מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 50 נשוי בקשר עים בת 20 רווקהיואבי שם בדוי03/05/2007
אני בקשר במשך חודש וחצי עים הבחורה בתדירות יום יומית,עד היום ללא יחסים כלל רק שיחות, ניסיתי בעדינות אך ללא שת"פ לכן פניתי ושאלתי אותה מה קורה ונענתי יהיה בסדר.
ביקשתי במהלך התקופה לסיים את הקשר פעמיים אך זה לא יצא לפועל בגללה, כאשר היתנתי זאת בקיום יחסים אמרה בפרוש שיהיו, עד לרגע זה הכל דיבורים.
מבקש עזרה ברעיונות מקוריים, לומר לי כי היא נמצאת איתי מסיבה כלכלית או שהקשר הוא בת לאב
לא יתקבל. אני בעד המשך הקשר גם אמרתי לה אך לא בכל תנאי, היא מצידה אומרת שאוהבת אך בתכלס אין כלום. הראש אומר לך משם והבטן לא נותנת ללכת,אימה יודעת על הקשר ואין כל התנגדות הורייה גרושים, מבחינת גילה היא מאוד בוגרת.
ממתין לתגובות מאנשים שהיו בסיטואציה ואים יהיו שאלות אענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה
אבישג03/05/2007אתם לא נפגשים כי היא לא מעוניית להיפגש. ולמה אתה רוצה לנתק את הקשר? לא טוב לך? אתה נשוי/ גרוש?
אולי תפרט יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך אבישג
dave03/05/2007אני מקנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
יואבי שם בדוי04/05/2007אל תקנא אני לא טיפוס בוגדני ביסודי, פשוט אישתי עברה ניתוח שפגע בה מינית, ניסתי לקנות את השירות בחוץ אך זה לא זה, מבחינתי ללא רגש אין הנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
יואבי שם בדוי04/05/2007אנו כן נפגשים יום יום את זה היא דורשת,הבעייה שלי שאין סקס איתה בקושי התעלסות וגם זה ביוזמתי וללא היתלהבות מצידה דרך אגב אני ניראה טוב מאוד.
מהסיבה הזו אמרתי לה שאני רוצה לסיים את הקשר אך לזאת היא מסרבת (לשמחתי)בטענה כי אוהבת.
פרט נוסף אני מבוסס כלכלית והמתנות שקיבלה ממני הם באליפיי דולרים בתקופה של חודש וחצי שאנו יחד, אני מאוד נהנה להעניק לה מה לעשות היתאהבתי באופייה (מזל טלה) וביופייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואב
אבישג04/05/2007למה אתה לא מנסה לדבר איתה על כך שאתה זקוק ליותר סקס. ואם זה לא עוזר אז כדאי שתנתק את הקשר. אני חושבת שהיא איתך רק בגלל הכסף ובגלל זה היא לא נותנת לך סקס כי היא מסתפקת בכסף שלך.
תחשוב על זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג זה השם הכי סקסי שיכולת לבחור
ש04/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אבישג05/05/2007שם סקסי לאישה סקסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק לפי התשובות שלך
ש06/05/2007בת כמה את? אם אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה22
אבישג06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
יואבי שם בדוי06/05/2007לא הבנתי, אמרת לי משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי אלייך
אבישג06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אבישג
דייב06/05/2007אפשר להכיר אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
ידיד טוב07/05/2007אשה סקסית עם שם סקסי אולי גם רוצה בחור סקסי בגילה.....?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב
אשף03/05/2007תראה יואב מה אתה בדיוק מצפה מנערה שקטנה ממך ב 32 שנים? אז נכון שזה מאד מחמיא ומרגש בגילנו להיות בקשר עם צעירה כזו אבל אני חושב שאם אתה מספיק חזק אתה צריך להתנתק ממנה לטובתה וגם לטובתך. חוץ מזה חודש וחצי זה מספיק זמן כדי לדעת שהיא לא מחפשת אצלך סקס. אולי אוזן קשבת או דמות בוגרת אבל לדעתי אין כאן ענין מיני. מצטער אם אני מאכזב אותך אבל זו דעתי. אז תן לה ללכת ולבנות לה חיים משלה .שנינו יודעים שהיחסים שלכם הם לא ראליים. תצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התכוונתי 30 שנה. לא 32. (--:
אשף03/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרש גיל
יואבי שם בדוי04/05/2007אתה לא מכיר זוגות שמסתדרים ביינהם בהפרש גיל כזה? אני בכל אופן לא מחזיק בה נהפוכו היא מחזיקה בי ומסרבת שאילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להסתדר עם הפרש גילאים
אבישג04/05/2007הבעיה היא שהיא מעוניינת רק בכסף שלך. תפקח את העיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב
אשף04/05/2007אני מכיר זוגות עם הפרשים של 15 שנה והם מסתדרים נהדר אבל אחי 30 שנה? לא יודע מה להגיד לך . בעיניי היא נערה ולדעתי ההפרש הזה הוא גבוה מדי אבל זו רק דעתי.אני לא שופט אותך . אתה מכיר אותה יותר טוב. ואם אתה חושב שהיא נמצאת איתך בגלל הכסף אז תסגור את הברז. אם היא תישאר בכל זאת אז תנסו להתקדם ואם תאבד אותה אז זה בסדר כי העצם אף פעם לא היה לך אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את המלצותך דיברת לעיניין תודה
יואבי שם בדוי06/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)