מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקררויות חוזרותדודי27/02/2011
אני בחור בן 27 סובל מהתקררויות חוזרות כרוניות שמשתקות אותי למיטה הרגשה של חולשה חזקה כמו שפעת צמרמורות חזקות קר לי כל הזמן יותר מלשאר הסביבה באופן ניכר כל הזמן צמוד לתנור ומתלבש חם.
אני גם אסמטי אז במהלך ההמחלה האסטמה מתגברת ונהיה לי קוצר נשימה. לפעמים זה בא עם נזלת ולפעמים לא אבל תמיד תחושה חזקה של חולשה וכאבי שרירים וצמרמורות.
העניין הזה נמשך כבר כמה שנים הולך ובא ובשנה האחרונה הייתי חולה חצי שנה ברציפות כל פעם מתקרר מחדש בלי יכולת לעשות כלום.
בקיץ יש הפוגות ויותר טוב ובזמן החורף אני שוב תופס את זה ולא מצליח לצאת כל קור הכי קטן ומתחיל לי סיבוב נוסף של המחלה.
בבדיקות הדם לאורך כמה שנים הכל יוצא תקין וכל הבדיקות הגופניות תמיד תקינות.
הייתי אצל מספר רופאים מכל התחומים שלא ידעו איך לעזור לי וגם בתחום האלטרנטיבי ניסיתי הכל אם זה דיקור וצמחי מרפא ונטורפותיה והמואופטיה.
האם יש לך מה להציע או לאיזה רופא כדאי לי לפנות כי אני כבר מיואש??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררויות חוזרות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/02/2011שלום לך,
לא ברור לי המושג "התקררויות" , האם מדובר במחלות חום חוזרות?
האם יש רקע אלרגי לנזלת ולאסטמה?
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקררויות חוזרות
דודי28/02/2011אני מגדיר את זה כסוג של שפעת כזאת יש חולשה חזקה וצמרמורות אין חום.
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקררויות חוזרות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/02/2011שלום דודי
שוב- יתכן שמדובר במחלות וירליות חוזרות או בתגובה אלרגית.
אתה יכול לבקש יעוץ של מומחה למחלות זיהומיות ואלרגולוג. במקביל לבדוק מה מצב האסטמה ומה מעורר אותה . אולי טיפול מונע יעיל יותר לאסטמה יעזור לחלק מהסימפטומים.
האם אתה מעשן?
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בידענת26/02/2011
שלום
כשאני ישנה בלילה על צד ימין, יד שמאל שלי נרדמת, מהמרפק ועד כף היד. וכף היד גם מאוד מתנפחת. במהלך היום יש לי גם כאבים ביד בעיקר באזור שורש כף היד.
לפעמים זה קורה גם הפוך (אני ישנה על צד שמאל והיד הימנית נרדמת) אבל לעיתים רחוקות יותר.
למה זה קורה? האם זה מצריך בדיקה? ואם כן איזה בדיקות לעשות?
רק כדי להשלים את התמונה - אני בת 28 שלושה חודשים לאחר לידה ראשונה. חודש לאחר הלידה התחלתי לסבול מכאבים באים והולכים בשרירים וברקמות בגוף שהרופאים איבחנו כפיברומיאליגה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ביד - תגובה
ד``ר אלון מרגלית27/02/2011שלום רב
זו יכולה להיות תופעה הקשורה בפיברומיאלגיה ובעמוד השדרה הצווארי
אין צורך בטיפול מיוחד מעבר לזה שבוודאי את מקבלת לפיברומיאלגיה ואת יכולה כמובן להתייעץ עם מי שמטפל בך בנושא זה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- urea +uric acidרמי26/02/2011
שלום
יצא לי בבדיקה האחרונה שהחומצה יורית בגוף מתחת לנורמה
עוד יצא משנת 2004 כל פעם שעשיתי בדיקת דם(בערך כל 6 חודשים) הערכים האלה הולכים ויורדים.
מה הסיבה לכך?
אני מרגישה תמיד שאני צמאה וכל הזמן יש לי בקבוק מים ביד.מרגשיה מיובשת.שותה כמויות גדולות של מים ביום(כל יום),ובכל זאת מרגישה שאני יבשה,השפתיים שלי תמיד יבשות,גם הידיים והפנים.
הסוכר יצא לי 96 בצום.
