מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל-קאבישג02/05/2007
היי
אתה גבר מאוד מסקרן
אשמח לשמוע ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישג
אשף03/05/2007את מתכוונת אליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אלייך
אבישג03/05/2007מעוניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
אשף03/05/2007בכיף . אבל בואי נדבר באימייל ונספר זה לזו קצת על עצמנו. [email protected] תכתבי לי. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
אשף04/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
אבישג04/05/2007השאלה היא אם אתה מעוניין בבחורה רווקה בת 22 סקסית, חתיכה וחרמנית בטירוף
אשף04/05/2007אני מעונין . השאלה היא אם את יכולה להסתדר עם גבר נשוי בן 41 . שפנוי לפגוש אותך לרוב בשעות הבוקר. שלא יכול לצאת לבלות איתך. ומהיחסים האלה לא תוכלי לצפות למשהו מחייב. אם כן אז תפגשי גבר נאה מאד , וחרמן בטרוף ולגבי סקסי את תחליטי. אני בספק אם תתאכזבי אבל בכל מקרה אפשר לעצור בכל שלב ולהיפרד בידידות.אני יודע שאני לא מציע הרבה אבל אני מעדיף לא לשקר לך ולא לבטיח הרים וגבעות. אם את מעוניינת בכל זאת להמשיך תכתבי לי לאימייל שהשארתי לך וספרי לי על עצמך. לכי תדעי אולי זו תחילתה של ידידות נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן התכוונתי אלייך
אבישג03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג אני מקנא
dave03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג ייאשתי אותך? (--:
אשף05/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
אשף06/05/2007אהלן.
כמו שאני מבין הפסקתי להיות מסקרן. זה בסדר.
את יודעת אמר לההוא בן ה 50 שהפרשי גילאים לא צריך להפריע . אבל הינה לך הבדל קטן בין אישה בוגרת לבין אישה צעירה כמוך. אישה בוגרת היתה מספיק אמיצה ובטוחה בעצמה כדי לענות לי שזה יותר מדי בשבילה ושהיא לא מעוניינת והיינו נפרדים לשלום. אבל את יקירתי העדפת להתעלם. לא להגיב כש ניסיתי להיות אמיתי איתך ולא לגרור אותך להרפתקאה בלי שתדעי לאן את נכנסת. וזה לא שאת לא בסדר .להפך. זה רק עניין של ראיית הדברים בצורה שונה. והגיל משחק תפקיד . למרות שאני נחשב חתיך בעיני נשים בגילאי 30-40 ואני עדיין מצליח לגנוב מבטים של נשים כשאני הולך עם החברה לפאב , לא ניסיתי למכור לך סיפורים. אני מי שאני. שלם עם עצמי ואני מודע לחלוטין שלא כל הנשים נמשכות אליי. אוי ואבוי אם זה היה המצב. אז הייתי עכשיו נראה כמו לימון סחוט. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התעלמתי ממך ק
אבישג06/05/2007לידיעתך
אני יוצאת כבר שנה עם גבר גרוש בן 43 כך שהפרשי הגילאים לא מפריעים לי.
אני רק עדיין מתלבטת - מותר לי?
אבל אם אתה מעוניין אני יכולה לבנתיים להתכתב איתך במסנג'ר אם יש לך או במייל.
סליחה אבישג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אבישג
דייב06/05/2007האם אני יכול גם לשוחח איתך במייל אם כן צרי קשר ל--- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייב
אבישג06/05/2007יש לך מסנג'ר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי
דייב06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייב וdave זה לא אותו אחד?
אשף06/05/2007כי יש להם את אותו האימייל. סתם סקרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייב או dave
אשף07/05/2007המייל שלך לא היה לעניין. אני במצוקה? הרי אתה זה שזורק את המייל שלך לכל אחת במסווה של אחד שרוצה לעזור. ואם אני לא טועה אתה זה שסובל מפיצול אישיות ( דייב וdave. מוכר לך). אתה זה שמנסה לגרום לנשים מתלבטות לבגוד. אני בקשר עם כמה נשים שפגשו אותך וממה שהבנתי שהן נסו על נפשן. אולי לא שמת לב אבל לא נדחפתי ולא כפיתי את עצמי על אף אחת . אם אתה רוצה לפגוש אדם מתוסכל ומריר תסתכל במראה גדולה ותראה אותו בגדול. אז תפסיק לשלוח לי מיילים בכיינים. ואם אתה חושב שאני נדחף אז ידידי איך זה שהתגובות שלך מופיעות תמיד אחריי ומעניין שהן מאד דומות לשלי. אני מאחל לך הצלחה ותעשה טובה . רד ממני ותמשיך לזרוק חכה . זה באמת מתאים לך.ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין מה כואב לך
דייב07/05/2007לך לפסיכולוג ותתאשפז
אתה ממורמר ומדוכא בעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי כבר
ניב08/05/2007אבישג זיון וליקוק טוב את אוהבת נסי רק תהני מחכה לך באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן לדעת אותך
amir20/05/2007היי מותק אני רווק סקסי וחטוב שמאוד ישמח להכיר ורגש אותך מבפנים אז תהיא בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)