מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש רעידות אדמה כשאני זז .אבירם מ27/04/2011
לפעמים בימים האחרונים כשאני מתכופף ומתרומם או זז למשל בכסא קדימה ואחורה,
אני מרגיש כאילו כל הבניין שלי זז ויש רעידת אדמה .
רצוי לציין שיש לי חום כרגע שעומד לעבור אבל התופעה הזו קוראת לי לעתים .
מה היא ?
האם זו סחרחורת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיש רעידות אדמה כשאני זז . - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/04/2011שלום,
נראה לי שמדובר בסוג של סחרחורת. אם זה חוזר, כדאי להבדק אצל רופא המשפחה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון סיגריות וניתוחאין שם25/04/2011
שלום רב,
אני מועמד לניתוח וריקוצל, רציתי לדעת אם עישון סיגריות משפיע על הניתוח? מהווה סכנה כלשהי? לציין כי אני התחלתי לעשן לפני 8 חודשים, בתדירות של קופסה אחת בשבוע (ממוצע של 3 סיגריות ביום) לציין גם כי אני יכול לשלוט בכמות העישון וגם יש לי יכולת להפסיק לעשן, אבל אני לא יודע אם עישון משפיע על הניתוח, והרופא לא שאל אותי אם אני מעשן או לא, ולכן אני קצת מודאג אם הוא חושב שאני לא מעשן ואז בגלל זה הוא לא שואל אותי.
אני בן 25
אשמח לקבל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון סיגריות וניתוח - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/04/2011שלום לך,
אתה צודק שהמרדים צריך לדעת שאתה מעשן, בין יתר העובדות הרלבנטיות לגבי בריאותך.(למשל: האם יש לך רקע של אסטמה).
אתה אמנם צעיר , ולא הספקת לצבור הרבה "שנות קופסא" כך שלא נראה לי שהעשון ישפיע על הניתוח, במיוחד אם יבוצע בהרדמה מקומית.
מאידך, זו הזדמנות להפטר מההרגל הזה, שגורם לך לדאגה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטן וים..אור25/04/2011
הרופאה שלי אמרה לי שאסור לי להיות הרבה בשמש ואני רוצה ללכת לים...
אני מבין שהשעה 10 היא לא רלוונטית... יש מצב שאני אוכל ללכת ב-1/2/3 בצהריים??
אני יודע שהשאלה שלי קצת מציקה אבל אני ממש רוצה ללכת לים... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטן וים.. - תגובה
הקרינה רבה בעיקר בין 10בבוקר ל16 אחה"צ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתן ובגמירהאיתן25/04/2011
שלום רב,
בבדיקות זרע שביצעתי חזרה התוצאה:
בודדים -Leucocytes (Sperm)/Field
בדיקת הזרע בוצעה עקב צריבה בשתן, רגישות בערמונית (בבדיקה רקטלית) וצריבה בפין בעת גמירה.
בדיקות תרבית שתן ושתן כללי, לרבות, PCR למיקרופלסמה וכו' (למציאת STD) כולם שליליות ללא דלקת.
סובל מאוד ונראה כי סף הרגישות שלי נמוך, כך שמעט דלקת בערמונית עושה לי בעיות גדולות.
חשוב לציין שאני סובל מחסר ב - G6PD, לוקח פרמיקסון (כדור טבעי) ללא תועלת וכי הומלץ לי לקחת זינת, שאני לא בטוח שזה הטיפול הנכון למקרה שלי.
איזה אנטיביוטיקה רצוי לקחת, אם בכלל, כדי למגר את התופעה ממנה אני סובל למשך חודשיים ומבלי לעשות נזק לא מבוקר למערכת החיסון?