בשלוםש שנים אחרונות רמת הסוכר בדם בצום אצלי 92-98
אני מרגישה עייפה מרוב שאני שותה _ההרגשה שאני מתייבשת
נא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר urea +uric acid - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/02/2011שלום לך,
רמות האוריאה והחומצה האורית נמוכות עקב מיהול הדם.
השאלה החשובה: למה את מרגישה צורך לשתות הרבה? יש דרכים לבדוק ולמצא את הסיבה לכך, מאחר ששתיה מוגזמת אינה רצויה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רמי26/02/2011שלום
אני מרגישה צמאה מאוד כל הזמן ולא יודעת מה הסיבה
איזנה בדיקות חוץ מהסוכר אני אמורה לעשות?
למה התכוונת למיהול הדם?ממה זה קורה?איך אפשר לתקן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/02/2011שלום לך,
כנראה ששתיית יתר גורמת להגדלת נפח המים בדם ולכן למיהולו ולירידה בערכים הנ"ל.
השאלה מה גורם לצמא ושתיית היתר?
האם זו בעייה הורמונלית? (הורמון ADH למשל) האם מדובר בשתיית יתר "פסיכוגנית"?
יש לבצע בירור כדי להגיע לאבחנה (מבחן צמא, אוסמולריות בדם ובשתן )
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה-סחרחורות הרבה זמןקרן 3226/02/2011
שלום
אני בת 32 סובלת כבר כמה חודשים מסחרחורות לאחרונה זה הפך להיות בתדירות גבוהה כל יום והרבה פעמים לא מצליחה לקום מהמיטה בעקבות הסחרחורת הקשה
עשו לי בדיקות דם כלליות צילום פנים וחזה ואומרים לי שהכל בסדר
אני מוטרדת כי לא עולים על הבעיה ואני מרגישה משהו לא בסדר
ממה זה יכול להיות?
איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות על מנת לבדוק את זה?
לעזרתכם הודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה-סחרחורות הרבה זמן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/02/2011שלום לך:
כל אחד מתכוון למשהו אחר במילה סחרחורת: חשוב לדעת אם באמת יש תחושה של
תנועה סיבובית או רק תחושה של ראש קל וכו'. חושב אם את ממש רואה שהחדר מסתובב או אפילו מתהפך, או שזו רק תחושה שהראש מסתובב. בנוסף: מתי זה קורה, האם זה קורה בשנויי תנוחה, בקימה משכיבה או ישיבה וכו'. האם זה קורה בעיניים עצומות גם?
כפי שאת רואה , יש הרבה אפשרויות.הסיבה השכיחה ביותר לסחרחורת תנוחתית אמיתית, הינה דלקת וירלית של האוזן הפנימית. בד"כ זה עובר לאחר מספר שבועות- חדשים ואפשר לעזור עם טיפול תרופתי מתאים .
אפשר לבקש יעוץ אא"ג ונוירולוג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ממושכת..תום26/02/2011
שלום,
שמי תום בת 25, כבר מס' חודשים שיש לי צינון ממושך, שלא עובר..מידי פעם הוא עובר ואז חוזר שוב.
הצינון מתבטא בנזלת בעיקר וחולשה ומידי פעם שיעולים וכאבי גרון,ללא חום.
חשוב לציין 2 דברים:
הראשון-עשיתי חיסון לשפעת ותופעות אילו הגיעו תקופה קצרה אחרי.
השני-אני עובדת בגן ילדים, והילדים בתקופה זו מצוננים.
מה עלי לעשות? זה כבר מתחיל להעיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ממושכת.. - תגובה
הצינון שתארת, לסירוגין , יכול לנבוע מזיהומים וירליים חוזרים או מאלרגיה.
לא נראה לי שיש קשר לחיסון, אלא נסיבתי. טוב שהתחסנת.
העובדה שאת עובדת עם ילדים קטנים בהחלט מגדילה את סיכוייך להדבק במחלות וירליות
חוזרות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה...
תום26/02/2011איך אני יכולה לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/02/2011יעוץ אא"ג ואלרגולוג.
