ירידה באינטימיות ובכל הקשור למין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באינטימיות ובכל הקשור למין
    איציק
    12/07/2011

היי אני איציק נשוי 4וחצי שנים לאישתי בתקופה האחרונה של החודשיים וחצי האחרונים חלה ירידה רצינית ביחסים בנינו שזה אומר כך.1. כשאני בא לבית היא בקושי מתיחסת אליי שאם אני לא יבוא לתת לה נשיקה היא לא תחשוב על זה ואם אני נותן לה נשיקה ורוצה בחזרה אז אני צריך לבקש.2. אני רגיל לראות אותה במחשופים ולאחרונה היא מנסה להסתיר ממני את גופה בכל מיני דרכים.3. ואם אני מנסה לנגוע בה אז היא אומרת שאני חרמן ואני לא אוהב אותה.4. וסקס זה כבר לא התחום עשינו לפני שבוע והיא היתה ניראת מאוד בעניין היא גם אמרה שטוב לה וכיף לה. ואח'כ שניסיתי ליזום שוב זה היה לשב. אגב זה היה ניראה שכאילו לא חסר לה סקס אוליי אני מדמיין אבל משהו ניראה לי מוזר בדרך כלל כשאנחנו לא עושים סקס יותר משבוע ואחכ אנחנו עושים אז היא אומרת לי שהיא מתגעגעת לזה. אגב אני לא זוכר שהיא אי פעם ביקשה ולא נתתי לה וחוץ מזה אני משתדל לכבד אותה ולהעניק לה כל דבר אפשרי. אז למה יש את הנתק בנינו?
    אוליי היא מקיימת יחסים עם מישהו נוסף?
    אוליי אני לא מושך אותה יותר?
    ניסיתי לדבר איתה בכל מיני דרכים והיא התחמקה ממני. אולי כדאי לי לדבר איתה בכתיבה? אני חייב עצה אני מאוד רוצה לתקן את זהשלא יהיה יותר גרוע ובעיקר בגלל שאני אוהב אותה בבקשה תעזרו לי תודה איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוהב את אישתך?

איילה
    13/07/2011

תחשוב טוב, אולי פגעת בא? ומאז היא מתרחקת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה באינטימיות ובכל הקשור למין - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/07/2011

לאיציק,
    אתה מבטה מצוקה מהתרחקות אשתך ושינוי בקשר שלה אתך. האם יש שינויים כל שהם בחייה שלא קשורים בך: מקום עבודה חדש, פיטורים, הריון ועוד?
    יתכן שקיים אתגר ולחץ שלא קשור אליך. אפשר לעשות ספקולציות רבות. אין לי תשובה למה אשתך מתנהגת כך. ממליץ לך לדבר אתה ללא שיפוט וללא האשמה וביקורת על התנהגותה והתייחסותה אליך . אמור לה מה אתה מרגיש ועד כמה זה מלחיץ אותך ועד כמה אתה אוהב אותה.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק

גדי
    14/07/2011

אם היא מתרחקת ללא כל סיבה מיוחדת וזה התחיל די בפתאומיות אז לצערי יש את כל הסימנים שהבעיה לא קשורה אליך והיא בעיה מחוץ לנישואין. תבדוק את זה. אני מאד מקוה שאני טועה אבל הסימפטומים כל כך מובהקים...
    טוב. עזוב. תבדוק קודם אם יש משהו אחר שמפריע לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו