שפיכה ומצעים,,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה ומצעים,,,,
    SS
    05/07/2011

שלום,
    יש לי בעייה שאיני יודעת כיצד לפתור מבלי לפגוע בספונטיניות של קיום יחסי המין שלי:
    לאחר כל קיום יחסי מין-יש "בריחה" של נוזל הזרע החוצה למצעים ולמזרן ואיני יודעת מה לעשות?
    האם עלי להחליף מצעים אחרי כל קיום יחסי מין?? זה הרי מוגזם!
    האם עלי לפגוע בספונטניות ולמקם מגבת מתחתי בעת קיום יחסי מין??זה גם נשמע ממש לא טוב.

אני ממש לא יודעת איך לפתור בעייה זו ואני מניחה שהרבה אנשים נתקלים בבעייה הזו. אשמח לשמוע רעיונות.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה ומצעים,,,,

הוספת תגובה

• שפיכה ומצעים,,,, - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/07/2011

לאחר קיום יחסי המין נגבי את איבר המין שלך עם טישו או נייר טואלט, את אפילו לא חייבת ללכת לשרותים.אפשר להניח מראש את הטישו ליד המיטה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה-הבעייה היא שברגע שהפי

SS
    06/07/2011

שהפין יוצא מהפות בסיום קיום יחסי המין-מייד יש נזילה חוזרת של עודפי זרע.
    בשביל לנסות לתפוס כמה שיותר מהזרע לפני שהוא נוזל החוצה למיטה-אני צריכה להחזיק טישו ביד וממש להיות בהיכון של איך שהוא יוצא ישר לשים טישו באיבר המין שלי-זה לא הורס את הספונטניות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לביישנית שלום

חיים
    07/07/2011

הנוזלים שיש לך על הסדין אינם רק של זרע
    ישנם גם הנוזלים שלך ורוק (אם אתם מקיימים יחסים אוראלים).
    כל הנוזלים שציינתי אינם מכתימים ויורדים בכביסה.
    כדי להגן על המזרון יש מגיני מזרון שנמכרים בכל החנויות שמוכרות מצעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיים-אני יודעת שנוזלים אלו אינם

SS
    07/07/2011

מכתימים וכשאיני שוכחת לשים את מגן המיזרן מתחת לסדין,הנוזלים אינם מגיעים למזרן עצמו.
    מה מפריע זה עצם תחושת הרטיבות שבסדין ועצם זה שאני רואה כתמי רטיבות{כשהסדין עדיין רטוב}.
    להחליף אחרי כל קיום יחסי מים סדינים-נראה לי לא שפוי,
    ולא נראה לי שאצליח עם הטישו לנגב את הנוזליםכפי שהוצע לי,כיוון שהנוזלים יוצאים החוצה מאיבר המין שלי באותו רגע שהפין יצא.

יש רעיונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר את זה

דוד
    07/07/2011

מה שקורה לך זה הכי טבעי, זה קורה גם לי ולחברה שלי, אל תתני לזה לעצור אותך או משהו, פשוט אל תחשבו על זה, אפשר אחר כך לנקות את מה שנשפך עם מגבון טובטוב ולא צריך מיד לרוץ להחליף מצעים וגם אם מחליפים מצעים הרבה זה בסדר, בקיצור, אל תתני לזה להרוס לכם, כולה פרט טכני זעום, תמשיכי להנות מסקס, זה מה שחשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה-הבעייה היא שברגע שהפי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/07/2011

אכן פוגע בזרימה ובכייף של המין. אז פשוט לשים מגבת מתחת, ולאחר מכן לנגב.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו