שאלה מאוד חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד חשובה!
    יוסי
    09/07/2011

שלום שמי יוסי, אני בחור בן 45.
    מתחת לעיניי הופיעו כבר מלפניי כ-4 שנים שקיות נפוחות כמו של אנשים יותר מבוגרים/קשישים ואחריי שיחה עם פרטנרית שאני יוצא איתה היא אמרה לי שזה יכול להיות מנפיחות בביצים או בעיות במע' השתן.ממה דבר כזה יכול להופיע? האם יכול להיות שאני סובל ממחלה כלשהיא ( קשורה לאיברי המין) כי זה מופיע רק ל-10% מהאוכלוסייה. חשבתי בעבר שזה מהשמש. אם תוכלו לפרט את הסיבות לזה כדי שאדע, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאוד חשובה!

הוספת תגובה

• שאלה מאוד חשובה! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/07/2011

מציע לך לפנות לבירור אצל רופא המשפחה.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה!

יוסי
    09/07/2011

כן אבל בשביל זה פניתי לפורום שתגידו לי ממה זה יכול לנבוע כי אמרו לי שזה יכול לנבוע גם מבעיות באיבר המין, כמו שציינתי בהודעה ובכלל בעיות רפואיות למיניהן. אני לא מחפש כאן בדיקה רפואית אלא סיבות כלליות, כי אני לא רואה את זה אצל בני גילי. התור אצל רופא המשפחה זה ארוך ואני מודאג, אודה לכם אם יש מישהו שיוכל לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו