מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריטין נמוך מאודאורנה31/01/2011
בתי בת 25 ערכה בדיקות דם -
HB - 13.8
IRON -71
FERRITIN - 4.2
TRANSFERRIN - 334
אשמח לשמוע הערכתכם לגבי תוצאות אלה, מה המשמעות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין נמוך מאוד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/02/2011שלום לך,
מדובר במאגרי ברזל נמוכים עם המוגלובין תקין.
המשמעות היא: סיכוי לחוסר דם בעתיד.
סיבות אפשריות: אכילה לא מספקת של ברזל או בעיית ספיגה או איבוד למשל במחזור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם גבוהמיכל31/01/2011
שלום, יש לי לחץ דם גבוה, אני בת 54 ורציתי לשאול האם יש מזונות מסוימים שעליי לאכול בשעות הבוקר על מנת לשמור ולנסות לאזן את לחץ הדם במשך היום? אני בד"כ אוכלת דייסת סולת או ברנפלקס עם יוגורט. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/01/2011שלום לך,
מעבר להמלצה להפחית מלח בתפריט, לא ידוע לי על המלצות תזונתיות להורדת יתר לחץ -דם.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריתרו טבע 250-דחוף!טל31/01/2011
שלום..
ביום שבת קיבלתי את האנטיביוטיקה אריתרו טבע 250 מ"ל (למרות שאני רגישה למוקסיפן)
התחלתי לקחת אותם בראשון בבוקר...הצלחתי לקחת רק 2 כדורים במהלך היום, וכדור נוסף ב-5 בבוקר...
יום אחרי (שני) לקחתי עוד כדור בצהריים.
אני אמורה לקחת 4 ביום. יש לי בעיה עם בליעת כדורים ולכן אני חוצה אותם..
רציתי לשאול מה ההשלכות של אי לקיחת הכדורים בצורה מסודרת+ חצייתם? אני יודעת שאסור לחצות אותם..זה כזה נורא?
בנוסף....האם הגיוני שהכדורים יעשו לי כאבי בטן כמו לפני מחזור?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסף...
טל31/01/2011אני נוטלת גלולות..מה ההשלכות? האם זה יכול לגרום לכאבי בטן שציינתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/01/2011כל אנטיביוטיקה יכולה לפגוע ביעילות הגלולות.
כאבי הבטן יכולים להיות קשורים לכך או לא (תופעת לואי בדרכי העכול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריתרו טבע 250-דחוף! - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/01/2011שלום לך,
אינני יודעת לאיזו אבחנה ניתנו לך הכדורים.
תרופות מהקבוצה הזו אכן ניתנות לאנשים רגישים לפניצילין.
נטילה לא מסודרת של אנטיביוטיקה עלולה לגרום לפיתוח זני חיידקים עמידים.
חציית כדור שלא לפי ההוראות, פוגמת בספיגתו .
אכן יתכנו כאבי בטן מתרופה זו.
אני ממליצה לך לגשת לרופא שלך לבקש טיפול תחליפי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
טל01/02/2011לגבי הגלולות-הרופא דוקא אמר שזה לא פוגע...בכל מקרה זה בסדר שאמשיך לקחת גלולות? להפסיק?
האם כאבי בטן באזור הבטן התחתונה גם קשורים לאנטיביוטיקה? יש לי כאבים כמו של לפני מחזור.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי02/02/2011שלום לך,
תמשיכי לקחת גלולות, אבל תהיי מודעת לכך שהאנטיביוטיקה פוגעת ביעילותן כך שיש צורך להשתמש באמצעי מניעה נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימי דם אדומים חומיםעידית30/01/2011
שלום רב אני בת 23 גובה 156 משקלי 45 לפני שבועים ראיתי כי בשני הרגלים עליוניות בצד הפנימי שלהן
נימי הדם ממש הורחבו ונהיו בצבע אדום חום ובולט מאד אינני מבינה מהזה ומדוע זה לא יורד בזמן האחרון אני מאד עיפה אינני יודעת ממה זה והאם יש קשר בין שני הדברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימי דם אדומים חומים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/01/2011בעיה זו מחייבת בדיקת רופא המשפחה
גם כדי לראות את הנימים שאת מתארת וגם לדבר על נושא העייפות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהדחוףף30/01/2011
זה נכון שירידה דרסטית במישקל עקב חוסר תאבון ולחץ נפשי גורמת לירידת לימפוציטים?ורציתי לדעת עם כול הזמן ספירת הלימפוציטים שלי הייתה 3000 והיא ירדה ל2000 זה רציני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/01/2011לא ידוע לי על ירידת לימפוציטים במצב מתח אלא רק על הפרעה בפעילותם
ירידה ל 2000 אינה רצינית, אם זה הדבר היחיד שהשתנה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדרנלין ומצבי לחץסטיבי ריי29/01/2011
קרה לי לא פעם בחיים שהייתי במצבי לחץ שונים והגוף שלי הגיב לדברים בצורה שונה משאר האנשים. אפרט:
בהתקוטטות אלימה אני מרגיש פחד וחרדה לא פרופרציונלים, ידיי רועדות גם דקות ספורות לאחר המקרה (החזקתי כוס מים, ראיתי שאני לא מצליח להחזיק אותה בלי לרעוד), אני מרגיש שליבי פועם בקצב מהיר, אני מתחיל לגמגם ואני מרגיש שקשה לי לנשום.
במצבים אחרים, פחות מלחיצים אני גם מרגיש שינוי מסויים, למשל כשיש התקוטטות הלא קשורה אלי בכלל, אך היא נמצאת באזור שלי, או שיש אזעקה במלחמה (לבנון 2006), גם כשאני נדרש לדבר בפני קהל, או כילד לדבר בפני הכיתה, הרגשתי אי נוחות, לפעמים הייתי מסמיק ופני מאדימות ממש, וכדומה.
האם ניתן לעשות משהו בנושא? האם זה בעיה פסיכולוגית בכלל?
לא ידעתי ממש איפה לשאול את זה, אם יש מקום מתאים יותר אשמח לשמוע, כמו גם אשמח לקרוא חומר בנושא באינטרנט. (אפשר גם באנגלית)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרנלין ומצבי לחץ - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/01/2011אתה מתאר תגובת סטרס אופיינית - הן הגוף והן הנפש מגיבים במצב כזה, כדי להכין את הגוף להתמודד עם סכנה צפויה.
אם הבעיה חולפת לאחר מצב הסטרס, אין צורך בטיפול מיוחד
פעילות גופנית משחררת לרוב ממצב של מתח מיותר ולכן רצוי להרבות בפעילות כזו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לגביהה?אלון29/01/2011
שלום, אני בן 19 וחצי, בחור יחסית נמוך(1.65).
לצערי ההורים שלי לא ממש ייחסו לגובה שלי חשיבות בגיל צעיר ועל הורמונים לגביהה שמעתי מאוחר יחסית.
רציתי לדעת, אם בגילי הפיתרון הזה עוד תקף או שיש פתרון אחר, או שזה הזמן להשלים עם המציאות?
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים לגביהה? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית29/01/2011שלום
אכן זה הזמן להשלים עם המציאות ולהכיר בדברים בהם אתה מצטיין
ואולי גם ביתרונות שנותן לך הגובה הנוכחי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר מאוחר בשביל חיסון לשפעת?אלון28/01/2011
שלום,
אנחנו כבר בסוף ינואר..
האם כדאי בכל זאת לעשות חיסון נגד שפעת?
מהם החודשים המומלצים לעשיית החיסון?
האם מומלץ בכל השנה או שיש חודשים בהם משרד הבריאות ממליץ לעשות את החיסון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כבר מאוחר בשביל חיסון לשפעת? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/01/2011שלום לך,
החיסון הגיע לקופות כבר בספטמבר-אוקטובר. ההמלצה היא להתחסן מוקדם ככל האפשר, כדאי לייצר נוגדנים שיהיו אפקטיביים בעת מגע עם וירוסי השפעת העונתיים.
