מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה לא מסופקתנמש02/05/2007
אנא עיזרו לי, אני בת 26 נשואה שנתיים. בעלי לא היה אף פעם מוכן לרדת לי (למרות שנקי ומטופח), המשחק המקדים זה הזמן שלוקח לו להתפשט, המקום היחידי שהוא מוכן לעשות סקס זה במיטה ומאחר ואני לא גומרת מחדירה הפעמים היחידות שאני גומרת זה לא איתו. דיברתי איתו, ביקשתי גיוון, ביקשתי יותר צומת לב אבל לא עוזר... מה לעשות אני מרגישה כמו מישהי בת 70 שכבר שכחה מה זה זיון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יריב03/05/2007אני מוכן לרדת לך.......ולהזכיר לך כמה החיים יפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי לשוחח איתו ולהסביר לו
dave03/05/2007או שתחפשי מישהו שמוכן לרדת לך אני מאמין שאפילו כאן תצליחי למצוא כמה שמוכנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב ,דייב, ונמש אהלן
אשף03/05/2007חבר'ה לפני שאתם דוחפים אותה להרפתקאה תנסו קצת לעזור . ונמש יקירתי הבעיה שלך ידועה ושכיחה .יש המון גברים שנרתעים מלרדת לאישה .כל אחד והסיבות שלו. ולצערי לא כולנו אומנים במשחק המקדים ויצירת אינטימיות ראשונית . יש כאלה שחושבים שאישה נהנית רק כש דופקים אותה חזק ובכוח. אבל אני יכול להרגיע אותך ולהגיד שרובינו מוכנים ללמוד. אני לא יודע כמה דיברתם על זה וכמה הוא יודע על מה שאת אוהבת ומה מדליק אותך. תנסי לדבר איתו . זה עוד יפתיע אותך מה תהיה התגובה שלו. אני מאמין שהוא אדם טוב אם התחתנת איתו. דבר שני יש יעוץ מקצועי לבעיות שלכם. תנסו את זה. בדרך כלל היועצים הם אנשים נחמדים שיוצרים אווירה של פתיחות. זה מאד יכול לעזור. ואם כל המאמצים שלך יעלו בתוהו אז אני מאמץ וממליץ בחום על ההצעה של דייב. התסכולים לא ייעלמו אני מבטיח. הם רק ילכו ויתעצמו עד שזה יתפוצץ לשניכם בפנים ואז יהיה הרבה יותר גרוע.
יריב ,אחי, חכה קצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני סימן שאת לא צריכה
דודי03/05/2007חפשי קצת גיוון, תמצאי מבחוץ, תתפשי מרחק הוא ירגיש שאת בורחת הוא יחזור ויחזר ,באחריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתמחה בצלילה
מתמחה בצלילה03/05/2007אשמח לבוא ולרדת לך במקומו
לצלול למעמקייך
אין לי בעיה שהוא יסתכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצרי קשר ותראי כמה דרכים תקבלי לפי
איתי04/05/2007אם תיצרי קשר למייל שלי אני אוכל לתת לך הרבה דרכים לפיתרון הבעיה שלך בגלל שאני מכיר את זה כ''כ טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין לליבך
רונן04/05/2007אני בהחלט מבין לליבך,אצלי המצב הפוך,אני נשוי שנה וחצי ואישתי לא מוכנה לגוון בשום אופן.אני זה שרוצה לרדת לה,אני זה שלא רוצה סקס רק במיטה והיא לא מוכנה לשמוע על העניין.
כאילו הגיוון הוא משהו לא מוסרי או אסור.
לא שיתפתי בזה אף אחד עד לרגע זה.
אין לי תשובה מספקת בשבילך אבל אני בהחלט מבין אותך.
אם תרצי,תוכלי ליצור איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
רון04/05/2007צרי עימי ליקוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנה
אוהד וסיגי06/05/2007אנו זוג נאה מזמינים אותך איתנו לסקס מהנה. תציעי גם לבן זוגך גם הוא מוזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש אותה בעיה - אבל ההיפך
לירן06/05/2007לי יש אותה בעיה - אבל ההיפך.
כל מה שתיארת מוכר לי, אך אצלנו זה ההיפך- עם אישתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לרשותך מאמי
יעקב06/05/2007יש לי נסיון רב בצלילות חולה על זה .
אוהב את הרטיבות על הפנים
תשארי הודעה עם פון
אשמח לחזור אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מאוד ......
שלי06/05/2007חביבתי אם אין הדדיות בין בני זוג אין מה לחפש להמשיך להיות יחד. ואת בכלל לא צריכה להצדק ולהגיד שכוס שלך נקי ומטופח.
אצלי היה משהו דומה אחרי מספר פעמים שהוא לא היה מוכן לרדת לי ורק אני לרדת לו פשוט נפרדנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ככה?!
ידיד טוב07/05/2007שלי - הפתרון של לברוח כל הזמן (לא רק בזוגיות) הוא הפתרון הכי גרוע שיש כי מי שבורח הוא לא באמת מתמודד.... סתאם נהיה לו יותר כואב...
ובכלל זה לא טוב לשכנע אנשים להתגרש ולהגדיל את אחוז הגירושים בארץ זה הופך את המערכת היפה הזאת למשהוא הפוך לחלוטין וחבל.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיד הטוב ככה למה?
שלי07/05/2007לידיעתך אני לא בכלל לא בורחת , אך לא ייתכן שבין בני זוג לא תהייה הדדיות במיוחד למה שנוגע למין. איזה מין דבר זה אחד עושה והשני לא.
ואיזה מין נישואים אלה ללכת לחפש דברים שלא עושים בבית עדיף לא להיות יחד.
רצוי להיות עם מישהו שאיתו אפשר לעשות הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמש היקרה
ידיד טוב10/05/2007אולי אם תשברי הרבה לבבות תמצאי בסוף את האחד שאפשר לעשות איתו "הכל" (אני מניח שאת מתכוונת לשכב איתו בכל דרך) אבל אל תשכחי שדבר כזה אי אפשר לעשות בקלות ובדרך את גורמת להרבה צער ודכאון גם לעצמך וגם לצד השני וכשתמצאי את ה"אחד" את תכנסי אליו למיטה עם עוד הרבה חברים לשעבר ותחשבי איך היה עם כל אחד איפה האחד טוב ואיפה השני טוב ותמצאי שעדין חסר לך משהו!!!!
מה שאני אומר, אולי לפני שבוחרים אחד/ת ונכנסים איתו/ה ישר למיטה ומתחתנים
צריך לבדוק אותו/ה קצת יותר טוב לדבר (ולדבר ולדבר...) לצאת ביחד ורק אחרי שאתם מכירים אחד את השני ודיברתם גם על סקס - - אז תשכבו אחד עם השני בכיף ותהנו כל עוד אפשר........
הכל באהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
כפיר20/05/2007נכון שלי הכל חייב להיות הדדי ובלי חשבון
כפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנמש
אשף07/05/2007אמרת שהפעמים היחידות שאת גומרת לה לא איתו. למה התכוונת. אם את בוגדת אז בעצם מה השאלה? זה כל כך חשוב לך הקטע הזה? או שאת יכולה להתפשר. לכל אחד מאיתנו יש את הקטע שמדליק אותנו ולא תמיד הבן/בת הזוג מוכנים לשתף פעולה. אז מה? בגלל זה להרגיש כמו בני 70? אני לא ציני. באמת. סתם מנסה להבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להגיד בוגדת
דבש09/05/2007חשבת על זה שאולי היא גומרת לבד עם עזרים ? לא יפה לקפוץ למסקנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן לפתוח צוהר
אביב07/05/2007מוכן לפתוח צוהר לעולם חדש ומרתק של התנסויות וטעמים חדשים
נסיון בשפע מבטיח חוויה מיוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לרדת לך אם נקי ומגולח כדאי
ניב08/05/2007אם את נקיה ומגלחת ורוצה ליקוקים מציצות בדגדגן לגמור לי בפה זיון וחדירה טובים אבל אם נקי אשמח לקבוע איתך באיזה צימר ולענג אותך כמו שצריך ואז שנרצה נהיה ביחד ונישואיך ישמרו כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגולח ונקי כדאי נסי
ניב08/05/2007בואי אני אהיה החבר גם תהני גם תאהבי נסע להיכרות לסוף שבוע לאילת על חשבוני יתאים נמשיך בטוח! לא יתאים נפרד לא יכול להיות!את תאהבי אותי אני יודע לאהוב אני יודע לפנק ועוד הכל לפי זרימתך ראי נסי כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נדבר
אילי09/05/20070523330972מעונין לפנק ואוהב לפנק מחפש ריגושים בנוסף נראה טוב אין מה להפסיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יעזור דבר
דני שובבני09/05/2007לבי אליך , לדעתי סקס טוב הוא חלק מנישואים מאושרים זה לא המצב אצלך .
אם ניסית הכל וזה לא הולך , תעזבי אותו משום שבדרך כלל הסקס לא נהיה יותר טוב עם השנים .
ועם בעל אטום כמו שלך זה לא ישתפר .ורמת התיסכול רק תלך ותגבר וזה בסוף ישליך על מערכת היחסים ויגמר לא טוב. ומגיע לכל איש ואישה לדעת ולהנות מסקס טוב בכדי להעלות חיוך על הפנים במציאות עגומה שאנו חיים במדינה הקטנה שלנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללקק זה משגע.
יוסי09/05/2007תגידי לבעלך שהו לא יודע מזה.
יש לי מאהבת 4 פעמים בשבוע אנחנו עושים סקס ותמיד לפני הסקס אני מלקק לה לפחות 40 דקות
היא גומרת בין 3 או4 פעמים ואז עושים סקס ולבסוף עיסוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנמש
יוני12/05/2007היי נמש
כנראה שיש לנו כמה דברים במשותף
אשמח אם תצי עימי קשר במייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הוא מתבייש?
אבי13/05/2007יש הרבה זוגות, וביניהם אני ואשתי, שלא מרשים לעצמם לעשות הכל. זה בא מתוך בישנות בסיסית
ומתוך תחושה שמין אוראלי, למשל, לא מכובד.
אבל אני יכול לומר לך שמה שעושה לי את זה הכי הרבה זה הליקוקים, במיוחד בין שתי נשים.
הייתי רוצה לנסות איתך, שתהי המורה שלי, שתדריכי אותי מה מענג אותך. הייתי משחק מקדים לפני
כן ולראות איך שאת נוגעת בעצמך.
מחכה לך. גבר נאה שזקוק גם הוא לאהבה וריגושים.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות עימי
אלמוני15/05/2007חיפשת תשובה הנה מצאת אם בא לך חיזרי למייל : [email protected] אם נקי ומסודר אני ארד לך בלי סוף (בדיסקרטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותהי בקשר
כפיר20/05/20070577751142
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לעזןר
amir20/05/2007שלום מתוקה אני בן 25 חטוב וסקסי מת לכבוש אותך מבפנים רק תתני לי הזדמנות במעשים ולא במילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)