מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן רוזמריןאבי09/04/2011
שלום רב,
בעכבות נשירת שיער האם ניתן מידי פעם למרוח שמן רוזמרין על המפרצים בשיער בלי שמן בסיס?
אם כן, כמה טיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש, כמובן
אבי09/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוזמרין - תגובה
ד''ר קובי שמיר09/04/2011שלום לך.
5 טיפות.
כמו כן רשמתי לך פורמולה שתעזור יותר.
20CC שמן ארניקה
10CC שמן קיק
5 טיפות רוזמרין
2 טיפות קמפור
2 טיפות אקליפטוס
10CC שמן ארגן
10CC שמן באובאב
למרוח מס' טיפות על עור הקרקפת ולעסות היטב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוזמרין - תגובה
זילי אורבך24/04/2011שלום אבי,
רציתי להוסיף שלגבי שמנים אתריים, לבית מרקחת יש הוראה לדלל את השמן עם שמן בסיס
הריכוז הוא 5 טיפות סך השמן האתרי ל 5 מ"ל (כפית) שמן בסיס.(5% שמן אתרי בתוך שמן בסיס)
הסיבה היא מניעת גירוי יתר של השמן האתרי.
השמנים היחידים שמותר למרוח ישירות הם שמן לבנדר ושמן עץ התה.
אם אין לך רגישות יתר לשמן הרוזמרין, מרח אותו ישירות וראה מה התגובה.
שמן הרוזמרין הוא שמן תבלין שמסייע לעזרה לעיכול שומנים, לכבד שומני, ולהפחתת העומס מהכבד.
בשימוש חיצוני, הוא משפר את זרימת הדם, במקרה זה בקרקפת.
אפשר לשלב אותו עם עוד שמנים כמו במרשם שקבלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אחרי אקנהחנה09/04/2011
שלום רב,
אני בת 35 ויש לי הרבה פצעוני אקנה בקו תחתון של הלסת והפנים. אבקש לדעת האם יש דרך, גם ביתית, להפחית צלקות שנשארו אחרי פצעונים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אחרי אקנה - תגובה
ד''ר קובי שמיר09/04/2011חנה שלום.
לאקנה ולצלקות דרוש טיפול מיקצועי .
ומאוד לא מומלץ לטפל באופן לא מיקצועי.
בכל מיקרה..........
התופעה קשורה בפעילות יתר של בלוטות הגוף, שנובעת מכמה גורמים. אצל נערים ונערות בגיל העשרה (14-18), ומאוחר יותר, בגילאים 35-40, בעיקר אצל נשים, התופעה קשורה לרמות שונות של הורמונים, לתורשה, לתזונה לקויה ולמתח נפשי.
תופעת האקנה קשורה למספר גורמים:
1. הפרשת חלב מוגברת ובלוטות מוגדלות.
2. סתימה בנקבוביות העור.
3. התרבות חיידקים.
4. דלקת הנובעת מהתרבות חיידקים. התפתחות הדלקת קשורה בהרס הנקודות השחורות ובשחרור תוכן בלוטות החלב אל הרקמה שמסביב. בדרך כלל, החיידקים המעורבים באקנה הם חלק מהאוכלוסייה הטבעית של העור.
. חוסר טיפול נכון בזמן הנכון יותיר אחריו צלקות וכתמים. יש להקפיד על טיפולים בתדירות של פעם בשבוע בהתחלה ולרווח אותם בהתאם לשיפור. הטיפול מתרכז בהמסת שכבות העור הקשה ובייבוש נקודתי של פצעים.
הטיפול הקוסמטי הקונבנציונאלי יציע תכשירי ניקוי בעלי PH נמוך הידועים ביכולתם להרחיק פלורה בקטריאלית מהעור, משחות המווסתות ומאזנות את הפרשת הסבום מבלוטות החלב, תכשירים על בסיס רטין A העוזר בהתמיינות תקינה ואיזון בלוטות החלב, מסכות סופחות ולחויות קלילות על בסיס פאזה מימית המכילות מסנני הגנה.
ייבוש יתר של העור יגרום להפרשה מוגברת של בלוטות החלב ויחמיר את המצב.
טיפול משולב עם תוספי מזון הינו אידיאלי כיוון שפועל גם במישור החיצוני וגם במישור הפנימי (המערכת החיסונית ומערכות נוספות הקשורות בהופעת הפצעים). ישנם תוספי מזון שאינם דורשים מרשם רופא כגון: ויטמינים ומינרלים שהראשון מביניהם הינו האבץ (שמהווה מאין אנטיביוטיקה טבעית ומחזק את המערכת החיסונית), ויטמין A (הפועל לשחרור הפקק) וויטמין B3,B5,B6.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים לעור פנים רגיש במיוחדדנה09/04/2011
שלום רב
בת 45 עם עור שמן/מעורב מאוד רגיש.השתמשתי בתכשיר
לניקוי הפנים של חברת ניטרוגינה והוא ייבש לי נוראות את הפנים וניזקקתי לשימוש במשחת אלוקום.היום המצב יותר טוב אבל עדיין קיים יובש.
האם את יכולה להמליץ לי על תכשיר לניקוי הפנים והאיפור/פילינג עדין ומסכה/סרום?
נ.ב. מפחדת מקוסמטיקאיות שיכולות להזיק.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים לעור פנים רגיש במיוחד - תגובה
ד''ר קובי שמיר11/04/2011דנה שלום.
מהכרות אישית תוכלי לפנות לחבת תפוח בטלפון-039304989
הם יוכלו להמליץ לך על תכשירים מקצועיים לפי בקשתך וסוג עורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמות מאוד חלשותדורית03/04/2011
היי אני יפה בת 49 סובלת מעצמות ממש חלשות בגוף אני הייתי בבדיקה אצל רופא מומחה הוא אמר לי שיש לי עצמות כמו לאישה בת 100 ממש חלשות הייתי בטיפולים של חשמל כזה שהיו עושים לי אני לא ממש יודעת מה זה אחרי זה הפנו אותי לרופאה שמומחת בנושא הזה והיא המליצה לי ליקנות זריקת אפידורל קניתי אותה והלכתי אלייה לטיפול היא הזריקה לי את זה אחרי זה אני הרגשתי ממש חלשה כאבי ראש נוראיים וחצי פנים מורדמות לאחר כמה ימים זה הפסיק ולא חזר על עצו עדיין כואב לי מאוד הגב התחתון ואני מרגישה שקשה לי לעמוד כי העצמות שלי בגוף חלשות הייתי שמחה אם תמליץ לי על איזה משהו שיוכל לעזור לי ולחזק תעצמות בגוף שלי והאם אומגה 3 של חברת מרוולס ששמעתי שהם טובים יעזרו לי ואם כן אז כמה אומגה 3 לקחת ביום בתודה רבה יפהה אני ממש יודה למי שיענה לי על זה זה דחוף ואני ממש סובלת מי חולשה של הגוף בתודה ממש רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות מאוד חלשות - תגובה
זילי אורבך03/04/2011שלום,
אני ממליצה לך לגשת לרופא אורטופד ולקבל טיפול תרופתי לטיפול בצפיפות העצם.
במקביל קחי ויטמין D לפחות 1000 יח' ביום, וכמובן מינרלים כמו סידן, מגנזיום ואבץ .
אומגה 3 תמיד טוב לקחת, קחי 2-3 כמוסות ביום, אני ממליצה על אומגה 3 מדגים.
את יכולה להשתמש גם בזרעי פשתן או בשמן פשתן כמקור לאומגה 3. לאכול דגי ים קרים כמו סלמון, לאכול אגוזים וזרעים.
שפרי את התזונה הדרושה לחיזוק העצמות, זה כולל ירקות ירוקים, מזונות עשירים בסידן כמו טחינה, סויה, מוצרי חלב, קטניות ודגנים. דגן הקינואה עשיר בסידן ואפשר לבשלו כמו אורז בתוספת קטניות.
גשי לקבלת ייעוץ תזונתי אצל דיאטנית שתתאים לך תזונה אישית.
ישנם צמחים התורמים לחיזוק העצם כמו שבטבט וקומפרי.
ישנם תכשירים הומיאופתים התומכים בעצמות. הם מבוססים על סידן הומיאופתי.
נסי התעמלות בונה עצם לאחר ייעוץ עם הרופא.
אם את סובלת מכאבים בקשי מהרופא משכך כאבים למצב חריף.
בצעי בדיקות דם לבדיקת חוסרים ובררי מהיכן נובעת החולשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודה לך
ג,ניפר03/04/2011אני ממש מודה לך על כל העזרה והתמיכה אבל לא הבנתי שרשמת לישתות ויטמין D 1000 פעם ביום ואם תוכלי להמליץ לי בבקשה על איזה סוג של ויטמין של איזה חברה כאילו וגם בקשר לאומגה שאמרת לי אני ישמח אם תגידי לי איזה חברה מומלץ לקנות של דגים תודה רבה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מודה לך - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום
בחרי איזה חברה שתרצי. רכשי שמן ויטמין D שבכל טיפה כמות הויטמינים היא 200 יב״ל. קחי 5 טיפות ביום. ניתן למהול במים, חלב או מיץ פירות. יש בכל בית מרקחת ורשתות הפארם. יש גם כדורים D1000 , כל כדור מכיל 1000 יחב״ל של ויטמין D. מומלץ לבלוע כדור ביום עם האוכל. גם לגבי אומגה 3 לא משנה איזה חברה. קחי אומגה 3 עם ריכוז שמן דגים 1000 מ״ג שיש בהם חומצות שומן מסוג אומגה 3: EPA 180 מ״ג. Dha 120 מ״ג.לבלוע 1-3 ביום עם אוכל. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות
בן05/04/2011בני האהוב עוד מעט בן 17 ויש לו בעיה דומה, תודה רבה לדוקטור..
עדיין לא הבנתי מה הקשר אבל בין הפורום הזה לבין עצמות חלשות.
בכלל זאת,
ערב מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות - תגובה
זילי אורבך05/04/2011שלום,
את צודקת, אין קשר בין עצמות חלשות לבין קוסמטיקה טבעית.
אבל אני מרגישה שאם אדם זקוק למידע או טיפ לבעיה שיש לו, והוא בחר מרצונו החופשי להציג אותה בפורום זה, מתוך מצוקה, אז למה לא לעזור לו במילה טובה ובמתן עצה שיכולה להקל עליו. מה רע בלעזור? הרי אנו כאן לתת תמיכה, מידע ועזרה לכל מי שפונה אלינו וזקוק ליידע והניסיון שלנו.
אני מרגישה שליחות וזכות לעזור לכל מי שפונה בשאלה לפורום שבניהולי, גם אם הנושא לא תמיד קשור.
הרבה בריאות לכל המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות אחרי קרם לא מתאיםתרצה03/04/2011
שלום
לפני חודש קנתי קרם מחברה ידוע -אחרי שבוע שניסתי התחלו לי עקצוצים בפנים ונוקודות
אדומות קטנות-הוחזר לחנות -יש לציין שאני סובלת מנזלת כרונית -קיבלתי לשבוע קלרינז
קנתי קרם בקופת חולים אקווה קרם שאני מורחת-אני אלרגית -לקחתי ויטמין סי+אומגה 3+
אני לוקחת סירפד+יש לציין שיש לי סבוריאה בקרקפת
קיבלתי דוגמית של חברה וישי לנסות שוב היה לי אדמומיות בפנים+נקודות אדומות.
השאלה מה התופעה
עור הפנים שלי עייף+מה עלי לעשות כדי להתפטר מהבעייה.
תודה מראש
תרצה
לד"ר שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות אחרי קרם לא מתאים - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/04/2011שלום.
פני לייעוץ מיקצועי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה העזרה של הרופאים???
קרייתית01/04/2012אני קוראת את ההודעות והבעיות של האנשים,והרופאים-אתם,מפנים אותם כל הזמן ל"ייעוץ מקצועי".חשבתי שאתם הייעוץ!!איפה העזרה שלכם פה בדיוק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה העזרה של הרופאים??? - תגובה
זילי אורבך02/04/2012שלום,
מטרת הפורום היא לתת טיפים וייעוץ בקוסמטיקה טבעית ולא לתת טיפול רפואי שאמור להינתן על ידי רופא מוסמך בלבד.
שימי לב, שבתשובות שלנו, אכן יש ייעוץ טבעי וגם המלצה לפנות לרופא לקבלת אבחון רפואי .
נסי לפנות לפורום המתאים לקבלת תשובות רפואיות.
ברצוני להביא לתשומת ליבך שעל כל מוצר המוגדר תוסף תזונה, נקבעה הערה על ידי משרד הבריאות כדלקמן:
״ נשים הרות, מניקות, ילדים ואנשים הנוטלים תרופות מרשם - יש להיוועץ ברופא.״
ואני מוסיפה שכל מי שסובל מסמפטומים בעייתיים בגופו, הצעד הראשון הוא לקבל אבחון רפואי ומקצועי מהרופא.
לאחר אבחנה מבדלת , רשאי המטופל להשלים את הטיפול הרפואי ולקבל עזרה מגורמים נוספים כמו הרפואה המשלימה על כל ענפיה.
אנו שמחים לענות לכל הפונים לפורום, למרות שלעיתים השאלות חורגות מהנושא: ״קוסמטיקה טבעית״.
נמשיך לענות לשאלות ולעזור ככל שנוכל מכל הלב.
חג פסח שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות אחרי קרם לא מתאים - תגובה
זילי אורבך03/04/2011שלום,
לפי האמור לעיל את אכן סובלת מתגובות אלרגיות (נזלת כרונית, אדמומיות בעור וכדומה).אלרגיות נובעות מגורמים סביבתיים כמו אבקות פרחים, קדית אבק הבית, בשמים, מוצרי קוסמטיקה, חומרי ניקוי, הדברה, שערות בעלי חיים וכו'
וכן מגורמים תזונתיים כגון: מוצרי חלב, צבעי מאכל, סוכר מזוקק, מזון מטוגן, חיטה, תירס, פרי הדר, בוטנים, ביצים, ירקות סולנים כמו פלפלים וחצילים, צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד.
אני ממליצה לך לבצע שינויים באורח החיים.
דבר ראשון גשי לרופא אלרגולוג ובצעי בדיקות בנדון, על מנת לדעת למה את אלרגית,
כדי שתוכלי להימנע מגורמי האלרגיה.
בצעי שינויים באורח החיים, זה כולל תזונה נבונה, ניקוי רעלים מהכבד,פעילות גופנית וכו'.
מאחר ויש לך סבוריאה, עלייך להשתמש בתכשירי קוסמטיקה ללא שומן, על בסיס מים, כי את סובלת מפעילות יתר של בלוטות החלב שמייצרות אצלך עודף שומן.
נסי טיפול אלטרנטיבי הכולל תכשירים הומיאופתים, צמחי מרפא לאלרגיה ותוספי מזון.
סרפד הוא צמח טוב אך לא מספיק. הוסיפי סמבוק שחור, אאופרזיה, איכליאה אלף העלים, אסטרגלוס, אכינציאה ויטמין C, פרוביוטיקה . כדי לתת תמיכה למערכת החיסון.
לגבי סבוריאה אני ממליצה על ביוטין כתוסף מזון וכן על שמפו מיוחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתייםדורית02/04/2011
היי אני בר בת 21 ואני ממש סובלת מפצעים בפנים יותר בכיון הלחיים בלחי של הפנים יוצא לי פצעים דלקתיים ולפעמים הייתי גם מפוצצת אותם כי הייתי מתביישת כת ככה לצבא עכשיו התחילו להופיע לי גם פצעונים בגב ובישבן שבחיים לא היה לי שם אני לא יודעת מה לעשות אני קראתי באינטרנט על תרופות סבתא שלקחת לימון ולסחוט אותו על הפנים ל20 דקות ולשטוף ואותו דבר אם חלבון של ביצה ובסוףבתור פילינג לקחת סוכר ולעשות איתו תפנים עשיתי את זה וזה לא ממש עזר אז אני ממש יודה למי שיענה לי על התשאלה שלי ויעזור לי ........... ועוד מקרה נוסף שאני ממש חייבת לנות אליכם לקבלת עזרה אניהפחתתי ממשקלי בערך 20 קילו ב3 חודשים האחרונים מהקאות אני תמיד מקיאה כי אני ממש מרגישה שמנה אם עצמי אני מרגישה חולשה ואין לי כח לתפקד ביום יום אני ממש ישמח אם תוכלו לעזור לי באיך לא להקיא יותר ואיך להתגבר על זה תודב בר .....))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתיים - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/04/2011בר שלום.
מציע לך לפנות לרופא המישפחה בקופת החולים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה כואבת אם פצעים גדולים ודלקתיים - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום דורית,
את חייבת לגשת לקבל עזרה בנושא של הפרעות אכילה.
ההקאות היזומות שלך גורמות נזק עצום הן לוושט, הן למערכת העיכול והן לבריאות.
את מאבדת מינרלים וויטמינים חיוניים ובכך מחלישה את מערכת החיסון שלך.
לכן הגוף חשוף לזיהומים ופצעים.
גשי לקבלת ייעוץ תזונתי ולמדי לאכול בצורה מאוזנת.
אוכל לא חייב להיות משמין. הגוף זקוק לאנרגיה, לויטמינים, מינרלים ונוזלים.
צרכי ירקות ,פירות, דגנים, קטניות, בשר רזה, עוף, דגים, אגוזים וזרעים, ושתי הרבה מים.
בכך תנקי את הרעילות מהדם ותשפרי את מראה עורך.
לגבי המוגליות שיש לך על הפנים:
את סובלת מפעילות יתר של בלוטות החלב, השומן העודף סותם את הנקבוביות וגורם לזיהום מוגלתי. אני ממליצה על משחה שחורה בשם איכטמול, אותה מורחים על ראש המוגליה ומשאירים ל1-2 שעות. מנגבים עם מגבת נייר ושוטפים. לאחר מכן מורחים תכשיר שמחטא ומייבש את הפצעון. את יכולה לקבל תכשירים טובים מרופא עור.
גשי לטיפול רפואי לגבי שתי הבעיות שלך: הפרעות אכילה ופצעונים.
את חייבת לעזור לעצמך במהירות האפשרית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אני ממש מודה
ג,ניפר03/04/2011תודה רבה לך זאת בר שעזרת לי אני לא מקיאה כבר יומיים וישלי בחילות ודחף להקיא אני בוכה כבר מהבוקר פוחד ולא רגועה אני מפחדת שיקרה לי משהו יש לי חרדות אני קראתי כל כך הרבה דברים על הקאות ולא ידעתי עד כמה זה חמור יש לי כאבי ראש נוראיים כי כניראה כל השבת הקאתי ואבדתי המון נוזלים אם תרצי אני ישמח לישלוח לך תתמונה שלי ותיראי תצבע פנים שלי ותגידי לי אם זה נורא כי אני ניראת ממש חיורת תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימדין לכתמי עורמישהי 2301/04/2011
שלום!