תודה מקרב לב,
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן שתן ובגמירה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/04/2011שלום איתן,
ראה תשובה לשאלתך מה23 לחודש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול יוד מסוכן ?שי25/04/2011
שלום ,
אנא, גם אם ההודעה נראית לכם לא רלוונטית המשיכו לקרוא. אני סבורה שתוכלו לסייע. תודה
לאחרונה נתקלתי במאמר המתייחס לסיכון הטמון בקבלת טיפול יוד לחולי סרטן פפילרי בסיכון נמוך:
Rising Incidence of Second Cancers inPatients With Low-Risk (T1N0)ThyroidCancer Who Receive Radioactive IodinTherapy
N. Gopalakrishna Iyer, MD, PhD1; Luc G. T. Morris, MD1; R. Michael Tuttle, MD2; Ashok R. Shaha, MD1;
and Ian Ganly, MD, PhD1
בעלי בן 36 אובחן לפני כשנה עם גידול פפילרי של בלוטת התריס,
עבר ניתוח להרחקה מלאה של הבלוטה. בדו"ח ההיסטולוגי התגלו 2 גידולים בגודל 3 מ"מ ו-7 מ"מ באונה הימנית. התייעצנו עם טובי המומחים בארץ (אנדו וגם אונקולוגים) וכולם המליצו על טיפול יוד של 100 מיליקירי. שאלנו גם על הגדלת סיכון לממאירויות בעקבות טיפול זה ואמרו לנו כי זה לא משמעותי.
בעלי עבר את טיפול היוד כמומלץ.
בימים אלו, שנה אחרי עבר מיפוי כלל גופי ובדיקת תירוגלובולין ב-TSH גבוה ונמצא בריא.
דאגתינו העיקרית עד היום היתה לעקוב אחרי השינות הגידול הפפילרי ונוכח מאמר זה כעת נוסף החשש ממאירויות נוספות תולדת היוד הרדיואקטיבי.
את הנעשה אין להשיב כמובן אבל האם בבקשה תוכלו להמליץ על בדיקות מעקב שעל בעלי לעבור כדי לגלות חלילה התחלה של ממאירויות אחרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טיפול יוד מסוכן ? - תגובה
מחד, טוב שהגדולים הוסרו בזמן ואין השנות, מאידך אני מבינה את דאגתך לגבי גדולים
שניוניים.
במאמר יש התייחסות לגדולים שונים ,חלקם סיסטמיים.
כדאי להתיעץ עם אונקולוג לגבי המעקב המועדף : איזו בדיקה ובאיזו תדירות.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - איזו אנטיביוטיקה נכון להתחילאיתן23/04/2011
שלום ד"ר יקר,
עשיתי בדיקות מקיפות של PCR בשתן, שופכה, זרע ל- STD.
הדבר היחידי שנמצא זה:
1. חיידק המופילוס פאראגלינרום
2. ספירת זרעונים בודדים (ליקוציטים) - מה שאולי מעיד על דלקת קלה?
סובל מסימפטומים של צריבה במתן שתן ובפליטת זרע (מאין שריפה בשפיץ)ללא הפרשות ומכאבים באזור המפשעה במשך חודשיים.
יכול לקשור את האירוע, למין אוראלי שבחורה עשתה לי או שנישקתי את הגורה שלה מסוג פקניז או בכלל מרכיבה ממושכת ולא נכונה על אופניים שגרמו לדלקת באזור.
בשורה החתונה (ואולי כניסוי וטעיה):
1. רופא אורולוגית המליצה לקחת כדור זינט 500 מ"ג X2 למשך 7 ימים וגם טוענת שיש לי פרוסטיטיס רגישה, זאת לאחר שבצעה לי בדיקה רקטלית.
2. רופא למחלות זיהומיות המליצה לקחת זריקת רוצפין IN ROCEPHIN.
נכון להיום נוטל כדורי חמוציות וגם פרמיקסון - ללא הטבה משמעותית.
לא יודע ממה מקור הסבל שלי - שתן, ערמונית, מין.אבל יודע שמאוד סובל.
לא רוצה להעמיס את הגוף שלי בכדורים ולכן שאלותיי: מה נכון לקחת והאם הזריקה וכדור הזינט לא מאותה משפחה של טטראציקלינים בעלי אותה השפעה, כך שאין צורך לקחת את שניהם? האם לא נכון לנסות קודם מוקסיפן או אוגמנטין ורק אחר כל לנסות כדור חזר יותר כמו זינת (או הזריקה), כך שהגוף לא יפתח עמידות מיותרת? מה לנסות קודם?
אולי בכלל עדיף לבקש דוקסילין?
להשכלה כללית - אני סובל מ - G6PD.
תודה על תשובתך.
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - איזו אנטיביוטיקה נכון להתחיל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2011שלום לך,
אין לי נסיון בטיפול בחיידק זה.
