מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרות.מעוניין בעצהדניאל10/07/2011
שלום,לפני 35 שנים הכרתי בארץ תיירת מארה''ב,היה לנו רומן קצר שלא מיצה את עצמו, היינו בני 20 , היינו בקשר זמן מה ונפרדו דרכנו.היום לאחר כל השנים איתרתי אותה והתפתח רומן סקייפ,בטלפון והתכתבויות,היא מצהירה שיש לה אהבה אלי וגם אני מרגיש אליה משיכה,דיברנו על אפשרות לבדוק אם יש ביננו כימיה ואולי נוכל לגור יחד,אני מוזמן אליה לחודש לביתה.שאלתי: האם לדעתך כשנפגש עלי ליזום יחסי מין מיד בהגיעי אליה? או להמתין מספר ימים? הייתי מעוניין חוות דעת או דעה מהפן הנשי והמקצועי שלך(היום שנינו גרושים),בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרות.מעוניין בעצה - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/07/2011דניאל שלום,
לכשתגיע אליה תזכור שלא התראתם 15 שנים, שזה פרק זמן ארוך.
תזכור גם ששניכם עברתם בינתיים הרבה תהפוכות ולמעשה מתחילים את ההכרות מהתחלה.
כלומר מתחיל שוב קשר. וכשמתחיל קשר ונבנה , לא ממש מתאים דבר ראשון לקפוץ למיטה . תן למערכת היחסים להבנות . גם היא מלאה בציפיות כמוך וכדי ששניכם לא תתאכזבו בסופו של יום כדאי לשמור על קצב בריא ומתאים לשניכם.
המון הצלחה
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
דניאל10/07/2011תודה לך על תשובתך המהירה,דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקח את החיים איך שיובל
אילן10/07/2011אני יגד לך משהו
סקס מביא אהבה
אך תן לפגישה להוביל
עם אתה מקבל איתות ממנה לבוא למיטה
עז לך על זה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)