למצבים אלרגיים: ספריי סטרואידי ותרופה אנטיהיסטמינית לזמן מה, בנוסף למניעה כמובן, אם מאתרים את הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דם חשובהשני26/02/2011
שלום רב אבקש ברשותך לשאול ולספר על הבדיקה שעשיתי
ב10.2.2011 עשיתי בדיקת דם BETA ויצא לי 240
ב15.2.2011 עשיתי שוב את הבדיקה כבקשת הרופא ויצא 3271
רציתי לשאול למה אתמול הרופא לא ראה באולטרסאונד דופק או או עובר הוא ראה רק שק הוא אומר והוא אמר לי שאני ככול הנראה בשבוע ה7 האים זה נשמע תקין הנורמות שייצאו והשאלה שלי איזה בדיקות אני צריכה לעשות חוץ מהבדיקות הכלליות שהרופא נתן לי ולמה אני לא רואה עובר ודופק בשבוע 7 ואיפה אני יכולה לעשות אולטרסאונד מקצועי שיבטיח לי שהכול תקין כי בקופת חולים הרופא גניקולוג לא נתן לי את התשובות שאני צריכה אבקש תשובה בהקדם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת דם חשובה - תגובה
הערכים מתאימים להריון מוקדם מאד וגם היעדר הדופק.
כדאי לחזור על בדיקת הדם והUS .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוזן שמאל שאאג לא מביןשני26/02/2011
שלום אני בן 31 יש לי כול הזמן כאבים באוזן שמאל וככול הנראה זה עושה לי סחרחורות ומשפיע לי על מערכת העצבים בדקתי בקופת חולים ואין דלקת באוזן הם שלחו אותי לבדיקת שמיעה והכול היה תקין אני חסר אונים יש בדיקת ברה שאני מפחד לעשות אבקש את עצתך המקצועית איזה בדיקה אני יכול לעשות על מנת לזהות את גורם הבעיה שיש לי רק באוזן שמאל אבקש המלצה ממך לאיזה בדיקות אני אומר ללכת כי אני כבר לא יודע מה לעשות ואין לי פיתרון ואני בשלוש שנים האחרונים עובר סבל שלא היה לי בעבר אני אפילו מוזיקה לא יכול לשמוע זה ישר עושה לי סחרחורת ושאני מנער את הראש למעלה ולמטה זה גם עושה לי סחרחורת ואני מרגיש שאני עומד ליפול כול הזמן אבקש תשובה בהקדם ואולי אתה תוכל לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהגיעה משום מקום מיוחד ומלווה אותי 3 שנים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באוזן שמאל שאאג לא מבין - תגובה
נראה לי שכדאי לעבור את בדיקת הBERA למרות החשש.
אם אין אבחנה- כדאי לבקש יעוץ אא"ג/נוירולוג נוסף.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרהרפי מור26/02/2011
בזמן האחרון כשאני מיתקלח המים גורמים לי לגיורי בכל הגוף למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרה - תגובה
למה הכוונה גרוי? אודם ? גרד?
יש מספר אפשרויות, ביניהן: מצבים אלרגיים, עודף כדוריות אדומות (פוליציטמיה).
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעידות בשריריםאלכסיי25/02/2011
היי,
שמתי לב לזה באופן ממש ברור רק לאחרונה אבל כבר יש לי את זה כמה חודשים.
יש לי רעידות שרירים, בכל הגוף. אני לא יכול להחזיק את כפות הידיים שלי פתוחות בלי שהן יזוזו, הרגליים שלי על רטט כשאני סתם יושב מול המחשב, וכו'. לפעמים אני מרגיש פתאום את השרירים בבטן או בצוואר זזים לכמה שניות ואז זה נרגע.
שמתי לב שזה יותר חזק ברגע שאני רעב ולא אכלתי כמה שעות, אחרי האוכל זה קצת נרגע אבל לא לגמרי.
מה יש לי? האם זה משהו מסוכן או חוסר ויטמין? איזה בדיקות לעשות?
המון תודה מבן אדם לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - בן 23
אלכסיי25/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעידות בשרירים - תגובה
קשה לי להבין מהתיאור אם מדובר בקפיצות של שרירים (פסיקולציות) או רעד כללי.
במצבים של היפוגליקמיה (ירידת סוכר בדם מתחת ל60 ) בהחלט יכול להיות רעד כללי.
כדאי להתיעץ עם רופא משפחה- לשיקולו אם להפנותך לנוירולוג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - מדובר יותר ברעד כללי.
אלכסיי26/02/2011אפנה לרופא משפחה. אבל הסקרנות הורגת אותי - האם מדובר במשהו שניתן להפטר ממנו או "לסחוב" כל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - מדובר יותר ברעד כללי. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/02/2011מאחר ולא חשת בזה שני עשורים, סביר שזה יעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם מהפהעדי25/02/2011
שלשום ב5 בבוקר התעוררתי כשהרגשתי גושים בפה קמתי לשירותים וירקתי דם שבחלקו היה קצת סמיך (קרוש).
