קצת ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת ארוך
    אלון
    05/07/2011

נראה כי לחברתי ולי יש גישות שונות לגבי פנטזיה ומין.
    מבחינתי פנטזיה אלו דברים שתרצה לעשות ותחתור אליהם ואילו מבחינת חברה שלי מותר לפנטז על הכל, גם דברים שלא בהכרח תרצה לעשות.
    קיימת לנו קצת בעיה כרגע בתחום המיני. אני מתקשה לגרום לחברה שלי להגיע לאקט עצמו (למרות שאני משקיע מאמץ ועושה מחוות ולמרות שבסופו של דבר, המין עצמו טוב, גם לי וגם לה. דעתה היא שזה בגלל שהיא נוטלת גלולות באופן קבוע) ולכן יש לי קצת בעיית ביטחון בתחום הזה ומרתיעה אותי הגישה שלה לגבי פנטזיות.
    לפני מספר ימים, כשהרגשתי שוב שאני לא מצליח לגרות את חברתי ולגרום לה להגיע לאקט עצמו, שאלתי מה אני צריך לעשות כדי להדליק אותה ותשובתה היתה "שלישיה עם שני גברים". היה קשה לי, וקשה לי עדיין לקבל את זה, גם כאשר היא אמרה שהיא מודה שהעיתוי לא היה נכון, כי אין בכוונתה לעשות דבר כזה וכי אני מספק אותה מבחינה מינית. אני בגישה כי מאחורי פנטזיה יש תמיד דחפים ורצונות, לטענתה זהו סך הכל עניין של רצון בחוסר שליטה, אבל אני מרגיש שאולי בפנטזיה הספציפית הזו יש יותר מזה.
    אני חייב לציין, כי ייתכן ואני שמרן מדי (למרות שכולנו הגברים חושבים על שלישיה עם אישה נוספת, אני מעולם לא ציינתי או חשבתי לציין זאת בפניה, אפילו לא בצחוק או באופן קליל כלשהו). האם זה רק זה ?
    האם זכותי להרגיש שזה לא בסדר אפילו לחשוב על זה ? החברה אומרת שרק העיתוי אולי לא היה נכון וזה עדיין לגיטימי מבחינתה להעלות את זה (שוב, אין לה כוונה לממש את זה). אני לא רוצה שהיא תצנזר או תסתיר ממני דברים, אבל העובדה שדבר כזה עולה לה בראש עדיין פוגעת בי ולא מובנת לי כל כך.
    שוחחנו על זה המון ואני עדיין מתקשה לקבל את זה. אני מאמין שזה המון בגלל המצב הנוכחי, שאין לי כל כך אמון ובטחון במיניות שלי (כפי שאמרתי קודם, בגלל שאני מתקשה להניע אותה), אבל אני לא כל כך בטוח שהייתי שלם עם זה גם אם הייתי במקום טוב ונוח מבחינת הבטחון במיניות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת ארוך

הוספת תגובה

• קצת ארוך - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/07/2011

אלון שלום,
    ראשית, פנטזיות הן הדלק המניע את המיניות, וזה בסדר גמור לפנטז על הכל. יש פער בין פנטזיה למציאות. אם עצם הפנטזיה של החברה גורם לך לאי נוחות ואתה אומר לה זאת, מכאן שאתה גורם לחברתך להסגר ולא לשתף אותך בפנטזיות שלה.
    זה בסדר גמור לא להיות מעוניין לפעול ולממש פנטזיה שלא מדליקה אותך ואפילו מלחיצה או מפריעה לך. הגבולות המיניים של התנהגותך הם שלך, והגבולות המיניים של התנהגות חברתך הם שלה, ויש כמובן הדיינות והתגמשות בתחומים מסוימים של התנהגות כל זמן שאחד הצדדים לא מרגיש מאוים או פגוע.
    לא הבנתי למה אתה מתכוון שאתה מתקשה לגרום לחברה שלך להגיע לאקט עצמו?
    האם אתה מתכוון שהחשק המיני שלה נמוך ואינה מעוניינת במין כמוך?

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלון
    05/07/2011

כן, החשק המיני שלה נמוך, כנראה בעיקר בשל נטילת גלולות באופן גבוה, אך גם יש עומס ניכר בחייה ועייפות רבה, כמעט מתחילת הקשר ביננו (8 חודשים).
    המון (אולי אפילו רוב) הפעמים בהם אני מנסה להביא אותנו למצב של משחק מקדים, אם מדובר במסאז', פינוק, השריית אוירה רומנטית וכו, אני נתקל בהמון מחסומים וחוסר החשק שלה מאוד בולט.
    חשוב לציין גם שהיא משמעותית יותר מנוסה ממני (אני דתל"ש ולכן אולי בעל גישה שמרנית יותר).
    בשורה התחתונה אני מרגיש שאני מתקשה לקבל אישורים לגבי המיניות שבי. למרות שבסופו של דבר שנינו באים על סיפוקנו במין כמעט תמיד, חוסר החשק שלה והאי סדירות של יחסי המין מקשים עלי והפנטזיה הספציפית הזו הרגישה לי כאילו אינני מספיק לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/07/2011

הפנטזיה שלה כנראה לא מגיע משם.
    יש פער בחשק והעניין המיני שלך ושלה. זה לא התפקיד שלך ולא אמור להיות התפקיד שלך לגרום וליצור אצלה חשק ועניין מיני!
    מומלץ לבדוק את נושא הירידה או העדר החשק המיני שלה אצל מטפל/ת מינית על מנת להבין מה קורה ואך ניתן לקדם את המיניות שלכם.
    דבר איתה ואמור לה מה אתה מרגיש ועד כמה אתה לא מסופק ומתוסכל מהעדר הרצון שלה במין- בלי להאשים אותה. ספר לה על התחושות והרגשות שלך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו