שאלה לרות.מעוניין בעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרות.מעוניין בעצה
    דניאל
    10/07/2011

שלום,לפני 35 שנים הכרתי בארץ תיירת מארה''ב,היה לנו רומן קצר שלא מיצה את עצמו, היינו בני 20 , היינו בקשר זמן מה ונפרדו דרכנו.היום לאחר כל השנים איתרתי אותה והתפתח רומן סקייפ,בטלפון והתכתבויות,היא מצהירה שיש לה אהבה אלי וגם אני מרגיש אליה משיכה,דיברנו על אפשרות לבדוק אם יש ביננו כימיה ואולי נוכל לגור יחד,אני מוזמן אליה לחודש לביתה.שאלתי: האם לדעתך כשנפגש עלי ליזום יחסי מין מיד בהגיעי אליה? או להמתין מספר ימים? הייתי מעוניין חוות דעת או דעה מהפן הנשי והמקצועי שלך(היום שנינו גרושים),בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרות.מעוניין בעצה

הוספת תגובה

• שאלה לרות.מעוניין בעצה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/07/2011

דניאל שלום,
    לכשתגיע אליה תזכור שלא התראתם 15 שנים, שזה פרק זמן ארוך.
    תזכור גם ששניכם עברתם בינתיים הרבה תהפוכות ולמעשה מתחילים את ההכרות מהתחלה.
    כלומר מתחיל שוב קשר. וכשמתחיל קשר ונבנה , לא ממש מתאים דבר ראשון לקפוץ למיטה . תן למערכת היחסים להבנות . גם היא מלאה בציפיות כמוך וכדי ששניכם לא תתאכזבו בסופו של יום כדאי לשמור על קצב בריא ומתאים לשניכם.
    המון הצלחה
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

דניאל
    10/07/2011

תודה לך על תשובתך המהירה,דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קח את החיים איך שיובל

אילן
    10/07/2011

אני יגד לך משהו
    סקס מביא אהבה
    אך תן לפגישה להוביל

עם אתה מקבל איתות ממנה לבוא למיטה
    עז לך על זה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו