגל לאלרגיה!
יש להתאים את קרם הלחות לסוג העור. לעור שמן נשתמש בקרם המיועד לעור שמנוני עם אחוזי שומן נמוכים יותר, ולעור יבש נשתמש בקרם שומני יותר.
אני ממליצה להשתמש בקרם על בסיס שמנים צמחיים טבעיים עם ויטמינים נוגדי חמצון ושמנים נדיפים טבעיים.
קוסמטיקה טבעית מבוססת על רכיבים מהטבע מטיבה עם העור, מזינה אותו וגורמת לפחות תגובות אלרגיות.
אפשר לרכוש חומרי בסיס טבעיים בבית מרקחת ולהרכיב קרם אישי ללא חומרים משמרים. כל קרם לחות באיכות טובה יעניק לחות, בעצם כל קרם מעניק לחות,אבל מעבר ללחות, כדאי שהקרם יכיל רכיבים נוספים מלבד מים, חומר מתחלב,חומרים משמרים, צבע וריח.
לא ציינת איזה עור יש לך? גיל, מין,
אם יש לך עור רגיש, יש לבחור תכשירים היפו אלרגיים ולקרוא היטב את רשימת הרכיבים. הרכיב הראשון ברשימה הוא בעל הריכוז הגבוה ביותר בקרם. כדאי לבחור קרם טבעי, על בסיס חמאת שיאה, שמנים צמחיים, מי חלמיש, ויטמין E, וכו'.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצר פיקנוגנולתרצה26/04/2011
שלום
בחודשיים אחרונות אחרי שימוש בקרם פנים היו לי ארבה בעיות כל קרם היפולרגנית עשה מצב יותר קשה של פריחות ונקודות אדומות-יש לי סבוריאה רק בקרקפת-אני לוקחת ויטמיןסי+אומגה 3+ביוטין+קומפלקס בי+אסידופולוס+לקחתי צמחים סירפד+תלתן +קמומיל+
העור נראה מאד עייף-קניתי פיקנוגנול-לקחתי כדור אחד היוי לי פריחות +נקודות אדומות
היפסקתי את פיקנוגנול+צמחים.
השאלה מה התגובה שקיבלתי-האם כדאי לנסות שנית.
תודה מרש
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצר פיקנוגנול - תגובה
זילי אורבך27/04/2011שלום
ייתכן ופתחת אלרגיה לפקנוגנול שמופק מקליפת עץ האורן והוא משמש כנוגד חמצון .
במקומו אפשר להשתמש במיצוי של זרעי ענבים GRAPE SEED EXTRACTS הוא קיים בכמוסות ויש לו אותה השפעה כמו לפיקנוגנול.
התוספים שבשימושך אכן טובים. אני ממליצה גם להקפיד על תזונה נבונה, דלה בשומן רווי, ובמזונות מעובדים ומטוגנים.
ישנם תכשירים מתחום ההומיאופתיה המתקדמת לטיפול בסיבוריאה.
כמו כן אני ממליצה על צמחי מרפא לניקוי הכבד כמו שן הארי, גדילן מצוי ועלי ארטישוק.
תוספי מזון נוספים שכדאי להוסיף הם אבץ 30-50 מ"ג ליום, וויטמין D במינון של 800 יחידות ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר שמעודד צמיחת ריסיםמישהו24/04/2011
עקב מחלה נשרו לי חלק מריסי העין והם לא גודלים...שמעתי על תכשיר שמעודד צמיחת ריסים ושהוא דווקא יעיל..אך לא מצאתי כזה בסופר פארם ואמרו לי שאין להם כזה דבר..רציתי לדעת אם יש כזה דבר שיכול לשחזר לי את ריסיי והיכן משיגים אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר שמעודד צמיחת ריסים - תגובה
זילי אורבך24/04/2011שלום,
בגלל שמדובר בריסי העין והקירבה לעיניים, יש בעיה למרוח תכשיר מעודד צמיחה באזור. תכשיר כזה חייב להיות סטרילי.
התכשירים הקיימים בשוק אינם סטריליים ומיועדים בעיקר לקרקפת.
אני ממליצה לפנות לרופא עור ולהתייעץ בנדון.
ייתכן שהבעיה תחלוף עם הזמן, אם הסתיימו הטיפולים שגרמו לכך.
במקביל, אפשר לנסות להשתמש בתכשיר הומיאופתי לעידוד צמיחת השיער ובתוספי מזון המכילים ויטמינים חיוניים לשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו25/04/2011אני רוצה להדגיש שמדובר בריסי העין...הייתה לי שעורה לפני כמעט שנה ובגללה איבדתי קצת מהריסים ..אמנם לא בכל העין אבל בחלק מקו הריסים בו הייתה השעורה..מכיוון שזה קרה לפני כמעט שנה קשה לי להאמין שאם עד עכשיו הריסים לא צמחו אז הם יצמחו..מה ההמלצה הכי טובה לדעתך? לא נראה לי שרופא עור זה הכתובת..
אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
זילי אורבך27/04/2011שלום,
אני ממליצה לפנות לרופא עיניים על מנת שיבדוק את זקיקי השיער של הריסים, ייתכן שהצטבר שם שומן מבלוטות החלב וזה מה שמפריע להם לצמוח.
שימוש בפדים לניקוי עיניים מאוד מומלץ.
קומפרסים עם חליטת עלי סרפד ורוזמרין עשויה לסייע וכן מריחת שמן נקי של ויטמין E עם שמן קלנדולה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים
מישהו05/05/2011הקומפרסים ומריחת השמן הם לצורך מה? ואיך עושים זאת ובאיזה מינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איבוד הריסים - תגובה
זילי אורבך06/05/2011הקומפרסים ומריחת השמן מיועדים לחיטוי ולעידוד צמיחת שיער באזור הריסים.
כמו כן הם מונעים סתימה בזקיקי השיער עקב פעילות יתר של בלוטות החלב.
המינון לקומפרסים הוא כף צמחי מרפא לכוס וחצי מים רותחים, לחלוט כ 20 דקות, לסנן ולהרטיב את אזור הריסים בעזרת פד גזה נקי או בעזרת כוסית מיוחדת לשטיפת עיניים שאותה ניתן לרכוש בכל בית מרקחת או רשתות הפארם.
את השמן יש למרוח בעזרת אצבע נקיה, מטפטפים טיפה על האצבע ומורחים על הריסים. השמן צריך להיות נקי מחומרים כימיים ומבשמים והוא צריך להיות מותאם לאזור העיניים.
בנוסף, אני ממליצה להשלים חוסרים תזונתיים, בעיקר בתזונה היומיומית שתהיה מגוונת ואיכותית:
דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, ירקות ירוקים וכתומים, חלבונים, פירות ומים .
להמעיט השימוש בסוכר לבן ובשומנים רוויים ( כמו מרגרינה, שמנת צמחית וכדומה).
אני אישית, ממליצה על התכווננות לתזונה האישית לפי סוג הדם, לפחות להכיר את הפרופיל התזונתי האישי ולנסות לאכול לפיו בשיעור של 70% לפחות.
במקביל, מומלץ לבצע בירור רפואי אצל רופא מוסמך כדי לשלול בעיות אחרות.
והכי חשוב, להימנע ממתח ולחץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפולים
דור16/05/2011תודה ד"ר עוד 2 שאלות קטנטנות..בכמה אחוזים נראה לך שבאמת שיער הריסים שלי יוכל לחזור לצמוח אם אני אשתמש בטיפולים שנתת? ואיפה אני משיג עלי סרפד ורוזמרין כדי לחלוט אותם? ובאיזה מינון (כמה זמן מורחים בכל פעם,כמה פעמים ביום,שבוע וכו'..)