רציתי בבקשה לדעת אם שמעתם על תוסף התזונה "אימדין"? האם הוא באמת יעיל בהבהרת כתמי עור? איפה ניתן לרכוש אותו?
אודה לך על מתן תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימדין לכתמי עור - תגובה
ד''ר קובי שמיר03/04/2011שלום.
איני מכיר את התכשיר
פני לחברה היצרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימדין לכתמי עור - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום
אימדין הוא תוסף תזונה שלא מיוצר יותר. הוא היה מבוסס על חלבון דגים לחיזוק סיבי הקולגן בעור. הוא לא מתאים לכתמי עור.
להבהרת כתמים אנו ממליצים על תוספים עשירים בכלורופיל כמו מיץ עשב השעורה, אצה כחולה ירוקה, ויטמין C.הכלורופיל שהוא הצבע הירוק בירקות עליים, מסייע בניקוי והבהרת כתמי עור.לכן מומלץ לאכול ירקות ירוקים שעשירים בכלורופיל.
כמו כן ישנם תכשירי קוסמטיקה להבהרה, מבוססים על חומצה קוג'ית, הידרוקינון וויטמין C.
בנוסף יש להימנע מחשיפה לשמש ולמרוח מסנן קרינה בבוקר ואם אפשר גם מייק אפ שגם לו השפעה מגינה מפני קרינה.
אני ממליצה לגשת לרופא עור לקבל ייעוץ מקצועי ואולי מרשם לקרם הבהרה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל29/03/2011
שלום
האם שמן שקדים מזיק לראייה / לעיניים, כאשר הוא בשימוש להסרת איפור עיניים , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר קובי שמיר30/03/2011יונית שלום.
הסרת איפור מהפנים ומהעיניים אפשרית עם שמן זרעי ענבים, שקדים, גלעיני משמש, קלנדולה ושמן גזר. מעולה גם כנגד דלקות בעיניים. בכל מקרה לא לשים ישירות ולהישתמש בצמר גפן רטוב וסחוט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום יונית,
אין שום בעיה בשימוש בשמן שקדים להסרת איפור ובלבד שהוא אינו גורם לך לגירוי בעיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פניםמורן28/03/2011
שלום רב,
אני בת 29
האם מריחה של שמן זית על איזור העיניים היא טיפול מונע יעיל?
מה כדאי למרוח על איזור זה?
פעם השתמשתי במסכה לפנים המכילה סויה.המסכה גרמה למתיחה ולמיצוק.השאלה :האם מתיחות חוזרות למעשה גורמות נזק?
אם לא :כיצד ניתן להרכיב מסיכה דומה בבית? 0לא מצאתי ד.א מסיכה זו שנית של "נטורל פורמולה")
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים - תגובה
ד''ר קובי שמיר30/03/2011מורן שלום.
שמן זית לא יעיל ולא מומלץ לאזור העיניים .
העור באזור העיניים שונה מבחינה אנטומית משאר חלקי העור בפנים.
אזור זה מאופיין כאזור יבש ללא סבום (חלב). עקב מיעוט בחומר הסיכה באזור, וטונוס שהולך ומדלדל עם השנים ולעיתים אף בצקות ואף דלקות, עיגולים שחורים, ורגישויות שונות.
שרירי העיניים הטבעתיים (אורביקולריס אוקולי) מתכווצים בתדירות גבוהה ויוצרים קמטי הבעה (מימיקה) שבמשך הזמן הופכים לעמוקים (FEET CROWS), בנוסף לכך השפעות הגיל, החשיפה לשמש ולמזהמים סביבתיים, משפיעים על עוביו הדק של העור, התרופפות הקשרי האפידרמיס/דרמיס וכתוצאה מכך צניחה ואיבוד האלסטיות באזור.
ריכוז נמוך של בלוטות זיעה אקריניות (צינורית זיעה הנפתחת ישירות לעור) ומחסור בבלוטות חלב ייגרמו לכושר שמירת לחות טבעית נמוך, כמו כן מחסור בלחות, ניקוז נוזלים (לימפטי) לא תקין, יגרמו למרקם ותיפקוד לקוי בתא ויתאפיינו בנפיחויות ועיגולים כהים מתחת לעין.
הטיפול באזור העיניים צריך להיות מקיף וממצה.
ניתן להשתמש בתכשיר שלו ייעוד מסוים, ולעיתים ניתן אף לשלבו עם קרם נוסף בעל ייעוד משלים. יש להתחשב בהיות אזור זה רגיש למפגעי הזמן, הסביבה ,תזונה ובכלל רגישות ספציפית לאזור.
ישנם כיום טיפולים המתמקדים בניקוז והפחתת הנפיחויות והעיגולים השחורים שסביב העיניים ע"י שיטות מנואליות לניקוז לימפטי או שיטות טבעיות המשלבות חומרים ותרכובות צמחיות, מינרלים טבעיים בטכנולוגית שחרור מושהה לחומרים פעיליי שטח הממיימים (היגרוסקופיים-סופחי מים), מלחחים ומשפרים את הטונוס והקמטוטים סביב העיניים. שימוש בתרכובות ליפוזומים (נשאים) יישמרו על אזור לח לאורך זמן רב.
תמציות צמחים (ג'ינקו בילובה) וויטמינים ( D,C,A,E) יאזנו את קצב הזרימה בכלי הדם ויביאו להפחתה בעיגולים כהים (הצטברויות מסת הדם וזרימה איטית באזור) במטרה להחזיר את העור למצב תקין, בריא ואסתטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות
מורן30/03/2011תודה רבה על תשובתך,
כיצד ניתן לשמור על לחות באיזור העיניים?
האם תוכל להמליץ גם על מסיכה ביתית המכילה ליפוזומים וויטמינים שציינת?
אני בת 29 והייתי רוצה בטיפול משמר.
האם היית ממליץ למרוח קרם לפנים או תחליב הגנה משמש באיזור העיניים?
האם ניתן להשמש בקרם לחות לפנים באיזור העיניים?
תודה רבה.שמחתי לקבל מידע מבוסס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור פנים - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום מורן,
איזור העיניים רגיש בגלל קרבתו לעיניים. בעור שמסביב לעיניים אין בלוטות שומן, לכן העור שם יבש יותר משאר חלקי הפנים, גם אצל בעלי עור שמן ומעורב.
רצוי למרוח קרם שמיועד לעיניים.
את יכולה למרוח קרם הזנה שמן מסביב לעיניים, שמן הזנה כמו שמן ויטמין E.
בדקי אם את רגישה לתכשיר זה או אחר. אם זה לא מגרה לך את העיניים אז זה בסדר.
אפשר להכין בבית מסיכה על בסיס חמאה, שמנת, יוגורט,
או פשוט לקנות שמן שקדים וכמוסות ויטמין E ,להכניס כמוסת ויטמין E לכפית שמן שקדים ולמרוח מסביב לעיניים.
אם סויה טוב לך, יש שמנת על בסיס סויה, את יכולה להכין מסיכה עם:
1 חלמון ביצה + 2 כפות שמנת סויה, לערבב היטב , להוסיף כמוסת ויטמין E ולמרוח למשך 20 דקות, ולשטוף. ולאחר מכן למרוח שמן הזנה או קרם הזנה.
"אין חכם כבעל ניסיון". נסי תכשירים שונים ורק את תדעי מה טוב לך באמת.
בדקי רכיבים על גבי האריזה והשתדלי להשתמש ברכיבים טבעיים כמה שאפשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות מתחת לעיניים כתוצאה ממלוי קמטיולי22/03/2011
עברתי מלוי קמטים צידי העיניים ומתחתן במרפאת פורפרציה בחיפהלפני חודש וחצי, בשל הטיפול נוצרו שקיות כבדות מתחת לעיניים. ,
למה זה קרה? מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות מתחת לעיניים כתוצאה ממלוי קמט - תגובה
זילי אורבך23/03/2011שלום יולי,
לאחר כל טיפול קוסמטי מסוג כזה, נוצרת בצקת ולעיתים שטפי דם כתוצאה מהטראומה שנגרמה לרקמות על ידי עצם פעולת החדרת המחט לעור.
הבצקת היא זמנים וחולפת עם הזמן.
נסי לעשות קומפרסים קרים, או למרוח קרם הומיאופתי שיעיל מאוד.
קומפרס מלפפונים מאוד טוב, גם אפונה קפואה מכווצת את הבצקת.
עלי הממליס בצורת קומפרס מכווצים ומפחיתים נפיחות.
התייעצי עם הרופא שבצע את המלוי ועדכני אותו בדבר הבצקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורים - קומודוניםמבולבלת20/03/2011
שלום אני סובלת משחורים בעיקר על האף עשיתי אצל קוסמטיקאית טיפול להוצאת שחורים אך עבר כבר חודש וחצי ועוד פעם יש לי שחורים, יש רעיונות להוצאתם בדרך טבעית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים - קומודונים - תגובה
ד''ר קובי שמיר21/03/2011הילה שלום.
סוג העור בדרך כלל הוא פקטור מרכזי להופעת שחורים. למשל, לבעלי עור שמן יש נקבוביות רחבות יותר ולכן הסיכוי למצוא שחורים הינו סביר בהחלט. גורמים נוספים הם גנטיקה, נזקי השמש וכמובן גם האופן שבו מטפלים (או לא מטפלים) בעור.
בפנים הנקבוביות מתרכזות באזור ה-T (מצח, אף וסנטר), אולם, ניתן למצוא הופעה של "שחורים" במספר מקומות נוספים בגוף מלבד הפנים, היכן שקיים ריכוז רב של נקבוביות, דרכן משתחררים שומן וזיעה מהגוף: באזור הגב, החזה, החלקים הפנימיים של הידיים ועוד.
חשוב לזכור: קומודונים (שחורים) שלא הוצאו בזמן יזדהמו ויהפכו לפצע!
יש להישתמש בג'ל המבצע פעולת התפחה והמסה ראשונית של תאי העור והשומנים. הג'ל מכיל שילוב יחודי של חומצות אלפא הידרוקסיות ותמציות צמחי מרפא, בעלי אפקט חימום תרמי, המסייעים להתפחה ופתיחת נקבוביות על מנת להפוך את פעולת הניקוי העמוק לקלה ויעילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורים
הילה21/03/2011איפה ניתן לרכוש כזה קרם והאם יש בעיה עם העובדה שאני משתמשת ברטין A?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחורים - קומודונים - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום הילה,
שחורים, הוא שומנים שהצטברו בבלוטות החלב והתחמצנו.
שחורים שכחים אצל בעלי עור עם נקבוביות מורחבות, עור שמן ומעורב.
אי אפשר להיפטר מהשחורים לאלתר.
טיפול יומיומי והגיינה יסייעו לך למנוע היווצרות שחורים חריפה.
מומלץ לשטוף היטב את העור בסבון חומצי בוקר וערב.
לחטא את העור עם מחאטון על בסיס צמחים.
למרוח פילינג חומצי ערב כן ערב לא.הוא מסייע לקלף את השחורים מתוך בלוטת החלב.
יש פילינג לדקה על בסיס פאפאין. מורחים אותו לדקה, הוא מתייבש ונדבק לשחורים ובשפשוף עדין מסירים אותו ושוטפים.
להימנע ממריחת קרמים שומניים, להשתמש בקרם על בסיס מים עם מקדם הגנה.
להמשיך בטיפול קוסמטי להוצאת שחורים לפי הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מראה עייףאופירה16/03/2011
אני בגיל 39 ופניי נראות עייפות....לפחות לי.
איך יוצרים מראה יותר מרענן?
עור פנים רגיל ללא בעיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מראה עייף - תגובה
ד''ר קובי שמיר18/03/2011אופירה שלום.
אנטי איי'גינג
פנים צעירות נמדדות על פי גוון העור, מוצקות ומרקם. עור חלק מוצק ויפה הוא חלומה של כל אישה בכל גיל. אולם ישנם גורמים המסבים לעור פנינו נזקים שונים וקמטים: שמש, שינויי מזג אויר, אימוץ שרירים מסוימים והחשיפה לרדיקלים חופשיים. נוסיף לכך תרופות ואת העור הדק במיוחד באזור הפנים הטיפול – פילינגים בהתאמה אישית להמסה ו/ או קילוף העור- מסיר ומחייה עור עייף ורפוי, ממצק את העור, מעורר את העור לחידוש ורענון, מבהיר את גוון העור וכתמי פיגמנטציה, מאפשר החדרה יעילה של חומרים פעילים לעור שילוב הטיפולים עם מרכיבים המאפשרים חידוש אמיתי, מיצוק והזנה לעומק כמו:
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
3. ויטמינים ומינרלים
4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמראה עייף
אופירה22/03/2011מה לגבי מוצרים טבעיים? שמנים?מה כדאי למרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנים לעור הפנים
ליאורה25/03/2011שמנים שאני מכירה שטובים לעור יהיו, שמן זרעי רימון, נר הלילה, רוז היפ.
יש בארץ כמה חברות המספקות את השמנים וגם בבתי הטבע הם קיימים.
חפשי בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמראה עייף - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום אופירה,
לשפור מראה העור שלא יראה עייף ונפול , צריך לשמור על אורח חיים בריא מבפנים ומבחוץ.
לשמור על תזונה נבונה, להימנע מפחמימות ריקות מסוכרים פשוטים, משקאות ממותקים, יתר קפאין, יתר אלכוהול, משומנים רוויים ועוד.
לשתות מים וצמחי מרפא כדי לסלק רעלים מהגוף ומהכבד.
לאכול פירות, ירקות, דגנים, קטניות וזרעים, חלבונים מבשר רזה, מוצרי חלב פרוביוטיים ועוד.
לגבי טיפול קוסמטי:
מקובל היום לבצע פילינג על בסיס חומצות פירות, אלפא ובטא הדרוקסיות, חומצה רטינואית, חומצה גליקולית וכו'. הפילינג מעודד יצירת תאים חדשים, יצירת קולגן שממצק את העור ומפחית את עומק הקמטים, ובאמת הפילינג מעניק לעור זוהר , בוהק, הוא חלק ורענן יותר. אך יש להיזהר מפילינג, הוא עלול לגרום לאדמומיות ולגירוי בעור, לעיתים אפילו לכתמי עור אם נחשפים לשמש.