למיטב ידיעתי, אין כבר חיסונים , אבל אם יגיעו נוספים, מומלץ להתחסן בכל מראה ובשנים הבאות- מוקדם יותר.
חורף בריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע, האם הזרע תקין.איפה עושיםאלון28/01/2011
היי..
כמה שאלות בקשר לבדיקת זרע.
אני רוצה לדעת האם הזרע שלי תקין ויכול לגרום לאישה להיכנס להריון?
האם צריך מרשם? האם זה מסובסד ע"י קופת חולים כללית? עולה כסף?
איפה ניתן לעשות?
האם זה משהו שכדאי לעשות אותו במצב כמו שלי?
או שאולי לכל גבר כדאי לעשות..
(אני בן 25, יש לי חברה כבר 6 שנים ומתכננים חתונה בעתיד).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע, האם הזרע תקין.איפה עושים - תגובה
הבדיקה בסל ונעשית במכונים ניוחדים. כל רופא משפחה יכול להפנות אליה.
אם יש לך חשש, כדאי לבדוק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח פיסורהדניאל26/01/2011
שלום
עברתי ניתוח פיסורה (חיתוך צידי של השריר) אני סובל מכאב רב (בל קשר ליציאות) על אף משככי כאבים ואמבטיות חמות.
אך מעבר לכך יש תופעה שמטרידה ומוסיפה על סבלי.
בזמן השתנה יש לי הפסקות באמצע מתן השתן וכיווץ חזק מאוד של פי הטבעת, מה שמוביל לכאב עז במיוחד.
אני לא יודע מה גורם למה, אבל נראה לי שזה משהו שקיים אצלי כבר מזמן, ורק כעת בגלל שזה מוביל לכאב חד במיוחד זה מציק לי.
אני לא יודע אם זו בעיה ששייכת לתחום האורולוגיה או הכירורגיה קולורקטלית.
אשמח לקבל כיוון בעניין.
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/01/2011שלום,
לפי תאורך נראה שיש שתי בעיות שונות, האחת פרוקטולוגית והשנייה אורולוגית שניתנות לבדיקה וטיפול.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת ולופוסיעלה26/01/2011
שלום
אני עם לופוס כבר 12 שנה בערך. בשלושת השנים האחרונות כל חורף אני חולה בדלקת ריאות ולעיתים גם ברונכיט ( למרות שהתחסנתי נגד דלקת ריאות). יום רביעי שעבר התחלתי להרגיש רע- חום כאבי גרון איומים והתחלתי טיפול בראפאפן 2000 מ"ג. למחרת החל גם שיעול ומיכוון שזה לא עבר נאלצתי ביום ראשון לחזור לרופאה שהחליפה את האנטיביוטיקה למוקסיפן 3000 מ"ג ליממה. ביום ראשון בערב השיעולים היתגברו ובקשתי הפנייה לצילום חזה שעשיתי למחרת ושם ראו תסנין קטן ( לציין שבהאזנה לריאות לא נשמע שום דבר ולכן הצילום לא נעשה עד שאני ביקשתי). היום שוב הוחלפה האנטיביוטיקה לזינט ורוקסו. השאלה שלי האם בגלל הלופוס הגוף שלי מחלים כל כך לאט? ( לא לוקחת תרופות מדכאות חיסון רק פלקווניל אבל כן לקחתי בעבר). כמה זמן עלי לחכות עד שמשהו יתחיל לזוז? אני משתעלת בלי הפסקה ביום ובלילה וקשה לי לנשום ובטח מיותר לציין שאני חלשה נורא מכל העירבוביה של האנטיביוטיקות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת ולופוס - תגובה
אכן דרך חתחתים של טיפול אנטיביוטי...
יתכן שהזיהום בכלל וירלי ולכן את לא מגיבה לטיפול.
אנשים עם מחלות כרוניות עוברים קשה יותר את השפעת העונתית. האם קבלת חיסון?
אני נקווה שבעת כתיבת שורות אלה את כבר בתהליך החלמה, אם לא כדאי להתיעץ עם רופא ריאות.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח CT לבלבמיכל26/01/2011
שלום רב,
אימי עברה CT לבלב ורצינו פענוח של הבדיקה.
מבנה אטרופי
באיזור מעבר גוף וזנב הלבלב בשלב המאוחר הודגמו 2 מוקדי קטנים מקבלי האדרה ניכרת לאחר הזרקת חומר ניגוד התהליך הגדול עד 0.8 ס"מ
המוקד ל נצפה בבדיקה הקודמת
צבעו של האיזור אינו ברור והצינור הפאנקריאטי אינו מורחב
אין קישוריות לימפה
התרשמות:2 מוקדי מזעריים וסקולריים באיזור מעבר הגוף הממצא דורש מעקב הדמייה.
אשמח לקבל תשובתך בהקדם מאחר ואנו מודאגים מהתשובה,
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח CT לבלב - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/01/2011שלום,
יש נגעים קטנים בלבלב, שהמשמעות שלהם תלויה בגיל, קליניקה וכו'.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הרגשה רעהאלי25/01/2011
בן 51
תרופות -סמבסטטין20
מיקרופירין 075
אומפרדקס 20
טריטייס קומפ 1.5 + טריטייס רגיל 2.5
ביום שישי האחרון קיבלתי הסעה למיפגש ,במהלך הנסיעה הנהג בלם פיתאומית 4 פעמים
ישבתי במושב האחורי עפתי קדימה תפסתי את המושב הקידמי עם הידיים לא קיבלתי מכה
הרגשתי רע
ביום ראשון תוך כדי מאמץ מסוים [סליחה שאומר שזה היה בפעילות מינית] הרגשתי לפתע לחץ בצוואר ובראש כאילו הדם לראש נעצר לי
הפסקתי מיד את הפעילות אך התופעה החמירה היתפתח כאב ראש חד כאב בצוואר עם הגבלה בתנועה הרגשה כללית רעה והכי גרוע בחילות
הגעתי לקופת חולים שם הקאתי קיבלתי פראמין ואדופאן 400 פעמיים ליום
התחלתי את הטיפול היום שלושה ימים מאז אני עדיין מרגיש רע מאוד יש לי בחילות
כאב הראש נחלש הצוואר כואב פחות יש הרגשה של אי נוחות בכל איזור הצוואר והראש
היום משום מה ההרגשה החמירה
הרגשת חולי ובחילות אני לא יודע איפה לשים את עצמי כדי להרגיש הקלה
אוכל מעט מאוד
מה יכול להיות שקרה? מה לעשות? שלושה ימים אני על הפנים לא זכור לי מצב כזה בעבר
ממה הבחילות? האם יתכן שזה מוחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הרגשה רעה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/01/2011יתכן וזו רק שפעת
אך אם זה לא חולף וכאבי הראש נמשכים או אף מתחזקים
יש צורך לפנות לבדיקת רופא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- G6PDרועי25/01/2011
יש לי חוסר ב G6PD
ונתנו לי מרשם ל Oflodex
האם מותר לי לקחת אותו?
באזהרות באינטרנט כתוב שמחוסרי G6PD צריכים להזהר איתו, והרופא שנתן לי אותו הוא לא הרופא הרגיל שלי, למרות שאמרתי לו שאני מחוסר G6PD.
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר G6PD - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/01/2011למיטב ידיעתי אין מניעה לקבל תרופה זו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם לגלולותחן25/01/2011
האם זה נכון שרופא משפחה יכול לתת מרשם לגלולות אני בת 17 ורוצה גלולות עם מינון נמוך כדי שלא יהיו לי תופעות לוואי אבל קצת מפחדת ללכת לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרשם לגלולות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/01/2011בהחלט נכון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלות
חן27/01/2011והוא בודק ואם אני ואמא שלי אצל אותו רופא נשים הוא יספר לה שהייתי אצלו לקחת גלולות? זה יופיע במרשמים שלי? גם גלולות כמו פליים זה משהו שיכול להתאים לי בקטע של מינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלות - תגובה
ד``ר אלון מרגלית30/01/2011את יכולה לבקש לשמור את העניין בסוד והחוק לצידך בנושא זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)