תודה על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפולים - תגובה
זילי אורבך09/07/2011שלום דור,את הצמחים ניתן לרכוש בבתי מרקחת ובבתי טבע.לחלוט 1 כף צמחים בכוס מים רותחים, להשרות 10-20 דקות,לסנן ולהרעיב הריסים. לאחר מכן מומלץ למרוח סמן ויטמין E טהור ללא ריח או שמן אתרי. מלבד הטיפול החיצוני בבעיה מומלץ לשלב תזונה נבונה ותוספי מזון לשיפור זרימת הדם לאזור הריסים.יש ויטמינים לעיניים. תמצא אותם בבתי מרקחת, ברשתות הפארם ובבתי טבע. בעיקר בטא קרוון ולוטאין שמקורם בירקות כתומים ירוקים ואדומים וכן בפירות.שתיית מים חשובה מאוד לפחות 1 כוס כל 2-3 שעות. מומלץ לבקר אצל רופא על מנת לשלול מחלות זיהומיות או תסמינים אחרים.טיפול ביתי או טבעי אינו מחליף טיפול רפואי אלא משלים אותו.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם ...
דור22/05/2011והוספה לגבי ההודעה הקודמת מאיפה אני משיג גם שמן עם ויטמין E ושמן קנדולה..והאם מערבבים אותם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תתייחסי רק להודעתי האחרונה.
דור20/06/2011...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש חייב תשובה
דור24/06/2011מצטער שאני "חופר" אבל אני זה חשוב ואני חייב לקבל מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיפיםאבי23/04/2011
שאלה שממש מטרידה אותי- לא בטוח שהיא קשורה לפורום אבל מקווה שכן...אז ככה:
עשיתי טעות מטופשת לפני כמה שבועות, היו לי קצת שערות בין החיבורים של שתי הגבות וכאשר התגלחתי באחת הפעמים גילחתי טיפה עם הסכין בין הגבות.
למרבה הזעזוע אחרי שבוע שמתי לב שהופיעו שם מעין זיפים כאלה.
עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות אני דיי לחוץ...זה לא נראה טוב להשאיר את זה ככה, אבל אני פוחד שאם אמשיך זה יהיה עוד יותר גרוע! ואהיה צריך להמשיך ולעשות את זה תמיד!?!? אני בן 19 אם זה משנה משהו.
תודה לכל מי שיענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפים - תגובה
זילי אורבך24/04/2011שלום אבי,
אם לא תיגע ולא תגלח את המקום שוב,הכל יסתדר, השיער יצמח מחדש .
אין סיבה להילחץ. זו לא צלקת חלילא, שבה השיער לא צומח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות לאחר פילינגחגית21/04/2011
לפני שנה ו 3 חודשים עשיתי פילינג מכאני אצל קוסמטיקאית, הפילינג נעשה בצורה לא מקצועית וגרם לכוויות חזקות שכתוצאה מכך נותרו אצלי צלקות עדינות השונות בצבע ומקרם מכל הפנים כאשר בחלקן רואים את נימי הדם, מה שאמר לי מומחה פלסטיקאי זה שנעשה לי פילינג עמוק מדי. השתמשתי במשחה קלוקוט, לא יודעת אם זה עזר או לא אך כרגע אני מחפשת אולי איזשהו תכשיר טבעי שיעזור לי לשקם את העור, עדיין אני מרגישה שיש קצת רגישות במקום של הצלקת.
קראתי באינטרנט על שמן היפ רוז (אם אני לא טועה) וגם על למרוח ויטנין E ישורות על הצלקת ( זה נראה לי קצת מסוכן)
דרך אגב אם זה חשוב הפילינג הוא רוז דה מאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות לאחר פילינג - תגובה
זילי אורבך21/04/2011שלום
טיפול בצלקות הוא לא פשוט,הוא תלוי בסוג הצלקת ובמשך הזמן שעבר מאז שהיא נוצרה.הכי טוב לטפל כשהיא טרייה. אני ממליצה להתייעץ עם רופא עור ללא קשר לטיפול הטבעי.
יש שמן לטיפול בצלקות הוא מורכב משמן ויטמין E שמן לבנדר ושמן הליקריסיום. מורחים את השמן על הצלקת כל ערב מעל מומלץ למרוח סרום ויטמין c. כמו כן חשוב להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח קרם מסנן קרינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות לאחר פילינג - תגובה
ד''ר קובי שמיר22/04/2011חגית שלום.
כמו שנאמר על ידי זילי אורבך הנושא דורש התיעצות מיקצועית.
