מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על יחסי מין-דחוף!איילת09/07/2011
שלום
בת 25 עם חבר ראשון וחסרת ניסיון
לחבר שלי היו כבר 3 חברות והוא מאוד מגורה מינית
אני בתולה ושמורה-לא רוצה לקיים לפני חתונה
מה שכן החבר מאוד מאוד אוהב אוראלי.רואים את זה.רומז את זה.ממש רוצה שאעשה לו ביד ואמצוץ לו ממש מנשק לי את החזרה הפטמות ממש מנסה כל פעם לנשק לי את הרגל או הפות או להכניס ידיים לכל מיני מקומות
אני מונעת ממנו וגם לא אתפשט ולא מתפשטת
מה שכן-מרוב הבלבול ואי הידיעה מתחילה לפחד ולחשוב שכל הבחורים הם רק אוראלי אנאלי
רציתי לשאול האים סקס וגינלי רגיל הוא צורה שרוב האנשים עושים
מה זה בכלל וגינלי חוץ מרכיבה היא עליו הוא עליה והכנסה עד שפיכה בין עם קונדום בין אם לווא
רציתי לשאו להאים יחסי מין בכל צורה שהיא גם אם רק וגינלי יוצרים עינוג וגירוי של נקודת ג'י וגם אם אין הריון וכנסה אלא סתם?
רציתי לשאול מאוד אם מין וגינלי גם מלווה בליטוף חיבוקים נשיקות הכנסות אצבע מישושים של ציצי או עשייה ביד לגבר וכל מיני?
מה בעצם האישה מרגישה-מה זה תחושת עינוג.ומה הגבר מרגיש.מה זה גורם לו..
האים יחסי מין כואבים גם לגבר כמו גם לאשה?
אם גבר החדיר פעם אחת כבר האים לא יכאב לו יותר-למרו תשהבנתי שלאשה כואב בפעמיים 3 הראשונות בחיים שמקיימת-ואז כבר לא?
אני לא יודעת כלום ואשמח לדעת כל מידע אפשרי.גם על מין וגינלי מה מו מי למה כמה איך ומה העונג שמרגישים ואם מלווה חוץ מרכיבה בעוד...האים כל הגברים רובם אנאלי אוראלי?
מה נותן האוראלי?
מה כלכך גורם לגבר טוב שממששים לו או נגיד מוצצים לו והאי םאין תחליף?
יש בחורי םשעושים רק וגינלי ועדיין נהנים?
מהי תדירות יחסי מין לאחר חתונה...האים זה קיים בכל גיל.האים עושים את זה כל לילה
ועוד דבר אחרון-לא הבנתי לגבי ענין השפיכה.הבנתי שפין הוא בדכ רפוי ורק שגבר ממש צריך או להשתין או לעשות יחסי מין זה נזקף לו?האים צודקת?
מה שלא הבנתי זה ענין יצור הזרע.בעצם תמיד כל כמה דקות מיוצר זרע הרי...
גבר ששפך-לא יעשה שוב כי זה לא גורם לו הנאה?או שאפשר כמה פעמים לשפוך ברצף?אחרי שגבר שפך כואב לו?אם לא סיים לשפוך אז כואב לו?מתי וכמה מרגיש בעצם הגבר כאב..
כמה זמן נמשך סקס והאים זה נכו ןשגמר ממש ירצה לסיי םאת הסקס ברגע ששחרר את כל הזרע ממנו והרגיש הקלה?
מה קורה אם זרע לא יוצא-האים קורה דבר כזה?
מה קורה כשזרע יוצא-מה זה עושה לגבר..ואיך יכול ויכולה לדעת אם זרע יצא עד הסוף או לא והאים זה כואב?
תודה רבה על הכול
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על יחסי מין-דחוף! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/07/2011אילת שלום,
אנשים שונים אוהבים לבצע דברים שונים ביחסי המין שלהם. כל זמן שזה נעשה בהסכמה מלאה של שני הצדדים הכל בסדר.
מין לא אמור לכאוב, והוא אמור להיות מבוצע בכייף ובהנאה הדדית.
רוב האנשים מקיימים יחסי מין וגינלים (פין בתוך הפות).
מציע לך לרכוש את הספר "מין עכשיו", שנכתב ע"י פול גואדיס ובו יש פרוט והסבר של התנהגויות מיניות והנאות מיניות שונות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
איילת09/07/2011שלום וראשית תודה על המענה
רציתי לשאול האים פין בתוך פות גם מלווה בעינוג כמו שקורה לגבר שעושה אוראלי
מה בעצם נותן כל האוראלי הזה
והכי חשוב האים גם בוגינלי יש עירוב של חיבוקים נשיקות ליטופים הכנסות אצבע וכל מיני כאלה-עשייה ביד..וכו..
האים רק החבר שלי הוא זה שאוהב לנשק ציצי לנשק פות ומתע ל אוראלי?
חייבת לדעת
גם בוגינלי רגי ליש נשיקות ציצי נשיקות פות הכנסות ידיים או כל מיני אחרים כמו עשייה ביד לגבר
מה זה נותן והאים יש עונג גם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/07/2011לנשק את החזה שלך מדליק אותו ועושה לו טוב. כמו כן לנשק את שאר חלקי גופך מדליק אותו וזה נורמלי לחלוטין ואופייני ומשותף לגברים ונשים.
נשמע שהחבר שלך בסדר גמור והכל תקין.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת-המשך
איילת10/07/2011כן,
אבל שואלת אני אתכם האים ד"ר,מין וגיטלי גם מלווה בנישוק חזה ורגליים ועשיה ביד וכל מיני כאלה
כי החבר רוצה רק אוראלי אני בעד רק וגיטלי ורק אחרי נישואין
או בסמוך
השאלה אם וגיטלי בלבד גורם גם עונג ואם זו הנורמה
וטשואלת עוד יותר אם וגיטלי זה רק הכנסת פין לפות ובלי נשיקות חיבוקים ליטופים מישושים עשיו תביד וכו
תודה רבה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן10/07/2011אבל שואלת אני אתכם האים ד"ר,מין וגיטלי גם מלווה בנישוק חזה ורגליים ועשיה ביד וכל מיני כאלה תשובה:זה החלטה שלך את רוצה לבצע חדירה בלבד רק בשבל לבאי ילד
לעשות את המצוות בלי משחק מקדמים ולהרגיש את המשייכה האיטימיות
השאלה אם וגיטלי בלבד גורם גם עונג ואם זו הנורמה התשובה היא כן
אך מרגשים יותר הנאה שהבן זוג יורד לך (משתמש בלשון ולענג לך את הנקודה הגי)
וטשואלת עוד יותר אם וגיטלי זה רק הכנסת פין לפות ובלי נשיקות חיבוקים ליטופים מישושים עשיו תביד וכו תשובה:את היא כן צרך לעשות משחק מקדים
שזה ליטופים שהוא ינשק אותך בכל הגוף ואת מנשקת אותו
הוא יורד לך או יעשה לך ביד את עשה לו ביד ככה שתהיו חרמנים לאחד לשני
כך שהיה לו זיקפה חזקה והפות שלך היה רטוב
את יש לך עד שאלות המסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה החבר שלך?
יעל17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)