זאת הפעם הראשונה שדבר כזה קרה לי, אני בחורה בת 22 בריאה בדר"כ. אז הלכתי לרופאת המשפחה שלי והיא אמרה שזה כתוצאה מהוירוס שתקף אותי לאחרונה (שפעת).
אני שמעתי על אנשים שיוצא להם דם מהאף, אף פעם לא שמעתי שבעקבות שפעת יצא דם מהפה!
היא הסתכלה על תוצאות בדיקת הדם שעשו לי לפני שנה והיא ראתה שהכל תקין אבל נתנה לי לעשות עוד בדיקה.
היא נראתה ממש רגועה וטענה שזה כנראה תוצאה של השפעת.
הייתי שמחה לקבל חוות דעת נוספת.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם מהפה - תגובה
דמם מהפה יכול להגיע מדרכי הנשימה העליונות והתחתונות וממערכת העכול.
המקור יכול להיות בהחלט גם כלי הדם של האף , כשבגלל השכיבה יש זרימה לתוך הפה
ולכן ירקת את זה.
מכיוון שאת צעירה ובריאה, הבדיקה הגופנית ובדיקות המעבדה תקינות, כנראה שאין מקום לדאגה. אם זה ממשיך, אפשר להתיעץ עם אא"ג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!
עדי26/02/2011הייתי צריכה את זה כדי להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום חיידקים בכלים עשויים מעץA.E.25/02/2011
האם ישנו זיהום כזה המצטבר גם בכלים שנשטפו בסבון ובמים לאחר שבישלו בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום חיידקים בכלים עשויים מעץ - תגובה
קיימים דווחים סותרים באינטרנט, ברור שחלקם פרסומיים.
בכל מקרה, כלי עץ דורשים טיפול נוסף לניקוי הידני, רצוי בחומץ.
ולא לשמור כלים שנשרטו או התנפחו.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםשפרה24/02/2011
שלום
אני לוקחת כדורים לסוכרת (קולוקומין) ופעם בשבוע כדור לאוסטופורוזיס (אקטונל)
רציתי לדעת האם קיימת התנגשות בין התרופות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/02/2011שלום שפרה
לא קיימת התנגשות עד כמה שאני יודע
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד בטןיונה24/02/2011
גילו של בני הוא 40 רופאת המשפחה שלו נתנה לו לבצע בדיקות אולטראסונד שהתוצאות הן כבד- בעל גודל,גבולות ומרקם תקינים,למעט תהלים ציסטי צלול בקוטר 1.4ס"מ באונה הימנית. כיס מרה --אינו תפוח.הודגם פוליפ בקוטר 0.7 ס"מ בקיר האחורי האם תוצאות אלו צריכות התערבות כלשהי תודה אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטרסאונד בטן - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/02/2011שלום לך, אם מודאגת
תהליכים ציסטיים בד"כ פחות מדאיגים מסולידיים, פוליפ בכיס מרה - התוויה להסרת הכיס.
רופא המשפחה אמור להחליט לגבי המשך בירור וטיפול, לפי כל המכלול של הסימפטומים
, בעיות רפואיות אחרות וכו'.
איך השיר: הילד בן 30 , יש לו חום גבוה?....
בברכת בריאות ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה קלה ממסמר חלודששון24/02/2011
נשרטתי שריטה קלה בראש (פדחת) ממסמר חלוד. יש מקום לדאגה, או שאם זה שריטה שטחית זה לא נורא. אני בן 33 ופעם אחרונה שעשיתי זריקת אנטי טטנוס הייתה ככל הנראה בגיוס.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטה קלה ממסמר חלוד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/02/2011שלום לך,
רצוי לקבל חיסון אחת ל10 שנים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם השריטה היא שיטחית
ששון24/02/2011או בלי קשר לשריטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלי אוכל עשויים עץA.E.23/02/2011
שלום רב,
אני מבקש לברר האם יש ממש בידיעות או במידע אודות סיכון בריאותי כלשהו בכלים עשויים מעץ? אם כן, מהו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי אוכל עשויים עץ - תגובה
ד''ר יעל כוכבי24/02/2011שלום לך,
יתכן נזק משבבי עץ קטנים בעץ שלא טופל היטב.
לא ידוע לי על סכנה אחרת.
בברכת בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)