בכל מיקרה אפרט לך מספר שיטות טיפול בצלקות ובקימטוטי עור וחטטים.
פילינג אינדיאני לחידוש עור הפנים הצוואר החזה והידיים
שילוב של חומרים טבעיים פעילים מתחום הרפואה הסינית, המערבית והאינדיאנית לטיפול בקמטוטי עור עמוקים והבהרת כתמים החודרים לעומק העור בשיחרור מושהה (slow release).
התוצאה עור בריא וזוהר ושיפור משמעותי בצלקות בעומק הקמטוטים וכתמי העור.
טיפולי חידוש עור לבעיות חטטים וצלקות .
טיפולי המסה טבעיים לטיפול בהאצה בייצור סיבי הקולגן ושיפור האלסטין האחראי למיצוק והידוק העור. התוצאה – עור גמיש, אלסטי ויטלי, נקי ובריא.
פילינג סוף שבוע
המסת עור על בסיס חומצות הידרוקסיות הגורמות להשלה של השכבות החיצוניות של העור ובמקביל נעשית חשיפה של תאי עור חדשים ע"י שיפור זרימת הדם ועידוד גדילה של תאי עור בקצב מהיר.
הטיפול יעיל לבעיות אקנה, צלקות והבהרת כתמי עור, שיפור קמטוטים עמוקים, הפחתת יובש בעור וחידוש העור. הטיפול מתבצע במהלך סוף השבוע ואינו דורש החלמה ממושכת.
פרוט חלקי של החומרים בטיפול:
שילוב תערובת של חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות בתכשיר אחד. למשל : גליקולית + סליצילית. כשכל חומצה מבצעת פעילות יחודית. החומצה הגליקולית היא הידרופילית : קילוף על פני העור בלבד. ואילו החומצה הסליצילית היא ליפופילית :ויכולה לחדור לפאזה השומנית בבלוטות החלב .
בעיות טכניות מקשות על הבאה לשיווי משקל אופטימאלי של שתי החומצות בתכשיר אחד, אך מומלץ להשתמש בתכשירים השונים לסירוגין להשגת אפקט מקסימאלי משולב של האלפא והבטא הידרוקסי.
ריכוזים נמוכים יגרמו להפחתת הקשר בין התאים הקרניים בחלק התחתון של האפידרמיס, ריכוזים גבוהים יגרמו לניתוק הקשר בין התאים הקרניים בחלק התחתון של האפידרמיס, עד להפרדה מלאה של האפידרמיס מהדרמיס וגירוי ליצירת קולגן חדש בדרמיס העליון.
חומצות האלפא הידרוקסיות החדשות בשוק הינן בעלות משקל מולקולארי גבוה
(Polyhydroxy Hydroxy acids) . אורך המולקולה מאט את חדירת החומצה לעור ומקטין את הגירוי בעור. חומצות אלו יכולות להתאים בנוסף לשימון העור של חולים עם עור רגיש במיוחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטיםמשה19/04/2011
שלום
1.האם שמן זרעי רימונים ורוז היפ יכולים לטפל בהחלקת קמטים עדינים?
2.האם הם יעילים גם לאקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים - תגובה
זילי אורבך20/04/2011שלום,
מיץ רימונים ורוז היפ עשירים בפיטוכימיקלים כמו ביופלבנואידים ופרואנטוציאנידינים שלהם תכונה נוגדת חמצון חזקה המגנה על העור מפני נזקי הרדיקלים החופשיים ולכן גם האטה של הזדקנות העור ופחות קמטים.לגבי קמטים קיימים,נהוג היום למרוח חומצות אלפא ובטא הדרוקסיות שמקורם בפירות,ביוגורט ,בחלב וכו׳. חומר נוסף הוא חומצה אלפא ליפואית שלה השפעה מטיבה על קמטים.כמובן חומר מנצח הוא הרטינול שמסיע בקילוף וטשטוש קמטים.הטיפול בקמטים צריך להיות משולב עם תזונה נבונה,שתיית מים ,שינה טובה,הגנה מקרני השמש,אי עישון וקוסמטיקה טבעית.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה20/04/20111.האם צריכת כבד שמכיל רטינול טיבעי בשימוש פנימי יכול לטפל בהחלקת קמטים לטווח הארוך?