שתי התרופות שהוצעו לך הן ממשפחת הצפלוספורינים ואין בעיה ליטול אותן בחוסר G6PD . כדאי שגם השותפה תבדק.
לבריאות וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליטל23/04/2011
בת 36 בריאה בד"כ לפני 6 שעות שכבתי לצד ימין וביד שמאל החזקתי עיתון באתי להסתובב לצד השני כדי לשבת קיבלתי כאב חד מעל החזה לכל הצדדים ביחוד לצד שמאל אפילו בנשימה זה כאב ובתזוזות לקח 20 דקות בערך עד שזה עבר עדיין יש מעט מעט כאב עמום ממה זה יכול להיות כבר חשבתי זה התקף לב או משהו יש לתיין שעברתי פעם בגלל דופק מואץ מידי פעם בדיקות לבביות אקו לב ומאמץ והכל נמצא תקין לחלוטין ממה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2011שלום לך,
נראה לי שמתחת שריר בין הצלעות.
אפשר למרוח משחה מרגיע ולחמם את המקום.
בברכת בריאות וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בדםעודד22/04/2011
שלום אני בן 38 עשתי בדיקות לפני 3 חודשים יצא לי 240 שומנים עשתי 3 חודשים דיאטה חזקה ושתית שמן דגים וריצה כול יום 7 קלמוטר עשתי בדיקות לאחר 3 חודשים יצא לי 440 שומנים הייתי בצום 12 שעות השאלה היא אכלתי יום לפני הבדיקה אחרי צהורים חומס פול ופלפל בצלחת האם זה הסיבה לקפיצה המוזרה מה לעשות מיאוש אצין שהכלוסטרול שלי יצא 200 לפני זה 240
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2011שלום,
העלייה בטריגליצרידים כנראה מאכילת פחמימות, שהגיוני שאכלת עם כל החומוס והפול
(כמה פיתות?) ובכלל כנראה שהפחתת באכילת שומנים וזה באמת מתבטא בקולסטרול שירד, אבל לא בפחמימות. חשוב לקבל יעוץ תזונתי, לעשות את השנויים הנדרשים ולחזור על הבדיקה.
בהצלחה , הרבה בריאות וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומנים
עודד23/04/2011תודה על התשובה לא אכלתי פיתות ועוד שאלה אם אוכלים יום לפני פחממות ועושים למחרת בדקית דם 12 שעות צום לא מספיק לעשות את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומנים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2011אידאלי- 14 שעות צום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםשמעונוב22/04/2011
היי
כבר למעלה משנה אני סובל מ :
כאב ראש (לפחות פעם בשבוע למשך יומיים)
כאב בחזה - בעיקר בצידי החזה בצורה סימטרית כולל במישוש הצלעות אבל גם במרכז הצלעות לפעמים אני מרגיש שאין לי אויר ואני לוקח נשימה יזומה עמוקה.
כאבי רגליים - לאחרונה נוספו ממש כואב בהליכה באזור השוק הקדמי.
בטן עליונה במרכז מרגישה לי תמיד נפוחה
ביצעתי :
בדיקות דם - תקינות
CT ראש ועמש"צ - תקינים
מיפויי עצמות (לפני שנה) - תקין
בדיקת מאמץ+אקו לב - תקינים
גסטרוסקופיה - תקין
אולי לכם יש רעיון מה זה יכול להיות (הרופא שלי אובד עצות) ?
האם כדאי לעזות CT חזה ובטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית22/04/2011קיימות סיבות רבות לתופעות שאתה מזכיר ואין לצערי אפשרות במסגרת הפורום לתת תשובה מקצועית.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקנות מכשיר אינהלציה וחומררועי21/04/2011
האם ניתן לקנות מכשיר אינהלציה וחומר מי מלח למכשיר ללא מרשם רופא ?