צריך להתייעץ ולקבל מרשם למינון אישי.
מלבד הפילינג, אנו ממליצים למרוח סרום על בסיס ויטמינים עמו A-E-Q10 וחומצה ליפואית, שמזינים את העור ומעניקים לו מראה בריא וחזק.
ויטמין מסיס מים נוסף אותו אני ממליצה למרוח על הפנים הוא ויטמין C, הוא מסייע בייצור קולגן וממצק את העור.
יש גם סרום שמכיל קולגן ואלסטין , הוא מסייע לחיזוק סיבי הקולגן והאלסטין שהם החלבונים שמייצבים את רקמת החיבור בעור.
חשוב למרוח קרם לילה המותאם אישית לעור פניים.
וכמובן, קרם יום מסנן קרינה שיעניק הגנה מירבית מפני השמש. מעל קרם ההגנה אפשר להתאפר.
מתח , סטרס, חרדה ואי שקט אף הם תורמים למראה עור עייף. קל להגיד, אך מאוד מומלץ להפחית עומס ומתח. כשאנו דרוכים ולחוצים, מופרשים הורמוני לחץ, קורטיזול ואדרנלין שלאורך זמן גורמים לנזק מצטבר לכל תאי הגוף כולל מראה העור.
ואחרון אחרון חביב, " שנת היופי" שלנו. אם לא נישן טוב, שום טיפול קוסמטי לא יעזור.
אז שמרי על שינה של לפחות 7-8 שעות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לצביעת שיערמור15/03/2011
היי שלום,
שמי מור בת כ-20,
לפני כחצי שנה עשיתי קעקוע חינה באזור הרגל אשר התפתח לי לתגובה אלגרית, הכולל נפיחות באזור הרגל ואלרגיה בכל הגוף אשר התבטאה בפצעים צפופים ומגרדים. לאחר לקיחת סטרואידים נית היה לראות בשינוי של הגירוד והופעת הפצעים בגוף.
בביה"ח אמרו לי כי מומלץ לא להשתמש במוצרים המכילים p-phenilendiamine.
האם איני יכולה לצבוע את שערי, או שימוש בsunin (ספריי להבהרת השיער) בעקבות האירוע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לצביעת שיער - תגובה
ד''ר קובי שמיר18/03/2011מור שלום.
עקב האלרגיה ולקיחת תרופות סטרואידיות הפני שאלתך לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערה כלואהילטה09/03/2011
יש לי שערה כלואה ברגל,
זה נראה ממש נורא, כמו בליטה סגלגלה כזו.
קוסמטיקאית שהייתי אצלה פעם ניסתה להוציא לי את זה במחטים,
והרימה ידיים (הכוונה שהיא חפרה לי בעור עם מחט, עד
שזה כבר היה נראה לה מוגזם..)
הלכתי לרופאת עור- והיא אמרה שאין מה לעשות חוץ מניתוח שעלול להשאיר צלקת.
בקריאה באינטרנט ראיתי שיש איזשהי משחה שמורחים על כזה דבר והיא מקלפת את העור.
האם ידוע לכם על משהו כזה?
או על פתרון אחר שיכול לעזור לבעיה??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה כלואה - תגובה
ד''ר קובי שמיר18/03/2011ילטה שלום.
פני לפורום שעוסק ב פודיאטריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערה כלואה - תגובה
זילי אורבך04/04/2011שלום ילטה,
שערה כלואה היא תופעה שבה השערה הכלואה גורמת לאבסס. מן גבשושית מלאה בזיהום מוגלתי.
אני ממליצה לרכוש משחה בשם איכטמול. לשים מעט משחה על פד גזה,למרוח אותה על הבליטה, לכסות עם פלסטר למשך מספר שעות, אפילו למשך הלילה. לאחר מכן לנגב עם צמר גפן טבול במי חמצן 3% . אם המוגליה לא נפתחה, לחזור על הטיפול, לחטא עם פולידין, לפני המריחה החוזרת.
אם זה לא עוזר, חזרי לרופאת העור לקבלת עזרה כירוררגית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילימור05/03/2011
איזה חומר טבעי ניתן לשימוש על כתם חום שנוצר על העור במהלך ההריון?
מאיזה חומרים יש להמנע מלמרוח על העור בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד''ר קובי שמיר06/03/2011ורד שלום.
כתמי הריון, וגם העור כולו שניזוק עקב ההריונות, צריכים לעבור טיפול יסודי. כעיקרון, על קצה המזלג, חומרים שעשויים מצמחים ושמנים כמו פלמה רוזה, עשב לימון, חומצה קוג'ית ועוד מתאימים לבעיה.
כמו כן ישנם מאות חומרים שכדאי להימנע בשימוש ואיבחון העור צריך להיות פרטני.
מה שחשוב זה מה כן מותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)