2.לגבי פיליניג טבעי מחומצות פירות האם ניתן לקנות תכשירים טבעיים שמכילים חומצות אילו באופן טבעי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
זילי אורבך20/04/2011שלום משה,
הטיפול ברטינול הוא חיצוני בלבד,הוא מיועד ליצור קילוף של תאי עור מתים,פגומים ומקומטים וכן לעודד יצירת קולגן שהוא בעצם החומר החשוב בהעלמת הקמטוטים.
חומצת פירות שנקראת חומצה גליקולית,ניתן לרכוש בצורת סירום נוזלי , אותו מורחים בערב על העור,הוא נספג ומעליו ניתן למרוח קרם לחות.בבוקר חובה למרוח קרם מסנן קרינה.אם מרגישים צריבה מפסיקים עד שהעור נרגע וממשיכים.
ישנה תרופה שמבוססת על נגזרת של חומצה רטינואית, טרטינואין, שמיועדת לפצעי אקנה,היא גורמת לעור להתייבש ולהתקלף ,חייבים מרשם רופא.
לא ניתן לגרום לקילוף עור בעזרת תזונה. כדי ליצור קילוף יש למרוח תכשיר חומצי עם ph נמוך מ 5.5 שהוא מדד חומציות העור .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטים - תגובה
ד''ר קובי שמיר20/04/2011משה שלום.
שמן זרעי רימונים ושמן רוז היפ יעילים במיקצת בטיפול בקמטים ובטיפולי אקנה.
כמו שציינה הרוקחת זילי אורבך הטיפול צריך להיות משולב.
להלן מה שכן גם יכול לעזור.
קמטי העור נובעים מפגיעה מצטברת בסיבי הקולגן והאלסטין שבעור, ועל מנת לשמור על עור בריא. יש להקפיד ולשמור על רמת לחות נכונה, שימוש בסרום לאחר ניקוי העור, שימוש בקרם הגנה בעל מקדם יעיל המנטרל רדיקלים חופשיים, וכן להימנע ככל האפשר מחשיפה לקרינת השמש.
על מנת לתחזק את העור ולשמור על צעירותו, מומלץ להשתמש בפילינגים טבעיים, המעניקים פעילות מחודשת לתאים היוצרים סיבים בעור.
המסת הקמטים מתאפיינת בזירוז תהליכים טבעיים ומחדשים בגוף, המאפשרים חידוש אמיתי של עור הפנים. תכשירי המסת עור אינם משווקים לצרכן הסופי, אלא מותאמים באופן פרטני לכל מטופל או מטופלת על ידי מומחים, לאחר סדרה של בדיקות ואנליזות.
התהליך אורך בין ארבעה לשמונה טיפולים המתמשכים כ-שעה בכל פעם, מידי חודש, והוא מיועד בעיקר לאלו הסובלים מהזדקנות מוקדמת של העור המלווה בפיגמנטציה והתקמטות יתר של העור.
התכשירים מורכבים מחומרים טבעיים, המאפשרים את המסת קרטין בעור הישן ומחומרים האחראים על זירוז של התחדשות עור צעיר תחתיו.
המסת קמטים איננה פילינג עמוק, ורק אסטתיקאים בכירים יכולים לבצע את ההליך החדיש הזה. החומרים הביולוגים הטבעיים לטיפול והמסת בקמטים הינם:
גופרית- (SULFUR) חומר ממיס קרטין, חומר אנטיספטי (נוגד דלקת) ופעיל כנגד קשקשים בעור.
חומצה סליצילית המופקת מכהלים של צמח הלבנה, ובעלת תכונות אנטיספטיות.
אנזימים ממיסי חלבון הפועלים בתאים העליונים של העור. האנזימים הינם מהצומח: ארפסין מופק מהמלפפון, ברומאלין מהאננס, פפאין מהפפאיה ופיצין מהתאנה.
חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, המופקות מפירות וצמחים: חומצה לקטית - שמקורה בחלב או אוכמניות, חומצה ציטרית שמקורה בפרי הדר, וכן חומצות שמקורן בענבים,תפוחים, וקני סוכר.
פילינגים מכניים על בסיס גרגרי משמש גרנולה או קריסטל, שבבי צמחים יבשים פתיתי אלמוגים ומלח ים. לכך נוספות גם תמציות ארומאטיות שמעורבבות עם זרעי פשתן, בוצת חוחובה, בוצת גפר, זרעי ענבים טחונים, סוכר . מלחים, צמחי מרפא ועוד .
כמובן שהטיפול הינו פרטני ומותאם לסוג העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטע17/04/2011
שלום
הייתי רוצה עצה:
מאז שילדתי (זה בערך שנה וחצי) לא היה לילה אחד שישנתי כמו שצריך.
וכמובן כל זה רואים בפנים: יותר כמתים, כהה מתחת לעיניים, עור עייף.
אני בת 36 שבדרך כלל נראת יותר צעירה. עור שלי רגיל-שומני.
מה ניתן לעשות? משהו נגיש ומהיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
נטליה21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
זילי אורבך21/04/2011שלום
הטיפול הכי מהיר שאני יכולה להציע לעור עייף הוא מסיכה ביתית מרעננת .
המרשם הוא:
1 כפית יוגורט
1 כפית מיץ לימון
1 כפית שמן שקדים
1 כפית דבש
לערבב היטב, למרוח על הפנים למשך 10 דקות ,לעסות התנועות סיבוביות ולשטוף
לאחר מכן מרחי קרם לחות.
נסי לטפל בהפרעות השינה שלך והקפידי על תזונה עשירה בפירות וירקות טריים וכמובן מים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו בנוסף
נטליה21/04/2011תודה על תשובה
ומה ניתן להמליץ למתחת לעניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו בנוסף - תגובה
זילי אורבך21/04/2011את יכולה להכין מסכה על בסיס חמאה ויוגורט כפית מכל אחד ולמרוח מתחת לעיניים את יכולה למרוח קרם הזנה אם יש לך.גם שמן זית מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן קוקוסשאלה14/04/2011
האם הוא באמת עוזר בצמיחת השיער?היכן ניתן להשיג שמן קוקוס אמיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קוקוס - תגובה
זילי אורבך20/04/2011שמן קוקוס יכול לשמש כבסיס ל הכנת מסכת הזנה לשיער בשילוב עם שמן שקדים וחלמון ביצה ושמנים נדיפים כמו שמן לבנדר,שמן רוזמרין .הקוקוס עשיר בויטמינים מסיסי שומן כמו A,E,D,k.הוא מתאים לשיער. יבש ומעניק לו ברק.לנשירת שיער הייתי ממליצה לבצע תיקונים תזונתיים בהתאם לחוסרים שיש כך.ישנם תוספי מזון שיסיעו וכמובן תזונה נבונה המשלבת חלבונים,ירקות,פירות,אגוזים ,דגנים וקטניות ומים. בצעי בדיקות מתאימות לנשיאת שיער אצל רופא עור.בצעי שטיפות צמחים בהתאם לצבע שיערך .לשיער בלונד מתאים הקמומיל,לשיער כהה מתאים הרוזמרין או המרווה.אמ השיער שמן וקשקשי אפשר להוסיף. מעט מיץ לימון לשמפו.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסדינה11/04/2011
היי, רציתי לשאול האם קיים קרם בוטוקס והאם הוא אכן יעיל?
מצאתי היום שובר של חצי מחיר לטיפולי בוטוקס ואני שוקלת ללכת על זה. האם כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס - תגובה
ד''ר קובי שמיר12/04/2011ענת שלום.
הקרם אינו מכיל בוטוקס אלא מנסה לחקות את פעילות הזרקת הבוטוקס עיי הרפית שרירי ההבעה , תופעות לוואי שיכולות להיות הינם רגישות מקומית לקרם . מה שכן מומלץ זה שימוש בויטמינים לעור הפנים במריחה מקומית בעיקר אנטיאוקסידנטים ויטמין c וe
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)