או איזה שהיא תרופה אחרת שעובדת יחד עם האינהלציה ללא מרשם רופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקנות מכשיר אינהלציה וחומר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית22/04/2011אפשר לקנות בבית המרקחת
תתייעץ עם הרוקח לגבי תרופות ללא מרשם שמתאימות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטו ואומפרדקסמזי21/04/2011
אני בת 47, לוקחת אומפרדקס פעם ביום כבר שנים רבות, לאחרונה ערב ארועים שקרו ובהמלצת רופאת המשפחה התחלתי לקחת אסטו. ראיתי בדף ההסבר של אסטו שעלולה להיות תגובה בין תרופתית עם האומפרדקס. מה עלול לקרות מהשילוב בין התרופות ? האם לא ניתן לשלב בין התרופות בשום אופן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטו ואומפרדקס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית22/04/2011השאלה העיקרית היא המינון של התרופות. במינון נמוך לא אמורה להיות בעיה ליטול את 2 התרופות ובכל מקרה אפשר לנסות ולקחת אותן במשולב ורק אם מופיעות בעיות לא רצויות, להתייעץ עם רופאת המשפחה.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ופריחהאילה20/04/2011
שלום רב,
היו לי מספר מקרים בהם אני סובלת מכאב בטן חזק (באזור הקיבה), בחילות, לפעמים הקאה, גיהוקים בטעם חזק ונוראי של ביצה רקובה, שלשולים, וכל זה מלווה בפריחה בעור, בעיקר באמות ובאיור המפשעה, וגירוד המורגש בעיקר בפנים, לשון, קרקפת כפות ידיים צוואר ובאיזור הפריחה.
התופעות עוברות בד"כ לאחר מספר שעות ללא כל טיפול.
בעבר עשיתי בדיקות לאלרגיה ולא מצאו דבר.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ופריחה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית22/04/2011שלום רב
אינני יודע מה התדירות שזה קורה - אם אחת למספר שבועות זה יכול להיות כתוצאה מזהום ויראלי של המעי. אם לעיתים קרובות יותר, צריך ברור גסטרו כולל אפשרות של פרזיטים במעי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפין לאחר אוננותבן19/04/2011
שלום לפני כ3 ימים הופיע לי נפיחות בפין כתוצאה מאוננות...הנפיחות ירדה אך נותרה מעט נפיחות לאחר כיומיים.. היום הנפיחות שוב הופיע אך ירדה מעט.. היא הולכת וחוזרת.. תוך כמה זמן זה אמור לעבור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפין - תגובה
ד``ר אלון מרגלית19/04/2011תוך מספר ימים. תן מנוחה לפין שלך מספר ימים וזה יחלוף
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן20/04/2011שלום שמתי לב שבמצב זקפה מופיע לי מין נפיחות או שקע כזה קטן בצד ימין מתת לכיפת איבר המין.. בנוסף הופיע לי פצעון ממש קטן לבן על איבר המין עצמו...
ונראה כי השקע או הנפיחות הזאת גורמת לאיבר המין לנטות טיפה שמאלה...
הדבר תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוגדניםיעל19/04/2011
בעקבות חשד (לא בטוח) לעקיצה ע"י דנגי בתאילנד (קצת חום, תפרחת בגפיים וחולשה כללית) ועקב נסיעה קרובה להודו...
האם כדאי לבצע בדיקת נוגדנים לדנגי ?
היכן ואיך מבצעים זאת ? איך נקראת הבדיקה? ומה משמעות התוצאה שלה...
האם משמעות ההידבקות בדנגי אומרת אי נסיעה למזרח ???
הרי אין אפשרות 100% להתמגנות מעקיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נוגדנים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית19/04/2011יש צורך להפנות את השאלה למומחים לרפואת מטיילים או רפואה גאוגרפית
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתןאני19/04/2011
היי,
בדיקות שתן שונות הראו כי יש לי חלבונים בשתן.
לאחרונה היה לי פטריה בנרתיק ועשיתי את הטיפול הנדרש ולאחר כ6 ימים עשיתי בדיקות שתן ואיסוף שתן והתוצאות של החלבונים בשתן גדלו משמעותית
האם יש קשר בין הדברים? האם יש לעשות בדיקה נוספת?
בנוסף היתה לי באותה תקופה כאבי גרון אבל לא דלקת גרון עם חום
אין לי לחץ דם ואני לא מרגישה שום כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שתן - תגובה
ד``ר אלון מרגלית19/04/2011יש משמעות לכמות החלבון בשתן
מציע שתפני לרופא המשפחה לברור הנושא
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)